تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 954 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299339389789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

12

سلام
    بهترین ایتم برای Ogre mage برای بالا بردن شانس Multi Cast چیه !
    در پچ 6.43b

داره خودمونی میشه owlx3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    بهترین ایتم برای Ogre mage برای بالا بردن شانس Multi Cast چیه !
    در پچ 6.43b
    Aghanim's Scepter
    بهش 6 قوی کن هم بعضیها می گن

اگه نباشه جاش خالی می مونه MARSHAL_AOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

پيش فرض

دوستان کسی نمی خواد در مورد این هیرو ها چیزی بگه ؟

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

پيش فرض

دوستان کسی نمی خواد در مورد این هیرو ها چیزی بگه ؟
    با سلام
    در مطلب قبلی راجع به SpritBreaker و Item هاش صحبت کردیم و دوستان عزیز ( که همشون استاد من هستند ) نظرات خودشون رو اراعه کردند حالا پس از یک تاخیر 1 هفته ای و به در خواست دوست گرامی جناب Mohammadgame
    یکی دیگر از هیرو هایی که خواسته بودن رو مینویسم ( البته فقط قسمت Levels چون شرمنده از Item چیزی سرم نمیشه ! در این زمینه جناب Owlx3000 و بقیه دوستان خیلی بهترند ) در مطلب زیر تا حدی سعی شده که اطلاعات کامل راجع به Ability این Hero داده شود اینم Start کار :
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

l
    Nerubian Weaver َ
    ّInitial - Damage: 41-51 ( AT Level 1 )
    Initial - Armor: 2
    Initial - Strength: 15
    Initial - Agility: 14
    Initial - Intellegence: 15
    Initial - Health: 435
    Initial - Mana: 195
    Initial - Movent Speed: 295
    Attack Range: 425
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nerubian Weaver Abilitys

First - Ability: Name:Watcher-CoolDowns 20/15/10/5 - Mana Cost: 10 ** Right-Click To Actevate Auto Cast
    Hotkey W
    انتخاب ها:
    First - Choice: 2 Watcher
    Secondly - Choice: 4 Watcher
    Third - Choice: 6 Watcher
    Final - Choice: 8 Watcher
    کاربرد: هنگامی که بر روی ان Click کنید در صورتی که Nerubian Weaver در کنار یک یا بیشتر از یک Corpse
    ( جسد موجودات مرده ) قرار گرفته باشد روح یکی از Corpse ها را از روی زمین برداشته و موجوداتی به نام Watcher را احضار میکند Watcher ها Damage و Armor فوق الاده کمی دارند که اصلا به حساب نمیاید در عوض این موجودات
    همیشه به صورت Invisable هستند و Movent Speed انها همیشه در حالت حداکثر ( 522 ) قرار دارد این موجودات را
    میتوانید برای چک کردن رودخانه مکان های خاص مثل Shop های بیرون از Base دشمن حتی تعقیب Hero های دشمن استفاده کنید البته در صورتی که در کنار Tower های دشمن یا Observer Ward ها و ُSentry Ward ها و کلا
    هر شیعی و یا Unit هایی که قابلیت دیدن Unit های Invisable را دارند قرار بگیرند سریع شناسایی شده و میتوان انها
    را دید و نابود کرد ( در اولین بار که این قدرت را انتخاب می کنید میتوانید 2 عدد Watcher از روی جسد ها احضار کنید )

l

Secondly - Ability: Name:Shukuchi-CoolDowns 13/11/9/7 - Mana Cost: 60 - Hotkey C
    انتخاب ها:
    First - Choice: Turn Movent Speed 522 And Nerubian Weaver Become Invisable And Damaging To Nearby Enemy UnitS 90 Bouns Damage ***

Secondly - Choice: Turn Movent Speed 522 And Nerubian Weaver Become Invisable And Damaging To Nearby Enemy UnitS 100 Bouns Damage

Third - Choice: Turn Movent Speed 522 And Nerubian Weaver Become Invisable And Damaging To Nearby Enemy UnitS 110 Bouns Damage

Final - Choice: Turn Movent Speed 522 And Nerubian Weaver Become Invisable And Damaging To Nearby Enemy UnitS 120 Bouns Damage
    کاربرد: زمانی که بر روی این Ability کلیک کنید Nerubian Weaver ارام ارام به مدت 4 ثانیه به فرم Invisable رفته و
    Movent Speed او به ( 522 ) ارتقا میبابد و در زمان رفتن به حالت Invisable که به ان اصطلاحا ( Fade ) نیز میگویند
    خسارت هایی به تمامی Unit ها و Hero های اطراف خود وارد میکند. از این Level میتوانید برای فرار کردن سریع از
    دست دشمن و تعقیب در مواقعی که دشمن در حال فرار از دست شماست استفاده کنید. اگر در زمانی که Hero در
    در حال رفتن به این وضعیت باشد و هم در زمانی که در این حالت قرار داشته باشد نیمی از Damage ّبه او وارد شده
    و نیمی دیگر به اصطلاح ( Back Stab ) میشوند. در ضمن Nerubian یک بار زمانی که به فرم Invisable میرود به دشمن خسارت وارد میکند و یک بار دیگر زمانی است که در این حالت قرار دارد حدودا 2 ثانیه پس از ورود به فرم
    Invisable یا Shukuchi در صورتی که در اطراف او Unit یا Hero های دشمن قرار گرفته باشند.

l

Third - Ability:Geminate Attack-CoolDowns 7/6/5/3.5 - Mana Cost: Dont Require Mana - Hotkey K
    انتخاب ها:
    ّFirst - Choice: Twice Attack Every 7 Second
    Secondly - Choice: Twice Attack Every 6 Second
    Third - Choice: Twice Attack Every 5 Second
    Final - Choice: Twice Attack Every 3.5 Second
    کاربرد: انتخاب این Ability باعث میگردد که Nerubian Weaver طی زمان خاصی ( نوشته بالا ) دو بار پشت سرهم Attack فیزیکی دهد ( توضیح بیشتری لازم نیست )

l

Final - Ability:Time Lapse-CoolDowns 120/90/60 - Mana Cost: 150/70/0 - Hotkey T

کاربرد: هر زمان که از این Ability استفاده شود Nerubian Weaver زمان را به 5 ثانیه قبل بر گردانده و تمامی Health
    و Mana و همچنین موقعیتی که Nerubian Weaver در انجا قرار گرفته بوده به 5 ثانیه پیشین بر گشته از این قابلیت بر روی Xp ( تجربه) Gold و Cool Down ها نمیتوانید استفاده کنید .شما میتوانید به جنگ با دشمن پرداخته و در موقعی که Health و Mana نداشتید از این Level استفاده کرده و زمان را به عقب برگردادنده ودوباره فرصت این را پیدا کنید که با Health و Mana پر باحریف مقابله کنید .
    خب اینم از این امیدوارم که به دردت خورده باشه ایندفه عکسم داشت
    راستی یک سوال خارج از این مطلب من چرا نمیتونم Email فارسی خودمو بخونم !! یک سری اعداد و ارقام نامربوط جاش نوشته شده کسی میدونه چرا ؟ خواهش میکنم جواب بدید
    Last edited by MARSHAL_AOL; 01-11-2007 at 20:05.

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

لطفا کل کل نکنید
    اونایی که جی جی بازی میکنن بگن

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

پيش فرض

لطفا کل کل نکنید
    اونایی که جی جی بازی میکنن بگن
    ما چه کل کلی داریم ؟!
    نوکرتم حرفی نیست من ADSL ندارم یعنی این مخابرات احمق هنوز ما رو Support نمیکنه
    بدش همش این خودشون میگن ما حاضریم هر شخص حقیقی وحقوقی هر سرعتی ADSL بخواد در هر
    نقطه ای از ایران بهش بدیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
    Last edited by MARSHAL_AOL; 01-11-2007 at 20:12.

داره خودمونی میشه saman100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام دوستان
    من در کل دو ماهم نمیشه دوتا بازی میکنم اما اطلاعات خوبی در مورد ضد هیروها بدست اووردم که در اختیارتون میزارم.
    1:venomancer:این هیرو برای مرحله اول بازی خوبه و برای مرحله وسط بازی متوسطه ولی برای آخر بازی بدرد نخوره!
    خب اگه بازی 1v1 باشه و حریف viper رو انتخاب کرده باشه بهتره gg رو همون اول بازی بدید! ولی توی بازی چند نفره یاراتون میتونن شما رو پوشش بدن ولی اصلان به پرو پای viper نپیچید که به ... میرید.
    من که خودم با این هیرو جلوی سایلنسر خوب جواب گرفتم ولی دوستان تظرشون چیز دیگست!
    از دیگر آنتی های این هیرو میشه به دریود اشاره کرد همون که خرس داره با دریود هم میشه ونو رو کله پا کرد.
    حالا من یک چرخه جالب کشف کردم!
    drioud ونو رو میزنه veno سایلنسر رو میزنه silenser هم دریود رو نابود میکنه ! شاید به نظر بعضیا اشتباه بیاد ولی من توی بازی 1ر1 شرطی عملیش میکنم.

آنتی اصلیش هم که همه میدونن مورفینگه.با مورفینگ هم میشه ونو رو زد.

2:anti mage:این هیرو برای وسط بازی و آخر بازی عالیه . پیشنهاد میشه ازش مقابل هیرو ای اینتلیجنس استفاده کنید به خاطر خاصیت مانا برن. اگه یک ون گارد و هود براش ببندید و لول اسپل شایلد رو آپ کنید مثل سگ میشه عین تانک برید جلو که اسپل ها فقط نوازشتون میکنه.در ضمن هود هم با لول اسپل شایلد stack میشه (LOL ) مجیک ردیوسنتون میشه 68 درصد wow !
    خب بعدش هم یک basher با butter fly . پاور ترد هم که همیشه خوبه بعدش هم mkb و اگه بازی ادامه پیدا کرد radianse
    آنتی های زیادی داره این هیرو 1:facless void مقابل این هیرو بیخیال استفاده از آنتی میج بشید که من خودم با بهترین شکل استفاده از آنتی میج و بدون دادن حتی یک death باختم.
    2:troll warlord : مخزن مانای کم این هرو کار رو سخت میکنه و معمولن اگه حریفتون حرفه ای باشه جز قبول شکست راهی ندارید.
    و چند نفر دیگه مثل سایلنسر و drow ranger

اما بهترین رقبای آنتی میج sand king :نمیگم چرا چون دستم رو میشه خودتون برید کشف کنید.تقریبان آنتی میج آنتی این هیرو هستش.
    2:تقریبان تمامی هیرو های اینتلیجنس یک هود ببندید اگه حریف چغر هم باشه فقط اول بازی میتونه اذیتتون کنه.
    3:هرو های سگ استرنج مثل earth shaker ,centaor

3:lone druid :واسه خودش و خرسش یک power tread ببندید و دیگه خیالتون راحت باشه چون death نمیدید
    فعلان دیگه حال ندارم بقیش باشه واسه بعدان

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

پيش فرض

سلام دوستان
    من در کل دو ماهم نمیشه دوتا بازی میکنم اما اطلاعات خوبی در مورد ضد هیروها بدست اووردم که در اختیارتون میزارم.
    1:venomancer:این هیرو برای مرحله اول بازی خوبه و برای مرحله وسط بازی متوسطه ولی برای آخر بازی بدرد نخوره!
    خب اگه بازی 1v1 باشه و حریف viper رو انتخاب کرده باشه بهتره gg رو همون اول بازی بدید! ولی توی بازی چند نفره یاراتون میتونن شما رو پوشش بدن ولی اصلان به پرو پای viper نپیچید که به ... میرید.
    من که خودم با این هیرو جلوی سایلنسر خوب جواب گرفتم ولی دوستان تظرشون چیز دیگست!
    از دیگر آنتی های این هیرو میشه به دریود اشاره کرد همون که خرس داره با دریود هم میشه ونو رو کله پا کرد.
    حالا من یک چرخه جالب کشف کردم!
    drioud ونو رو میزنه veno سایلنسر رو میزنه silenser هم دریود رو نابود میکنه ! شاید به نظر بعضیا اشتباه بیاد ولی من توی بازی 1ر1 شرطی عملیش میکنم.

آنتی اصلیش هم که همه میدونن مورفینگه.با مورفینگ هم میشه ونو رو زد.

2:anti mage:این هیرو برای وسط بازی و آخر بازی عالیه . پیشنهاد میشه ازش مقابل هیرو ای اینتلیجنس استفاده کنید به خاطر خاصیت مانا برن. اگه یک ون گارد و هود براش ببندید و لول اسپل شایلد رو آپ کنید مثل سگ میشه عین تانک برید جلو که اسپل ها فقط نوازشتون میکنه.در ضمن هود هم با لول اسپل شایلد stack میشه (LOL ) مجیک ردیوسنتون میشه 68 درصد wow !
    خب بعدش هم یک basher با butter fly . پاور ترد هم که همیشه خوبه بعدش هم mkb و اگه بازی ادامه پیدا کرد radianse
    آنتی های زیادی داره این هیرو 1:facless void مقابل این هیرو بیخیال استفاده از آنتی میج بشید که من خودم با بهترین شکل استفاده از آنتی میج و بدون دادن حتی یک death باختم.
    2:troll warlord : مخزن مانای کم این هرو کار رو سخت میکنه و معمولن اگه حریفتون حرفه ای باشه جز قبول شکست راهی ندارید.
    و چند نفر دیگه مثل سایلنسر و drow ranger

اما بهترین رقبای آنتی میج sand king :نمیگم چرا چون دستم رو میشه خودتون برید کشف کنید.تقریبان آنتی میج آنتی این هیرو هستش.
    2:تقریبان تمامی هیرو های اینتلیجنس یک هود ببندید اگه حریف چغر هم باشه فقط اول بازی میتونه اذیتتون کنه.
    3:هرو های سگ استرنج مثل earth shaker ,centaor

3:lone druid :واسه خودش و خرسش یک power tread ببندید و دیگه خیالتون راحت باشه چون death نمیدید
    فعلان دیگه حال ندارم بقیش باشه واسه بعدان

سلام دوست عزیز
    اطلاعات خوبی بود ممنون فقط یه سوال:
    شما میگید که Sandking ضد Antimage هستش در صورتی که Antimage در مقابل LVL6 Sandking میتونه به راحتی
    با Blink در بره چون زمانی که Sand king LVL6 میزنه همه میفهمن چون دمشو میاره بالا در ضمن به مدت 2 ثانیه از
    جاش تکون نمیخوره و این کاملا مشخصه و اگر هم Hex یا Bash بخوره LVL6 به .... میره اما میتونه یک Avatar ببنده که دیگه Antimagic بشه راحت LVL6 بزنه اما بازم Antimage با Blink میتونه فرار کنه نظر شما چیه ؟
    Last edited by MARSHAL_AOL; 02-11-2007 at 10:41.

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام
    انتی میج ضد زیاد داره اکثر استرنجا ضد انتی میج هستن مثلا وارچیف او ناتک داد شما نگا کنید اون خودش میمیره شما کاریش نداشته باشید
    ولی انتی میج 6 سند رو میخوره چون با ایمپیل 2 ثانیه استانه چندتا شو میخوره ولی در میره

داره خودمونی میشه saman100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

دوست من منظور من اين بود كه آنتي ميج ضد سند كينگ است يعني آنتي ميج سند كينگ رو به راحتي شكست ميده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •