تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 858 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299339389789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان بالاخره شکایتی که در مورد تعویض مودم وایمکس با مودم 5142 کرده بودم جواب داد
    امروز تماس گرفتن و مودم 5142 رو گرفتن و 2101 رو تحویل دادن
    سیمکارت رو هم با سیمکارت جدید تعویض کردن و دوباره باید منتظر فعال شدن سیمکارت جدید بمونم و وضعیت بسته اینترنت 15 گیگ هنوز مشخص نیست
    آقا فعال نشد سیم کارتت تست کنید و تفاوت این 2تا مودم رو بگید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shuhin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من تاحالا از مودم های ایرانسل استفاده نکردم، بعد الان گویا تخفیف 50% گذاشته برای مودم lte
    میخواستم بدونم ارزش خرید داره مودمهاش با توجه به تخفیفی که گذاشته؟؟
    سوال دیگه اینکه اینا 4g معمولی هم ساپورت میکنن یا نه؟
    ممنون

3. این کاربر از shuhin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

دوستان منطقه ما 4.5G رو زده پوشش داره ولی TD-LTE رو نه .
    چه فرقی باهم دارن ؟

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

سعی کن سخت نگیری، اگه نمیتونی برای حفظ اعصابت، سعی کن اینترنتو عوض کنی، این جور مشکلات سیستماتیک تو ایران زیاده، و هنوز اونقدر قوی نشده اینارو رفع کنه، چیزیم نیست که کارمندای اپراتور یا بخش فنی بتونن راحت رفعش کنن، من چند سالی اینارو تجربه کردم، سریع اینترنتتو عوض کن، مثلا TD مبین تست کن ببین نداشت این مشکلو استفاده کن. اگه نه VDSL

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    خدا رو شکر کنارش ای دی اس ال دارم . اینو هم بعد از دو ماه مودم رو روشن کردم . اگه ای دی اس ال نبود که الان بهشت زهرا خوابیده بودم .

6. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دوستان منطقه ما 4.5G رو زده پوشش داره ولی TD-LTE رو نه .
    چه فرقی باهم دارن ؟
    TD-LTE همون اینترنت ثابت هست که سیمکارت و بسته های مخصوص به خودش رو داره و برای استفاده ازش فقط باید مودم های TDLTE رو بخرید.

اینترنت +4G یا نسل 4.5 ، اینترنت همراه هست برای استفاده در گوشی موبایل (که البته با مودم هم میشه) . نسل جدید اینترنت 4G هست که سرعت بیشتری داره و اگر گوشی شما CAT6 یا بالاتر رو پشتیبانی کنه، میتونید ازش استفاده کنید
    اگر گوشی های سامسونگ داشته باشید و از CAT6 پشتیبانی کنه بالای گوشی زمانی که به اینترنت نسل 4 متصل میشید علامت +4G میاد . اگر آیفون باشه که فقط همون علامت LTE میاد که نمیشه فهمید 4G معمولی هست یا 4.5G

8. 4 کاربر از shirazdownload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

به منظرم کابلت سالمه چون sinr ماله مودم هست ربطی به کیفیت کابل نداره
    مودم را جای دیگه بذارید ببینید بهتر میشه
    واسه مطمن شدن این کار انجام بدین
    زمانی که نت قطع میشه همون موقع سریع ادرس مودم ۱۹۲.۱۶۸ پینگ کنید اگه اکی بود پس صد درصد کابل سالمه
    مقدار پینگ زمانی که نت وصل و قطع هست مقایسه کنید
    اگه فرقی نداشت وس مشکل از سیگنال دریافتی مودم هست حتما و کابل سالمه
    خبر بدین
    بعد تعطیلات کابل رو عوض میکنم کابل مسی میگیرم نتیجه رو اعلام میکنم فقط اینکه کابل چی بگیرم فلت مسی

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

بعد تعطیلات کابل رو عوض میکنم کابل مسی میگیرم نتیجه رو اعلام میکنم فقط اینکه کابل چی بگیرم فلت مسی
    مشکل شما چیه دقیقا؟

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

TD-LTE همون اینترنت ثابت هست که سیمکارت و بسته های مخصوص به خودش رو داره و برای استفاده ازش فقط باید مودم های TDLTE رو بخرید.

اینترنت +4G یا نسل 4.5 ، اینترنت همراه هست برای استفاده در گوشی موبایل (که البته با مودم هم میشه) . نسل جدید اینترنت 4G هست که سرعت بیشتری داره و اگر گوشی شما CAT6 یا بالاتر رو پشتیبانی کنه، میتونید ازش استفاده کنید
    اگر گوشی های سامسونگ داشته باشید و از CAT6 پشتیبانی کنه بالای گوشی زمانی که به اینترنت نسل 4 متصل میشید علامت +4G میاد . اگر آیفون باشه که فقط همون علامت LTE میاد که نمیشه فهمید 4G معمولی هست یا 4.5G
    بسیار عالی
    برتری خاصی داره TD LTE نسبت به 4.5جی ؟
    گوشیم نوت3 9005 هست 4جی رو پشتیبانی میکنه ولی 4.5جی رو نمیدونم ... تا الان ندیدم علامتش بیاد با اینکه ایرانسل نوشته تو منطقه ما 4.5G پوشش داره !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ایرانسل به دلیل این که یک ساله بسته اینترنت وایمکس رو شارژ نکردم حاضر نیست مودم رایگان بهم بده.
    پشتیبانی می گه طبق اساسنامه نمی دونم چی چی اگه بیشتر از سه ماه حساب تون رو شارژ نکنین یا استفاده نکنین ایرانسل مجازه که شناسه شما رو حذف و به یکی دیگه بفروشه علی برکت الله
    من فکر می کردم فقط واسه سیم کارت ها بود ولی این جوری که ایرانسل می گه واسه تموم محصولاتش هست.
    حالا من موندم و یه پاره آجر به درد نخور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز من مودم فضای باز zw101 دارم رو پشت بوم نصب میکنم عالی سرعتم تا 60 mbps میره اما 2 روز همه چی خوبه بعدش همه چی خراب میشه مودم تکون نخورده اما sinr میشه 2 یا 3 دلیلشو نمیدنم احتمال میدن از کابل باشه
    دوستان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •