تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 421 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299339389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام دوستان. من ادم اجتماعی هستم اما در عین حال نسبت به عملکرد اجتماعی ام شک پیدا کردم. ببینید یک سنتی هست که اول باید بزرگتر به کوچکتر دست بده. اما من تا الان وقتی خونه فامیلمون می رفتم و مثلا عموم رو می دیدم بهش اول من دست می دادم.(اکثرا این طوری بود) کسی هم بهم برای این قضیه ایراد نمی گرفت. اما یک روز تو اینترنت اتفاقی دیدم نوشته که باید اول بزرگ تر به کوچکتر دست بده و من جا خوردم و حالم گرفته شد یعنی تا الان اشتباه می کردم!!! خلاصه بعد از اون وقتی عموم رو می دیدم دیگه بهش دست نمی دادم تا اینکه کم کم فهمیدم از این قضیه خوشش نیومده

من خیلی تو خانواده ها دیدم که مثلا فردی با هر سن و سالی میاد وارد جمع مهمانی و ... میشه به اعضا دست میده. پس این که همه جای اینترنت زده بزرگتر باید اول به کوچک تر دست بده چیه؟؟؟ من نسخه ای رو از دوستان می خوام که با واقعیت الان جامعه تطابق داشته باشه. ممنون میشم به سوالت زیر جواب بدهید:

این سوالم در رابطه با جمع اقایون است!
    1- اگر به یک جشن عروسی و یا ولیمه دعوت شدیم که در سالن است. هنگام ورود یک میزی را انتخاب می کنیم تا بشینیم. ایا می توانیم به افراد نشسته در ان میز دست بدهیم؟

2-وارد یک مهمانی می شویم در چه شرایطی دست بدهیم؟ ایا درست است به افراد نشسته هم دست دهیم؟

3- در خانه خود مهمان داریم و مهمان ها در جای خود و یا روی مبل نشستند. حال من از اتاق خود بیرون می ایم و سلام می کنم. و ممکن است مهمان ها بلند شوند و یا بلند نشوند. من در چه شرایطی دست بدهم و در چه شرایطی دست ندهم؟

لطفا اگر پاسخ می دهید نگویید که رسم است بزرگتر باید به کوچکتر دست بدهد چون عملا من نمیبینم که این رسم کاملا رعایت شود. شما به عنوان یک فرد اجتماعی و پخته وقتی در معرض سوالات من قرار می گیرید چه کار می کنید؟

ممنون.

سلام؛

دوست عزیز هر خانواده ای رسم و رسومات خودشون رو دارند و ممکنه رسمی که در طایفه ای زشت به نظر برسه در طایفه ای دیگر پسندیده باشه، پس نمیشه برای همه ی اقوام یک رای رو داد و اونچه که شما در نت من باب اصول رفتار های اجتماعی میببینید یه چیز کاملا کلی و تقریبا عرف در اکثر مردم جامعه هست.
    شما اول باید دقت کنید که رفتار درست در خانواده ی شما بر چه معیاریه، بله دست دراز کردن برای بزرگتر به طور کلی در جامعه ما عرف و پسندیده نیست اما ممکنه در رسومات شما چنین رفتاری خیلی هم خوب و نیکو باشه پس سعی کنید طبق رسومات خودتون رفتار کنید، چون اگه رسومات شما با رسومات کلی جامعه متفاوت باشه و شما طبق رفتار های اکثریت و عرف جامعه عمل کنید زیاد جالب به نظر نمیاد.

پس من به طور کلی به سوالاتون پاسخ میدم، دیگه خودتون با رفتار های پسندیده در خانوادتون بیشتر آشنایی دارید:

۱- اگه افراد غریبه باشند یک سلام ساده کافیه و اگر آشنا هم بودند و چنانچه جلو اومدن و برای احوال پرسی گرم اقدام کردند، در این صورت دست دادن درست هست.

۲- وقتی جمعیت مهمان ها زیاد هست لازم نیست با کسی دست داد ( چون نمیشه به یه سری دست بدی و یه سری فقط سلام ) یک سلام و احوال پرسی ساده کافیه. اگر مهمان به پای شما بلند شد حتما باید برید جلو و احوال پرسی گرمی بکنید. در اون صورت دست دادن هم جایزه. ( برای جنس مخالف عقب بایستید اشکالی نداره )

بستگی به سن طرف مقابل داره که اگه بزرگتر از شما باشند جلو رفتن و دست دادن ( درصورتی که اول ایشون دست دراز کنه )حتما نیاز هست، حتی اگه به پاتون هم بلند نشن.

۳- توضیح داده شد.
    Last edited by Demon King; 27-02-2015 at 16:00.

2. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

ممنون از شما دوست گرامی بابت پاسخی که دادید.
    یک سوال دیگه ام برام پیش اومد و اینکه اگر می گوییم طرف از ما بزرگتر باشه به طور کلی و حدودا این مقدار چند سال است. چون اگر این طور فرض بگیریم که اگر شخصی که یک سال و یا چند سال از ما بزرگتر بود را به عنوان فرد بزرگتری که باید اول او دست بده در نظر بگیریم یک مقدار خنده دار میشه.

به طور کلی یک فردی که 16 سالشه برای اون فرد یک شخص 45 ساله بزرگترحساب می شود. و یا مثلا یک مرد 40 ساله رو در نظر بگیرید و یک مرد پنجاه ساله. اینکه اون فرد 50 ساله به عنوان بزرگتری که باید اول به مرد 40 ساله دست بده یک مقدار خنده داره. ایا منظورتون از بزرگتر اشخاصی که از چهره شون مشخصه که چند تا پیراهن بیشتر از ما پاره کردند؟
    مثلا شما فکر کن فردی 20 سالشه و فرد دیگه اصلا 30 سالشه. هر دوشون سرحال اند و جوان و اصلا شاید اون فرد 20 شاله هم چهره اش به 30 ساله ها بخوره. اینکه در مورد این موارد بخواهیم کوچکتر و یا بزرگتر بودن رو در رابطه با تقدم دست دادن در نظر بگیریم از نظر خودم احساس می کنم یک جوری میشه. ایا منظور از بزرگتر بودن همون اشخاصی است که چهره شون مشخص می کنه که نسبت به ما سن خیلی بیشتری رو دارند؟؟ شاید سوالم خنده دار باشه ولی به هر حال سواله دیگه!!!! به هر حال ما سن دقیق افراد غریبه رو نمیدونیم. نسخه کلی برای بزرگتر بودن چه فرد با چه خصوصیاتی می تونه باشه؟

ببخشید یک سوال دیگه هم داشتم: فرض کنید وارد اتاق مدیریت یک شرکتی شویم. حالا ممکن است مدیر جوان باشد و یا پیر. وقتی وارد اتاق شدیم و سلام دادیم ایا اول دست بدهیم و یا خیر؟ (فرض کنید مدیر از جاش بلند شد)
    Last edited by ان مرد تنهای شبم; 27-02-2015 at 17:33.

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

ممنون از شما دوست گرامی بابت پاسخی که دادید.
    یک سوال دیگه ام برام پیش اومد و اینکه اگر می گوییم طرف از ما بزرگتر باشه به طور کلی و حدودا این مقدار چند سال است. چون اگر این طور فرض بگیریم که اگر شخصی که یک سال و یا چند سال از ما بزرگتر بود را به عنوان فرد بزرگتری که باید اول او دست بده در نظر بگیریم یک مقدار خنده دار میشه.

به طور کلی یک فردی که 16 سالشه برای اون فرد یک شخص 45 ساله بزرگترحساب می شود. و یا مثلا یک مرد 40 ساله رو در نظر بگیرید و یک مرد پنجاه ساله. اینکه اون فرد 50 ساله به عنوان بزرگتری که باید اول به مرد 40 ساله دست بده یک مقدار خنده داره. ایا منظورتون از بزرگتر اشخاصی که از چهره شون مشخصه که چند تا پیراهن بیشتر از ما پاره کردند؟
    مثلا شما فکر کن فردی 20 سالشه و فرد دیگه اصلا 30 سالشه. هر دوشون سرحال اند و جوان و اصلا شاید اون فرد 20 شاله هم چهره اش به 30 ساله ها بخوره. اینکه در مورد این موارد بخواهیم کوچکتر و یا بزرگتر بودن رو در رابطه با تقدم دست دادن در نظر بگیریم از نظر خودم احساس می کنم یک جوری میشه. ایا منظور از بزرگتر بودن همون اشخاصی است که چهره شون مشخص می کنه که نسبت به ما سن خیلی بیشتری رو دارند؟؟ شاید سوالم خنده دار باشه ولی به هر حال سواله دیگه!!!! به هر حال ما سن دقیق افراد غریبه رو نمیدونیم. نسخه کلی برای بزرگتر بودن چه فرد با چه خصوصیاتی می تونه باشه؟

ببخشید یک سوال دیگه هم داشتم: فرض کنید وارد اتاق مدیریت یک شرکتی شویم. حالا ممکن است مدیر جوان باشد و یا پیر. وقتی وارد اتاق شدیم و سلام دادیم ایا اول دست بدهیم و یا خیر؟ (فرض کنید مدیر از جاش بلند شد)

چه پیچیده شد : دی

ببینید برخورد اجتماعی چیزی نیست که بشه کتابی اون رو آموزش داد و براش جزوه تهیه کرد. برخورد اجتماعی یعنی طوری رفتار کرد که بر اساس تجربیات در جامعه پذیرفته شده و شایسته باشه.
    پس چیزیه که در عمل بدست و وابسته به شرایط، هم صحبت، سن و ... هست.
    نمیشه برای همه یه نسخه تجویز کرد. شمایی که در اون شرایط قرار میگیری به عنوان کسی که عضوی از این جامعه هست حتما خودش خواهند دانست که چه برخوردی درست و پسندیده است.
    پس بهتر این هست که زیادی سر برخورد های خیلی ساده حساس نشیم.
    گرچه دست دراز کردن برای بزرگتر کار خیلی جالبی نیست اما اگه در معاشرت چنین اتفاقاتی بیفته اونقدر هم زشت به نظر نمیاد و معمولا فرد بزرگتر از این قضیه ناراحت نخواهد شد.

سعی کنید حدالامکان در برخورد هاتون، چه با بزرگتر و چه کوچک تر ادب رو رعایت کنید و کاری رو انجام بدید که به نظر خودتون بی احترامی تلقی نمیشه.

غیر از این باشه کار برای خودتون سخت خواهد شد ...

5. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان
    بعضی از خانومها حلقه رو میکنند توی انگشت شستشون
    معنی خاصی داره ؟

7. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوستان
    معنی خاصی داره ؟
    سلام
    معنی خاصی که داره
    منتهی 90 درصد اونها از معنیش بی خبرن

9. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    معنی خاصی داره ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 4 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گمون کنم خانومها نمیدونند یه همچین معنی داره
    یه بار خانواده ای رو دیدم که پشت لباس پسر 6/7 سالشون نوشته بود TRASH
    به باباش گفتم میدونی تراش یعنی زباله و آشغال ؟
    تعجب کرد
    توی دیکشنری نشونش دادم , فحش داد به خیاط لباس
    حالا خانومها هم ظاهراً به خیالشون مد هست برای تنوع
    اینجا هم یه کارگر متدیّن اهل شرق آسیا داشتیم
    روی سگکِ کمربند کله ی خرگوش بود
    بهش گفتم این علامت یکی از بزرگترین شرکتهای سـک/ س هست
    کمربند رو با چکش خرد کرد و گفت من از بازار همینجا خریدم . چه میدونستم یه همچین چیزهائی میفروشند

13. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

یادتون باشه در کشورهای عربی اگه بخواین خیلی محترمانه صحبت کنین , قبل از گفتن کلمات کفش , دمپائی , جوراب باید بگین معذرت میخوام یا جسارت نشه
    موقع نشستن هم نباید کف پاتون به سمت کسی باشه مثلا موقع پا روی پا انداختن
    اگر هم کسی این کار رو برای شما انجام بده قصدش توهین به شماست مگر اینکه حواسش نباشه که با تذکر دادن بهش ,معذرت خواهی میکنه و پاش رو میاره پائین
    یکی از فحشهاشون کفش هست . چون کفش پست و فرومایه هست و همیشه زیر پا و روی زمین . سخن معروف امام هم از همینجا اومده ما امریکا را زیر پا میگذاریم . یعنی پست و بی ارزش هست مثل کفش
    ما میگیم تو سرش میزنم . اونها میگن میذارمش زیر پام
    در فیلیپین بعد از عطسه عذرخواهی میکنند

15. 6 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

گمون کنم خانومها نمیدونند یه همچین معنی داره یه بار خانواده ای رو دیدم که پشت لباس پسر 6/7 سالشون نوشته بود TRASH به باباش گفتم میدونی تراش یعنی زباله و آشغال ؟ تعجب کرد توی دیکشنری نشونش دادم , فحش داد به خیاط لباس حالا خانومها هم ظاهراً به خیالشون مد هست برای تنوعاینجا هم یه کارگر متدیّن اهل شرق آسیا داشتیمروی سگکِ کمربند کله ی خرگوش بودبهش گفتم این علامت یکی از بزرگترین شرکتهای سـک/ س هست کمربند رو با چکش خرد کرد و گفت من از بازار همینجا خریدم . چه میدونستم یه همچین چیزهائی میفروشند
    بله اون نماد کله خرگوش را روی کفش دختری که اتفاقاً خیلی ظاهر ساده‌ایی داشت دیدم اما خیلی وقتها آدم روی‌اش نمیشه که به طرف مقابل بگوید که این شکلی که روی کیف و کفش و لباس تان هست این معنی زشت را میده! (بخصوص اگر طرف مقابل از جنس مخالف باشه!)

17. 2 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

سلام دوستان. من ادم اجتماعی هستم اما در عین حال نسبت به عملکرد اجتماعی ام شک پیدا کردم. ببینید یک سنتی هست که اول باید بزرگتر به کوچکتر دست بده. اما من تا الان وقتی خونه فامیلمون می رفتم و مثلا عموم رو می دیدم بهش اول من دست می دادم.(اکثرا این طوری بود) کسی هم بهم برای این قضیه ایراد نمی گرفت. اما یک روز تو اینترنت اتفاقی دیدم نوشته که باید اول بزرگ تر به کوچکتر دست بده و من جا خوردم و حالم گرفته شد یعنی تا الان اشتباه می کردم!!! خلاصه بعد از اون وقتی عموم رو می دیدم دیگه بهش دست نمی دادم تا اینکه کم کم فهمیدم از این قضیه خوشش نیومده

من خیلی تو خانواده ها دیدم که مثلا فردی با هر سن و سالی میاد وارد جمع مهمانی و ... میشه به اعضا دست میده. پس این که همه جای اینترنت زده بزرگتر باید اول به کوچک تر دست بده چیه؟؟؟ من نسخه ای رو از دوستان می خوام که با واقعیت الان جامعه تطابق داشته باشه. ممنون میشم به سوالت زیر جواب بدهید:

این سوالم در رابطه با جمع اقایون است!
    1- اگر به یک جشن عروسی و یا ولیمه دعوت شدیم که در سالن است. هنگام ورود یک میزی را انتخاب می کنیم تا بشینیم. ایا می توانیم به افراد نشسته در ان میز دست بدهیم؟

2-وارد یک مهمانی می شویم در چه شرایطی دست بدهیم؟ ایا درست است به افراد نشسته هم دست دهیم؟

3- در خانه خود مهمان داریم و مهمان ها در جای خود و یا روی مبل نشستند. حال من از اتاق خود بیرون می ایم و سلام می کنم. و ممکن است مهمان ها بلند شوند و یا بلند نشوند. من در چه شرایطی دست بدهم و در چه شرایطی دست ندهم؟

لطفا اگر پاسخ می دهید نگویید که رسم است بزرگتر باید به کوچکتر دست بدهد چون عملا من نمیبینم که این رسم کاملا رعایت شود. شما به عنوان یک فرد اجتماعی و پخته وقتی در معرض سوالات من قرار می گیرید چه کار می کنید؟

ممنون.
    اصلا ز بیخ غلط بوده
    اطفاقا اول باید کوچیکتر دستشو دراز کنه دوما اصلا کوچیکتر بزرگتر نداره ولی چون شما عمدا دست دراز نمیکردین تابلو بوده, عموت هم حق داشته ناراحت شه تو هر موقعیتی بسته به شرایط تصمیم بگیر
    سر یه میز هم من اگه افرادو بشناسم یه دست یا نهایتا یه ارادت راه دور ( مثل خم شدنای جواد ظریف ) نشون میدم و فک میکنم اگه بشناسی و دست ندی زشته واسه جمع اقایون
    اگه بلند شدن من دست میدم ولی اگه خیلی بودن همین یه ارادت از راه دور به همه کافیه
    کلا زیاد جدی نگیر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •