سلام اساتید صدا
رفقا بهترین هدفون In-Ear تو همه برندا چیه؟قیمت مهم نیس،میخوام از خارج کشور تهیه کنم
من چشمم اینو گرفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو دست اینم هست یا نه؟
سلام اساتید صدا
رفقا بهترین هدفون In-Ear تو همه برندا چیه؟قیمت مهم نیس،میخوام از خارج کشور تهیه کنم
من چشمم اینو گرفته
رو دست اینم هست یا نه؟
اصلا شاخترین برند هدفون تو دنیا کدومه؟
نامبر وان کیفیت تو همه برندا
دوست عزیز شما که میخواین دفعه ی اول 500 تومن بخرین ریسکش زیاده
ممکنه صدا رو دوست نداشته باشید.
زحمت بکشین یه سر پاساژ پایتخت و چندتا هدفون تست کنید و بعد بیاین اینجا بگین که از صدای کدوم مدل بیشتر خوشتون اومد.
من خیلی راحت الان میتونم بگم فلان مدل رو بخرید ولی نمیخوام هدفونی بخرید و ازش ناراضی باشید.
خوب در قدم اول باید مشخص بشه که منظورتون از
دقیقا چیه؟
چون اکثرا کیفیت بیس رو با کمیتش اشتباه میگیرن
قبلا هدفونهایی که داشتین چه مدلهایی بودن و صداشون چه طوری بود؟
سری hd سنهایزر صدایی فلیت با بیس نسبتا کم دارند که معمولا با سلیقه ی همه سازگار نیست
دوست عزیز اگه صرفا هزینه کردن براتون مهمه میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین رو خودتون انتخاب و تهیه کنید. ولی پیشنهاد میشه قدم به قدم پیش برید.
نه رفیق،جزء مرفحین بی درد جامعه نیستم که پولش واسم چیزی نباشه،میخوام از صداش لذت ببرم،حالا هر هزینه ایم بشه حداقل واسه یبار میشه وگرنه عشق برندو ... نیستم
میخوام نظر اساتید اینجارو بدونم و اگه اجازه بدن سرش بحث بشه،حداقل واسه اطلاعات عمومی بد نیس
سلام دوستان؛
یه HD800 نیاز دارم، کمترین قیمتی که میشه تهیه کرد چقدره و آیا جایی پیشنهاد میکنید؟
پس بهتره اول شما سلیقه صدایی خودتون رو شرح بدید و بعد بگید با چه منبعی قراره استفاده بشه و در نهایت هم محدوده بودجه رو مشخص کنید تا دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنن.
سلام دوستان کسی جایی در شهر تبریز سراغ داره که من بتونم ازش هدفون beats by dre تهیه کنم (طبیعتا اصلش)
و آیا با قیمت 200 هزار تومن میشه پیدا کرد؟
کسی میتونه آدرس شرکت نامداران رو بزاره؟
سلام، راستش من پست های شما رو قدیم ها توی بخش موزیک می دیدم، برای همین با توجه به شناخت محدودی که لااقل از سلیقۀ موسیقیایی تون دارم، اجازه می خوام که چند تا نکته رو بگم که برای همه صادقه و در این مورد از جمله شما.
راستش من (و شاید تعدادی دیگه از دوستان) وقتی چنین پست هایی می بینیم، اصلاً انگیزه برای جواب دادن نداریم، چرا؟ چونکه:
1- با وجود اینکه بارها و سال ها اینجا گفتیم که بیتس و امثالهم، کیفیت صدا در مقابل مبلغ پرداختی بسیار بدی دارن، باز هم دوستان با اطمینان میان و سراغ اون رو می گیرن (البته یک ایراد هم به ما وارده که اونم اینه که با وجود این درخواست های زیاد، هنوز چنین مطلبی رو به پست اول تاپیک اضافه نکردیم.)
2- دوستی که اینجا پست زده انتخابش رو کرده و ذاتاً به دنبال شنیدن پیشنهادهای جایگزین نیست، حالا این انتخاب آگاهانه باشه مشکلی نیست، ولی از روی گزینه های انتخابی، توی 90 درصد موارد اون انتخاب ناآگاهانست.
حالا من براساس چیزی که یادمه، شما کلاسیک گوش می دادی، برای همین بیتس از مزخرف ترین انتخاب های روی کرۀ زمین برای شما خواهد بود، مگر اینکه همۀ هدفون ها رو امتحان کرده باشی و اونوقت بیتس رو انتخاب کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنین
برای راهنمایی خواستن گفتن چند چیز واجبه:
1- بودجه
2- سورس
3- سلیقۀ صدا (اینکه از صدای گرم یا سرد) اگر این رو نمی دونین، هدفون هایی که داشتین رو نام ببرین و بگین از کدوم ویژگیش خوشتون اومده و کدوم نیومده اگر باز هم این رو نمی دونین، بگین چه سبک موسیقی گوش میدین، اگر باز هم سبک خاصی رو گوش نمی دین، حتماً دنبال هدفونی با سبک صدای گرم بگردین
4- نوع هدفون از لحاظ قابل حمل بودن (فول سایز، پرتابل، داخل گوشی)
5- میزان نویزی که توی محیط (توی جایی که قراره هدفون رو استفاده کنین) وجود داره (براساس این نویز دوستان به شما هدفون های نویز کنسلینگ، نویز ایزولیشن، باز یا بسته رو پیشنهاد می کنن)
6- نحوۀ استفاده (برای ورزش، برای موقع استراحت، برای قدم زدن معمولی، برای گوش دادن دقیق در محیط آرام، برای فیلم، برای تلویزیون) براساس هرکدوم از این استفاده ها، دوستان نوع خاصی از هدفون رو معرفی می کنن (سری های ورزشی، راحت ترین ها، هدفون های داخل گوشی و پرتابل، هدفون فول سایز، هدفون های با سوند استیج بالا و راحت، هدفون های وایرلس یا بلوتوث و یا صرفاً هدفون های راحت)
7- بدونین که هدفون های برندهایی مثل بیتس، اسکول کندی (skullcandy)، اس ام اس (SMS) و مانستر (البته مانستر معدود مدل های خوب هم داره مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی با همین قیمت یا نصف این قیمت حتی هم هدفون های دیگه ایی هستن که کیفیت بهتری میدن) نسبت کیفیت در مقابل مبلغ پرداختی خیلی پایینی دارند.
در نهایت در مورد کیفیت بیتس و امثالهم و مقایسۀ اونها با هدفون های دیگۀ موجود، یک مطلبی رو همینجا بنویسم که دیشب برای یکی از دوستان که توی زمینۀ بازاریابی تحقیق می کرد، ایمیل کردم، متن ایمیلم رو دقیق میزارم، کوتاهه خوشبختانه:
توي اين لينك يك عالمه هدفون داخل گوشي مي بيني، نوشته شده توسط يكي از معتبرترين ريويو نويس هاي هدفون داخل گوشي، حال حاضر
توي اينيكي، هدفون هاي پرتابل رو مي بيني، از همون بابا
يك سايت معتبر ديگه، فقط اون قسمت كه در مودر هركدوم توضيح داده رو بخوني، كافيه
اين هم نتيجه گيري از مقايسه چند تا هدفون
راستي لازمه بگم كه چند تا شركت ديگه هم همين تريپ رو دارن، monster, sms, skullcandy
در نهايت اين لينك رو خواستي حتما بخون، توضيحاتي داده در مورد نحوه تغييرات بازار هدفون و شركت هايي كه سود زيادي كردن
اون عکسی که دوستمون گذاشتن رو با دقت تر نگاه کنین، اون عکس برای این تاپیک هست:
http://www.head-fi.org/t/478568/multi-iem-review-288-iems-compared-ultimate-ears-600-600vi-added-07-05-13-p-725
اینجا هم می تونی با خیلی از معتبر ترین ها آشنا بشی:
http://www.head-fi.org/t/634201/battle-of-the-flagships-58-headphones-compared-update-audeze-lcd-2-revision-2-6-4-13
ولی یک چیزی که واضحه اینه که توی دنیای امروز که به شدت تغییر می کنه، چیزی به نام برند، مفهوم خیلی خاصی نداره، به عبارت دیگه، موفقیت در گذشته، موفقیت در آینده رو تضمین نمی کنه، برندی که دیروز وجود نداشت، امروز میاد و بین بهترین هدفون های دنیا جای می گیره؛ پس همونطور که بارها و بارها و بارها گفتم، فقط مقایسه توسط افراد معتبر هستش که می تونه مرجع ما توی انتخاب باشه و از اونور اینکه خودمون هم بدونیم چی می خوایم؛ اینکه خودمون هم بدونیم چی می خوایم معنیش اینه که بتونی به همۀ 7 تا سوالی که توی بالا مطرح کردم، با درصد اطمینان بالایی جواب بدی
Last edited by rave-87; 08-07-2013 at 10:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)