تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 328 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

اگه قرار باشه بخرنش میخرنش همه باشگاهها وقتی تیمی دست رو ستاره شون میزاره اولش میگن فروشی نیست

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

راموس: مورينيو به خاطر فشارها نمي‌رود

مدافع رئال مادريد معتقد است خروج سرمربي پرتغالي اين تيم در پايان فصل به دليل فشارها نيست.

سرخيو راموس با اشاره به خداحافظي مورينيو اظهار داشت: هر کسي آينده خودش را انتخاب مي‌کند. اگر مورينيو حتي يک چيز هم به دست آورده باشد، آن هم تجربه است و من فکر نمي‌کنم به خاطر فشارها مادريد را ترک کند. اگر تصميم به رفتن گرفته، دليلي وجود دارد.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: ما به تصميم مورينيو احترام مي‌گذاريم. براي صحبت کردن در مورد او تنها حرف‌هاي خوب دارم. او يکي از بهترين مربيان جهان است و به من رقابت کردن را ياد داد. اين يکي از نقاط قوت او است.

مدافع رئال مادريد خاطرنشان کرد: رئيس باشگاه تصميم مي‌گيرد که چه کسي سرمربي ايده‌آل براي اين تيم است. رئيس از ما نپرسيد چه کسي براي تيم بهترين است. اکنون مي‌خواهيم اين فصل را عالي به پايان برسانيم و اوساسونا را شکست دهيم.

راموس اضافه کرد: فصل خوبي نداشتيم اما چند سال گذشته در سطح بالايي فوتبال بازي کرده‌ايم. ما در سطح گروهي به يک مربي نياز داريم که به اين تيم اعتماد کند و بلندپرواز باشد؛ کسي که اراده رسيدن به موفقيت‌ها را داشته باشد.

وي تأکيد کرد: هاينکس و آنچلوتي 2 مربي بزرگ هستند اما نمي‌دانيم کداميک به تيم خواهد آمد. بازيکناني از مليت‌هاي مختلف در اين تيم حضور دارند. از زماني که مورينيو به تيم پيوست هيچ کمبود اعتمادي وجود نداشت و تا پايان هم اينگونه نخواهد بود.

سرخيو راموس در خصوص پيوستن نيمار به بارسلونا گفت: صحبت درباره فالکائو يا نيمار به عهده من نيست. هر دوي آنها آزاد هستند تا براي آينده
    خودشان تصميم‌گيري کنند.

++++++++++

کوئنترائو در آستانه پيوستن به موناکو قرار گرفت

بازيکن پرتغالي رئال مادريد در آستانه پيوستن به موناکو در ليگ يک فرانسه قرار گرفت.

فابيو کوئنترائو در آستانه پيوستن به موناکو قرار گرفت. مدافع پرتغالي رئال که همچنين احتمال پيوستنش به تاتنهام به عنوان بخشي از پول خريد گرت بيل نيز وجود داشت؛ به رادامل فالکائو، جيمز رودريگوئز و موتينيو پيوست. مبلغ پايه براي اين انتقال 18 ميليون يورو است که مي‌تواند انتقال کوئنترائو به تازه‌واردان ليگ يک را قطعي کند.

به گزارش فارس، خورخه مندس، مدير برنامه‌هاي کوئنترائو تاکنون انتقال رودريگوئز و موتينيو را قطعي کرده و انتظار مي‌رود در روزهاي آينده خبر پيوستن کوئنترائو و فالکائو به موناکو را نيز اعلام کند.

ورزش3
    Last edited by wooooow; 28-05-2013 at 10:49.

3. 3 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

البته بازیکن هایی که قراره از دست بدیم هم کم نیستند حداقل 6 تا بازیکن : آلبیول ( اتلتیک مادرید) - کاروالیو ( بازنشسته) - اسین (بازگشت به چلسی) - فابیو کوانترائو ( چلسی - موناکو - PSG ) - دی ماریا ( پی اس جی - منچستر ) - کاکا ( نا مشخص در صورت نیامدن کارلو ) - کایخون ( مالاگا در ازای Isco ) - هیگواین ( یوونتوس ) - دیگو لوپز ( نا مشخص ) - آنتونیو آدان (ختافه)

پ.ن : مواراتا - کاسمیرو - ناچو رسما برای فصل بعد به تیم اصلی منتقل شدن که به زودی خسه رودریگز هم اضافه میشه.
    یک دفاع وسط میخوایم احتمالا به همراه یک هافبک دفاعی
    تو اینایی که قراره برن فقط دیماریا و لوپز نرن خوبه حیف میشه این دوتا برن
    هیگواین هم خوبه ولی ثبات نداره
    حالا باید دید چی میشه

5. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مصاحبه ی رسمی ــه فلورنتینو پرز با کادنا سر:AS

نیمار: سه سال پیش توانایی خرید او را داشتیم اما سانتوس با او تمدید کرد و ما نتوانستیم که او را بخریم. بازیکن فوق العاده ای به نظر میرسد اما خریدنش کار سختی بود. باید با باشگاهش مذاکره میکردیم، با پدرش باید مذاکره میکردیم حتی با سازمانی که 40% از حق فروش او را هم داشت هم باید مذاکره میکردیم که چیزی نزدیک به 150 میلیون یورو برایمان خرج برمیداشت. نمیدانم که او با چه مبلغی به بارسا رفته است.

نقل و انتقالات: حرفهای مطبوعات را باور نکنید. ابتدا مربی را مشخص خواهیم کرد و بعدا در جلسه ای هر چه زیدان و مربی بگویند را عمل خواهیم کرد. البته میخواهم که روزی زیدان سرمربی رئال مادرید هم بشود.
    باید بگویم که تا الان با هیچکس صحبتی نکرده ایم.

کارلتو: تا هفته ی آینده در مورد این موضوع بحثی نخواهیم کرد.

کلوپ: او را دوست دارم، مربی ــه خوبی است اما مطمئن نیستم که مناسب مادرید باشد چرا که بازیکنانی که او در دورتموند دارند جوان تر از بازیکنانی هستند که ما در اینجا داریم.

آلبرتو توریل: فوق العاده است اما میخواهد که در آکادمی ادامه دهد. او تمام کار های فنی ــه آکادمی های باشگاه را انجام میدهد. پیشنهاد های زیادی دارد اما میخواهد که بماند.

فالکائو: بازیکن فوق العاده است. شنیده ام که فصل بعد را در موناکو خواهد بود.

لواندوسکی: او آمد و فینال کوپا را تماشا کرد. در مورد زندگی و اینا با هم صحبت کردیم اما نمیدانم که به ما علاقه دارد یا نه!.

مورینیو: برای رفتنش هیچ پولی دریافت نکرد. همه ی بازیکنان به من گفته اند که او بهترین مربی ای بوده که داشته اند.

انگشت کردن چشم: از ویلانوا عذرخواهی کردم.

قدرت ــه مورینیو: همه ی مربی ها به همان مقدار قدرت را در باشگاه داشتند اما شخصیت هرکدام متفاوت بود. من به مربی هیچ چیزی نمیگویم و در کارشان دخالت نمیکنم.

بارسلونا: مطبوعات به آن ها کمک میکنند اما به ما نه. زندگی وحشتناک است.

ایمیج: ما آن را از دست نداده ایم. مورینیو چشم ویلانوا را انگشت کرد که اشتباه هم بود و او هم این را پذیرفت. اما این چیزی نیست که بتواند یک تاریخ 110 ساله ی پر از شکوه و عظمت را تغییر بدهد.

رونالدو و ناراحتی ــش: نمیدانم که از پی اس جی پیشنهاد دارد یا نه. وقتی با هم صحبت کردیم بهش گفتم که برای بهترین شدن اینجا هستیم نه برای ناراحت بودن. اوقات بدی بود اما گذشت و بعد از آن رونالدو فوق العاده و تماشایی بود. مورینیو به من توصیه کرد که او را نفروشم. شما اگر با فاصله بهترین بازیکن جهان باشید چه کار میکنید؟! رونالدو یک نمونه است و هیچ مشکلی با کسی ندارد. او بهترین در جهان است و من میخواهم که بیشترین حقوق را هم در جهان بگیرد.

صحبت با زیدان: او عالی است. وقتی او تنها امیدمان بود آمد و خود را در زمین نشان داد و بعد ها نیز با اخلاق و رفتارش.

زیدان: او یک فعال در باشگاه است و ارزش های بالای زیادی دارد

آن هایی که اضافه خواهند شد: دوست دارم که هر روز به آکادمی سر بزنم. زیدان معتقد است که نیازی نیست که خسه خارج شود و به تیم دیگری برود.

آینده ی کاکا: آن را زیدان و مربی جدید مشخص خواهند کرد. او در امضای قرارداد های جدید با طرف های قرارداد و اسپانسر ها کمکمان کرد. به همراه او خیلی ها دیگر توانستیم 400 میلیون یورو کسب درآمد کنیم. مصدومیت ها سراغش آمدند و وقتی ما بهش نیاز داشتیم او آنجا نبود و اینطور شد که اوزیل را خریدیم. اما کاکا شخص فوق العاده ای است.

کوئنترائو: نمیدانم، اگر او را میخواهید باید رقم فسخ قراردادش را بپردازید. او فصل فوق العاده ای را گذراند.

ژابی آلونسو: خوشحالیم که او را داریم. یک سال دیگر قرارداد دارد و زیدان و مربی جدید راه چاره ای برای آن خواهند اندیشید. پر کردن جایش بسیار سخت است و در آینده این مشکل بزرگی برایمان به وجود خواهد آورد اما ما میخواهیم که یکم بیشتر از وجود او لذت ببریم.

هیگواین: هیچکس با یووه صحبت نکرده است.

لیگ: سخت بود چرا که 4 بازی اول را بد شروع کردیم. آن تشنگی همیشگی برای پیروزی را نداشتیم. 8 امتیاز از دست دادیم و مربی میخواست که تیم را دوباره احیا کند اما ری اکشن آن ها طبیعی نبود.

ایسکو: بازیکن خوبی است اما در پست او بازیکنان متعددی داریم. نمیدانم بهش نیاز داریم یا نه.

کارواخال: فکر میکنم که او یکی از ما خواهد بود. خون مادریدی در رگ هایش جاری است.

پرداخت پول برای مربی ها: شایعه هستن. در موقع به خدمت گرفتن ما برای پیگرینی 4 و برای مورینیو 8 میلیون به تیم هایشان پرداخت کردیم. نه 16 و 25 میلیون.

بازیکنان اسپانیایی: وظیفه ی ما آوردن بهترین ها به مادرید از اقسط نقاط جهان است. کازورلا را نتوانستیم بیاوریم اما اوزیل و کاکا را به خدمت گرفتیم.

بازگشت دلبوسکه: اینجا مادرید است، اگر شما بخواهیم اینجا خانه ی شماست.

ساختار: فروبس اعلام کرد که ما با ارزشترین و پردرآمد ترین باشگاه در سال اخیر بوده ایم. این بهترین و بیشترین پیشرفت است اما فقط رسیدن به نیمه نهایی سی ال کافی نیست. ما میخواهیم به فینال برسیم جام را بالای سر ببریم.

جلسه با کاپیتان ها: ما در مورد حق بیمه با آن ها صحبت کردم و راستای جلسه هم همین بود نه مورینیو. بازیکنان فقط از مورینیو خوب میگویند. قبلا اشاره کردم که آن ها میگویند که مورینیو بهترین مربی ای بوده که آن ها داشته اند. من نگفته ام که به او قدرت بیش از حد داده ام. آن ها نمیتوانند به من بگویند یا مرا مجبور کنند، آن ها میتوانند این کار را روی دوست خبرنگار خود انجام دهند نه روی من. بازیکنان میدانند که اصل ما انضباط داشتن است و مربی نیز رئیس است.

اعضای باشگاه: روابط من با همکار ها همیشه خوب و عالی بوده است. من همیشه بهترین ها را برای اعضای این باشگاه خواستم اما شرایط ما در اوایل دهه اولیه 2000 کمی پیچیده بود اما خوشبختانه ایده ی من جواب داد و برای آوردن فیگو 30 میلیون از دست دادیم اما در نهایت برنده شدیم. و من بعدا سه سال دیگر ادامه دادم که همه دیدند چه اتفاقاتی افتاد. برای ما و بازیکنان تله هایی گذاشته بودند. اما ما الان برگشته ایم. این چیزی است که من از اعضای باشگاه میخواهم، اگر ما در مسائل اقتصادی ــه خودمان استقلال داشته باشیم آنوقت است که سرنوشتمان دست خودمان است، درست مثل الان.

مشکل بین اوزیل و مورینیو: یکی از هزاران چیزی که در رختکن اتفاق می افتد. ما از این اتفاقات در هر شاخه و ژانری میتوانیم داستانی بسازیم. اختلاف نظر ها همیشه هستند و این عادی است.

شایعات: بعضی ها گذشته ای دارند. افرادی هستند که از میکروفون و قلم استفاده میکنند حتی که اسلحه هم داشته باشند. این یک فشار ــه روزانه است. میخواهم که روابط دوباره عادی شوند.

انتخاب شدن دوباره به عنوان رئیس: من مسئولیت هایی دارم. میخواهم شخصی را پیدا کنم که بتواند همکاری باشگاه با طرف های قرارداد را ادامه دهد. روزی من خواهم رفت و این باشگاه با یک تاریخ 110 ساله به فلورنتینو پرز برای همیشه نیاز ندارد.

چه میراثی میخواهید که از خودتان بر جای بگذارید: من همه چیز را توانسته ام به همراه این تیم ببرم و من تنها کسی هستم که به این مهم توانسته ام دست یابم اما من نمیخواهم که این روند متوقف شود. ما بهترین باشگاه تاریخ هستیم و وقتی همکارهایمان از ما حمایت میکنند من احساس راحتی میکنم. آن ها همه طالب هستند و این احساس خوبی است.

فوت همسرتان: من دیگر آن مرد همیشگلی نیستم. زنی را از دست داده ام که 41 سال با هم ازدواج کرده بودیم. الان من به تمام بازی های نوه هایم میروم و آن ها را تماشا میکنم. مادرید بی، مادرید سی، بسکتبال و ....

فوتی کلاب

7. 2 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

بازيکن پرتغالي رئال مادريد در آستانه پيوستن به موناکو در ليگ يک فرانسه قرار گرفت.

ورزش3
    دست مسئولین درد نکنه از چاله در نیومده با سر داریم میریم تو چاه!
    اگه برای این بازیکنایی که داریم از دست میدیم بازیکنای جاینشین خوبی پیدا نکن تیم میلنگه تو هر بازی!

9. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

لوپز: در رئال هر دقيقه بازي کردن طلاست

دروازه‌بان رئال مادريد معتقد است هر دقيقه بازي کردن در رئال مادريد طلاست و بايد از آن بيشترين استفاده را برد.

ديگو لوپز پس از عملکرد فوق‌العاده‌اش در ديدار يکشنبه شب مقابل رئال سوسيه‌داد اظهار داشت: هر دقيقه در رئال مادريد طلا است و من مي‌خواهم از هر فرصتي که براي بازي پيدا کنم، بهترين استفاده را ببرم.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: براي ماندن برنامه‌ريزي مي‌کنم. فکر مي‌‌کنم رقابت بين دروازه‌بانان مثبت است. مثل هميشه سعي کردم از فرصت‌هايم بيشترين استفاده را ببرم.

دروازه‌بان رئال مادريد خاطرنشان کرد: وقتي در رئال مادريد هستيد، ضعيف بازي کردن سخت است. هميشه تلاش مي‌کنم کارها را به آن خوبي که مي‌توانم انجام دهم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Abdolreza2012; 28-05-2013 at 20:33.

11. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

تو اینایی که قراره برن فقط دیماریا و لوپز نرن خوبه حیف میشه این دوتا برن
    هیگواین هم خوبه ولی ثبات نداره
    حالا باید دید چی میشه
    فکر نمیکنم هیچکدوم مهم تر از Fabio Coentrao باشن.

13. 4 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

مارسلو: مورينيو براي رئال مادريد کارهاي زيادي کرد

مدافع برزيلي رئال مادريد معتقد است سرمربي پرتغالي کارهاي زيادي در اين باشگاه انجام داده است.

مارسلو به تمجيد از ژوزه مورينيو پرداخت و گفت: هنوز در تيم درباره رفتن مورينيو حرفي نزده‌ايم اما او مربي بزرگي است که کارهاي زيادي براي رئال انجام داده است. براي او هر جاي دنيا که باشد آرزوي خوشحالي دارم.

به گزارش فارس، وي در ورزشگاه آنوئتا بازوبند کاپيتاني را به دست داشت که از سوي سکوها مورد اهانت قرار گرفت. مارسلو در اين باره گفت: افرادي هستند که نمي‌دانند در چنين رويدادهاي بزرگي چگونه رفتار کنند و اين مايه تأسف است. فوتبال زندگي من است و اين ناراحت کننده است.

مدافع برزيلي رئال مادريد در خصوص پيوستن نيمار به بارسلونا گفت: براي او خوشحالم زيرا يک گام ديگر رو به جلو در حرفه‌اش برداشت. براي او بهترين آرزوها را دارم.
    ورزش 3

//////////////

در مورد نیمار هم دوستان حرف زدن ولی میخواستم یه نکته بگم

سال بعد انتخاب بهترین بازیکن سال -- به ترتیب

مسی - نیمار - رونالدو

15. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

در مورد نیمار هم دوستان حرف زدن ولی میخواستم یه نکته بگم

سال بعد انتخاب بهترین بازیکن سال -- به ترتیب

مسی - نیمار - رونالدو
    نه دوست من فک کنم امسال کاملا" متفاوت خواهد شد!
    در هم خواهد بود!یا رونالدو یا مسی یکیشون خواهند بود هر دو نخواهند بود که به احتمال بیشتر رونالدو هست!
    ولی نفرات دومو سوم یکیشون حتما" ریبری هست بعدی رو هم احتمالی نمیتونم بدم!

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آلبيول: مشکلي با مورينيو ندارم

مدافع رئال مادريد اعلام کرد که هيچ مشکلي با مورينيو در اين سال‌ها نداشته است.

رائول آلبيول که در مراسمي با عنوان «گام‌هايي براي آلبا» و حمايت از جمع‌آوري بودجه براي يک دختر مبتلا به فلج مغزي شرکت کرد، درمورد ژوزه مورينيو اظهار داشت: من با ذهنيت وي و رفتارش با خودم کنار آمدم. مشکلي با او ندارم اما بايد برخي چيزها را تغيير مي‌دادم.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: مورينيو با ما خداحافظي نکرد. تصور مي‌کنم اين هفته اين کار را انجام دهد. چند ماه گذشته سخت بود. من از اين 3 سال گذشته با مورينيو نکات مثبتش را در نظر مي‌آورم. کسب نکردن موفقيت نااميد کننده است.

مدافع رئال مادريد در خصوص حضورش در ترکيب تيم ملي اسپانيا براي حضور در رقابت‌هاي جام کنفدراسيون‌ها گفت: فهرست 26 نفره اعلام شده؛ اما بازي براي تيم ملي هميشه عالي است.

وي با اشاره به پيوستن ستاره سانتوس به بارسلونا خاطرنشان کرد: بهترين چيز براي نيمار همين بود که به اين شايعات پايان داد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •