تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 289 از 328 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

داره خودمونی میشه barton fink's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

1. شروط ضمن عقد از نظر قانونی پیچیدگی های خاص خودشون رو دارند، و خیلی مواقع اصلا قابل اجرا نیستند. تصور اینکه با شروط ضمن عقد میشه تمام ناعدالتی هایی که در حق زنان رو حذف کرد تخیلی بیش نیست.

2. Alimony با مهریه کاملا متفاوت است. Alimony در غرب بعد از طلاق، در صورتی که زن و شوهر مدت طولانی با هم باشند توسط دادگاه تصویب می شود. نه عندالمطالبه است و نه مبلغش قبل از ازدواج مشخص میشه. مثلا اگه یک مرد و زن 10 سال با هم زندگی کرده باشند و متوسط درآمد مرد در این مدت 1000 دلار در ماه باشه و درآمد زن 500 دلار در ماه، دادگاه مرد رو موظف می کنه برای مدت خاص (معمولا نصف مدت ازدواج)، نصف اون مبلغ تفاوت (یعنی 250 دلار در ماه) رو به زن پرداخت کنه. اگه درآمد زن بیشتر باشه، زن باید این تفاوت رو پرداخت کنه.

3. چه جالب. زن باید به بردگی جنسی کشیده بشه تا مرد خودش رو به فساد نکشه

4. بله باید داشته باشه. تصور کنید یک زن 20 سال در خانه بمونه برای زندگیش و بعد از طلاق هیچ حقی نسبت به اموالی که در اون مدت بدست اومده نداشته باشه. البته برای زن ستیز هایی مثل شما این چیزها طبیعت است چون زن حقی نداره در هر صورت. در سیستم غربی در هر صورت اموالی که در مدت ازدواج بدست اومده در صورت جدایی نصف میشه. حالا چه مرد بدست آورده باشه و چه زن.

5. وقتی توصیف منصفانه حقیقت بار منفی داره، شما نباید از شخص توصیف کننده شاکی بشید بلکه باید سیستمی که بهش معتقد هستید و بار منفی داره رو مورد انتقاد قرار بدید.

1.همین هم زیاد است چون مردان هر روز ضعیف النفس تر می شوند و طبع زایل انها هر شرطی را بله و چشم می گوید و همان گهی که 1950 در غرب خورده شد ذره ذره در اینجا هم خورده می شود و عاقبت اش نفرت زن و مرد تا سر حد مرگ از یکدیگر است
    2.اول انکه از نُرم حرف بزنید نه استثنا...مردان طبق قانونی نانوشته اما جهان شمول همواره یک چیزی به زنها بدهکارند و همیشه باید قبل و بعد و حین رابطه هی بپردازند!
    3.نوشته ام "زن هم همینطور" .میخواهید چه کسی را تحریک کنید که تمکین مساوی شد با "بردگی جنسی"؟...رانه جنسی مردان باید در ازدواج کنترل شود که به سلامت خود و همسر و فرزندانش منجر شود نه با مونوپولی روی وا&ژن زنان به اسم فمنیسم که کلا میل جنسی مردان تعریف اش طبق "مطالعات زنان" شده ="تجاوز،آزار و ..."
    4.در ایران هم به این چاه باطل افتاده ایم فقط چون اسامی دهن پر کن غربی را ندارند به گوش دوستان نمی اید
    باز هم می گویم در اینجا شما باید برای تک به تک کارهای زنان هزینه بدهید
    میانگین مهریه زنان در ایران 260 تا 350 سکه است یعنی چک سفید امضای میلیونی از طرف "زن ستیز" ها به "زنان ستم دیده "!!!
    شرط تصنیف دارایی همان چیزی است که میخواهید+جهیزیه قابل استرداد +اجرالمثل هم بگذارید تنگ اش
    5.دراما خوراک لیبرال هاست که همواره به توهم سرکوب و منکوب شده اند و مثل اسمارتیز قرص آرامبخش،ضد افسردگی و ضد روان پریشی بالا می اندازد که "اوضاع درد آور جهان امروز"! را برای دقایقی هم شده تحمل کنند

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

صد در صد زندگی ادامه داره و زندگی خیلی وسیع تر از این حرفاست که یک انسان به خاطر یک رابطه بخواد تصمیمی بگیره که آیندشو تحت تاثیر قرار بده
    من بیشتر منظورم این بود که چطور میشه کاری کرد که اون رابطه تموم شده هیچنقشی در زندگی جدید نداشته باشه
    آخه من با دو سه تا مورد برخورد کردم که با وجود متاهل بودن گاهی از عشق قدیمیشون حرف میزنن و انگار اگر اون کیس برگرده شاید زندگی متاهلی طرف نابود بشه
    خیلی راحت ... با شجاع بودن و ازدواج کردن و فرزند آوری و کم کم مشغول زن و بچه شدن ... خودش یادش میره ... زندگی مشکله نه ؟ و البته عمر کوتاه ...

3. چه جالب. زن باید به بردگی جنسی کشیده بشه تا مرد خودش رو به فساد نکشه
    مگر زنها نیاز جنسی ندارن؟ هردو طرف به فساد کشیده نمیشن ...
    Last edited by Masoud-2014; 02-08-2017 at 19:18.

3. این کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه black_19_night's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شخصا چند بار تصمیم به ازدواج گرفته ام ولی هر بار بیش از بار قبل به بن بست می رسم. قوانین نا عادلانه ای که ازدواج را برای یک مرد به یک ریسک کامل و هندوانه ای در بسته یا بمب ساعتی تبدیل می کنه را که کاملا در جریان هستید چیزی نمیگم درباره ش.
    از لحاظ روحی روانی هم شخصا مشکل دارم با داستان ازدواج, دید دختر ها اینکه من یک مرد می خوام بهش تکیه کنم مردی که طوفان مشکلات تکونش نده و حتی دم نزنه ولی از طرفی خودشون بتونن افکار روحیات و مسائل درونیشون را آزاد کنن مثال می زنم, من درباره مشکلات کاری یا خانوادگیم که صحبت می کنم متهم به سست عنصری و ضعیف بودن میشم ولی یک خانم از مشکلات خانوادگی میگه و حمایت کامل و هم زبانی و هم فکری از طرف مرد دریافت می کنه و روی زخم هام مرهم میشه اینطور وانمود میشه خب وظیفته باید کوه باشی تکیه گاه باشی.
    دختر ها همیشه برای فرار از مشکلات خانوادگیش و اجتماعیشون به ازدواج پناه اوردن و اخیرا راه حل مشکلات مالیشون را هم مهریه قرار دادند.
    از طرف دیگر با خودم فکر می کنم میگم این دنیا و مشکلاتو رنج و عذابش چه آش دهن سوزی بوده که یکی دو تا بچه دیگه را هم بهش اضافه کنم؟ خودمو وقف پدر مادر و خواهر برادرم و بچه های احتمالیشون می کنم اموالم را کم کم بهشون می بخشم و بیش از این کره زمین رو به انفجار از جمعیت را شلوغ نمی کنم و تحت فشار منابع قرار نمیدم.
    تاکید می کنم من حتی نامزد هم کردم ولی سر اینکه من از این خونه خوشم نمیاد می خوام نزدیک‌مامانم باشم یا این ماشین را بفزوش شاسی بلند چینی بگیر بهم خورد
    یعنی ارزش من از نزدیکی به مامانش کمتر بود... شخصا تلاشم را کردم و در اینجا پرچم سفید را بالا می برم, آدمی نیستم که بگم ازدواج نمی کنم میرم فساد را در جامعه گسترش میدم زندگیم را می کنم با همین خانواده ای که الان دارم به خودم می قبولونم که ازدواج تو این کشور برای کسایی هست که پدر پولدار دارن تمام چاله هاشون را پر کنه هرچند دور خودتون نگاهی بندازید می بینید حتی اونی که مولش از پارو بالا میره نهایتا پاش به دادگاه خانواده باز شده و هرچند مهریه را بی دردسر تقدیم می کنه ولی دیگه اون مرد سابق نمیشه دیگه کمر راست نمی کنه و در این بین بچه ها چه بسا بیشتر ضربه می خورند...
    مدتی هست دارم این تاپیک را می خونم و دنبال می کنم در این لحظه حرفامو نتونستم بیش از این تو دلم نگه دارم.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

5. 8 کاربر از black_19_night بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

دقیقا موافقم. اکثرا تفکر اینه : «هیچ گُلی نشدم، برم ازدواج کنم»
    زن ها بر خلاف شعار ها و کتاب ها و تحقیق و ... اتفاقا خیلی موجودات ساده ای هستن... و امروز هم دقیقا همون خواست ها رو دارن که 6000 سال پیش داشتن.
    یه نگاه به متون باقی مانده از سومر و بابل و غیر بندازید میبینید مشکلات زن و مرد ها دقیقا همون هایی هست که امروز هم هست
    یعنی یا ما مردا ایرادات خیلی بزرگی داریم که هیچ وقت درست نمیشن... یا هم که زن ها توقعات اشتباهی از "ازدواج" دارن که ریشه در فرهنگ داره...

پس منم نمیگم ازدواج نکنید، ازدواج بکنید... اما بدونین ، اکثرا ملت از زندگیش راضی نیست تو ازدواج
    چون ذات ازدواج اینه که هر دو طرف رو خسته و فرسوده و ملعون بکنه که نهایتا یک بابایی نتیجه این ازدواج بشه ، بره مدرسه دانشگاه، با همون فرهنگ پوچ پدر مادرش بزرگ بشه
    و نهایتا بشه ابله تر از چغندر.

شدیدا مایلم این ربات های جنسی و یا واقعیت مجازی بیاد بازار ببینیم نتیجه چی میشه. مردا به ندرت به کسی مثل مادر احساس احتیاج میکنن که در قالب همسر مراقبشون باشه، که ذاتا زن ها هم دوس ندارن این نقشو داشته باشن تو ازدواجا (هیچ زنی نمیخواد مادرِ شوهرش بشه) خب پس با حذف شدن این نیاز احساسی مردان، چیزی جز نیاز جنسی برای اکثر آقایون عامل ازدواج نیست. که اونم به لطف تکنولوژی حل بشه، معلوم نیست راه حل نیاز زنان به یک غلام کم حرف و سخن شنو و پر درآمد و عالی در روابط جنسی و عاشق معاشرت با خانواده دختر و ناز کش بی نهایت و «همیشه حق با توئه عروسکم» و دارای مادر بسیار مهربان عاشق عروس و .... چه خواهد بود. البته خیلی از اینا بازم با تکنولوژی حل میشه... اما مورد «شوهر پر درآمد» نه حل نمیشه. اکثرا هم زنانی که کار میکنن و درآمد خوب دارن و مستقل هستن، کمتر نیاز به ازدواج دارن، موافقید؟
    اگر ربات زن ایده آل ساخته بشه ... به نظرم خیلی نرم افزار پیچیده ای لازمش نخواهد بود.. اما شوهر ایده آل رباتش باید یه نرم افزار در حد موشک داشته باشه.

به نظرم عوض ازدواج همون وقت و هزینه رو بکنیم صرف بهبود کیفیت خودمون بکنیم، بیشتر می تونیم از زندگی خودمون لذت ببریم. فرار به یک شخص دیگر هیچ وقت ایده خوبی نیست.

7. 5 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

چون ذات ازدواج اینه که هر دو طرف رو خسته و فرسوده و ملعون بکنه که نهایتا یک بابایی نتیجه این ازدواج بشه ، بره مدرسه دانشگاه، با همون فرهنگ پوچ پدر مادرش بزرگ بشه
    و نهایتا بشه ابله تر از چغندر.
    ...
    داداش دیدگاهتون خیلی منفی هست درباره ازدواج ... ذات ازدواج نمی تونه چیزی باشه که شما میگید چون مثال نقض بسیار هست ... از طرف دیگه شما که محصول یکی از این ازدواج ها هستین، آیا طبق دیدگاه خودتون، خودتون رو ابله میدونید؟ اگر بله که دیدگاهتون ارزشش رو از دست میده و اگر خیر که خودتون میشید مثال نقض دیدگاهتون ...

9. 6 کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

چیزی از منطق فازی (fuzzy) شنیدید؟
    مثال نقض بسیار ... (کجاس؟) به معنی این نیست که نکاتی که من عرض کردم مطرود هستن. چون من اصلا ادعا ی 100% نکردم که با یک مثال مخالف، نقض بشه.
    ذات ازدواج به نظر من اینه . دلیل نمیشه از نظر شما هم همین باشه. فروم جایی هست در دنیای مجازی که الهام گرفته شده از فروم های روم باستان که ملت میان جمع میشن نظر میگن بحث می کنن. من ادعایی ندارم که نظر من درست و مطلق هست که در نتیجه اگه مثال نقضش پیدا بشه پس منم غلط بشه حرفم. متوجه هستین؟
    من محصول ازدواجی نیستم که در این عصر فرامدرن شکل گرفته. ازدواج های قدیمی مد نظر من نیستن و بحث من در مورد الان هست. و ثانیا، همه نوزاد ها جاهل هستن، حرف من اینه که اگر پدر مادر به اندازه یک ذره تفکر و تحصیلات (غیر دانشگاهی) نداشته باشن، کدوم فرهنگ رو تحمیل میکنن به بچه؟ حرف من اینه که الان دیگه بیاین قبل از ازدواج رو خودمون کار کنیم. بعد خواستیم ازدواج کنیم یا این که نه.

البته یه چیز هم بگم ... شاید علت اینکه مملکت به این حد گندیده من و شما باشیم که .... ابلهیم ابله بودن جرم نیست. اتفاقا باعث میشه یکم پذیرا تر باشیم به دانش.
    وقتی ریشه و عامل ابله بودن خودمون رو بدونیم... میتونیم از تکرار فرآیند هایی که منجر به این فرهنگ آشغال و ملت «فرهیخته» شده پرهیز کنیم.

راستی، مثبت یا منفی بودن نظر من یا هر کس دیگه ای کاملا نسبی هست... شاید نظر شما بیش از حد مثبته در مورد ازدواج؟ ها؟
    یه چیز هم بگم، عرض من اینه که ذات ازدواج اینه که همیشه دارای دعوا و بحث و خستگی و ........ بشه، چرا که از همون اولین متون تاریخ تا همین الان و مخصوصا الان (به قول دوست بالا از هر 4 ازدواج یکی فاسد میشه) اینا حرف شوخی و چرت و پرت نیست. مهمه. توی آمریکا بیش از 90 درصد ازدواج های اول زیر 10 سال منجر به شکست میشن.

تجدید نظر در ماهیت ازدواج در این سال ها و زمان های آینده غیر قابل انکار هست. چون نتیجه تغییر شدید در نحوه زندگی انسان هست.

11. 2 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

خیلی راحت ... با شجاع بودن و ازدواج کردن و فرزند آوری و کم کم مشغول زن و بچه شدن ... خودش یادش میره ... زندگی مشکله نه ؟ و البته عمر کوتاه ...

مگر زنها نیاز جنسی ندارن؟ هردو طرف به فساد کشیده نمیشن ...
    الان طبق کدوم رابطه کم کم مشکلشون حل میشه؟ طبق معادله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس انگیز زدواح از نظر شما به فساد کشیده نشدنه؟ و اگر از نظر یکی دیگه این مسئله حل شده باشه، میتونه ازدواج نکنه..!
    فکر کنم انگیزه خوبی نباشه.
    Last edited by siava5h; 03-08-2017 at 01:27.

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

الان طبق کدوم رابطه کم کم مشکلشون حل میشه؟ طبق معادله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس انگیز زدواح از نظر شما به فساد کشیده نشدنه؟ و اگر از نظر یکی دیگه این مسئله حل شده باشه، میتونه ازدواج نکنه..!
    فکر کنم انگیزه خوبی نباشه.
    طبق رابطه توسل به عقل

ازدواج فقط بخاطر seks ... !!!

در واقع اگر بخوایم اینطور فکر کنیم که زن و مرد با هم ازدواج میکنن تا به فساد کشیده نشن انگاه در این رابطه صرفا زنان به بردگی جنسی کشیده نشدن زنان خود هم در این رابطه جنسی شریکن و اگر مرد با این فرضیات به فساد کشیده نخواهد شد زن هم ... زن ها هم میل جنسی دارن ... مگر اونا مصلوبن یا ربات یا ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

طبق رابطه توسل به عقل

ازدواج فقط بخاطر seks ... !!!

در واقع اگر بخوایم اینطور فکر کنیم که زن و مرد با هم ازدواج میکنن تا به فساد کشیده نشن انگاه در این رابطه صرفا زنان به بردگی جنسی کشیده نشدن زنان خود هم در این رابطه جنسی شریکن و اگر مرد با این فرضیات به فساد کشیده نخواهد شد زن هم ... زن ها هم میل جنسی دارن ... مگر اونا مصلوبن یا ربات یا ...

نکته در بردگی نیست. نکته در انگیزه ازدواج هست. ازدواج به منظور سکس جزء احمقانه ترین انگیزه است. هیچ آدم عاقلی شهامت این را ندارد که مخاطب خود بگوید که به انگیزه سکس با او ازدواج میکند و هیچ دختر احمقی تن به این انگیزه نمیدهد.

من اون جمله رو لینک کردم که مطالعه کنید. در صورتی که نه تنها مطالعه نکردید، بلکه مثال عینی همان مطلب را هم بیان کردید.
    نظر شما هم محترم..
    Last edited by siava5h; 03-08-2017 at 12:21.

15. 2 کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

زن ها بر خلاف شعار ها و کتاب ها و تحقیق و ... اتفاقا خیلی موجودات ساده ای هستن... و امروز هم دقیقا همون خواست ها رو دارن که 6000 سال پیش داشتن.
    اگه وسیع تر نگاه کنین نه زن، بلکه "انسان" همون چیزهایی رو میخواد که 6000 سال پیش هم خواهانش بوده. اینکه شکل خواسته چقدر تغییر کرده به رشد و پیشرفت شرایط اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و ... برمیگرده نه به سادگی جمله ی شما فقط جنس زن مثلا!

شدیدا مایلم این ربات های جنسی و یا واقعیت مجازی بیاد بازار ببینیم نتیجه چی میشه. مردا به ندرت به کسی مثل مادر احساس احتیاج میکنن که در قالب همسر مراقبشون باشه، که ذاتا زن ها هم دوس ندارن این نقشو داشته باشن تو ازدواجا (هیچ زنی نمیخواد مادرِ شوهرش بشه) خب پس با حذف شدن این نیاز احساسی مردان، چیزی جز نیاز جنسی برای اکثر آقایون عامل ازدواج نیست. که اونم به لطف تکنولوژی حل بشه، معلوم نیست راه حل نیاز زنان به یک غلام کم حرف و سخن شنو و پر درآمد و عالی در روابط جنسی و عاشق معاشرت با خانواده دختر و ناز کش بی نهایت و «همیشه حق با توئه عروسکم» و دارای مادر بسیار مهربان عاشق عروس و .... چه خواهد بود. البته خیلی از اینا بازم با تکنولوژی حل میشه... اما مورد «شوهر پر درآمد» نه حل نمیشه. اکثرا هم زنانی که کار میکنن و درآمد خوب دارن و مستقل هستن، کمتر نیاز به ازدواج دارن، موافقید؟
    اگر ربات زن ایده آل ساخته بشه ... به نظرم خیلی نرم افزار پیچیده ای لازمش نخواهد بود.. اما شوهر ایده آل رباتش باید یه نرم افزار در حد موشک داشته باشه.
    جایگاه مادر و پدر یا care giver قادر به حذف شدن نیست به این علت که نوزاد تازه متولد شده فرق بین انسان و ربات رو نمیفهمه و با نگهدارنده ی خودش بعنوان کسی که باعث نجاتش از گرسنگی و مرگه برخورد میکنه.
    بله مردان بسیاری هستن که نقش مادر خودشون رو به همسرشون میدن اما توصیفاتتون نقص داره و تنها نیاز احساسی این نیست. ارتباط بسیاری از انسان ها با دوستان، جنس مخالف و اطرافیانشون برای تامین پاتولوژی موجود در شخصیتشونه. مردی که دوست داره احساس قدرت کنه به سراغ زنی میره که از کمبود اعتمادبنفس رنج میبره یا مرد خودبزرگ بین به سراغ زنی میره ستایشش کنه و بسیاربسیار مثال های دیگه درمورد هردو جنس میشه زد.
    خیلی راحت نیازهای احساسی رو دسته بندی کردید که اصلا به این سادگی نیست.

17. 6 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •