تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 289 از 461 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299339389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

نه نه ریاضی پایه نیست یک کتاب نازکه آبیه روش نوشته مثلثات حتما بخر(حتی شده فقط فرمولاش رو بخونی و چند تا از مثالاش رو حل کنی )
    در مورد خوشخوان هم من دارمش فقط یک قسمت آمار داره که فوق العادس تو 2 ساعت میتونی آمار رو کامل جمع کنی ولی قسمت تصاعد و لگاریتمش افتضاحه (مباحث اضافی زیاد داره مثلا اومد تو لگاریتم از تابع Lnx و انتگرال گفته )
    برای تصاعد و لگاریتم من از روی گاج سفید ریاضی 2 میخونم تو آزمون های کانون برای من نتیجه داده
    ايول . چه جوري توضيح داده ؟
    اين تصاعد و لگاريتم رو فول هستم اگه خدا بخواد !

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

1

دفتر برنامه ريزي چقدر موثره ؟ (هممون ميدونيم اصل كار اراده خودمونه ولي خوب اينام وسيله ان ديگه )
    چقدر كمك ميكنه بهتر بخوني ؟
    كدومشون بهتره؟ دفتر قلمچي ؟ خودم ميتوانم خيلي سبز؟ صفر كلوين ؟ يا ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

قلم چی از روش Phil O' Fox استفاده میکنه، این سری توی سال های 1912 تا اواخر سال 1980 در ایالات متحده رواج داشت، برای کسانی که اراده ی ضعیفی دارن به کار میره، در ایالات متحده برای کمک به کسانی که به معتاد سیب زمینی معروف شده بودند ایجاد شد و بعد ها یک مدیر دبیرستان گم نام در آلمان به اسم زوریچ موناستراخ تغییرش داد و تا سال 1996 در اروپا جریان پیدا کرد. در حال حاظر این سیستم در هند رواج فراوانی داره ( به نقل از مجله ی آموزشی نگرش هند)

خیلی سبز از روش QQCharts استفاده میکنه، که علاوه بر کمیت، کیفیت رو هم مورد بررسی قرار میده. این برنامه مشکل اساسی داره و اونم اجبار پیشبینی کل هفتست که برنامه کاملا بدون استفاده میشه.
    در حال حاظر دو تا مشکل داره، یک اینکه الان به هیچ دردی نمیخوره چون بازه های شیش و سه ماهه داره.
    دوم اینکه تغییراتی که مولف داده کاملا خرابش کرده.

در مورد صفر مطلق اطلاعاتی ندارم چون ندیدمش.

========================== روش AD=====================
    روش پیشنهادی باراک اوباما برای سیستم جدید آموزشی، در سال 2010 به کنگره رفت و متاسفانه به دلایل سیاسی جمهوری خواه ها نذاشتن اجرا بشه ولی فوق العادست. روش AD خیلی سادست، بر اساس الویت بندی انجام میشه، چهار اولویت داریم که بر اساس مهم بودن درسا تعیین میشه.
    اولویت ها نام P1 P2 P3 P4 نام گذاری می شن. در کل چهار اولویت داریم ( یعنی در کل 8 درس رو پوشش میده که معادل دروس تراز اول مدارس مقدماتی ایالات متحده هستند اما در ایران، دروس رشته ی انسانی خیلی بیشتره و زیاد برای رشته ی انسانی بدرد نمیخوره اما درگروه تجربی و ریاضی کاملا کارایی داره)
    در هر گروه اولویت دو درس قرار میدین، P1 دو درس. P2 دو درس و..

در هر روز هر میزان که درس می خونین: ===> مثلا برای من
    40% کل روز P1. ===>زیست | شیمی
    30% کل روز P2. ===>فیزیک |ریاضی
    20% کل روز p3. ===>ادبیات |دین و زندگی
    10% کل روز p4. ===>زبان فارسی |عربی

گفتم که هر اولویت دو درس داره، در مورد هر اولویت، یکی از اون درسا رو روز فرد میخونین، یکی روز ذوج، مثال ===> روز فرد زیست، فیزیک، ادبیات، زبان فارسی
    ===> روز ذوج شیمی ریاضی دین و زندگی عربی
    نکته ی مهم اینجاست که وقتی یه سری درسا رو برای روز فرد انتخاب کردین تا آخر برنامه حق تعویض و تغییر ندارین.
    Last edited by Mr. President; 17-03-2012 at 17:02.

4. 6 کاربر از Mr. President بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

قلم چی از روش Phil O' Fox استفاده میکنه، این سری توی سال های 1912 تا اواخر سال 1980 در ایالات متحده رواج داشت، برای کسانی که اراده ی ضعیفی دارن به کار میره، در ایالات متحده برای کمک به کسانی که به معتاد سیب زمینی معروف شده بودند ایجاد شد و بعد ها یک مدیر دبیرستان گم نام در آلمان به اسم زوریچ موناستراخ تغییرش داد و تا سال 1996 در اروپا جریان پیدا کرد. در حال حاظر این سیستم در هند رواج فراوانی داره ( به نقل از مجله ی آموزشی نگرش هند)

خیلی سبز از روش QQCharts استفاده میکنه، که علاوه بر کمیت، کیفیت رو هم مورد بررسی قرار میده. این برنامه مشکل اساسی داره و اونم اجبار پیشبینی کل هفتست که برنامه کاملا بدون استفاده میشه.
    در حال حاظر دو تا مشکل داره، یک اینکه الان به هیچ دردی نمیخوره چون بازه های شیش و سه ماهه داره.
    دوم اینکه تغییراتی که مولف داده کاملا خرابش کرده.

در مورد صفر مطلق اطلاعاتی ندارم چون ندیدمش.
    دوست عزيز شما چقدر غربي درس ميخوني ؟ يکم از کلک هاي غربي بيشتر بگو حال کنيم ! :دي

6. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزيز شما چقدر غربي درس ميخوني ؟ يکم از کلک هاي غربي بيشتر بگو حال کنيم ! :دي

همه ی زندگی ما غربیه ولی خودمون خبر نداریم، نظام ترمی واحدی مدارس برای مثال از فرانسه کپی شده. شیوه ی آموزشی نوین دانشگاه تهران و شهید بهشتی اهدایی دانشگاه هاروارده که به افتخار پروفسور سمیعی اهدا شد. من فقط دنبال بهترین ها هستم، چون آخر کار ایرانیا مصرف کنندن و اونا تولید کننده پس حداقل از بهترین ها استفاده میکنم.

اکثر روش ها بلند مدت هستن و حالا که صد روز مونده اثر مخرب روی شما دارن ( این ویژگی تمام برنامه های نسل چهارمه...چون باید همه رو امتحان کنید، دیگه وقت نیست... ).
    EST Charts خودمم نمیدونم چجوری طراحی میشه، فوق العاده اثر بخشه ولی فقط ملاقات کننده های حضوری که از یه آزمون ورودی قبول میشن میتونن دو تا فرم اطلاعات تحویل بدن تا بعد از سه هفته بخش برنامه ریزی پایه ی دانشگاه هاروارد برنامه رو تحوبل میده. در کل بر اساس واحد های درسیه که هر واحد 3 درس داره. خودم هنوز نفهمیدم چجوریه فقط اجراش میکنم.
    Last edited by Mr. President; 16-03-2012 at 22:01.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام کسی برنامه تخمین رتبه خیلی خیلی دقیق سراغ نداره ؟
    مشکل شما اینه که رتبه ی خودتو میسنجی، فایده ای نداره. شما باید رتبه ی شهر/دانشگاهتو بسنجی یعنی باید یه بازه مورد قبول درست کنی، ( این حرفو کاظم قلم پی زده نه من ) مثلا برای من تمام درس ها 50-70 درصده تا پزشکی شهید بهشتی یا ایران قبول بشم. امروز با سخنگوی قلمچی چت میکردم، گفت که تا آخر فروردین ماه اطلاعات قبول شدهای سال 90 در قالب یادگار ماندگار 90 روی سایت قرار میگیره. خیلی اعتبارش از گزینه 2 بیشتره و کارنامه های بیشتری بررسی شده

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دفتر برنامه ريزي چقدر موثره ؟ (هممون ميدونيم اصل كار اراده خودمونه ولي خوب اينام وسيله ان ديگه )
    چقدر كمك ميكنه بهتر بخوني ؟
    كدومشون بهتره؟ دفتر قلمچي ؟ خودم ميتوانم خيلي سبز؟ صفر كلوين ؟ يا ....
    دفتر برنامه ریزی کمک خوبی میکنه
    مثلا باعث میشه شما تلاشت بیشتر بشه
    ساعات مطالعه خیلی کم نباشه یا خیلی به بک مبحث به اندازه زمان بزارید وغیره
    قلم چی الان شاید 7-8 سالی هست که حتی یک ویرایش هم نداشته دفترش...
    به نطر من گاج خوب هست
    یه نگاهی بهش بزن چون جدید تر هست
    وگرنه اصل همه اونها یکی هستش...
    مکوفق باشید

---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------

سلام کسی برنامه تخمین رتبه خیلی خیلی دقیق سراغ نداره ؟

به طور تقربی هستن
    فقط ازمون سنجش هست که کمی دقیق تر هست....
    اونهم هر درصدی توی ازمون بزنید معادل میکنه....

10. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کتاب کنکور برای درس دین و زندگی چی خوبه؟ هم نکته هم تست هرچی موشکافانه تر بهتر...خودم گاج سفید دارم ولی یه چیز بهتر و دقیقتر میخوام

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

کتاب کنکور برای درس دین و زندگی چی خوبه؟ هم نکته هم تست هرچی موشکافانه تر بهتر...خودم گاج سفید دارم ولی یه چیز بهتر و دقیقتر میخوام

الان گاج بهترین هست
    بعد از گاج خیلای سبز هم بد نیست یه نگاهی بهش بزنید...

13. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شنیدم دین و زندگی انتشارات "انرزی اتمی "خیلی تستای خفن و سختی داره..کسی داره ازش یا میدونه چطوریه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •