دوستان وضعیت پینگتون تو بازی های انلاین چطوره؟
از این مورد هم بگید لطفا
دوستان وضعیت پینگتون تو بازی های انلاین چطوره؟
از این مورد هم بگید لطفا
ببینید مودم های ont چه خوب چه بدش تقریبا تفاوت چندانی باهم ندارن همشون حداکثر و حداقل سرعت فیبر نوری رو ساپورت میکنن فقط در برند و مدل و وای فای داشتن و نداشتن و بعضا نوع چیپ هاشون فرق دارن که اکثریت قریب به اتفاق واس فای های an دارن با سرعت های کمتر از ۱۰۰ مگابیت و البته ضریب نفوذ و مسافت خیلی کم!
بهنظرم همون یه مودم سادهبا یهروتر خوب (مثلا ac1200) خیلی بهتر میتونه باشه
بچه ها موقع ثبتنام تانوما لازمه حتما یکی از اون طرحای 3 ماهه، 6 ماهه رو انتخاب کنیم؟ نمیشه از اولش همون طرحای پیشپرداخت معمولی رو داشت؟ دفعه ی قبل رفتم مخابرات خانمه موقع ثبتنام گفت یکی از طرحای این تو رو باید انتخاب کنی بعد که تموم شد طرحا برات میان
بعد اینکه نمیشه خط تلفنی که الان هست رو بگیرن خط فیبر رو بدن دیگه تلفن جدید نگیری؟ همین الان یدونه اضافه دارم
Last edited by m751; 26-09-2020 at 20:07.
سلام. احتمالا میشه و اینطوری هزینه مودم رو باید خودتون بدین.
برای سوال دوم هم بله این امکان وجود داره که اون خط بلا استفاده رو بدین و بجاش خط فیبر بگیرین.
البته برا همه اینا باید با مخابرات صحبت کنین و قانعشون کنین. تعرفه های تهران رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینین. تو اکثر استان ها این تعرفه ها وجود داره. میتونین پیش پرداخت هم بگیرین.
دوستان سلام
ممنون میشم اگر که الان هر عزیزی که FTTH داره پینگی با CMD بگیره از چند IP پابلیک مثل 4.2.2.4 یا چیزای دیگه!
و یا پینگشون داخل بازی ها مثه کالاف موبایل یا چیزای دیگه که بازی میکنید رو ممنون میشم بزارید
و یه مورد دیگه تغییر پینگ در حین استفاده سنگین و دانلود و یا استفاده چند نفر باهم در حین بازی اگر تجربه ای داشته باشید بگید ممنون میشم.
پیشاپیش با تشکر از لطفتون![]()
Last edited by Mmrr72; 29-09-2020 at 10:20.
سلام
اول بگم من خودم فیبر ندارم ولی با توجه به اطلاعات خودم مثلا یکی از دوستان در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ گذاشتن و در صفحات قبلی هم یک از دوستان پینگ گذاشته بود البته اون دوستمون سرعتشون حدود 200 بود احتمالاً پینگشون بهتر بود البته بعضی از دوستان هم تو همین تاپیک یک سری شکایتهایی دارن من خودم فیلم تست سرعت در افتتاحیه راه اندازی فیبر در یکی از شهرها دیدم که سرعت 800 و پینگ 1 بود البته اون تست ممکنه در شرایط آزمایشگاهی یا بدون به شیر گذاشتن پهنای باند باشه چون مثلا در بعضی مجتمعها در اثر کمبود تجهیزات سرعت فیبر نوری حداکثر 50 ولی مثلا بعضی جاها کاربر سرعت اسمی 50 میگیره ولی سرعتش رو 200 بسته میشه به عقل البته جور در میاد که هر چی سرعت بالاتر باشه پینگ پایین تر باشه اینو باید یکی از دوستان که فنی تره لطف کنه توضیح بده ولی من تو همین فروم دیدم یکی از دوستان گفت که با یک شرکت خصوصی ای دی اس ال پینگ 5 با سرورهای داخلی میگیره البته یه کم این حرف عجیبه چون اون دوستمون تصویر تست سرعتشو نگذاشته بود البته شما اگه سرعت بالا بگیری بخاطر پهنای باند بیشتر فیبر بعیده استفاده همزمان چند نفر مشکل ایجاد کنه ولی پینگ یه مقدار موضوعش پیچیده تره
برای سرعت بالاتر باید طرحهای پیش پرداخت رو مثل اینکه انتخاب کنید و یه سری هزینه های فیبرکشی را هم خودتون متقبل بشید
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد ارتباط سرعت با پینگه
والا دوست عزیز سرعت های تست که به قول شما یه شرایط ایزوله و حداکثری بعضا هست از پتانسیل های اون سیستم مثه تست های 5G که سرعت اسمی میدن ولی در عمل خب فرق داره ولی خب فیبر حقیقت پتانسیل اسمی رو هم برای یوزر میتونه داشته باشه،
حقیقت تست های اسپید تست خیلی ملاک عمل نیست برای خودم شخصا چون به فاکتور های متفاوتی بستگی داره و فاصله و نوع سرور و مقدار بار روی اون اینترنت درون لحظه و ... سر همین بیشتر پینگ های CMD و یا پینگی که توی بازی های مطرح میزنه و برام مهم هست و مثلا توی بازی کالاف موبایل پینگ ۴۴ تا ۴۷ دارم
و در مورد پینگ داخلی با adsl من خودم پینگ زیر ۵ میگیرم با جیتر ۱ یا ۲ که متاسفانه با همین مخابرات هم هست که البته چون غالبا تهرانی ها به مبدا آی پی نزدیکترن پینگ کمتری دارن ولی خب پینگ قابل قبولی هست اگر بتونم عکسش رو بزارم
سرعت و پینگ هم تا وقتی پهنای باند زیر بار نره زیاد پینگ رو درگیر نمیکنه مگه جزئی
الان هم خوشبختانه تا فاصله ۱۵۰-۲۰۰ متری ما فت فیبر هست توی خط مستقیم که مخابرات گفته انجام میده ولی متاسفانه چون مستاجر هستیم جایی که هستیم هزینه های اولیه اش یکم زور داره و اینکه شرایط اجاره رو نمیدونیم وگرنه تا الان گرفته بودم قطعا ...
مجبورم لینکو اینجوری بفرستم
s14.picofile.com/file/8409593384/IMG_20200929_195017.jpg
Last edited by Mmrr72; 29-09-2020 at 20:12.
سلام کسی میتونه با فیبر نوری از 8.8.8.8 و 185.60.112.158 پینگ بگیره
ممنون
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=44ms TTL=55
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=40ms TTL=55
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=40ms TTL=55
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=41ms TTL=55
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 40ms, Maximum = 44ms, Average = 41ms
Pinging 185.60.112.158 with 32 bytes of data:
Reply from 185.60.112.158: bytes=32 time=92ms TTL=244
Reply from 185.60.112.158: bytes=32 time=91ms TTL=244
Ping statistics for 185.60.112.158:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 91ms, Maximum = 92ms, Average = 91ms
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)