تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 320 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

باخت همیشه دردناکه.اما وقتی اینطوری میبازی درد باخت اثر بیشتری داره.تیم خوبی داریم.اما به نظرم نیاز به نیمکتی قویتر احساس میشه.اشکال کار تیم همونجایی بود که فاصله ۱۰ امتیازی به ۴ رسید و برای همین توی نیوکمپ مجبور شدیم کلی انرژی خرج کنیم تا اون بازی حساس رو برنده بشیم.تا هم الکلاسیکو رو برده باشیم و هم لالیگا رو.
    داوری هم گفتن نداره.پنالتی اول رو ندیدم که چی شد اما ندیده قبول میکنم که داور به اشتباه برای ما پنالتی گرفت.اما برام قابل هضم نیست که بازیکنای بایرن اینقدر راحت روی پای بازیکنامون برن و داور هم انگار نه انگار که اتفاقی افتاده.نمیتونم قبول کنم که کمک داور به اشتباه توپی که مارسلو پاس داد رو آفساید تشخیص داد و گلی که زده شد رو هم بالطبع رد کرد.خطا روی گرانرو دیگه آخرش بود.شرمنده آقای داور که گرانرو دنده هاش نشکست که شما تشخیص بدی نویر همزمان چند تا فن جودو رو بهش زده.

دیشب بعد از گل دوم راحت میشد گل سوم رو هم زد چون بایرن کلا خودش رو گم کرده بود اما سرنوشت اینطوری بود که توپ گل نشه و در برگشت پنالتی بدیم.بعد از ۲-۱ هم تیم کامل عقب نشست که البته نمیشه خرده گرفت.این بازیکنا هم آدمن و خسته میشن.در حالیکه بایرن تونسته بود استراحت خوبی به بازیکنای اصلیش بده.
    کاکا نتونست بازی خوبی ارائه بده و مطمئن با روحیه بدی که داشت پنالتی خوبی هم نمیتونست بزنه.کریس هم کلا کم پنالتی خراب میکنه اما قسمتش این بود که توی این بازی پنالتیش خراب بشه.راموس هم اونقدر خوب بوده که الان به خاطر یه پنالتی خراب نشه.
    کلا این تیم امسال همه کار کرده برامون.رکورد گلزنی شکسته،بالاخره بارسا رو شکست داده و ...برای همین مثل همیشه و مثل حدود ۱۲ سالی که هواداراش هستم بهشون آفرین میگم.امسال بیش از هر وقت دیگه به این تیم افتخار کردم چون سالهایی بود که خوب نبودند اما امسال عالی بودند.باخت دیشب هم فدای سر همشون.

میمونه خوزه مورینیو.مردی که غرورش رو دوست دارم.مردی که غرورش فقط برای حریفانه.اما به خاطر تیم خودش جلوی چشم میلیونها آدم اونطوری روی زمین میشینه و پنالتی ها رو تماشا میکنه.مردی که یاد نگرفته همیشه در قالب آدمی خط کشی شده باشه تا جلوی چشم مردم خوب به نظر برسه.مردی که کار خودش رو میکنه حتی اگه همه باهاش مخالف باشند.امیدوارم بعد از سالها مورینیو روشش عوض شده باشه و حتی با فتح همه جامهای سال آینده باز هم تصمیم به رفتن نگیره.این تیم تازه شکل و قالب پیدا کرده و باید کسی که قالب گیریش کرده بمونه و نتیجه کارش رو ببینه.

رئالی بودیم.رئالی هستیم و رئالی میمانیم.چه با برد،چه یا مساوی و چه با باخت.چه با گرفتن دهها جام در یک سال و چه بدون گرفتن حتی یه جام.
    Last edited by Sub007; 26-04-2012 at 13:23.

2. 11 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

داوری هم گفتن نداره.پنالتی اول رو ندیدم که چی شد اما ندیده قبول میکنم که داور به اشتباه برای ما پنالتی گرفت.اما برام قابل هضم نیست که بازیکنای بایرن اینقدر راحت روی پای بازیکنامون برن و داور هم انگار نه انگار که اتفاقی افتاده.نمیتونم قبول کنم که کمک داور به اشتباه توپی که مارسلو پاس داد رو آفساید تشخیص داد و گلی که زده شد رو هم بالطبع رد کرد.خطا روی گرانرو دیگه آخرش بود.شرمنده آقای داور که گرانرو دنده هاش نشکست که شما تشخیص بدی نویر همزمان چند تا فن جودو رو بهش زده.
    [/B]
    پسر یه جورایی پست خودمه. دقیقاً همون نکات ولی از یه شخص دیگه.
    میمونه خوزه مورینیو.مردی که غرورش رو دوست دارم.مردی که غرورش فقط برای حریفانه.اما به خاطر تیم خودش جلوی چشم میلیونها آدم اونطوری روی زمین میشینه و پنالتی ها رو تماشا میکنه.مردی که یاد نگرفته همیشه در قالب آدمی خط کشی شده باشه تا جلوی چشم مردم خوب به نظر برسه.مردی که کار خودش رو میکنه حتی اگه همه باهاش مخالف باشند.امیدوارم بعد از سالها مورینیو روشش عوض شده باشه و حتی با فتح همه جامهای سال آینده باز هم تصمیم به رفتن نگیره.این تیم تازه شکل و قالب پیدا کرده و باید کسی که قالب گیریش کرده بمونه و نتیجه کارش رو ببینه.
    [/B]

4. 5 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

پسر یه جورایی پست خودمه. دقیقاً همون نکات ولی از یه شخص دیگه.

واقعا؟؟
    دل به دل راه داره که میگن همینه.
    البته دوستان منو ببخشن اما به دلیل مشغله زیاد، فرصت نکردم که سایر صفحات و نظرات دوستان رو بخونم اما برام جالبه که دو تا پست شبیه به هم از آب در اومده باشن
    این نشون میده که دل رئالیها به هم نزدیکه

6. 3 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض کاسیاس: از کاکا، راموس و رونالدو ممنونم!

مرجع خبری رئال-مادرید: ایکر کاسیاس در صفحه توئیترش ، پیغامی برای سپاس از هواداران رئال به خاطر حمایتشان پس از شکست به بایرن در ضربات پنالتی تشکر کرد : از کریستیانو ، راموس و کاکا به خاطر شجاعتشان در زمانی مشکل سپاسگزارم . شما عالی هستید ، در این تردیدی نیست . زنده باد رئال مادرید ! کاپیتان رئال مادرید افزود : به هر صورت حیف شد دوستان رئالی . نتوانستیم گام کوچکی به سمت مونیخ را برداریم . سال بعد تلاش دوباره ای می کنیم . حالا فقط به لالیگا فکر می کنیم . با حمایت شما آسان تر می شود . می دانیم که این کمی ناراحت کننده است اما همیشه بزرگان دوباره بلند می شوند و ما بزرگترین هستیم . از حمایت شما هواداران ممنونم.

8. 9 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

برای سال بعد باید یه چند تا بازیکن تیم رو ترک کنن که متاسفانه کاکا هم جزو اونهاست . کاروالیو - التین توپ- البیول هم میتونن گزینه های دیگه باشن . در عوض چند تا بازی ساز و مدافع عالی باید به تیم بیاد . مثل تیاگو و امثال
    در مورد سال بعد به احتمال زیاد کاکا با این قیمت حال حاضر فروخته نمیشه چون به شدت از نظر مالی تیم ضرر میکنه !
    التیتوپ و نوری شاهین(شاهین شاید قرضی) فروخته خواهند شد کاراولیو و لاس معلوم نیست چی میشند!
    از نظر خرید هم زیاد انتظار خرید چندتا بازیکن بزرگ نداشته باشین چون شرایط مالی نمیذاره! نهابتآ یه بازیکن 25 میلیونی !اگه قهرمان چمیونز لیگ شده بودیم خیلییییییییی به سود رئال بود چه از نظر مالی چه از نظر حیثیتی تیم احیا میشد! امیدوارم تبلیغات خوبی روی قهرمانی لالیگا بشه و بتونه تیم رو بالا بکشه
    بارسلونا رو نیگاه کنین هنوز ارم قهرمانی باشگاه های جهان رو سینه اشه ! حالا نمیگم اونجوری اما بزرگ کردن موضوع خیلی به نفعه تیم میشه

10. 3 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام
    خب منم ابراز احساسات کنم..فعلا شوکه هستم...

خیلی دوست داشتم تا جام جلوی چشمان کاسیاس برق بزنه و با اون دستکشهاش کاپ رو بالای سرش ببره و فریاد بزنه ....
    امسال من رئال رو در کاسیاس دیدم...و بیشتر از رئال مشتاق بودم تا کاسیاس قهرمان بشه...و خاطره 10 سال پیش رو زنده کنه
    حیف شد خیلی حیف شد....
    در کل ما به یک دفاع نیازمندیم چون په په تنهاست و به یک هافبک خیلی خوب توپ رسان...
    خوزه رو هم اگر نگه دارن عالی میشه...
    همین :(

12. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرجع خبري رئال مادريد : فابیو کاپلو ، در مورد بازی میان رئال مادرید و بایرن صحبت کرد که در مورد کاکا گفت :" به نظر من بهترین بازیکن در اواخر بازی بود . او تلاشش را کرد اما نشد . با حضور او رئال مادرید کمی تملک توپش بیشتر شد . "
    مربی ایتالیایی سپس به انتقاد از تاکتیک رئال پرداخت :" وقتی که 2-0 بود ، رئال توانست بایرن را به عقب براند . به نظر من مورینیو یک اشتباه جدی داشت . برای رئال دفاع کردن قابل قبول نیست چرا که به آن عادت ندارد . "
    هر چند که شاید نتوان این نظر کاپلو را پذیرفت چرا که او یکی از تدافعی ترین مربیان تاریخ رئال است که به خاطر همین قضیه از باشگاه برکنار شد .

پ.ن:
    خدمت های کاکا به تیم یادمون نره ! فقط همین...! با یه پنالتی زدن یک بازیکن رو از اوج به زمین نکشیم ! قبل از بازی با بایرن 80% رئالی ها میگفتند کاکا باید فیکس بشه..حالا 90% میگن که باید از رئال بره..! من حرف هیچکدوم رو قبول ندارم..!

14. 11 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

نادال :" به عملکرد رئال در این فصل افتخار می کنم "

رافائل نادال ، تنیسور اسپانیایی روز پنجشنبه در مورد حذف رئال در ضربات پنالتی مقابل بایرن صحبت کرد اما گفت که از عملکرد این فصل رئال " راضی " است و به آن " افتخار " می کند .
    او در کنفرانس مطبوعاتی گفت :" دیروز نبردیم ، همان طور که می توانستیم برنده باشیم . ورزش همین است و نمی توان بازیکنی را مقصر دانست . همه تمام تلاششان را کردید . بازی بزرگی ارائه دادند ، به خصوص در نیمه اول . سپس فشار زیاد شد و کمی عقب کشیدند اما نشد . به هر حال در لالیگا بخت اول قهرمانی هستیم و امیدوارم رونالدو کفش طلای این فصل را هم بگیرد . "
    نادال دوست داشته که فینال بارسا - رئال در آلیانس برگزار شود .وی افزود :" به نظرم رئال مادرید در نیمه نهایی مقابل یک تیم بزرگ باخت . رئال مادرید فصل فوق العاده ای داشته است . در چنین بازیهایی هر اتفاقی محتمل است . به عنوان یک هوادار رئال ، خرسند هستم و به عملکردم در رئال افتخار می کنم . "

مرجع اخبار رئال

16. 10 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

سلام

میشد بازی رو کنترل کنیم و کار رو تو نیمه دوم یا وقتهای اضافه تموم کرد. این تیم نشون داده که فقط جلو بارسا خوب دفاع و پرس میکنه. وگرنه اگر ما میخواستیم نتیجه رو نگه داریم که با مالاگا و ویارئال مساوی نمیکردیم.
    مورینیو هم دمش گرم دقیقه 119-120 بود داشت فکرکنم با رونالدو صحبت میکرد که چیکار کنه. بابا ولش کن بازی تموم شد :دي
    رو زانو نشستنش هم که دیگه گفتن نداره :x

یه دفاع راست ( یا دفاع وسط و فرستادن راموس به سمت راست ) برای فصل آینده میخوایم. قطعا" این تیم جای پیشرفت بیشتری داره. از لحاظ دفاعی هم باید بهتر بشیم.

Hala Madrid

18. 6 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

کاسياس:نبايد‌کار به ضربات‌پنالتي کشيده‌مي‌شد

دروازه‌بان ملي‌پوش تيم فوتبال رئال مادريد گفت: باخت از بايرن مثل وارد شدن چندين سيلي به صورتمان بود که ما را گيج کرد.

به نقل از آس، ايکر کاسياس اظهار داشت: به شکل بدي مقابل بايرن بازنده شديم. چنان اين باخت سنگين بود که گويي ضربات مشت حريف به صورت مان واردشده و همه رئالي‌ها را گيج و مبهوت کرده است.

اين سنگربان 31 ساله يک روز پس از قبول شکست در ديدار با باوارايي‌ها در مرحله نيمه نهايي به اختصار چنين جملاتي را بر زبان آورد. وي افزود: من بازيکني حرفه اي هستم. ياد گرفته ام هميشه با استفاده از تجربيات گذشته، به آينده نگاه کنم اما اکنون واقعا بخاطر اين ناکامي مقابل بايرن، بي حس هستم.

او ادامه داد: بايد در نظر گرفت تيم بخاطر فشار سنگين مسابقات قبلي، بخصوص ديدار ال‌کلاسيکو تمام توانش را در اختيار نداشت. در غير اينصورت نبايد اجازه مي داد سرنوشت نبرد با مونيخي‌ها به ضربات پنالتي کشيده شود. چون روي اين ضربات اصلا نمي توان حساب کرد.

در ديدار چهارشنبه شب که در حضور کثيري از تماشاگران در ورزشگاه سانتياگوبرنابئو انجام گرفت، رئال مادريد در وقت قانوني به برتري 2 بر يک رسيد اما در مجموع 3 بر 3 مقابل آلمان‌ها شد و وارد دو نيمه 15 دقيقه وقت اضافه شد که نتيجه تغيير نکرد. اما در ضيافت پنالتي‌‌ها 3 بر يک بازنده شد و از صعود به ديدار نهايي بازماند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 6 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •