یا تشکر از شما دو عزیز
الا به اندازه هزار تومان فقط تو 700 منتظر اپراتور هستم . چقدر اینا دزدن من فکر میکردم فقط همراه اول بلده اینطوری دزدی کنه یبار بسته خریدم پول و بسته با هم خورد اما ایرانسل شاه دزده!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
یا تشکر از شما دو عزیز
الا به اندازه هزار تومان فقط تو 700 منتظر اپراتور هستم . چقدر اینا دزدن من فکر میکردم فقط همراه اول بلده اینطوری دزدی کنه یبار بسته خریدم پول و بسته با هم خورد اما ایرانسل شاه دزده!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
برای من هم یک بار اتفاق افتاده. (چون بعد از همون یکبار بیخیال فعال کردن بسته شدم!) راه حلش اینه که بسته نگیری یعنی از کد *145*رمز شارژ# استفاده کنید (کد را از راست به چپ بخوانید).
دوستان کسی شبا تست کرده ببینه کانکشن پایدار هست یا نه؟
من گوشی رو به کامپیوتر هم که الان وصل کردم سرعت دانلود دوروبر 700 میچرخه،اگه شبا قطع و وصل نشه میخوام یه بسته 24 گیگ شبانه بگیرم.......
این سوال من موند صفحه قبل![]()
دقیقا مال منم اینجوری شد زنگ زدم تا پیگیری کنن
اردیبهشت!!!
......
اونایی که از همون روزای اول 3G واسشون فعال شده بود، الان افت سرعت ندارن؟! (بجز تبریز)
ارومیه جز اولین شهرها بود که فعال شد و بالای 1مگ سرعت دانلودش بود ولی الان سرعت
دانلود بالای 200کیلوبایت نمیره
![]()
یه آنتن نزدیک ترمینال صفه زدن یکی هم دروازه تهران نزدیک نمایدگی خودشون و دیگر هیچ
سعید امروز ایرانسل یه گروه چند نفره برای تبلیغ (3G و 4G) به قم فرستاده بود و منم ازشون جندتا سوال پرسیدم.
در مورد افت سرعت توی قم بهم گفتن که میزان مصرف توی قم خیلی زیاد بودهو از مهر که بصورت رسمی 3G ارایه بدن این مشکلات گفت حل میشه.
در مورد سرعت پرسیدم که قراره محدود بکنن یا خیر؟ که گفت خیر اینطوری نیست و Burst 128 تا 21 مگ داره.(یعنی سرعت باز میمونه)
4g هم گفت تا چند ماه اینده میدن.
بندرعباس گلشهر سمت بعثت گویا +H دیده شده
اونور رفتید تست بگیرید بزارین
ارومیه ساعت 3 بعد ظهر تا 800 هم میره اما خب اصلاً ثابت نیست قطعی های جزئی داره اما در کل قابل قبوله
اینجا راهنمایی هم میکنین ؟
من یه مودم ASUS دارم که پشتش پورت USB داره و میشه بهش مودم 3G وصل کرد , بعد برای تنظیم کردنش یه سری تنظیمات میخواد اما خب من چیزی ازش سردرنمیارم
عکس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات خالی میزنم ارور میدهکسی میدونه جای Dial Number و User Pass چی باید بزنم ؟ سیمکارت ایرانسل
طرف دامایی که خبری نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)