تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 942 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299339389789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض گزارشي از دونرخي شدن تعرفه اپراتورها

اپراتور دوم تلفن همراه (ايرانسل) اخيرا بر سر دو نرخي كردن مكالمات مشتركان خود دست به‌تبليغ وسيعي زده است، اين در حالي است كه اپراتور نخست تلفن همراه كه دولتي است ، هم‌اكنون تعرفه مكالمات مشتركان خود را ثانيه‌اي محاسبه مي‌كند.
    اين دو گانگي بين مشتركان تلفن همراه اين سوال را مطرح كرده است كه آيااين‌كار درچارچوب قانون صورت مي‌گيرد و آيا اپراتور دولتي و شركت تاليا نيز مي‌توانند براي اين كار اقدام كنند.
    برخي كارشناسان مي‌گويند محاسبه دقيقه‌اي مكالمه‌تلفن مشتركان تلفن همراه افزايش ناگهاني درآمد شركتي را كه اقدام به اين كار كرده ، بدنبال دارد.
    براين‌اساس مدت زمان مكالمه كمتر از يك دقيقه يك مشترك يك دقيقه محاسبه و به حساب وي منظور مي‌شود.
    "محمود خسروي" رييس سازمان‌تنظيم مقررات‌وارتباطات راديويي‌وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات روز ‪ ۲۱‬فروردين ماه امسال، ‪ ۴۸‬ساعت به ايرانسل ، اپراتور دوم تلفن همراه، فرصت داد تا زمان محاسبه تعرفه مكالمات خود را از دقيقه به ثانيه تبديل كند.
    ايرانسل همان روز اعلام كرد كه طرح محاسبه مكالمات بر اساس ثانيه را ‪۱۶‬ بهمن ‪ ۸۵‬براساس قرارداد و پروانه خود، به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ارسال كرده و به‌محض وصول تاييديه آن سازمان، اين محاسبه را اعمال خواهد كرد.
    اين شركت در عين حال معترض شد:اپراتورهاي ديگر ، سال‌ها است كه نرخ مكالمات را بر اساس دقيقه محاسبه و اعمال مي‌كند.
    دراين جريان و كش و قوس به نظر مي‌رسد وزارت ارتباطات عقب نشيني كرده است و هم‌اكنون شركت ايرانسل از هر دو روش ثانيه‌اي و دقيقه‌اي براي محاسبه صورتحساب مشتركان به درخواست مشترك اقدام مي‌كند.
    "داود زارعيان" مديرروابط عمومي شركت مخابرات ايران درباره اين اقدام ايرانسل و اقدامات اپراتور نخست و تاليا، گفت: شركت ارتباطات سيارو تاليا نيز در صورت تمايل و درصورتي كه در پروانه آن‌ها ذكر شده باشد، مي‌توانند تعرفه مكالمات خود را به دو صورت ثانيه‌اي و دقيقه‌اي دربياورند.
    وي روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا، در پاسخ به اين سووال كه شركت ارتباطات سيار فاقد پروانه است و شركت تاليا نيزپروانه خود را دو سال پيش و درزماني كه اين مساله مطرح نبوده تبيين كرده است ، گفت: مسوول بررسي اين مساله سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي است‌واما اگر اين دو شركت تمايل به دو نرخه‌كردن تعرفه مكالمه مشتركان خود داشته باشند، مي‌توانند درخواست خود را ارايه دهند.
    ي افزود: شركت ارتباطات سيار به‌دليل دولتي‌بودن نيازي به‌پروانه نداشته است، اما به زودي به دليل واگذاري اين شركت به بخش خصوصي بايد پروانه دار شود.
    زارعيان درپاسخ به اين سووال كه " آيا دو نرخي‌شدن تعرفه به‌سود مشتركان است يا خير؟" گفت: دو نرخي شدن تعرفه به نفع مردم است.
    وي در پاسخ به اين سوال كه اگر اين مورد به نفع مردم است،چرا در تعرفه مكالمات اپراتور نخست كه دولتي است و بيش از ‪ ۱۳‬سال تجربه دارد ، دو نوع تعرفه پيش بيني نشده است ، گفت: با توجه به تحولات دراين عرصه و ورود تلفن -هاي همراه اعتباري و با توجه به‌اينكه تعرفه اين نوع سيم كارت‌ها ‪ ۵۰‬درصد بالاتر از تعرفه سيم‌كارت‌هاي ثابت (پس پرداختي) است ، حق انتخاب را به مردم مي‌دهد.
    مديرروابط عمومي شركت مخابرات تصريح‌كرد: اما بايد دونرخي كردن مكالمات از طريق تلفن همراه با فرهنگ‌سازي همراه شود ، چون بدون فرهنگ‌سازي تفاوت تعرفه‌ها درك نخواهد شد.
    وي گفت: دو نرخي بودن تعرفه اپراتورها در دنيا يك امر طبيعي محسوب مي - شود و مشتركان به فراخور استفاده خود از تلفن همراه، يكي از اين دو را انتخاب مي‌كنند.
    زارعيان افزود: اپراتورها همچنين مي‌توانند ميزان تعرفه‌هاي خودرا كاهش دهند، اما به شرطي كه اين امر باعث متضرر شدن اپراتورهاي ديگر (دامپينگ) نشود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به نتیجه ای هم رسیدی ؟
    اره نتیجه این گرفتم که اینجا مثل چت روم هستش یکی امروز میاد چندتا سوال میپرسه یا بدوبیراه میگه یا انتقاد میکنه چند روز بعد یکی دیگه همین پست هارو تکرار میکنه
    تاپیک چرا دیگه مثل سابق فعال نیست؟؟؟؟؟؟
    ادمهای جدید اومدن که باید با اونا اشنا بشی چون قدیمی ها رفتن

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

11

دلایل زیاد داره .
    1- یه مدت بعضی ها اومدن اینجا و فکر کردن همه الکی اینجا جمعن و هرچی از دهنشون درومد گفتن
    2- یه مدت بعضی ها نمک شدن و با اسم بقیه اومدن تو تاپیک و خوشمزگی کردن.
    3- ایرانسل دیگه مثل قبل کانون بحث نیست که این هم دلایل زیادی داره :
    3-1- یه مدته سرویس جدیدی ارائه نداده.
    3-2-تقریبا نمی شه اصلا در مورد ایرانسل نظر داد چون یه عده بد جوری طرفدارن و یه عده هم بد جوری مخالف.
    3-3- شاید اگه اینقدر بد قولی از سوی مسئولان ایرانسل نمیشد خیلی بهتر بود.
    4-شاید بچه ها به این نتیجه رسیدن بحث اینجا فایده ای نداره !
    حالا باید دید 11 خرداد که دو سرویس میاد وضع این تاپیک و ایرانسل در جامعه چطوره.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

13 مقایسه نرخ ها

من یه حسابی کردم در مورد تفاوت مبلغ کل دو اپراتور.یکی از قبض های TCI که مبلغش 22000 تومن بود را برداشتم و دیدم که به مقدار 265 دقیقه حرف زده شده(تمام شهری ) و 560 sms داده شده.و با جمع بندی مبالغ مالیات و .... به 22000 تومن رسیده.

اما همین قبض را با تعرفه های ایرانسل حساب کردم در شرایطی که : از MMS و GPRS استفاده نکنی. همین طور من هر SMS را 14 تومن گرفتم که تقریبا وسط 12.8 و 16 تومن باشه.تعرفه از نوع دقیقه ای باشه و دائمی هم باشه.

و این قبض برای ایرانسل درومد 22326 تومن .

نتیجه اینکه استفاده ی ساده از ایرانسل ( بدون سرویس های اضافی مثل MMS و GPRS ) هیچ فرقی با استفاده ی شهری از TCI نداره. و اگر بخواهین از این سرویس ها استفاده کنید و از TCI استفاده بین شهری هم بکنید TCI برنده تعرفه هاست.

البته کیفیت آنتن دهی و هر سرویس ایرانسل همونطور که می دونین در قبض ها هیچ تاثیری ندارن.پس خواهشن نیاین بگین ایرانسل فلان سرویسا کیفیتا داره ها!

ضمنا این مطلب عین حقیقته پس ربطی به ضد یا حامی ایرانسل بودن نداره!

نتیجه گیری کلی :

اگه برای کسی مقدار خرج مهمه و یا شغلی داره که مرتبا توی جاده هاس ( البته فعلا )و یا زیاد انتظاری از کیفیت شبکه نداره بهتره tci بگیره.
    اگه برای کسی خرج مهم نباشه یا مجبوره مرتب ازین شهر به اون شهر بره و یا کیفیت و خدمات براش مهمه ایرانسل بهتره بگیره.

حالا تاپیک فعال شد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بعضي حقيقت را همون لحظه ميفهمند.
    بعضي بعد از دو دوره چهار ساله ميفهمند.
    بعضي حتي بعد از سي سال هم نميفهمند.

شما هم بياين مثل من سيم كارتاتونو بدين به بچه فالگيرا.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

جوابهاي شما:

اولا------------>اون مطلبي رو كه شما ميگيد من هم ديدم و با ايني كه من نوشتم فرق داره و مطمئنم كه در هيچ كجا نوشته نشده و خودم يك هفته پيش اون رو پيدا كردم

ثانيا------------>بله در اون روش قبلي فرستنده مجبور بود كه از @ استفاده كنه ولي اگه دقيقا اين مراحلي رو كه من نوشتم انجام بدي ميتوني بدون @ پيام رو بفرستي و گيرنده هيچ تفاوتي رو بين اين پيام و يك SMS واقعي احساس نميكنه

ثالثا------------>بله هر دو گوشي بايد اين قابليت رو داشته باشه و من اين مطلب رو نوشته بودم و حتي مدل گوشيها رو هم نوشتم
    در ضمن اين نوع روشي كه من نوشتم براي سوني اريكسون به سوني اريكسونه
    در مورد سوني اريكسون به نوكيا هم يك روش ديگه بلدم كه اگه خواستين مينويسم
    در ضمن فقط گوشي N70 كه Email Getway نداره حتي گوشي ساده اي مثل 3120 هم Email Getway داره!!!

رابعا------------>صدايي هم كه پخش ميشه دقيقا همون صدايي هستش كه در حالت SMS واقعي پخش ميشه!!!

ببين عزيز من كه مريض نيستم يا عقده اي نيستم كه بيام يه مطلبي رو بنويسم كه با يه سرچ ساده توي گوگل پيدا ميشه
    من اين روش رو بارها و بارها توي اين يك هفته انجام دادم و بعد اومدم اينجا نوشتمش
    بعد شما ميگي صداي زنگش فرق داره!!!!!!!!!!
    از اين حرف شما من اينجور استنباط كردم كه شما نوكيا دارين و با سوني اريكسون آشنايي ندارين
    اگه به دوتا گوشي سوني اريكسون دسترسي دارين حتما اين روش رو دقيقا مرحله به مرحله بدون هيچ كم و كاستي انجام بدين تا ببينين كه من چي ميگم
    يا اگه سوني اريكسون داري شمارتو به صورت خصوصي بده تا برات ارسال كنم بعد ببين كه فرقشو با يه SMS معمولي احساس ميكني يا نه؟
    خواهشا تا از مطلبي مطمئن نشدي پست انتقادي نده
    چون باعث ميشي كه اگه يه نفر هم بخواد انجامش بده فكر كنه كه مطلب اشتباس
    خدايي اصلا انجامش دادي كه بعد از توش ايراد ميگيري!!؟

بنده در همينجا صحت اين روش رو تضمين كرده و ادعا ميكنم كه اين روش جديد(نه روشهاي قبلي) رو خودم ساختم و در هيچ كجا هم قبلا ثبت نشده
    سلام آقاي مخترع و دانشمند.روشت جواب نداد.با دليل ميگم كه نگي حرف مجاني ميزني.شما گفتي مثل اس ام اس ميرسه به دست طرف.ولي من اين كار رو كردم(اصلاح موضوع)طبق چيزي كه نوشتين براي W800.W810.K750.اما چي شد؟اس ام اس بدون اسم رسيد و موضوع با فونت كوچيكتر زير اس ام اس خالي نوشته شد.يعني اس ام اس بدون شماره رسيد.حالا شايد من نميتونم انجام بدم ولي عين مطلب عمل كردم و حدسم هم درست بود حالا اگه واقعا شما ميتوني انجام بدي من شماره دوستمو ميدم واسش اس ان اس بفرست(چون گوشي خودم نوكياست و امتحان كردم ديدم EmalGateway نداره.يا علي

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من یه حسابی کردم در مورد تفاوت مبلغ کل دو اپراتور.یکی از قبض های TCI که مبلغش 22000 تومن بود را برداشتم و دیدم که به مقدار 265 دقیقه حرف زده شده(تمام شهری ) و 560 sms داده شده.و با جمع بندی مبالغ مالیات و .... به 22000 تومن رسیده.

اما همین قبض را با تعرفه های ایرانسل حساب کردم در شرایطی که : از MMS و GPRS استفاده نکنی. همین طور من هر SMS را 14 تومن گرفتم که تقریبا وسط 12.8 و 16 تومن باشه.تعرفه از نوع دقیقه ای باشه و دائمی هم باشه.

و این قبض برای ایرانسل درومد 22326 تومن .

نتیجه اینکه استفاده ی ساده از ایرانسل ( بدون سرویس های اضافی مثل MMS و GPRS ) هیچ فرقی با استفاده ی شهری از TCI نداره. و اگر بخواهین از این سرویس ها استفاده کنید و از TCI استفاده بین شهری هم بکنید TCI برنده تعرفه هاست.

البته کیفیت آنتن دهی و هر سرویس ایرانسل همونطور که می دونین در قبض ها هیچ تاثیری ندارن.پس خواهشن نیاین بگین ایرانسل فلان سرویسا کیفیتا داره ها!

ضمنا این مطلب عین حقیقته پس ربطی به ضد یا حامی ایرانسل بودن نداره!

نتیجه گیری کلی :

اگه برای کسی مقدار خرج مهمه و یا شغلی داره که مرتبا توی جاده هاس ( البته فعلا )و یا زیاد انتظاری از کیفیت شبکه نداره بهتره tci بگیره.
    اگه برای کسی خرج مهم نباشه یا مجبوره مرتب ازین شهر به اون شهر بره و یا کیفیت و خدمات براش مهمه ایرانسل بهتره بگیره.

حالا تاپیک فعال شد ؟
    سلام يه سوال داشتم.شما خيلي عجيب مقايسه ميكنيد.اومدين 265 دقيقه شهري حساب كردين چون تعرفش توو شهري tci از ايرانسل كمتره.حالا 265 دقيقه بين شهري tci رو با ايرانسل با طرح پايه ثانيه اي و پايه دقيقه اي (بطور جدا)محاسبه كن ببين كدوم بيشتره.نتيي جش طبق اون چيزي كه گفتين اينجوري ميشه.

براي ايرانسل

265*66=16430
    560*14=8960
    جمع كل 25390تومان
    -----------------------------------------------------
    براي tci

265*76=20140
    560*14=8960
    جمع كل 29100 تومان
    ---------------------------------------------------
    حالا اگه واسه ايرانسل طرح دقيقه اي بگيريم و فرض به اينكه هميشه تووي مكالماتمون يه دقيقه رو پر كرده باشيم اينطوري ميشه

265*44.9=13223.5
    560*14=8960
    جمع كل 22183.5
    ----------------------------------------------
    نتيجه گيري==> ايرانسل تووي هر دو شرايط برندست(هم از نظر تعرفه هم از نظر امكانات و خدمات)
    يا علي

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

سلام آقاي مخترع و دانشمند.روشت جواب نداد.با دليل ميگم كه نگي حرف مجاني ميزني.شما گفتي مثل اس ام اس ميرسه به دست طرف.ولي من اين كار رو كردم(اصلاح موضوع)طبق چيزي كه نوشتين براي W800.W810.K750.اما چي شد؟اس ام اس بدون اسم رسيد و موضوع با فونت كوچيكتر زير اس ام اس خالي نوشته شد.يعني اس ام اس بدون شماره رسيد.حالا شايد من نميتونم انجام بدم ولي عين مطلب عمل كردم و حدسم هم درست بود حالا اگه واقعا شما ميتوني انجام بدي من شماره دوستمو ميدم واسش اس ان اس بفرست(چون گوشي خودم نوكياست و امتحان كردم ديدم EmalGateway نداره.يا علي
    والا براي ما كه كار ميكنه
    براي اينكه بحث تاپيك خراب نشه و شماره دوست شما سكرت بمونه لطف كن شماره دوستتو به پيغامهاي خصوصي من بفرست
    به اين ترتيب:روي XGAME كليك كن بعد روي پيغام خصوصي كليك كن بعد متنتو ارسال كن
    در ضمن مدل گوشيش رو هم بنويس

بچه ها شرمنده كه از بحث خارج شديم

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

2

سلام يه سوال داشتم.شما خيلي عجيب مقايسه ميكنيد.اومدين 265 دقيقه شهري حساب كردين چون تعرفش توو شهري tci از ايرانسل كمتره.حالا 265 دقيقه بين شهري tci رو با ايرانسل با طرح پايه ثانيه اي و پايه دقيقه اي (بطور جدا)محاسبه كن ببين كدوم بيشتره.نتيي جش طبق اون چيزي كه گفتين اينجوري ميشه.

براي ايرانسل

265*66=16430
    560*14=8960
    جمع كل 25390تومان
    -----------------------------------------------------
    براي tci

265*76=20140
    560*14=8960
    جمع كل 29100 تومان
    ---------------------------------------------------
    حالا اگه واسه ايرانسل طرح دقيقه اي بگيريم و فرض به اينكه هميشه تووي مكالماتمون يه دقيقه رو پر كرده باشيم اينطوري ميشه

265*44.9=13223.5
    560*14=8960
    جمع كل 22183.5
    ----------------------------------------------
    نتيجه گيري==> ايرانسل تووي هر دو شرايط برندست(هم از نظر تعرفه هم از نظر امكانات و خدمات)
    يا علي
    خواهشا ایراد منتطقی بگیرین ! بابا آدم تو مقایسه همیشه معمول ترین حالت را در نظر می گیره ! معمول ترین حالت تماس شهریه ! خوبه منم بیام بگم نه من با ایرانسل که به خارج میزنم این قدره اما با tci این قدر ؟؟؟؟ همیشهه معمول ترین حالت مورد مقایسس!!!!!!ضمنا یه نگاه بنداز به اون ته متنم !!!! ببین گفتم برا کیا خوبه برا کیا بده !!! فقط آدما حرس می دین !!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

دوستان مشکل Gprs و Mms برطرف نشد ؟

برای من که فردا هم تموم شد، اما نشد !

همون توالی یک هفته ای باید انجام بشه، تا شاید درست بشه !
    ولی برای من اصلا غیر فعال نبود !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •