تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 307 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

مینت هم کنسول داره برای تمرین دستورات لینوکس ؟؟؟اخه تو بک ترک داره میخوام ببینم این داره یا مثل ویندوز هست

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مینت هم کنسول داره برای تمرین دستورات لینوکس ؟؟؟اخه تو بک ترک داره میخوام ببینم این داره یا مثل ویندوز هست
    کنسول یا ترمینال رو همهء توزیع های لینوکس دارن.

توضیحات اضافه: برخلاف نظر بعضی از دوستان که فکر میکنن ترمینال سخته یا یجور ابزار عقب افتاده است باید بگم خیلی از کارها از طریق ترمینال جذاب تر و سریع تر انجام میشن. مثلا خود من دانلود منیجر Axel رو که تحت ترمینال اجرا میشه با هیچ دانلود منیجری عوض نمیکنم

3. 2 کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

کنسول یا ترمینال رو همهء توزیع های لینوکس دارن.

توضیحات اضافه: برخلاف نظر بعضی از دوستان که فکر میکنن ترمینال سخته یا یجور ابزار عقب افتاده است باید بگم خیلی از کارها از طریق ترمینال جذاب تر و سریع تر انجام میشن. مثلا خود من دانلود منیجر Axel رو که تحت ترمینال اجرا میشه با هیچ دانلود منیجری عوض نمیکنم
    سلام
    وحید جان ببخشید من صحبت شما را نقل قول میکنم
    این موضوع که شما در موردش میگین رو من در ویندوز سرور باهاش روبه رو هستم. ویندوز تقریباً محیط ترمینالی رو داره کم کم حذف میکنه به دلیل اینکه برای یک تنظیم ساده با دو تا کلیک باید یک خط یا دو خط کامند بنویسیم!
    نظر شما اینه که واقعا محیط ترمینال بهتر از محیط گرافیکی هست؟ از طرفی میشه محیط ترمینال رو با محیط ترمینال ویندوز ( Power Shell) مقایسه کرد؟

5. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام . من دو تا رم 512 مگ گرفتم گذاشتم رو سیستم . سرعت خیلی بهتر شده ، حالا نو و اورجینال بودنش رو نمی دونم هست یا نه
    به چند تا فروشگاه نرم افزار که سر زدم برای گرفتن لینوکس ، به من گفتن بهتره سراغ لینوکس نرم چون نرم افزارهاش روی سی دی نیست . اما من همچنان مشتاقم که لینوکس رو یاد بگیرم
    با توجه به رم یک گیگ و کارت گرافیک 64 مگ کدوم نسخه لینوکس رو بگیرم ؟ الته تو فروشگاه های نرم افزاری لینوکس اوبونتو دیدم ولی نسخه های دیگه رو ندیدیم
    متأسفانه چون ده روزی میشه در حال سفرم، موفق نشدم به تاپیک‌سر بزنم.
    آپگربد سیستم رو تبریک می‌گم و برای خرید سی‌دی/دی‌وی‌دی‌های لینوکس من به شما فروشگاه سیتو رو‌ توصیه می‌کنم که چندین ساله در این زمینه فعالیت می‌کنه

اگه شما مایلین از اوبونتو استفاده کنید، در کنار خرید سی‌دی خود اوبونتو، من خرید بسته‌های دیسک هما رو که شامل آپدیت‌ها و مخازن نرم‌افزارهای جانبی هم هست بهتون شدیدا توصیه می‌کنم (باتوجه به اینکه شما دسترسی به اینترنت پرسرعت نداری، دیسک‌های هما واقعا نعمت بزرگی حساب میشن)

آدرس فروشگاه سیتو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

7. 3 کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    وحید جان ببخشید من صحبت شما را نقل قول میکنم
    این موضوع که شما در موردش میگین رو من در ویندوز سرور باهاش روبه رو هستم. ویندوز تقریباً محیط ترمینالی رو داره کم کم حذف میکنه به دلیل اینکه برای یک تنظیم ساده با دو تا کلیک باید یک خط یا دو خط کامند بنویسیم!
    نظر شما اینه که واقعا محیط ترمینال بهتر از محیط گرافیکی هست؟ از طرفی میشه محیط ترمینال رو با محیط ترمینال ویندوز ( Power Shell) مقایسه کرد؟
    چاکرم دوست عزیز.
    همونطور که قبلا گفتم "خیلی از کارها " از طریق ترمینال سریعتر و جذاب تر انجام میشه. مثلا به جای رفتن به ده تا دایرکتوری و ساختن ۱۰ تا پوشه و کپی کردن تعدادی فایل در هرکدوم میشه این کارو با یک خط فرمان در ترمینال انجام داد. به جای اینکه آپدیت منیجر رو باز کنیم و صبر کنیم که لیست آپدیتها نمایان بشه و ... میتونیم با یک خط فرمان سیستم رو آپدیت کنیم. یا همین axel که مثال زدم. یه axel تایپ میکنی و یه لینک کپی میکنی و تمام: دانلود شروع میشه. من نمیخواستم و نمیخوام که بگم ترمینال بهتره یا محیط گرافیکی فقط خواستم بگم ترمینال برعکس cmd در ویندوز یک ابزار ناکارآمد و کم کاربرد نیست (طبق تجربیاتم) و میشه باهاش سرگرم شد. power shell تلاش مایکروسافت بوده در جهت قدرتمند کردن cmd ولی چون کلا من با cmd ّم کار نکرده بودم نمیتونم نظری در موردش بدم.

9. 2 کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ممنون وحید جان.
    من با ردهت شروع کردم. بعد از یک وقفه طولانی دوباره دارم میام سمت لینوکس. الان هم دارم رو اوبنتو کار میکنم
    چند تا مورد هست بهش برخوردم.
    الان من خواستم موزیک پخش کنم با فرمت MP3 به نظر میرسه این فرمت هم در انحصار ویندوز بوده ولی بعید میدونم چون الان نزدیک به 30 40 مگابایت شایدم بیشتر داره پلاگین نصب میکنه.
    چه چیزهای دیگه ای هست که با توجه به ویندوز باید دستی اونها رو نصب کنیم؟
    مثلا یک موردش پلاگین کارت صدا بود برای اجرا بعضی از فرمت ها!؟

به نظر خودت برای شروع کار با لینوکس چه پلاگین هایی رو لازمه اول نصب کنیم؟
    مثلا یکیش میتونه Wine باشه . البته پلاگین محسوب نمیشه ولی مفید هست.
    و ...

11. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن گنولینوکس Ali_RNT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

712:برای این فرمت فکر کنم باید پکیج libmpeg رو نصب کنید.اگه پیدا کردم اطلاع میدم...

13. 2 کاربر از Ali_RNT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون وحید جان.
    من با ردهت شروع کردم. بعد از یک وقفه طولانی دوباره دارم میام سمت لینوکس. الان هم دارم رو اوبنتو کار میکنم
    چند تا مورد هست بهش برخوردم.
    الان من خواستم موزیک پخش کنم با فرمت MP3 به نظر میرسه این فرمت هم در انحصار ویندوز بوده ولی بعید میدونم چون الان نزدیک به 30 40 مگابایت شایدم بیشتر داره پلاگین نصب میکنه.
    چه چیزهای دیگه ای هست که با توجه به ویندوز باید دستی اونها رو نصب کنیم؟
    مثلا یک موردش پلاگین کارت صدا بود برای اجرا بعضی از فرمت ها!؟

به نظر خودت برای شروع کار با لینوکس چه پلاگین هایی رو لازمه اول نصب کنیم؟
    مثلا یکیش میتونه Wine باشه . البته پلاگین محسوب نمیشه ولی مفید هست.
    و ...
    * منم سال ۸۲ با ردهت با لینوکس آشنا شدم

فرمت mp3 چون یک فرمت آزاد نیست در اوبونتو و کلا دنیای لینوکس در بسیاری از توزیع ها نصب نیست (به صورت پیش فرض). ولی راحت نصب میشه. مهمترین چیزی که باید نصب کنی هم همین کدکهای صوتی تصویری هستش. VLC رو هم برای پخش ویدئو توصیه میکنم که پلیر خیلی خوبیه. اگر ویرایش عکس میکنی GIMP رو به جای فتوشاپ در ویندوز توصیه میکنم و Avidemux رو برای ویرایشهای سادهء فیلم پیشنهاد میدم. pidgin برای چت خیلی خوبه و...

البته اگر به جای اوبونتو٬ مینت رو نصب میکردی نیاز به این دانلودهای اضافه هم نبود. wine زیاد جالب نیست. خود من نتونستم برنامه های مورد نظرمو که اتفاقا زیادهم سنگین نبودن باهاش اجرا کنم. یه پیشنهاد کلی هم دارم که سعی کن در دنیای لینوکس با ابزارهای لینوکسی کار کنی و دنبال ردپاهای ویندوزی نباش. مگر اینکه ضرورت ایجاب کنه که فلان نرم افزار رو حتما داشته باشی که در این صورتم من پیشنهاد میدم ویندوز رو در کنار لینوکس برای اون کارها داشته باشی.

15. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

* منم سال ۸۲ با ردهت با لینوکس آشنا شدم

فرمت mp3 چون یک فرمت آزاد نیست در اوبونتو و کلا دنیای لینوکس در بسیاری از توزیع ها نصب نیست (به صورت پیش فرض). ولی راحت نصب میشه. مهمترین چیزی که باید نصب کنی هم همین کدکهای صوتی تصویری هستش. VLC رو هم برای پخش ویدئو توصیه میکنم که پلیر خیلی خوبیه. اگر ویرایش عکس میکنی GIMP رو به جای فتوشاپ در ویندوز توصیه میکنم و Avidemux رو برای ویرایشهای سادهء فیلم پیشنهاد میدم. pidgin برای چت خیلی خوبه و...

البته اگر به جای اوبونتو٬ مینت رو نصب میکردی نیاز به این دانلودهای اضافه هم نبود. wine زیاد جالب نیست. خود من نتونستم برنامه های مورد نظرمو که اتفاقا زیادهم سنگین نبودن باهاش اجرا کنم. یه پیشنهاد کلی هم دارم که سعی کن در دنیای لینوکس با ابزارهای لینوکسی کار کنی و دنبال ردپاهای ویندوزی نباش. مگر اینکه ضرورت ایجاب کنه که فلان نرم افزار رو حتما داشته باشی که در این صورتم من پیشنهاد میدم ویندوز رو در کنار لینوکس برای اون کارها داشته باشی.
    ممنون!
    مینت نسبت به اوبنتو در همین مورد فقط متمایز هست؟؟
    خیلی خوب بود

برای مثال.
    مثلا گیم هایی که فرومت های کاملا ویندوزی دارن رو برای نسخه ی لینوکس تبدیل میکنن؟
    به نظرم بهتره یه تاپیک راه اندازی کنی برای معرفی محصولات ویندوزی که مشابه شون در لینوکس پیدا میشه و میشه از اونها استفاده کرد. به نظر خیلی کاربردی هست!
    +
    چون من در مورد مشکلات Wine شنیده بودم و اینکه کاملا کار نمیکنه! اما اگر برای کسی که تازه وارد بحث لینوکس شده ، معادل های لینوکسی معرفی بشه خیلی خوبه.

17. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مینت محیط سرراست تر و منوی خیلی کاملی داره که کار باهاش خیلی راحته. نرم افزارهای کاملی روش نصبه که نیازهای اساسی رو پوشش میده و ... در مورد نرم افزارهای مشابه و معادل ویندوز در لینوکس هم فکر کنم بحث هایی در این انجمن شده. یه جستجوی کوچیک داشته باش و اگر موردی بود در خدمتم.

19. 2 کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •