سرویس 256 نامحدود بعد از 20 گیگ:
اکه مودم روشن باشه وقتی 20 گیگ رو رد کنی میره رو محدودیت... (بدون خاموش روشن کردن مودم)
با خاموش و روشن کردن مودم هم از همون اول کار محدوده. دستشون درد نکنه!![]()
سرویس 256 نامحدود بعد از 20 گیگ:
اکه مودم روشن باشه وقتی 20 گیگ رو رد کنی میره رو محدودیت... (بدون خاموش روشن کردن مودم)
با خاموش و روشن کردن مودم هم از همون اول کار محدوده. دستشون درد نکنه!![]()
Last edited by netstat; 19-02-2014 at 01:51.
شما مگه خطت رو 9Mbps نیست؟؟؟ به نظر من تست دو هفته پیشت اصلاً درست نیست!
من خودم با همین testmy.net یه دفعه رکورد 180Mbps زدم!!!
Last edited by netstat; 19-02-2014 at 01:52.
دوستان امکان تغییر سرویسی که دو روزه تمدید شده، هست یا نه؟ (512 به 1024)
تا حالا این کار رو تو پارسآنلاین انجام ندادم. اما فکر کنم میتونی بری تو کنترل پنل اکانتت. اونجا اگه تو قسمت ارتقای سرویس گزینه مربوطه فعال باشه، میتونی سرویست رو ارتقا بدی.
ضمن این که اگه از اونجا هم نشه، یه تماس با بخش فروش بگیری، خودشون برات انجام میدن.
این دو تست به فاصله کمتر از یک دقیقه انجام شدن !
نتایج کاملا فرق میکنه ! اکانت 2 مگ پارس کرج
![]()
بله امکانش هست، بررسی میکنن که چقدر مصرف شده بعد بستانکار میشه حسابتون و سرویس جدید رو که میخواید میگیرید، اگه تصمیم به تغییر دارید همین الان و هرچه زودتر اقدام کنید وگرنه مبلغ کمتری بستانکار میشین
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
2 تا علت داره:
1. سایت testmy.net سرعت اتصال تککانکشن رو اندازهگیری میکنه تو حالت معمول، ولی اسپید تست، همزمان 4 کانکشن ایجاد میکنه. واسه همین سرعت بالاتری رو نشون میده.
2. سرورهای testmy.net همگی سرورهای خارج از ایران هستند، اما تستی که از اسپیدتست گرفتی، از یه سرور داخلی تو تهرانه. انتظار میره، سرور داخلی سرعت بالاتری نسبت به سرور خارجی بده.
پیشنهاد من برای این که سرعت اینترنتت رو جوری اندازهگیری کنی که بشه اونو مقایسه کرد، اینه که همیشه از یه سرور به خصوص که بهش اطمینان داری، یه فایل با IDM دانلود کنی (در دو حالت تککانکشنه و چندکانکشنه). من خودم این فایل رو از سرور LeaseWeb پیشنهاد میکنم که معمولاً سرعت نزدیک به حداکثر پهنای باندت رو بهت میده و نسبتاً دقیقه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by bilmazlar; 19-02-2014 at 16:22.
1) دوستان پارس آنلاین باگی دارد؟
2) در مورد گزینه های زیر توضیح دهید
G.LiteوG.dmtوT1.413وAnnexLوAnnexMوBitswapوSR A
![]()
Last edited by magsood; 19-02-2014 at 19:21.
سلام
من دیشب که اینترنتم رو شارژ کردم گذاشتم واسه دانلود شبانه، اما کلا 1.5 گیگ بیشتر نگرفت ! :|
در حالی که سرعت دانلود روزانم 1 مگه ! زمانی که 400 کیلو بیت بود روزانش، شبی 4-5 گیگ میگرفت !
بخاطر وضعیت عالی نامحدود در ماههای گذشته من 6 ماه تمدید کرده بودم
با وضعیت جدید نامحدود میخواستم شرکتو عوض کنم
الان حدود صد و پنجاه تومن شارژ دارم
یکی از کارکنان یخش فروش گفت میشه پولو پس گرفت
ولی در تماسهای بعدی گفتند نمیشه
بدشانسی اسم اونی هم که گفت میشه رو یادم رفت
کسی اینجا تاحالا از این پولها گرفته؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)