با نظرتون موافقم
دوستان نمیدوند پکیج خوب خرابی یا اصلا نداره یا خیلی کمه خرابیش اما بوتان دائم باید التماس خدماتی هاش بکنی و نیاند و وقتی اومدند کلی پول بگیرند
با نظرتون موافقم
دوستان نمیدوند پکیج خوب خرابی یا اصلا نداره یا خیلی کمه خرابیش اما بوتان دائم باید التماس خدماتی هاش بکنی و نیاند و وقتی اومدند کلی پول بگیرند
دوست عزیز اگر کسی بخواد اینکار را بکنه براش کارتن پیچ کردن و تسمه زدن هم کاری نداره فکر نکنم اینجور باشه چون خدمات هم باید بده و میشه از شرکت تولید کننده پیگیری کرد
خوشبختانه در پکیج های دیواری این جور اتفاق ها خیلی به ندرت رخ میده.
اما بعضی از شرکتها مثل فرولی یا بوتان که در هنگام نصب شماره سریال دستگاه را در سرور مرکزی شرکت ثبت میکنند و براش تاریخ نصب و شروع گارانتی را میزنن این اتفاق نمیتونه به وجود بیاد. ( البته بوتان جدیدا با اجرای طرح صفا این سیستم را راه اندازی کرده).
خیلی راحت میشه با ارائه شماره سریال از شرکت ها هم در مورد پکیج استعلام گرفت که آیا قبلا نصب شده یا نه.در ضمن برگه گارانتی هم در هنگام نصب دستگاه باید از نصاب تحویل بگیرد که خودش مهمترین مدرک برای دوران گارانتیه.
Last edited by tamirkar1; 24-03-2015 at 22:10.
سلام
ما ی آپارتمان داریم متراژ 140 کلا 5 طبقه طبقه 5 هستیم
سبزوار هستیم و پکیج فرولی رو میگن چون شهرستانید واسه خدماتش نگیرین بهتره!!!
بنطرتون چی بگیرم ک خرابی کم صدای کم داشته باشه
چیزی ک من خوندم
بوتان بنسر پرو یا اپتیما
ایران رادیاتور ال
یکی میگه بوتان سابقش تو پکیج بیشتره یکی میگه نخر بدرد نمی خوره
چیکار کنم موندم تو این همه نظز های مختلف
بوتان بنسره پرو بگیر و شک نکن
موردی که دوستانتون در مورد فرولی میگن درست و منطقیه
این هم از اون حرف ها بود
پکیج از اون وسایلیه که خیلی زود نو و دست دومش مشخص میشه .
یعنی به خاطر وجود آب و شعله بعد از چند ماه نو و کارکردش شدیدا تفاوت ظاهری دارن و مثه لوزم الکترونیکی نیست که بشه این کار رو کرد
کسیکه پکیج 50تومنی اخگر رو بشه جای نو بهش انداخت یا وجود نداره یا پیش از حد اسکوله .
از اون اسکول تر اون شخصیه که میخواد یک پکیجی که بیشتر از 50تومن فلز داره رو به 50تومن بخره بعد میاد به کسیکه ازش میخواد بزخری کنه میگه که میخوام اینو جای نو به قیمت بالا بفروشم .
Last edited by تپل; 24-03-2015 at 18:26.
با عرض سلام و تبریک سال نو.
من حدود سه چهار سالی میشه که خونه ای که خریدم، پکیجش مارک باکسی است.
مدلECO-280 FI
حدود 2 سالی هم میشه که بعلت اینکه فشار آب در آپارتمان کم بود، یه پمپ آب نصب کردم.
خدا رو شکر با پکیج تا همین الان هیچ مشکلی تو این مدت نداشتم.
اما چند روزی میشه که این پکیج داره میره رو اعصاب.
متاسفانه تمام مشکلش هم برمیگرده به درجه آب.
یا ارور E10 نشون میده و درجه آب هم به صفر میرسه و پکیج خاموش میشه بعلت کم بودن فشار آب یا اونقدر زیاد میشه که اون درجه آبش از محدود سبز رنگ هم عبور میکنه و از 2 هم رد میشه تا اخر میره و بعد آب انگار که جوش بیاد، سرریز میشه و کلی آب میریزه زیر پکیج.
وقتی که درجه آب کم میشه، اون پیج آبی رنگ رو باز میکنم تا آب بیشتری بیاد و درجه آب بیاد به حدود عدد 1.5.بعد پکیج روشن میشه و شروع به کار میکنه.
وقتی هم که آب زیاد میشه و سرریز میشه، باید پیج هواگیری یکی از رادیاتور ها رو باز کنم تا درجه آب پکیج بیاد پایین.
متاسفانه تو این چند روز گذشته یا پکیج درجه اش کم میشه یا زیاد میشه.
دمای گرمایشی هم که تنظیم میکنم بیشتر روی 50 تا 65 درجه است .
حالا نمیدونم که چه مشکلی براش پیش اومده.
اگه مربوط به پمپ آب میشه؟!!؟ پس چرا تو این مدت 2 سال تا الان دچار مشکل نشده بوده؟!؟!!؟
اگه رادیاتورها ممکنه نشستی داشته باشن که اون هم محاله چون هیچ نشتی آب تو رادیاتورها دیده نمیشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
آخه تو شهرستان ما، نمایندگی باکسی نداره متاسفانه.
با عرض سلام و تبریک سال نو
دوستانی که تجربه دارند لطفاً راهنمائی کنند که در بین پکیج های خارجی کدام دارای کیفیت و خدمات بهتری دراصفهان هستند. ممنون می شوم اگر برای یک آپارتمان 135 متری مدل مناسب پیشنهاد دهید.
سلام دوستان
برای یک خونه ی 80 متری چه پکیجی رو پیشنهاد میدید تهیه کنم ؟
ایساتیس رو من تعریفش رو شنیدم.
پست های بچه ها رو میخونم کلا گیج شدم با توجه به اینکه هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم میترسم بهم بندازن.
حدود 2 تومن هم برای خرید پکیج الان پول دارم.
ممنون
Last edited by PNC; 28-03-2015 at 14:14.
سلام
پکیج بنسر پرو28kدارم حدود10ساله کارکرده.جدیداموقع بازکرون شیرآب گرم صدای تلق تلوق میده!
خودم حدس میزنم گرفتگی داشته باشه! درسته؟
Sent from my GT-I8262 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)