پچ 3.0 هم اومد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچ 3.0 هم اومد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش استخراج آهنگهای PES 2012
اول دوتا ابزار زیر رو دانلود کنید
Pes 2012 Ultimate Data Exploer 2.8.5
PES Sound File Converter 1.8کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد با استفاده ابزار اول فایلهای حجم بالای dt02.img از فولدر img بازی یه جای دیگه Export کنید (منظور از حجم بالا یعنی اونایی که حجمشون به حجم آهنگ میخوره مثلا 2 مگ به بالا چون فایل اضافی هم داره)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسوند فایلهارو از bin به adx تغییر بدین
بعد با ابزار دوم adx ها رو به wav تبدیل کنید
چون حجم wav زیاده میتونید اونا رو با ابزارهای دیگه ای (مثل Jet Audio) به mp3 تبدیل کنید
برای آهنگهای پچ ها یا هر آهنگ دیگه ای که با Kitserver به بازی اضافه شده فایلهای آهنگ ها بدون نیاز به Export توی فولدر یا فولدر های dt02.img موجوده که فقط نیاز به تبدیل داره
راستی میتونید با ابزار دوم آهنگهای خودتون رو هم به بازی وارد کنید کافیه mp3 هاتون رو مستقیم به adx تبدیل کنید (تو ابزار دوم امکانش هست) بعد داخل فولدر dt02.img تو Kitserver بریزید.
Last edited by amirhosenpour; 04-03-2012 at 12:25.
تو قسمت تنظیمات 2تا گزینه هست یکیش enable frame skipping و یکیشم wait for vsync این 2تا به چه درد میخورن؟2تاشونم تیک خوردن باید تیکاشونو بردارم یا نه؟یا فرقی نمیکنه؟
گزینه اول برای کسایی که افت سرعت در بازی رو دارن که تو کارت گرافیک های قوی میشه خاموش کرد گزینه دوم برای رفع گسستگی تصویر هستش که باید روشن خاموشش رو امتحان کرد از لحاظ سرعت وشکستگی لحظه ای تصویر
من با دسته بازی میکنم که بعد از 3 یا 4 ماه خراب میشه
میخواستم ببینم دسته ایکس باکس به کامپیوتر میخوره و بازی ساپورتش میکنه یا نه ؟
سلام.
این پچ به چه دردی میخوره و چه چیزایی رو اضافه میکنه؟
نحوه نصبشم میشه توضیح بدین.
ممنون از شما.
منم همیشه این مشکل رو داشتم. سالی دو یا سه تا دستگیره (جفتی) خراب می کردم!
ولی سه تا نکته رو اگه رعایت کنی عمر دستگیره هات بیشتر میشه.
1. در هنگام خرید دقت کنید که "فلش های" دسته بازی از هم جدا باشند. یعنی دکمه ها از داخل به هم وصل نباشند. برای امتحان باید ببینی وقتی مثلا دکمه چپ رو میزنی آیا دکمه های دیگه هم تکون میخورند. البته میشه با ارۀ مویی دکمه ها از هم جدا کرد. ولی درد سرش زیاده و بهتره از همون ابتدا به این مسئله توجه کنی.
2. در هنگام جمع کردن دستگیره، سیم رو به دور دستگیره نپیچونی.
3. دستۀ تکی بخری. نه دو تا دستگیره که با یک USB به کامپیوتر وصل میشن. (وقتی یه نفر از زوق گل زدن میپره هوا دسته دوم هم که دست اون یکی هست یهو کشیده میشه!!!)
مرسی از جوابت
دسته ایکس باکس رو ساپورت میکنه یا نه ؟
تو قسمت تنظیمات گزینه Controller>XInput کلا واسه دسته اورجینال Xbox 360 گذاشته شده اگه با ماوس روش وایسی می نویسه ولی چون تاحالا این دسته ها رو تو کامپیوتر استفاده نکردم نمیدونم کار میکنه یا نه البته فکر کنم کار بکنه ولی چون این دسته ها گرونه قبل از اطمینان از کارکردش توبازی بهتره هزینه نکنی
این پچ کامله و همه چیز رو درست می کنه . آرم تیم ها و لباس های جدید و چهره های جدید و نقل و انتقالات هم تا همین چند روز پیش انجام داده . لباس های تیم های ملی رو هم درست کرده . چند تا اسکوربورد هم اضافه میشه که هرکدوم رو بخوای می تونی انتخاب کنی .
نحوه نصبش هم کاری نداره و آدرس نصب بازی رو بهش میدی و خودش نصب می کنه به همین راحتی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)