lt3 اومد. یه جای خوب معرفی کنید ارزون و خوب برم آپدیت کنم!
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
ایکس باکس هم دردسر داره ها. باید چند وقت یه بار آپدیت کنی .من میخوام درایور و NFS RUN رو اجرا کنم باید آپدیت کنم. خوب اگه اینطوری باشه باید دو سه ماه یه بار 30 40 تومن بدم هزینه ی آپدیت .
خوب ما این LT+3 رو نصب کردیم و بعد از بدبختی و دپرسی که بعد از تغییر اون Dae.bin در اثر اتصال به live ایجاد شده بود بالاخره توستیم این BF3 رو پچ کنیم و بازی رو اجرا کنیم
بسیار الان مسروریم که بدون Title Update داریم بازی می نماییم
به لایو هم متصل هستیم
پ.ن: البته Image بتلفیلد 3 رو دانلود کرده بودم. پچش کردم و با رایتر iHas مخصوص و فیرم ویر Burner MAX رو DVD verbatim که یارو 2300 تومن !!!! به من انداخترایت کردم
Last edited by sony_W810i; 28-12-2011 at 22:18.
پسر آموزش ریختن Lt+3 رو برامون با تمام ریزه کاریاش بذار.
میخوام خودم دیگه بزنم.این مغازه دارها زیادی دارن میخورن.میترسم چاق بشن.
مدل درایو و کنسولتون چیه؟
اینم بگم فرقی نداره چه ورژنLT+بریزید عموما همشون با یه آموزش یکسان هستند شاید خیلی کم تو ورژن های مختلف تفاوت باشه که بینLT+2وLT+3نیست
گفت هزینه اضافه میگره واسه LT3 ولی LT2 رایگانه ... من خودم دست به آچارم ردیفش می کنم میبرم روی LT3 بعدا اگر لازم شد ....خوب ببین وقتی میخری بگوlt+3داشته باشه.
با آخرین داشبرد.هر چی بازی هم میخری بگو واشهlt+3پچ شده باشه
خوب با آمریکا بگیری خوبه.پینگ ات زیر250باشه عالیه.
راستی یه چیزی یادم اومدlt+3برای اسلیم نیومده
پس لگه بخری چند وقت دیگه مجبوری آبدیت کنی.در اینصورت اگه بازیlt+2بگیری یعد از اوندمlt+3اگه بریزی باید نسخه پچ شدشونو دوباره بخری(البته بازی هایxgd3وap2.5)
خوب حداقل یه IP آمریکا بده تست کنم ... الان میانگین پینگم با Yahoo.com که گرفتم 223 بود تاحالا ندید بودم اینقدر بیاد پایین!!
یعنی واسه آنلاین بازی کردن کلا LT3 میخواد دیگه درسته ؟؟ واسه آفلاین همون LT2 هم کافیه ؟
واسه من مثل خون توی رگه واسه همین گفتم یه واحد ...قدیما میگفتن یه دستگاه XBOX360 شما میگی یه واحد
مهم نیست کنسول رو کی وارد کرده باشن،مهم اینه که شما از فروشنده بپرسی چه فریموری روش نصبه و داشبوردش چه ورژنیه.اگه LT+2 و داشبورد 13599 روش باشه که عالیه.شما اگر قبل از انجام هر گونه آپدیت چه از طریق بازی های جدید و چه از طریق محیط لایو پرس و جو کنی و مطمئن بشی، هیچ وقت کپی خور دستگاهت نمیپره.دستگاه رو به شرطی از طرف بگیر که یه بازی برات اجرا کنه.ترجیحاً بازی های جدید.کلاً خودت فعلاً بیخیال آپدیت شو اول کنسول رو بخر بعد یواش یواش دستت میاد که چه موقع، چه چیزی رو آپدیت کنی.
پینگ اینترنت ایران افتضاحه از هر آی پی هم چک کنی خیلی توفیر نمیکنه.معمولاً آمریکا و کانادا رو پیشنهاد میدن.پینگ هر چقدر کمتر نتیجه بهتر داره.
پس با این اوصاف قبل از هر آپدیت سوال میکنه ؟؟ آخه چند صفحه قبل دیدم یکی نوشته بود که مایکروسافت آپدیت یواشکی کرده دستگاه ها رو ....
آخر همین پست لیست بازی هایی که میخوام بگیرم می نویسم ممنون میشم نظرتو بگی ...
بچه ها من چون خودم دارم بازی میسازم برام مهمه که بتونم از بازی ایده بگیرم پس با این دید به بازی ها نظر بدید ...
Gears of War
Batman Arkham City
AC Revolution
skyrim
Ace Combat البته نمیدونم HAWX 2 بهتره یا Ace توی PC با HAWX 1 خیلی حال کردم ...
Forza
Dark souls
Combat
L.A.Noire
Red Dead Redemption
Rayman
لیست کینکتی ها ...
Dance Central 2
Kinect Sport Season 2
Kinect Sport
Gunstringer
برای آنلاینlt+3لازم هست و برای آفلاین همونlt+2کافیه.
برای پینگ هم از سایت زیر استفاده کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون آبدیت یواشکب قضیه داره و آبدیت کلی نیست و فقط آبدیتdea.binهست.بازم ممکنه از این کارا بکنه ولی بعیده.برای آبدیت داشبرد از لایو خودش میپرسه آره.
در مورد بازی ها هم بگم اینجا جاش نیست.
liteon
فت..............
اگه dvdkey داشته باشی کارت خیلی اسونه....اگه نداری باید از روش سوزنی بدست بیاری بعد LT نصب کنی...
اموزش تو بازی سنتر هست...
امید آموزش توی همین سایت خودمون هست ، یکی آموزش من ، یکی آموزش فرید و یکی هم آموزش یه دوست دیگه...
واسه من کلش با جانگل ــه و اون دو تا با داس فلش...
با یکی از آموزشا برو فرقی نداره فقط جایی که میخوای فایل فرمویر رو بدی به نرم افزار ، فایل LTPlus-0251-v3.0.bin رو انتخاب کن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)