تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 419 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299339389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

دوستان این آموزش و نحوه آپدیت فریم ور 8372 کجاست ؟ اصلا امکاناتی که به مودم اضافه میشه ارزش داره که مودم و از حالت فابریک خارج کنیم ؟
    من تا حالا این کارو نکردم اما درموردش اطلاع دارم.از مزایاش اینه که میتونی اطلاعات سیگنال دهی دکل های مختلف رو داشته باشی و به هر کدوم که میخوای وصل بشی.همچین میتونی باند مورد نظرت رو انتخاب کنی و تمام این امکانات در پنل کاربری مودم موجود میشه و دیگه نیازی به نرم افزار جانبی نداره.از معایبش اینه که اگه وسط آپدیت برق قطع بشه مودم بریک میشه و دردسر داره آنبریک کردنش همچنین اگه I.D.H بفهمه فریمور عوض کردی گارانتیت باطل میشه. این اطلاغاتی بود که من داشتم.در ضمن شما با آنتن دهی مودمت مشکلی نداری؟تا حالا سرعتش رو با گوشیتون مقایسه کردین؟

2. این کاربر از koorosh001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

برای pc ltewatch حتما مدل مخصوص هواوی رو بگیرید.. دو تا ورژن داره
    برای اندروید هم

محیطش عربیه
    در قسمت معلومات الدخول آی پی و یوزر پس رو کنترل کنید
    درست عزیز برای IOS نداره ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    با نرم افزار HiLink با گوشی میتونی بهش وصل بشی .
    با نرم افزار Lte Watch هم میتونی با PC به مودم وصل شی و باند 4Gرو تغییر بدی
    موفق باشی

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
    سلام دوست عزیز
    ممنونم از راهنماییتون
    مشکلی که هست اینه روی این برنامه تک - تک میشه فرکانس مورد نظر را انتخاب کرد
    راهی نداره که بشه به صورت تجمیعی همه رو انتخاب کرد و از همه پهنای باند ها استفاده کنه ؟؟

سوال بعدیم هم اینه که یک گذینه داشت به نام LTE-Advance - اوون گذینه دقیقا کدوم پهنای باند ها رو درگیر میکنه ؟؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

درست عزیز برای IOS نداره ؟؟
    بنده ندیدم

6. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان به چه سکل میشه با آنتن خارجی مودم TP Link Archer mr200 رو تقویت کرد؟

داره خودمونی میشه h_kobari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ممنونم از راهنماییتون
    مشکلی که هست اینه روی این برنامه تک - تک میشه فرکانس مورد نظر را انتخاب کرد
    راهی نداره که بشه به صورت تجمیعی همه رو انتخاب کرد و از همه پهنای باند ها استفاده کنه ؟؟

سوال بعدیم هم اینه که یک گذینه داشت به نام LTE-Advance - اوون گذینه دقیقا کدوم پهنای باند ها رو درگیر میکنه ؟؟
    همون گزینه LTE-Advanced مربوط به تجمیع فرکانس هست که باند3 و باند 7 رو تجمیع میکنه
    که البته درمورد تجمیع فرکانس ها ، مودمتون هم باید +4g رو ساپورت کنه (CAT6+2CA) یا (CAT9+3CA)
    Last edited by h_kobari; 09-10-2017 at 12:37.

9. 2 کاربر از h_kobari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

من تا حالا این کارو نکردم اما درموردش اطلاع دارم.از مزایاش اینه که میتونی اطلاعات سیگنال دهی دکل های مختلف رو داشته باشی و به هر کدوم که میخوای وصل بشی.همچین میتونی باند مورد نظرت رو انتخاب کنی و تمام این امکانات در پنل کاربری مودم موجود میشه و دیگه نیازی به نرم افزار جانبی نداره.از معایبش اینه که اگه وسط آپدیت برق قطع بشه مودم بریک میشه و دردسر داره آنبریک کردنش همچنین اگه I.D.H بفهمه فریمور عوض کردی گارانتیت باطل میشه. این اطلاغاتی بود که من داشتم.در ضمن شما با آنتن دهی مودمت مشکلی نداری؟تا حالا سرعتش رو با گوشیتون مقایسه کردین؟
    ممنون. من گوشیم 3g هستش نمی تونم با مودمم مقایسه کنم. ولی از سرعت اصلا رضایت ندارم نهایت با 1 مگ در ثاتیه دانلود میکنم. همراه اول و ایرانسل هر دو اینجوری هستن. حالا نمی دونم مشکل از مودمه یا کلا منطقه ما اینجوریه. کلا با انتظار و اشتیاقی که این مودم و خریدم جواب نگرفتم.

11. این کاربر از peymanmo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    میخواستم ببینم با lh92 ایرانسل هم کار میکنه؟
    قسمت ip , پسورد چی باید بزنم؟
    سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

ممنون. من گوشیم 3g هستش نمی تونم با مودمم مقایسه کنم. ولی از سرعت اصلا رضایت ندارم نهایت با 1 مگ در ثاتیه دانلود میکنم. همراه اول و ایرانسل هر دو اینجوری هستن. حالا نمی دونم مشکل از مودمه یا کلا منطقه ما اینجوریه. کلا با انتظار و اشتیاقی که این مودم و خریدم جواب نگرفتم.
    من گوشی و مودم رو تو شرایط کاملا یکسان و قدرت سیگنال یکسان مقایسه کردم که متوجه شدم مودم حدود 2 مگابایت سرعت دانلود کمتری ازگوشیم داره.اما اینکه شما میگید 1 مگ بیشتر سرعت نمیده ، تا با یه مودم یا گوشی دیگه مقایسه نکنید نمیشه روی مودم ایراد گذاشت چون ممکنه کلا وضع سیگنال تو منطقه شما ناجور باشه و و هر گوشی ای رو اونجا تست کنید همین سرعت حدودی 1 مگ رو بگیرید مگر اینکه آنتن جانبی یخرید . برنامه e5186 toolbox رو نصب کنید و اعداد مربوط به سیگنال رو ببینبد تا از وضع سیگنال آگاه بشین و همچنین میتونید باند رو اونجا عوض کنید شاید سرعت بهتری گرفتید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

دوستان مودم dt 350 هم ماله ایرانسل انلاک میشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •