خدا رو شكر تونستم از طريق ساپورت گوگل پس بگيرم.ولي يه هفته طول كشيد توي اين يك هفته چندبار ايميل زد و سوال هاي خاصي پرسيد و خدا رو شكر اخرش تونستم پس بگيرم.
ولي اون نامرد كه اكانت رو دزديه بود تمام جم ها رو مصرف كرده بود.
خدا رو شكر تونستم از طريق ساپورت گوگل پس بگيرم.ولي يه هفته طول كشيد توي اين يك هفته چندبار ايميل زد و سوال هاي خاصي پرسيد و خدا رو شكر اخرش تونستم پس بگيرم.
ولي اون نامرد كه اكانت رو دزديه بود تمام جم ها رو مصرف كرده بود.
چه سوالایی ازت پرسید؟!
یکی از دوستام اکانتش روبردن ولی هرچی سوالا رو جواب داد ایمیلش رو بهش پس ندادن...
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
تا جايي كه يادم مياد بهت ميگم:
-كي جيميل رو ساختي ؟
-پسورد قبلي چي بود؟
-تلفن بك آب قبليت چي بود؟
-روي چه چيز هايي ست كرده بودي ؟ (اندرويد / كلندر و ......)
-اگه اشتباه نكنم درباره كانتك ها هم سوال پرسيد
-در مورد ليبل هاي جيميل پرسيد
من دو تا اخري رو جواب ندادم ولي بقيه رو درست جواب دادم.بعد دوباره ايميل زد كه نه ما ديديم شما تونسيتيد وارد جيميل شيد و تازه حالت ورود دو مرحله رو هم فعال كرديد(كار اون نامرد بود) كه باز من پيام دادم نه خير هكر همچين كاري كرده و تمام اطلاعات رو اون عوض كرده و كار من نبوده و اين حرفا اخر سر تقريبا نا اميد شده بودم كه بعد از چند روز يه ايمل زد و كلي معذرت خواهي كرد و يك لينك داد برا ريست كردن پسورد.
فقط يادت باشه اين هي ميگه شما تونستيد وارد جيميل شيد و مشكلي نبايد داشته باشيد شما بايد دوباره كامل توضيح بدين كه اين كار هكره و شما دسترسي نداريد.
به امید خدا برای اولین بار میخوام کلش بازی کنم))
Last edited by peahman; 06-01-2016 at 20:05.
توصیه میکنم بازی نکنی .
منم خودم دیگه زیاد بازی نمکینم چون هیچی به جز ضرر توش ندیدم
دوستان برنامه ای جایی هست که بگه توی هر تانهال چقدر میشه وسایل رو آپدیت کرد و چقدر هزینه لازمه؟
خود سایت سوپرسل اومدم برم انقد سنگین بالا میومد منصرف شدم
ای[URL]http://clashofclans.wikia.com/wiki/Clash_of_Clans_Wiki/URL]ن یه جوری مثل ویکی پدیاس منتها برای کلش...
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
درود
الان حدود 2000 جم دارم. ضرورت داره کارگر پنج رو بگیرم یا نیازی نیس؟ تاون هال 8 هستم
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
خیلی دیر گرفتی داداش
من تان 7 بودم لول 50 که کارگر 5 گرفتم، اصلا جم هامو مصرف نکردم
درسته شما کاپتو بردی بالا و جمشو گرفتی . ولی من این کارو نکردم یجورایی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)