سلام دوستان. من ادم اجتماعی هستم اما در عین حال نسبت به عملکرد اجتماعی ام شک پیدا کردم. ببینید یک سنتی هست که اول باید بزرگتر به کوچکتر دست بده. اما من تا الان وقتی خونه فامیلمون می رفتم و مثلا عموم رو می دیدم بهش اول من دست می دادم.(اکثرا این طوری بود) کسی هم بهم برای این قضیه ایراد نمی گرفت. اما یک روز تو اینترنت اتفاقی دیدم نوشته که باید اول بزرگ تر به کوچکتر دست بده و من جا خوردم و حالم گرفته شد

یعنی تا الان اشتباه می کردم!!! خلاصه بعد از اون وقتی عموم رو می دیدم دیگه بهش دست نمی دادم تا اینکه کم کم فهمیدم از این قضیه خوشش نیومده
من خیلی تو خانواده ها دیدم که مثلا فردی با هر سن و سالی میاد وارد جمع مهمانی و ... میشه به اعضا دست میده. پس این که همه جای اینترنت زده بزرگتر باید اول به کوچک تر دست بده چیه؟؟؟ من نسخه ای رو از دوستان می خوام که با واقعیت الان جامعه تطابق داشته باشه. ممنون میشم به سوالت زیر جواب بدهید:
این سوالم در رابطه با جمع اقایون است!
1- اگر به یک جشن عروسی و یا ولیمه دعوت شدیم که در سالن است. هنگام ورود یک میزی را انتخاب می کنیم تا بشینیم. ایا می توانیم به افراد نشسته در ان میز دست بدهیم؟
2-وارد یک مهمانی می شویم در چه شرایطی دست بدهیم؟ ایا درست است به افراد نشسته هم دست دهیم؟
3- در خانه خود مهمان داریم و مهمان ها در جای خود و یا روی مبل نشستند. حال من از اتاق خود بیرون می ایم و سلام می کنم. و ممکن است مهمان ها بلند شوند و یا بلند نشوند. من در چه شرایطی دست بدهم و در چه شرایطی دست ندهم؟
لطفا اگر پاسخ می دهید نگویید که رسم است بزرگتر باید به کوچکتر دست بدهد چون عملا من نمیبینم که این رسم کاملا رعایت شود. شما به عنوان یک فرد اجتماعی و پخته وقتی در معرض سوالات من قرار می گیرید چه کار می کنید؟
ممنون.