بنظر بنده رحمتی بهترین دروازهبان لیگ ایرانه اینم من نمیگم اینو دعوتش به تیم ملی و بازیهای زیادیه که انجام داده ، دلیل افتشم بخاطر فشار زیادیه که روشهخیلی دوست دارم امسال رضا عنایتی رو تو تیم ببینم + نوروزی ، صادقی و سیاوش اکبرپور
![]()
بنظر بنده رحمتی بهترین دروازهبان لیگ ایرانه اینم من نمیگم اینو دعوتش به تیم ملی و بازیهای زیادیه که انجام داده ، دلیل افتشم بخاطر فشار زیادیه که روشهخیلی دوست دارم امسال رضا عنایتی رو تو تیم ببینم + نوروزی ، صادقی و سیاوش اکبرپور
![]()
والا دوستان که نظرشون رو گفتن ما هم نظرمون رو بگیم
میرزاپور به عنوان بازیکن توپ جمع کن هم به درد استقلال نمیخوره چه برسه دربازه بان دوم !
رحمتی امسال از جون برای استقلال مایع گذاشت ! موقع هایی که مصدوم بود برای استقلال بازی کرد فقط برای هوادارا و بهترین گلری رو انجام داد
در رابطه با گل هم الیور کان یه زمان بهترین دربازه بان جهان بود اما همون موقع ها ضایع ترین گل ها و لایی ها رو خودش میخوره !رحمتی امسال 3 تا گل خورد که نباید میخورد فقط 3 تا ! عوضش 50 تا توپ گرفت که هر دربازه بانی بود باید میخورد
حالا شماها اون 30 تارو نمیبینید گیر دادید به اون 3 تا؟
همون بازی رفت استقلال و داماش چند تا توپ گرفت رحمتی؟ فقط 10 تا توپ تو اون بازی گرفت که دیگه داماشیا گریشون درومد !
بعد جالبه بعضیا میگن که خوب توپو میزنن به سینش و همونجایی که وایستاده کار شاخی نکرده منم بودم میگرفتم !
اگه شوت میزنن توپ صاف میخوره دست رحمتی و شما رحمتی رو نخود میدونی باید عرض کنم اون جایگیری مناسبی داشته که کامل در مسیر توپه و شما فکر میکنی توپا رو میزنن توی دستش و اونم هیچ کاری نمیکنه . نه اصلا اینطور نیست دیگه اینجور چیزا ساده ترین چیز توی فوتباله باید بعضیا بدونن
درباره ی دفاع هم یه جلال حسینی بسه . دفاع استقلال عالیه . منظری .عمران زاده . میثم حسینی . این میثم 4 5 سال دیگه یه عجوبه ای بشه که تیم ملی با کله جذبش کنه !
خسرو و حمودی هم مکمل همدیگن خیلی قشنگ با هم کار میکنن !اکثر گل های استقلال از اون جناح بوده و خارق العاده بازیکنا رو با یک و دوهای خودشون گول میزنن و به بازیه هم کاملا آشنایی دارن . در صورتی که میبینید وقتی یه کدومشون نیستن سمت راسمتون فلجه ! فقط حمودی باید رو سانتر هاش کار کنه . افتضاح سانتر میکنه افتضاح !
برای خط هافبک دفاعی هم بازیکنی رو من لازم نمیدونم . آندو و ساموئل و رحمتی خودشون کافین . برای جلوی این هافبک دفاعی ها هم یه جانواریو کافیه .
یادتون نیست با جباری مچ شده بودند چه غوغایی میکردن؟ جان واریو جباری زندی میترکونن وسطو دیگه بازیکن میخوایم چیکار؟
برای حمله هم فقط مجیدی - اکبرپور - عنایتی
بازیکنایی هم که باید برن :
هزار در صد امیر آبادی
علوی
عزیز زاده
الونگ
یرکوویچ
زنیدپور و صادقی ضعف شخصیتی دارند بدرد استقلال نمی خورند استقلال بازیکن اصیل می خواد 100 تا زنیدپور رو به یه تار موی عنایتی نمیدیم با اینکه ممکنه عنایتی خرید ایده آلی نباشه.
من نمی دونم چرا این همه طالبلو رو بزرگش کردید این آقا همونیه که با صادقی باند درست کرده بودند و شل بازی می کردند تا مربی رو خراب کنند ، گول این طالبلو رو نخورید خیلی مارمولک و موذیه ، به شما قول می دم امسال طالبلو یا استقلالیه یا پرسپولیسی اول زورش میزنه بیاد استقلال اگه نشد میره پرسپولیس بعد اعلام میکنه اینا منو نخواستن و از این حرف ها .
نکته جالب :
مدتیه اینجا بعضی ها به بهانه های مختلف تیشه به ریشه استقلال می زنند بیشتر احساس می کنیم نفوذین تا طرفدار !
مهدی رحمتی بازی نبود که اشتباه نکنه و مقصر گل خوردن استقلال نباشه . . . حالا امروزم بازی داریم ببینیم میتونه قرص تو دروازه واسته و طبق عادت و روالش سوتی نده . . . از یک دروزابان تیم ملی این اشتباهات بچه گانه قابل قبول نیست . . . فقط میخ چسبیده رو خط دروازه و تکون هم نمیخوره . . . توپ هایی که تو 6 قدمشه رو هم خروج نمیکنه . . . واقعا افتضاح گلری میکنه . . . .
در مورد صحبتهای جناب اسطقس در مورد علی حمودی مخالفم . . . چه ربطی به مقدار پولی که میگیره داره . . . یعنی چون درآمدش از باشگاه نسبت به بقیه ی بازیکنان کمتره باید بد بازی کنه ؟ بازیکن اگه فنی و باهوش باشه به این حرفا توجهی نداره عزیز من . . . تو کدوم بازی دیدی که ایشون نفوذ کنه و بتونه یکبار مثل بچه ی آدم توپ رو روی دروازه بریزه . . . یه حرکت کریس رونالدویی هم بلده که هر وقت و بی وقت انجامش میده اونم نصفه و نیمه که توپ از دست میره . . . به نظرم من سید مهدی رحمتی + علی حمودی و خود پرویز مظلومی باید از استقلال برن . . . البته یرکوویچ هم بازیکن خوبی نیست . . . یه زمانی ایشون رو جای فرهاد مجیدی خریدن . . . این کجا و آن کجا
آدم از این کارای سیما حیروون میمونه
مگه بازی ذوب آهن و سپاهان تمامم اصفهانی نیست؟مگه اصفهان شبکه جداگانه نداره؟یعنی طرفدارای این دو تا تیم از استقلال بیشترن؟چرا بازی استقلال از شبکه شما داره نمایش داده میشه؟!!!
والله ما به هزار زور و زحمت شبکه شما هم گرفتیم ولی اونجا هم سپاهان ذوب آهن بود........
الان بازی استقلال رو کجا نشون میده؟![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 06-05-2012 at 17:10.
اگر بازی با داماش نبود شما چی میگفتید؟
رحمتی در حال حاضر بهترین انتخاب برای ماست ولی این به معنی مثبت بودن کارنامش نیست. یادتون رفته مصاحبش که قرار دادم تموم شه یه دقیقه هم تو استقلال نمیمونم؟
واقعا کسی که فکر کرده رحمتی به اندازه سر سوزن استقلال و استقلالی ها براش مهمند معلومه این بابا رو نشناخته
طالبلو که شکر خدا مصدوم شد و راه بازگشتش به استقلال مسدود شد. بعیده که بیان یه دروازه بان مصدوم رو بخرن. طالبلو و رحمتی دارن نون سیاست های غلط فدراسیون رو میخورن. متاسفانه پست دروازه بانی چون جذابیتش از بقیه پست های فوتبال کمتره یه مقدار بازیکن توش کمه. دروازه بان خارجی هم که ممنوع شد دیگه شد قحطی دروازه بان خوب.
خدا وکیلی ببینید چطور آدمهای شدن مسئول و مدیر!!!!!
10 دقیقه یه بار عوض میشه بازی!!!!!!!!!!!!!!
گویا هیچ جا!
در کل فقط تو ایرانه که چهار تا بازی همزمان رو تو یه کانال نشون میده!
5 مین پای شبکه سه بودم، سرسام گرفتم!![]()
خب............
با تساوی سپاهان و ذوب و یک امتیازی که گرفت دیگه عملا قهرمانیمون منتفی شد چون تفاضلمون خیلی کمتر از سپاهانه
واقعا این برد و از دست دادن امتیاز توسط سپاهان و تراکتور حسرت هامون رو زیاد تر کرد. بخدا یه ذره بازی با شاهین رو سفت میگرفتن همین هفته صدرنشین میشدیم. خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا
پرسپولیس هم که اینقد وضعش خرابه که فکر کنم دیگه ما استقلالی هام دلمون به حالش بسوزه. متاسفانه اون 2 امتیاز رو میخوان ازش کم نکنن وگرنه یه رکورد رویایی براش ثبت میشد.
نحوه پخش بازی ها هم واقعا برای اونها که اهل فکر باشند خیلی نکته ها توشه.
متاسفانه ظاهرا تو ایران میگردن آدمهای کج و کوله و بیسواد رو میکنن مسئول. شبکه تهران هنر در خانه!!! میده. شبکه 3 بازی سپاهان و بعضا تراکتور. شبکه ورزش بازی تراکتور را میذاره. شبکه اصفهان بازی سپاهان. شبکه تبریز بازی تراکتور و شبکه شما بازی استقلال و همچنین فولاد
حالا شما پیدا کنید پرتغال فروش را
کلا فوتبال ایرانه دیگه و اینجور چیزا دیگه عادی شده!
من از شبکه خوزستان بازی رو دیدم
ولی کلا بازی برام هیجان نداشت و نتیجه اونم فرق خاصی برای ما نداشت!
شاهین و شهرداری تبریز هم دیگه سقوط اونا قطعی شد که جالبه ما دو هفته پشت سر هم با این دو تیم مساوی کردیم!
اگه هر جفت این بازی ها رو می بردیم قهرمان بودیم ولی اگه از این دو بازی یه برد هم داشتیم قهرمان نمی شدیم چون در هر صورت سپاهان بازی آخرش توی اصفهان با مس سرچشمه رو می بره و فرقی نمی کرد که مثلا بازی با شهرداری تبریز هفته قبل رو ما می بردیم...
در هر صورت فصل هنوز برای ما تموم نشده و الان لیگ قهرمانان آسیا از همه چی مهمتره و امیدوارم بتونیم فعلا تا یک چهارم برسیم تا بعد که می خوره به فصل بعدی و بازیکنای جدیدی که اضافه میشن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)