تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 752 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299339389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان هدفون گرادو SR80 منم رسید و الان بجز AKG 142 HD و Sennheiser RS 140 Wireless و SONY MDR-V300
    گفتم توضیحاتی بدم شاید به درد دوستان خورد
    خوب من بهترین رو در درجه ی اول Sennheiser RS 140 Wireless رو انتخاب می کنم
    می تونم بگم صدای فوق العاده زنده و متناسب و بیس عمیق که حتی من با SONY XB-500 هم تجربه نکردم و کلا کیفیت بی نظیر...بسیار خوش ساخت و سبک و راحت و باتری قابل شارژ که خودش شارژ می کنه
    اما هیسی داره تو حالتی که موزیک گوش نمی کنید و میزان شارژ باتری رو هیس کاملا اثر داره اما در حالت پخش موزیک اصلا متوجه هیچ هیسی نمی شید
    در درجه بعدی گرادو رو انتخاب می کنم
    باید بگم صدایی که کاملا نسبت به بقیه هدفون ها تیز تر هست از یک طرف این ویژگی رو داره که صداهایی رو می شنوید که عمرا با هدفون دیگه ای بشنوید ولی تو بعضی از آهنگ ها به نظر باعث میشه حس کنید صدای زیر و بم از هم فاصله دارن البته کیفیت بی نظیر مخصوصا واسه متال و هارد راک اولین و بهترین انتخاب هست بیس متوسطی هم داره و قطر سیمش حدود 2 تا 3 برابر سیمهای هدفون های حرفه ای دیگه هست و شیلد های مخصوص داره واسه جلوگیری از افتادن نویز میدان های مغناطیسی اطراف
    AKG 142 HD صدای بسیار گرمی داره که تو هیچ هدفونی نشنیدم کیفیت خوب بیس مناسب ولی راحتی سنهایزر و گرادو رو نداره چون رو گوش آزاد نیست و به گوش می چسبه
    SONY MDR-V300 واسه کسایی که نمی خوان بالای 60 -70 پول بدن بدون شک بهترین انتخاب کاملا از قیمتش بیشتر می ارزه و بیس عالی داره و کیفیتش هم واقعا قابل توجه نسبت به قیمتش تنها بدی که داره اینه که بعد یکی دو سال پد های گوشی از بین می ره
    SONY XB-500 هم کیفیت خوبی داشت اما اصلا اون بیسی که من فکر می کردم و تبلیغ می کنن رو نداشت یک هدفون متوسط خوب هستش
    اما پیشنهاد آخر اگر 240 250 پول دارین و هدفون های سیم دار خوب هم دارید یه هیچ عنوان باز پولتون رو برای خرید هدفون سیم دار ندید که کاملا اشتباه هست واقعا وایرلس بودن نعمتی هست که اگر تجربه کنیدش دیگه دست به هدفون سیم دار نمی زنید
    من باهاش میرم تو حیاط ورزش می کنم و از یک ور خونه به طرف دیگه بدون افت کیفیت و بدون نگرانی از خرابی سیم و راحتی توی وصل کردن به هر وسیله ای بدون محدودیت هایی که سیم درست می کنه
    اما اگر خواستید بخرید حتما یا همین مدل ستهایزر که گفتم رو بگیرید یا مدل های بالاتر به هیچ عنوان مدل پایین تر یا برند دیگه ای نگیرید که پشیمون میشید
    و حرف آخر هر برندی جنس صدای خاص خودش رو داره و همین باعث میشه طرفدارهای خاصی هم داشته باشن پس تا جایی که امکان داره سعی کنید مدل های خوبه هر برندی رو تست کنید تا بفهمید کدوم جنس صدا رو بیشتر میپسندید بعدش از اون برند انتخابتون رو انجام بدید
    در تکمیل گفته های این دوست گرامی:

1. صدای هیس هدفونهای وایرلس آنلوگ کاملآ طبیعی هست و این مسله به خاطر نوع ارسال داده ها توسط امواج رادیویی هست که این مشکل در هدفونهای حرفه ای وایرلس که نوع ارسال داده های صوتی به صورت دیجیتال هست تا حد بسیار زیادی رفع شده و اون هیس یا (نویز دیکودر آنالوگ) اینجا مفهومی شنیداری نداره.

2. علت اینکه شما فرکانسهای متفاوت را با فاصله احساس میکنید قدرت تفکیک بالا در پخش این فرکانسها توسط درایور هدفون هست.

3. هر چیزی جای خودش خوبه اگه وایرلس تا رنج 200 تومن مناسب استفاده شما هست که عالیه ولی زمانی که شما کیفیت بالاتر نیازتون شد بعید میدونم بشه هدفون وایرلس با قیمت قابل رقابت با هدفون سیم دار پیدا کرد.

شما هم موفق باشید.
    Last edited by rezaomido; 18-04-2011 at 21:53.

2. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

DR-BT160AS
    گویا در حال حاضر بهترین هدفون بلو توثه
    اینو من دیدم 170 تومن مثل اینکه کیفیت استثنایی هم داره نسبت به باقی بلوتوثها.

این 2 تا تو ایران نیستش بخوای باید سفارش بدی برات بیارن
    سری ex فک میکنم یه مغاره توپایتخت داره.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 10:58. دليل: پست متوالی

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

سلام میخوام یه MDR-EX300 سونی بگیرم
    نظرتون چیه ،کیفیت و ......... چطوریاس ؟
    نسبت به 630 کریتیو چه فرقایی داره ؟
    من چند سال 630 دارم و تا خراب میشه یکی دیگه میگیرم
    بیسش چطوره ؟
    ممنون
    بین این 2تا گیر کردم شدید راهنمایی کنید لطفا !!!

MDR-EX300

و
    MDR-XB40EX

جفتشون هست و اگه کسی خواست من براش میگیرم

فقط لطفا راهنمایی کنید .
    ممنون
    جواب سوال بالا رو هم بدید

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

اولی تفکیک پذیریش بیشتره دومی باسش بیشتره بسته به صلیغه شما هست.
    میشه بگید این هدفون ها رو کدوم مجتمع تجاری دیدید چون تقلبیش هم هست.

6. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

جفتشون هست و اگه کسی خواست من براش میگیرم

فقط لطفا راهنمایی کنید .
    ممنون
    جواب سوال بالا رو هم بدید
    داداش هر كدومو بگيري مطمئن باش راضيت ميكنه ولي نظر بنده بيشتر رو ex300 هست.

8. این کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

اولی تفکیک پذیریش بیشتره دومی باسش بیشتره بسته به صلیغه شما هست.
    میشه بگید این هدفون ها رو کدوم مجتمع تجاری دیدید چون تقلبیش هم هست.
    فروشگاه کمان رایانه پایتخت همه مدل ها رو داره و اصل هست !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    داداش هر كدومو بگيري مطمئن باش راضيت ميكنه ولي نظر بنده بيشتر رو ex300 هست.
    چرا ؟
    منم EX300 رو مد نظر دارم با اینکه بیشتر بیس رو دست دارم !!

راستی تو رنج 50-60 تومن دیگه چی پیشنهاد میدید

مرسی

10. این کاربر از alil1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

در تکمیل گفته های این دوست گرامی:

1. صدای هیس هدفونهای وایرلس آنلوگ کاملآ طبیعی هست و این مسله به خاطر نوع ارسال داده ها توسط امواج رادیویی هست که این مشکل در هدفونهای حرفه ای وایرلس که نوع ارسال داده های صوتی به صورت دیجیتال هست تا حد بسیار زیادی رفع شده و اون هیس یا (نویز دیکودر آنالوگ) اینجا مفهومی شنیداری نداره.

2. علت اینکه شما فرکانسهای متفاوت را با فاصله احساس میکنید قدرت تفکیک بالا در پخش این فرکانسها توسط درایور هدفون هست.

3. هر چیزی جای خودش خوبه اگه وایرلس تا رنج 200 تومن مناسب استفاده شما هست که عالیه ولی زمانی که شما کیفیت بالاتر نیازتون شد بعید میدونم بشه هدفون وایرلس با قیمت قابل رقابت با هدفون سیم دار پیدا کرد.

شما هم موفق باشید.
    ممنون از صحبتهای کاملتون با مورد 1 موافقم ولی من سری مدل های دیجیتال سنهایزر رو اینجا ندیدم و قیمتش هم بسیار بالاس اما ارزش داره
    در مورد دوم هم راستش سوالی واسم پیش اومد این مورد الان حسن هست یا عیب؟ پس چرا هدفون های دیگم اینجوری نیست ؟؟
    البته هدفون های گرادو کاملا دست ساز هست و این موردش و کیفیت بی نظیرش وشفافیت عجیب صداش ... با یک سرچ ساده توی آمازون میبینید که 4.7 و 4.8 از 5 گرفته که نشون میده کسی نیست که از داشتنش احساس لذت نکنه
    در مورد شماره 3 باید بگم حس شنوایی افراد خیلی با هم متفاوت هست بعضی ها فرق هدفون 100 تومنی و یک میلیون تومنی رو تشخیص نمی دن و بعضی هام آودیوفیل هستن و کاملا تشخیص میدن و باید دید جزو کدوم دسته هستیم... و خیلی هام دیدم که چندین هدفون یک سطح میگیرن که کاربردشونم یکی هست و به این دوستان پیشنهاد دادم با توجه به کارکرد کاملا متفاوت وایرلس ها حتما ارزش داره یک دونه خوبش رو داشته باشید
    اما نکته ی دیگه من دو نوع وایرلس رو پیشنهاد میدم
    1- سری های RF که آنالوگ داره و دیجیتال ... دیجیتال ها که انتخاب اول هست اما قیمت بسیار بالایی داره در موردش چیزی نمیگم
    اما سری آنالوگ ها نویز دارن اما در حالتی که موزیک گوش نمیدید برد بسیار بالا و بدون قطعی که من تا 40 50 متر امتحان کردم کاملا عالی بود و به همه وسایل وصل میشه و باتری قابل شارژ که خودش شارژ میشه و راحتی زیاد
    اما سری بلوتوث هم هست که این ویژگی ها رو داره
    1- بدون هیچ نویزی
    2- میکروفون هم داره و معمولا برای استفاده از موبایل طراحی میشه
    اما عیبش اینه که
    1- برد بسیار کم زیر 10 متر
    2- اگر مانع ای بینتون قرار بگیره سریع قطع میشه
    3- روی گوش قرار میگیره و گوش داخل پد ها نمیره
    4- فقط به وسایلی وصل میشه که بلوتوث دارن

12. 2 کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تفکیک فرکانس برای یک هدفون، برتری هست. به دلیل اینکه شما تمام فرکانسهای تولیدی یک ابزار موسیقی رو میشنوید که به اصطلاح میگن صدای فلان هدفون Natural هست. و این یکی از اصلی ترین پارامترهای مهم برای انتخاب هدفون حرفه ای هست.

اما چرا سایر هدفونهای شما به اینصورت نیستن:
    چون در صورتی که تفکیک فرکانس هدفون بالا باشه ، زمانی که موزیک شما درحال اجراء همزمان آلاتی هست که صدایی با فرکانس پایین و بالا تولید میکنن ، برای شما این تفکیک پذیری نمایان تر خواهد شد.
    البته این حالت برای کسایی که یک کمی بیشتر به صدا و فرکانسهای پخش شده از درایور هدفون دقت کنن بدون اینکه نیازی به آهنگ خاص باشه متوجه کیفیت تفکیک فرکانس خواهند شد.

و در مورد حس شنوایی اینرو شما دقت کنید که این حس دقیقآ مثل سایر حسهایی هست که یک انسان اونها رو پرورش میده و اینجا بحث بر سر هدفون 100 تومن و چند میلیون تومنی نیست بلکه ، آموزش شنوایی و درکی هست که متاسفانه در دسترس خیلی ها نیست.
    اگه همین الان برای فردی که حتی فرق بین هدفون 100 تومن و 1 میلیون تومنی رو نتونه بگه ، شما دوتا عکس ساده با %95 کیفیت مشابه نشون بدید حداقل چند تا تفاوت اساسی به شما خواهد گفت! ، چرا؟

شما هم موفق باشید.

14. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

قبل از اینکه Shure SE535 انتخاب کنم یک سری مطالب درباره این هدفون و هدفونهای در همین سطح ، توی نت بود که بعضی هاش که به نظر جالب بود توی یک فایل گذاشتم و اینجا آپ کردم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از اینکه Burn-in به پایان رسید حتمآ ریویوی هدفون خودم هم آپ میکنم.

شما هم موفق باشید.

16. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

یه هدفن خیلی خوب میخواستم بهم معرفی کنید ...

بیشتر برا گیم می خواستم و بعضی وقتها هم برا انیمه دیدم و ...

قیمت هم زیر 100 تومن ...

کابلش هم از این 1.5 متری ها نباشه ، با 1.5 متر باید سرم رو ببرم پیش کیس
    سلام.

یه سری مدل به ما معرفی میکنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •