برای وارد شدن به سایت nvidia دانلود درایور خودتون ازبرنامه Hide IP Easy میتونید استفاده کنید البته ازسایت دوم هم همین ورژن میتونید دان کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای وارد شدن به سایت nvidia دانلود درایور خودتون ازبرنامه Hide IP Easy میتونید استفاده کنید البته ازسایت دوم هم همین ورژن میتونید دان کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by jafarian; 30-10-2011 at 16:23.
با سلام درایور مادربرد ASUS TUSI-M ممنون میشم لینکشو بذارید.
اگرواسه صدا میخواین که لینکش پایین هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من یه سیستم دارم مال 3-4 سال پیشه. مادربورد msi داره با کارت شبکه onboard. من ویندوز 2003 سرور نصب کردم اما نمی تونم درایور کارت شبکه رو پیدا کنم. یه چندتا هم از روی سایت برداشتم منتها درست نصب نشدن. ممکنه اصلا نداشته باشه؟ ممنون میشم
مدل مین مشخص کنید دقیق شمافقط برند گفتین![]()
باسلام دنبال درایور tv cardمدل dg tv می گردم کسی از دوستان می تونه کمکم کنه؟
سلام دوستان
من به درایور وب کم zinet احتیاج دارم برای ویندوز 7 هرچی می گردم چیزی پیدا نمی کنم لطفا یکی از دوستان کمک کنه ممنون میشم
سلام خدمت اساتید محترم
درایور کارت شبکه 3com مدل 3c905c-txm برای xp 64 بیت را می خواهم خواهش می کنم کمک کنید
مدل دقیقش را بنوسیدباسلام دنبال درایور tv cardمدل dg tv می گردم کسی از دوستان می تونه کمکم کنه؟
بازم مدل دقیق را ذکر کنیدسلام دوستان
من به درایور وب کم zinet احتیاج دارم برای ویندوز 7 هرچی می گردم چیزی پیدا نمی کنم لطفا یکی از دوستان کمک کنه ممنون میشم
یکسری به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک تستی بزنسلام خدمت اساتید محترم
درایور کارت شبکه 3com مدل 3c905c-txm برای xp 64 بیت را می خواهم خواهش می کنم کمک کنید
با تشکر از لطف شما ولی من نتونستم درایور کارت شبکه را دانلود کنم فکر کنم برای دانلود داریور باید پول پرداخت کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)