باخت همیشه دردناکه.اما وقتی اینطوری میبازی درد باخت اثر بیشتری داره.تیم خوبی داریم.اما به نظرم نیاز به نیمکتی قویتر احساس میشه.اشکال کار تیم همونجایی بود که فاصله ۱۰ امتیازی به ۴ رسید و برای همین توی نیوکمپ مجبور شدیم کلی انرژی خرج کنیم تا اون بازی حساس رو برنده بشیم.تا هم الکلاسیکو رو برده باشیم و هم لالیگا رو.
داوری هم گفتن نداره.پنالتی اول رو ندیدم که چی شد اما ندیده قبول میکنم که داور به اشتباه برای ما پنالتی گرفت.اما برام قابل هضم نیست که بازیکنای بایرن اینقدر راحت روی پای بازیکنامون برن و داور هم انگار نه انگار که اتفاقی افتاده.نمیتونم قبول کنم که کمک داور به اشتباه توپی که مارسلو پاس داد رو آفساید تشخیص داد و گلی که زده شد رو هم بالطبع رد کرد.خطا روی گرانرو دیگه آخرش بود.شرمنده آقای داور که گرانرو دنده هاش نشکست که شما تشخیص بدی نویر همزمان چند تا فن جودو رو بهش زده.
دیشب بعد از گل دوم راحت میشد گل سوم رو هم زد چون بایرن کلا خودش رو گم کرده بود اما سرنوشت اینطوری بود که توپ گل نشه و در برگشت پنالتی بدیم.بعد از ۲-۱ هم تیم کامل عقب نشست که البته نمیشه خرده گرفت.این بازیکنا هم آدمن و خسته میشن.در حالیکه بایرن تونسته بود استراحت خوبی به بازیکنای اصلیش بده.
کاکا نتونست بازی خوبی ارائه بده و مطمئن با روحیه بدی که داشت پنالتی خوبی هم نمیتونست بزنه.کریس هم کلا کم پنالتی خراب میکنه اما قسمتش این بود که توی این بازی پنالتیش خراب بشه.راموس هم اونقدر خوب بوده که الان به خاطر یه پنالتی خراب نشه.
کلا این تیم امسال همه کار کرده برامون.رکورد گلزنی شکسته،بالاخره بارسا رو شکست داده و ...برای همین مثل همیشه و مثل حدود ۱۲ سالی که هواداراش هستم بهشون آفرین میگم.امسال بیش از هر وقت دیگه به این تیم افتخار کردم چون سالهایی بود که خوب نبودند اما امسال عالی بودند.باخت دیشب هم فدای سر همشون.
میمونه خوزه مورینیو.مردی که غرورش رو دوست دارم.مردی که غرورش فقط برای حریفانه.اما به خاطر تیم خودش جلوی چشم میلیونها آدم اونطوری روی زمین میشینه و پنالتی ها رو تماشا میکنه.مردی که یاد نگرفته همیشه در قالب آدمی خط کشی شده باشه تا جلوی چشم مردم خوب به نظر برسه.مردی که کار خودش رو میکنه حتی اگه همه باهاش مخالف باشند.امیدوارم بعد از سالها مورینیو روشش عوض شده باشه و حتی با فتح همه جامهای سال آینده باز هم تصمیم به رفتن نگیره.این تیم تازه شکل و قالب پیدا کرده و باید کسی که قالب گیریش کرده بمونه و نتیجه کارش رو ببینه.
رئالی بودیم.رئالی هستیم و رئالی میمانیم.چه با برد،چه یا مساوی و چه با باخت.چه با گرفتن دهها جام در یک سال و چه بدون گرفتن حتی یه جام.