حرف شما کاملا درسته دوست من در در بخش مدیریت حساب عملکرد ایرانسل ضعیف هست کاملا و درش شکی نیست ولی بنده چند نکته دارم:
-آیا عملکرد سیستم مدیریت حساب مهم تر است یا قیمت بسته ها که این اختلاف قیمت بالای بسته های رایتل در حجم بالا بسیار مشهود تر به چشم می آید.
-به یک مثال عینی در زمینه قیمت بست ها می پردازیم بطور مثال: بسته 1ماهه اینترنت ایرانسل با 5گیگ حجم 21600هزارتومن ولی بسته 1ماهه 4گیگ رایتل 40هزار تومن! (هر2بسته با احتساب 8%مالیات) (مگه جنگه 40تومن4گیگ اینترنت!)
-آیا شما مدرک یا سندی درمورد حجم دزدی ایراسنل دارید؟! بنده به هیچ وجه قصد دفاع از اپراتور را ندارم ولی خود آدم نرم افزار کنترل پهنای باند نصب داشتهباشه روی دستگاهش خیلی بهتره. من به شما پیشنهاد می کنم حتما از نرم افزار Internet speed meter lite رو نصب کنید و با سند حرف بزنید.
-در مورد ایرانسل و رایتل کدهای دستوری هم در نظر بگیرید... که کدوم دردسترس تر هست...
-در ضمن این نکته را فراموش نکنید که در چند ماه ابتدایی راه اندازی همین رایتل در تهران اکثرا یا از پوشش شاکی بودند یا از سرعت ایرانسل و همراه اول هم در ابتداری راه هستند کما اینکه سرعتها باز گذاشته شده و حتی تست سرعت 10مگ نسل سه هم گرفتند دوستان که این مورد هم در ابتدای راه اندازی رایتل به هیچ وجه دیده نشد.
جمع بندی: شاید تا رسیدن به شرایط مطلوب در شبکه همراه اول و ایرانسل سیم رایتل بهتر و بالاتر باشه از لحاظ کیفیت ولی در بلند مدت قطعا اپراتوری موفق خواهد بود که قیمت اینترنت بهتری داشته باشه و پوشش بهتری ایجاد کرده باشه.![]()