تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 686 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299339389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه نکته ی مثبت رایتل این سیستم مدیریت حسابشه که درسته چندان سرعت لود خوبی نداره ولی لااقل اطلاعات حساب رو دقیق میده. رایتل حجم دزدی هم نداره. ایرانسل سیستم مدیریت حسابش به قدری درپیته که حتی یه کار درست انجام نمیده. تمام اطلاعاتش هم غلطه. در ضمن حجم دزدی ، ایرانسل به شدت داره. همراه اول هم که اصلا چیزی به اسم سیستم نداره. حتی طرح وقتی تموم میشه ، نمیشه دوباره خریداری کرد و باید تا پایان مدتش صبر کرد.
    حرف شما کاملا درسته دوست من در در بخش مدیریت حساب عملکرد ایرانسل ضعیف هست کاملا و درش شکی نیست ولی بنده چند نکته دارم:
    -آیا عملکرد سیستم مدیریت حساب مهم تر است یا قیمت بسته ها که این اختلاف قیمت بالای بسته های رایتل در حجم بالا بسیار مشهود تر به چشم می آید.
    -به یک مثال عینی در زمینه قیمت بست ها می پردازیم بطور مثال: بسته 1ماهه اینترنت ایرانسل با 5گیگ حجم 21600هزارتومن ولی بسته 1ماهه 4گیگ رایتل 40هزار تومن! (هر2بسته با احتساب 8%مالیات) (مگه جنگه 40تومن4گیگ اینترنت! )
    -آیا شما مدرک یا سندی درمورد حجم دزدی ایراسنل دارید؟! بنده به هیچ وجه قصد دفاع از اپراتور را ندارم ولی خود آدم نرم افزار کنترل پهنای باند نصب داشتهباشه روی دستگاهش خیلی بهتره. من به شما پیشنهاد می کنم حتما از نرم افزار Internet speed meter lite رو نصب کنید و با سند حرف بزنید.
    -در مورد ایرانسل و رایتل کدهای دستوری هم در نظر بگیرید... که کدوم دردسترس تر هست...
    -در ضمن این نکته را فراموش نکنید که در چند ماه ابتدایی راه اندازی همین رایتل در تهران اکثرا یا از پوشش شاکی بودند یا از سرعت ایرانسل و همراه اول هم در ابتداری راه هستند کما اینکه سرعتها باز گذاشته شده و حتی تست سرعت 10مگ نسل سه هم گرفتند دوستان که این مورد هم در ابتدای راه اندازی رایتل به هیچ وجه دیده نشد.

جمع بندی: شاید تا رسیدن به شرایط مطلوب در شبکه همراه اول و ایرانسل سیم رایتل بهتر و بالاتر باشه از لحاظ کیفیت ولی در بلند مدت قطعا اپراتوری موفق خواهد بود که قیمت اینترنت بهتری داشته باشه و پوشش بهتری ایجاد کرده باشه.
    Last edited by dj77; 05-12-2014 at 16:05.

2. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر میشد واسه شارژ خارج از محیط سایت این کارو انجام داد خیلی خوب بود.
    مثلا اگر یه جایی باشی لازم باشه نت رایتل رو شارژ کنی باید حتماً بری داخل سایت و این کارو انجام بدی که در نوع خودش عذابه !
    خیر میلاد جان شما با کد دستوری هم می توین در رایتل بسته اینترنت خریداری کنی فقط کافیه خطت به میزان لازم شارژ باشه
    ستاره142مربع

4. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

ایرانسل چند ماهه تری جی راه انداخته رایتل چند ساله پس زمان همه چیز رو مشخص می کنه. منکه هنوز وقتی وارد پنل رایتل میشم و 128 رو اونجا می بینم حالم خراب میشه فکر کنم همه 128 رو به قعر تاریخ فرستادن اما رایتل ول کن نیست
    سلام
    سرعت ۱۲۸ رایتل حدود ۲۵۰-۱۵۰ سرعت میده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

یکی از دوستام طرح دکای بی نهایت اعتباری گرفت ...براش همش اس ام اس شد جزئیات:
    5 گیگ روز
    10 گیگ شب
    14 هزار تومن خارج از شبکه اینجوری براش زده
    250 اس ام اس خارج از شبکه
    10000 دقیقه داخل شبکه
    ام ام اس هم 250 خارج از شبکه
    اس ام اس هم داخلی یادم رفت ...
    قیمت هم ازش 49 تومن کم کردن

7. 2 کاربر از f_s10224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

یه نکته ی مثبت رایتل این سیستم مدیریت حسابشه که درسته چندان سرعت لود خوبی نداره ولی لااقل اطلاعات حساب رو دقیق میده. رایتل حجم دزدی هم نداره. ایرانسل سیستم مدیریت حسابش به قدری درپیته که حتی یه کار درست انجام نمیده. تمام اطلاعاتش هم غلطه. در ضمن حجم دزدی ، ایرانسل به شدت داره. همراه اول هم که اصلا چیزی به اسم سیستم نداره. حتی طرح وقتی تموم میشه ، نمیشه دوباره خریداری کرد و باید تا پایان مدتش صبر کرد.
    مدیریت حساب خوبی داره درسته ولی یه ضعف نسبتاً جدی که داره سایتشون نسخه موبایل نداره .

برای اپراتوری که 80 درصد کاربراش برای دیتا از اون استفاده میکنن واقعا ضعف بزرگیه .

9. 4 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه showtim3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

اهواز با انتن دهی فول سرعت دانلود رایتل افتضاحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 2 کاربر از showtim3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

من چون همراه اول اصلا استفاده نمیکنم نمیدونم چجوریه ولی چون ایرانسل و رایتل رو زیاد استفاده میکنم دقیقا بایتشون رو هم نشون میدن !! چه ایرانسل و چه رایتل!!!

ایرانسل چون سرعت بیشتری داره به نظر میاد که حجم خوری داره ولی دقیقا حجم رو محاسبه میکنه

با اون جمله بولد شدت کاملا موافقم !!!
    اینا بلد بودن با کمتریه هزینه ممکن ملت رو بچاپن و حالا که از روی اجبار و عقب نموندن از رقبا نسل 3 دادن باید سیستمشون رو درست کنن وگرنه میشه همون نسل 2 اش که استفاده کننده ای نداشت

من همین الانش با رایتل دارم کار میکنم و عالیه

5 گیگ روز
    10 گیگ شب
    10000 دقیقه داخل شبکه
    رایتل اطلاع رسانی خوبی داره ولی من بهترین اطلاع رسانی رو تو ایرانسل دیدم !!! هر وقت بسته میخرم و از حجم بسته زیر 20 مگ باقی میمونه به ازای هر 2 مگابایت یه sms برام میاد که اینقدر حجمت مونده مواظب باش تموم نشه که شارژت رو بخوره
    گاهی وقتا هم به ازای هر 200 کیلوبایت میاد !!!
    Last edited by fanoostalaei; 05-12-2014 at 21:22.

13. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

5 گیگ روز
    10 گیگ شب
    10000 دقیقه داخل شبکه
    ۵گیگ روز و ۱۰گیگ ساعت افت مصرف خوب و کافیه منتها ۴۹ تومن هم مبلغ زیادیه واسش اخه

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    speedtest این مقدار رو نشون میده به شما
    به شما پیشنهاد میکنم الا متصل کنید به کامپیوتر و IDM با ۳۲ کانکشن سرعتی بالای ۲۰۰ مشاهده خواهید کرد
    میتونید امتحان کنید.

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام
    speedtest این مقدار رو نشون میده به شما
    به شما پیشنهاد میکنم الا متصل کنید به کامپیوتر و IDM با ۳۲ کانکشن سرعتی بالای ۲۰۰ مشاهده خواهید کرد
    میتونید امتحان کنید.
    نه داداش سرعت سرویس 128 نهایت 1 مگابیته که میشه 128 کیلوبایت ، 260 کیلو مال سرویس های حرفه ای هستش

17. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •