بابا بعد r1kj001 یه فریمور دیگه اومد اسمش این بود. r8ba024هیچ فرقی هم با r1kj001 نداره فقط براش پچ بیشتر هستش.
بابا بعد r1kj001 یه فریمور دیگه اومد اسمش این بود. r8ba024هیچ فرقی هم با r1kj001 نداره فقط براش پچ بیشتر هستش.
اینا رو خود سونی معرفی نکرده.سونی خودش اخرین فریمورش همون r1kg001 هست
مبارکهاگه میخواد بگین لینکشو از تاپ سونی بزارم هرچی باشه شما ازم تو تاپسونی تشکر کردید و من الان اجازه دانلود دارم
یکی نمیخواد جواب منو بده ؟؟
مال منم همينجوريه ميگن درست نميشه
مشكل شما و حسين با فلش حل ميشه
اقا گوشیتونو الکی فلش نکنید این مشکله همه است یعنی k800 همه تو inbox اسم فارسی رو بر عکس مینویسه.فقط مشکل شما که نیست یک راه داره اونم اینه که فونت زبونتونو درست کنید که باید شما اینقدر فونت تست کنید تا ببینید کدوم درست مشه
سلام به استادان عزیز
من سریع میرم سر اصل مطلب
من یه گوشی کا 800 دارم که تا قبل از تقویت صداش میترسیدم فلش کنم اما بعد از اون خوشم اومد
تو تایپکهای زادی گشتم اما فرم ورژن گوشیمو نتونستم پیدا کنم دیگه سرم داره میترکه
از دوستان عاجزانه تمنا دارم که فایل های زیر رو برام بزارن یا راهنمایی کنن که از کجا میتونم بگیرم
این اطلاعات گوشی منه فقط میخوام فایلهای فلش رو داشته باشم تا بتونم گوشی رو فلش کنم اون سه تا فایل اصلی رو میگم خیلی خیلی ممنون میشم
MAIN
FS
Customer
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:--------------- CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
Model:K800i
MAPP CXC article: R1KG001 prgCXC1250210_GENERIC_WI
MAPP CXC version: R1KG001
Language Package:M_EAST_N_AFR
CDA article: CDA123456/123
CDA version: R2A
Default article: cxc1250490
Default version: R1KG001
Operator: 000-00
Elapsed:58 secs
شما برو اين تاپيكصفحه اول هستش من خودم دانلود كردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نگو مشكل همه
گوشي من قبل از فلش درست مينوشت
و حالا كه فلش كردم بازم درست مينويسه
اما اگه با فونت فارسي حلبشه خوبه ديگه زحمتش كم ميشه
ببخشید من برای خواهرم یک k800 خریدم(نخریدم مال خودم بوده اسفند سال پیش خریدم)
حالا وقتی سیم کارت ایرانسلش را روی گوشیش می اندازم و کد فعال سازی را می فرستم بعد جوابش هم میاد و profile را سیو می کنم ولی وقتی می رم توی اینترنت که وصل بشه وصل نمیشه!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)