مینت هم کنسول داره برای تمرین دستورات لینوکس ؟؟؟اخه تو بک ترک داره میخوام ببینم این داره یا مثل ویندوز هست
مینت هم کنسول داره برای تمرین دستورات لینوکس ؟؟؟اخه تو بک ترک داره میخوام ببینم این داره یا مثل ویندوز هست
کنسول یا ترمینال رو همهء توزیع های لینوکس دارن.
توضیحات اضافه: برخلاف نظر بعضی از دوستان که فکر میکنن ترمینال سخته یا یجور ابزار عقب افتاده است باید بگم خیلی از کارها از طریق ترمینال جذاب تر و سریع تر انجام میشن. مثلا خود من دانلود منیجر Axel رو که تحت ترمینال اجرا میشه با هیچ دانلود منیجری عوض نمیکنم![]()
سلام
وحید جان ببخشید من صحبت شما را نقل قول میکنم
این موضوع که شما در موردش میگین رو من در ویندوز سرور باهاش روبه رو هستم. ویندوز تقریباً محیط ترمینالی رو داره کم کم حذف میکنه به دلیل اینکه برای یک تنظیم ساده با دو تا کلیک باید یک خط یا دو خط کامند بنویسیم!
نظر شما اینه که واقعا محیط ترمینال بهتر از محیط گرافیکی هست؟ از طرفی میشه محیط ترمینال رو با محیط ترمینال ویندوز ( Power Shell) مقایسه کرد؟
متأسفانه چون ده روزی میشه در حال سفرم، موفق نشدم به تاپیکسر بزنم.
آپگربد سیستم رو تبریک میگم و برای خرید سیدی/دیویدیهای لینوکس من به شما فروشگاه سیتو رو توصیه میکنم که چندین ساله در این زمینه فعالیت میکنه
اگه شما مایلین از اوبونتو استفاده کنید، در کنار خرید سیدی خود اوبونتو، من خرید بستههای دیسک هما رو که شامل آپدیتها و مخازن نرمافزارهای جانبی هم هست بهتون شدیدا توصیه میکنم (باتوجه به اینکه شما دسترسی به اینترنت پرسرعت نداری، دیسکهای هما واقعا نعمت بزرگی حساب میشن)
آدرس فروشگاه سیتو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
چاکرم دوست عزیز.
همونطور که قبلا گفتم "خیلی از کارها " از طریق ترمینال سریعتر و جذاب تر انجام میشه. مثلا به جای رفتن به ده تا دایرکتوری و ساختن ۱۰ تا پوشه و کپی کردن تعدادی فایل در هرکدوم میشه این کارو با یک خط فرمان در ترمینال انجام داد. به جای اینکه آپدیت منیجر رو باز کنیم و صبر کنیم که لیست آپدیتها نمایان بشه و ... میتونیم با یک خط فرمان سیستم رو آپدیت کنیم. یا همین axel که مثال زدم. یه axel تایپ میکنی و یه لینک کپی میکنی و تمام: دانلود شروع میشه. من نمیخواستم و نمیخوام که بگم ترمینال بهتره یا محیط گرافیکی فقط خواستم بگم ترمینال برعکس cmd در ویندوز یک ابزار ناکارآمد و کم کاربرد نیست (طبق تجربیاتم) و میشه باهاش سرگرم شد. power shell تلاش مایکروسافت بوده در جهت قدرتمند کردن cmd ولی چون کلا من با cmd ّم کار نکرده بودم نمیتونم نظری در موردش بدم.
ممنون وحید جان.
من با ردهت شروع کردم. بعد از یک وقفه طولانی دوباره دارم میام سمت لینوکس. الان هم دارم رو اوبنتو کار میکنم
چند تا مورد هست بهش برخوردم.
الان من خواستم موزیک پخش کنم با فرمت MP3 به نظر میرسه این فرمت هم در انحصار ویندوز بوده ولی بعید میدونم چون الان نزدیک به 30 40 مگابایت شایدم بیشتر داره پلاگین نصب میکنه.
چه چیزهای دیگه ای هست که با توجه به ویندوز باید دستی اونها رو نصب کنیم؟
مثلا یک موردش پلاگین کارت صدا بود برای اجرا بعضی از فرمت ها!؟
به نظر خودت برای شروع کار با لینوکس چه پلاگین هایی رو لازمه اول نصب کنیم؟
مثلا یکیش میتونه Wine باشه . البته پلاگین محسوب نمیشه ولی مفید هست.
و ...
712:برای این فرمت فکر کنم باید پکیج libmpeg رو نصب کنید.اگه پیدا کردم اطلاع میدم...
* منم سال ۸۲ با ردهت با لینوکس آشنا شدم
فرمت mp3 چون یک فرمت آزاد نیست در اوبونتو و کلا دنیای لینوکس در بسیاری از توزیع ها نصب نیست (به صورت پیش فرض). ولی راحت نصب میشه. مهمترین چیزی که باید نصب کنی هم همین کدکهای صوتی تصویری هستش. VLC رو هم برای پخش ویدئو توصیه میکنم که پلیر خیلی خوبیه. اگر ویرایش عکس میکنی GIMP رو به جای فتوشاپ در ویندوز توصیه میکنم و Avidemux رو برای ویرایشهای سادهء فیلم پیشنهاد میدم. pidgin برای چت خیلی خوبه و...
البته اگر به جای اوبونتو٬ مینت رو نصب میکردی نیاز به این دانلودهای اضافه هم نبود. wine زیاد جالب نیست. خود من نتونستم برنامه های مورد نظرمو که اتفاقا زیادهم سنگین نبودن باهاش اجرا کنم. یه پیشنهاد کلی هم دارم که سعی کن در دنیای لینوکس با ابزارهای لینوکسی کار کنی و دنبال ردپاهای ویندوزی نباش. مگر اینکه ضرورت ایجاب کنه که فلان نرم افزار رو حتما داشته باشی که در این صورتم من پیشنهاد میدم ویندوز رو در کنار لینوکس برای اون کارها داشته باشی.
ممنون!
مینت نسبت به اوبنتو در همین مورد فقط متمایز هست؟؟
خیلی خوب بود
برای مثال.
مثلا گیم هایی که فرومت های کاملا ویندوزی دارن رو برای نسخه ی لینوکس تبدیل میکنن؟
به نظرم بهتره یه تاپیک راه اندازی کنی برای معرفی محصولات ویندوزی که مشابه شون در لینوکس پیدا میشه و میشه از اونها استفاده کرد. به نظر خیلی کاربردی هست!
+
چون من در مورد مشکلات Wine شنیده بودم و اینکه کاملا کار نمیکنه! اما اگر برای کسی که تازه وارد بحث لینوکس شده ، معادل های لینوکسی معرفی بشه خیلی خوبه.
![]()
مینت محیط سرراست تر و منوی خیلی کاملی داره که کار باهاش خیلی راحته. نرم افزارهای کاملی روش نصبه که نیازهای اساسی رو پوشش میده و ... در مورد نرم افزارهای مشابه و معادل ویندوز در لینوکس هم فکر کنم بحث هایی در این انجمن شده. یه جستجوی کوچیک داشته باش و اگر موردی بود در خدمتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)