تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 289 از 1547 اولاول ... 1892392792852862872882892902912922932993393897891289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها من میخوام آیپی استاتیک شاتل بگیرم آیا ممکنه پینگ داخلی و خارجیم کاهش پیدا میکنه؟!
    آیا روت آیپی معمولی و آیپی استاتیک با هم فرق دارن؟!
    من گیمرم بنظرتون بگیرم یا نه؟!
    با تشکر
    آی پی استانیک تاثیری نداره.
    با پشتیبانی شاتل تماس بگیرید بگید سرویس گیم رو براتون فعال کنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه oomidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام بجها اونایی که از سرویس شاتل استفاده میکنند برند سایت شاتل لند تا یه ماه هرچی نرم افزارو بازی دان کنند از ترافیکشون کم نمیشه من که دارم فالوت 4 با چنتا بازیه دیگرو دان میکنم اگه میخواید بازی دان کنید برید بخش گیم سنترش.تا سی آذر هرکاری تو سایت شاتل لند انجام بدید از ترافیکتون کم نمیشه واسه اطمینان به پشتیبانیم ز زدم گفت اوکیه هری بازیو نرم افزار میخوای دان کن از شاتل لند از ترافیکت کم نمیشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

چرا برداشته نمیشه؟
    اینا تا اونجایی گه من می دونم طبق قوانین سازمان مقررات باید هر ماه مثل اول سرویس بدن و اگر یک کاربری محدود شد، محدودیت تا اخر ماه باشه نه تا آخر عمر. منظور از ماه یک ماه قرداده نه تاریخ شمسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

چرا برداشته نمیشه؟
    اینا تا اونجایی گه من می دونم طبق قوانین سازمان مقررات باید هر ماه مثل اول سرویس بدن و اگر یک کاربری محدود شد، محدودیت تا اخر ماه باشه نه تا آخر عمر. منظور از ماه یک ماه قرداده نه تاریخ شمسی
    منم همینو میگم :/ خودشون که جواب سر بالا میدن میگن سرعت شما 128 هست :l میگم همین الان زنگ بزن به بخش فروش بپرس سرعت ارت 1 چنده ببین چی بهت میگن که به من میگی سرعت ارت 1 همینه :l !!!!

اقا میتونم به تنظیم مقررات شکایت کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

خودشون که میگن تا 11 گیگ 1Mbps یعنی 128KB میدن بعدشم با مشترکین پر مصرف share میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

خودشون که میگن تا 11 گیگ 1Mbps یعنی 128KB میدن بعدشم با مشترکین پر مصرف share میشه
    تو صحبتی که باهاشون داشتم گفتن محدودیت رو خط اعمال میشه نه سرویس :(

داره خودمونی میشه Argada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

کسی از دوستان لینک های پاک شده شاتل لند در مورد دو بازی بتمن و متال گیر رو داره بزاره!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

سلام دوستان

من نت از مخابرات ۱ مگ محدو دارم با سرعت ۱۳۰ اصلا خوب نیست تازه محدودم هست به نت نامحدود نیاز دارم تا ماهی نهایت ۷۰ تا ۸۰ هم میتونم هزینه کنم چه سرویسی رو بیشنهاد میدید ؟ شنیدم شاتل art 5 خوبه نه ؟؟؟ سرعت دان چنده توی این سرویس ؟

بهتره نامحدود بگیرم یا محدود بگیرم حجم بخرم تو ساعت شبانه هم بزنم دانلود ؟؟
    کدوم سرعت بالاتری داره ؟
    من یه نت نامحدود میخوام با سرعت دانلود حداقل ۲۰۰ کیلو چی بیشنهاد میدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

منم همینو میگم :/ خودشون که جواب سر بالا میدن میگن سرعت شما 128 هست :l میگم همین الان زنگ بزن به بخش فروش بپرس سرعت ارت 1 چنده ببین چی بهت میگن که به من میگی سرعت ارت 1 همینه :l !!!!

اقا میتونم به تنظیم مقررات شکایت کنم؟
    شما هیچ حقی برای شکایت متاسفانه ندارید
    همونطور که در سایت،قرارداد و همه جا نوشته شده ضریب اشتراک 1 به 7 هست(در تمامی isp ها) اما وقتی در آرت 1 با سرعت 120 شما دانلود میکنی هیچ ضریبی اعمال نشده و ضریب استفاده 1 به 1 هست حالا وقتی شما محدود میشی ضریب 1 به 7 اعمال میشه و وقتی ایشون گقتن 128 منظورشون اینه که این ضریب اعمال شده و شما نت 128 دارید (سرعت دانلود 10 تا 18)
    شما خوب 4-5 تومان ما به تفاوتش با art 2 رو بده و از محدودیت بیا بیرون
    در صفحات قبلی به کرات در مورد ارتقا سرویس صحبت شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان

من نت از مخابرات ۱ مگ محدو دارم با سرعت ۱۳۰ اصلا خوب نیست تازه محدودم هست به نت نامحدود نیاز دارم تا ماهی نهایت ۷۰ تا ۸۰ هم میتونم هزینه کنم چه سرویسی رو بیشنهاد میدید ؟ شنیدم شاتل art 5 خوبه نه ؟؟؟ سرعت دان چنده توی این سرویس ؟

بهتره نامحدود بگیرم یا محدود بگیرم حجم بخرم تو ساعت شبانه هم بزنم دانلود ؟؟
    کدوم سرعت بالاتری داره ؟
    من یه نت نامحدود میخوام با سرعت دانلود حداقل ۲۰۰ کیلو چی بیشنهاد میدید
    هیج اینترنت نامحدودی دیگه وجود نداره مگر افرادی که از قبل از مخابرات سرویس دارن
    شما آرت 2 بگیر سرعتت هم 170-80 بسته به مرکز مخابراتی به بالاس . هر موقع محدود شدی 6-7 تومان میدی ارتقا میدی به آرت 3 سرویست دوباره از اول با سرعت جدید آرت 3 استفاده میکنی تا محدود شی تگر محدود شدی باز همینطور ازتقا میدی تا آرت 5 مثلا. بیشتر فکر نکنم لازمتون بشه ( در نهایت شما اگه مثلا تا آرت 5 بری یعنی اون ماه هزینه ی آرت 5 رو دادی نه بیشتر) و ماه بعد دوباره از آرت 2 یا 3 شروع کنید
    پیشاپیش در جواب اینکه کی محدود میشم بگم که هیچ عدد ثابتی نیست اما بر حسب تجربه کاربران نزدیک 2 برابر اعداد نوشته شده در سایت شما استفاده کنی محدود نمیشی برای آرت 1 = 11*2 =22 گیگ
    در صفحات قبلی در مورد ارتقا سرویس خیلی صحبت شده با پشتیبانی هم صحبت کنید توضیح میدن

11. این کاربر از sh93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •