تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 860 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299339389789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آقا محمد باور کنید خیلی تو متن هایی که داشتم گشتم که بتونم راه حل این مشکل رو با اطمینان 100٪ بهتون بگم ولی متنش به چشمم نخورد اگر مطمئن بودم همون روز اول که این مشکل رو گفتید جوابتون رو می دادم

یه چیزایی یادمه (البته اگه اشتباه نکنم) که یه جا خوندم برای این که اسب رو برگردونید باید یه عالمه علف بکارید و وقتی علف ها خوب رشد کرد بارلی اسب رو بر میگردونه!!!
    بازم میگم 100٪ مطمئن نیستم ...باز میگردم شاید راهشو پیدا کردم ...
    امیدوارم که دوستان دیگه زودتر از من بتونن کمکتون کنن.

و اما در مورد تخم طلا ( با اجازه ی آقای NoobSmoke ) نمیدونم چی میخوایید بدونیدراجع به تخم طلا !!! ولی میتونم بگم که برای این که مرغتون تخم طلا بگذاره باید در مسابقه ی جنگ مرغ ها که 7 تابستون برگذار میشه مرغتون برنده بشه (مرغتون باید قلبش کامل باشه) بعد از اون دیگه مرغتون همیشه تخم طلا میگذاره

اون سیوی رو هم که NoobSmoke عزیز گذاشته بود تمام مرغ هاش تخم طلا میگذارند که از طریق exchange می تونید اون مرغ ها رو و حتی حیوانات دیگه ی اون سیو رو بیارید داخل بازی خودتون...

اگر در exchange کردن مشکل دارید بگید تا براتون توضیح بدم

بازم ببخشید که زیاد توضیح دادم... امیدوارم که به کارتون اومده باشه.

و اما در مورده بازی خودم الان دیگه تقریبا" آخرای پاییزم و کار Cliff هم درست شد... به زودی چند تا عکس براتون میگذارم
    و همینطور سیو بازیم رو برای اون دوستی که میخواستن

موفق باشید
    ممنون
    بي صبرانه منتظر جواب كاملتري درباره ي برگردوندن اسب هستم
    يه سوال شما روي چه كنسولي بازي ميكنيد؟؟؟
    من روي پي اس پي پس سيو من به سيو شما نميخوره
    درسته؟
    در مورد Exchange هم توضيح بدين ممنون ميشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه harrypotter2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من طبق دستور شما جلو رفتم ولی وقتی روی گزینه ی RunCd Rom کلیک کردک صفحه ی سیاهی میاد ولی چیزی نشون نمیده چند دقیقه وایسادم ولی چیزی ندشد . مشکل از چی هست.

داره خودمونی میشه mehrdad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض سلام

بعد از کلی ور رفتن با pcsx2 تونستم بازی هاروست مون رو اجرا کنم خیلی با حال هست اینم بگم سی پی یوم تک هسته ای هست اینم عکس که از بازی گر فتم حالا همه بریم هاروست مون پلی 2 بازی کنیم خیلی حال میده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

12

ممنون
    بي صبرانه منتظر جواب كاملتري درباره ي برگردوندن اسب هستم
    يه سوال شما روي چه كنسولي بازي ميكنيد؟؟؟
    من روي پي اس پي پس سيو من به سيو شما نميخوره
    درسته؟
    در مورد Exchange هم توضيح بدين ممنون ميشم
    آقا محمد داخل همون پستی که نقل قولش کردید یه پیوست گذاشتم... اونو بخونید شاید کمکتون کنه و بتونید اسبتونو پس بگیرید.

من رو کامپیوتر بازی میکنم.....درسته متاسفانه سیو هامون به هم نمیخوره

و اما در مورد exchenge ... اگر روی pc بازی میکردید از اول براتون توضیح می دادم که چطور اون سیو رو که دوستمون گذاشته بودن وارد بازی کنید و بتونید ازش استفاده کنید ولی خوب عیبی نداره

کار کردن با خود exchenge ساده است فقط کافیه بازی رو با سیوی که دارای مرغ ،گوسفند یا گاو طلایی هست شروع کنید به طرف تخت خواب برید و گزینه ی exchenge رو بزنید اول مموری کارت و بعد سیوی رو که میخواید حیوانات به اون منتقل بشند رو انتخاب کنید...

صفحه ای باز میشه که حیوانات اون سیوی که میخواید حیوانات رو ازش بردارید نشان میده
    5 تاحیوان رو انتخاب کنید و start رو بزنید(در هر بار exchenge فقط 5 تا حیوان رو میتونید انتخاب کنید ) حالا لیست حیوانات مزرعه ی خودتون نشان داده میشه اگر مرغ داری و گاوداریتون جا نداره در این صفحه 5 تا از حیوانات خودتون رو انتخاب کنید تابا اون حیوانات طلایی عوض بشند.start رو بزنید.

اگر مرغ داری و گاوداریتون به اندازه ی کافی جا داشته باشه میتونید بدون این که حیوانات مزرعه تون رو از دست بدید حیوانات طلایی رو وارد مزرعه تون کنید پس هیچ حیوانی از مزرعه تون رو انتخاب نکنید و start رو بزنید ... در غیر اینصورت باید اون حیوانات طلایی رو با حیوانات خودتون عوض کنید.

در آخر هم باید تایید کنید که تغییرات روی سیوتون ذخیره بشه

همین

اگر بد توضیح دادم ببخشید .. باز اگر سوالی بود بپرسید

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

12

بعد از کلی ور رفتن با pcsx2 تونستم بازی هاروست مون رو اجرا کنم خیلی با حال هست اینم بگم سی پی یوم تک هسته ای هست اینم عکس که از بازی گر فتم حالا همه بریم هاروست مون پلی 2 بازی کنیم خیلی حال میده

کد:

چقدر جالب ... اتفاقا" امروز تو فکر این بودم که بیام اینجا پست بدم ببینم کسی تونسته a wonderful life هاروست مون رو با برنامه ی pcsx2 روی PC اجرا کنه یا نه ؟!!!
    آخه خودم یه خورده باهاش وررفتم ولی نشد .. همش یه صفحه می اومد که ژاپنی نوشته بود منم هیچی ازش سر در نیاوردم ... کلی هم مطلب سیو کردم در مورد ای که چطوری با این برنامه کار کنم ولی اینقدر زیاد بود که حوصله نکردم همشو بخونم ... خلاصه این که بیخیالش شدم

خوشحالم شما تونستید بازی رو اجرا کنید

ممنون میشم اگر یه توضیحی در مورد تنظیمات مهمی که انجام دادید بدید

من طبق دستور شما جلو رفتم ولی وقتی روی گزینه ی RunCd Rom کلیک کردک صفحه ی سیاهی میاد ولی چیزی نشون نمیده چند دقیقه وایسادم ولی چیزی ندشد . مشکل از چی هست.
    برای منم شده که این اتفاق بیافته ولی وقتی برنامه رو دوباره باز کردم و اجراش کردم درست شده .... نمیدونم دیگه مشکل از کجا میتونه باشه اگر اون تنظیمات رو انجام دادید و CD PS1 هاروست مون رو داخل CDROM گذاشتید حتما" باید اجرا بشه

اگر دوستان دیگه راه حلی برای این مشکل دارند لطفا" بگن... ممنون

باز خبر بدید که موفق شدید یا نه !!!
    Last edited by aroosak_kooki; 05-08-2008 at 19:26.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اول PCSX2 0.9.4 Installer از تو سایت زیر دانلود کنید
    کد:
    و تو درایوی که ویندوز نصب هست نصب کنید(فریم بیشتری می گیرید)
    بعد بایوس رو از سایت زیر دانلود کرده وتو پوشه Pcsx2_0.9.4\bios بریزید (جدید ترین بایوس 2006 USA(

کد:

7. این کاربر از mehrdad2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

و بعد 389X3pcsx2v2 رو استخراج کرده و تو پوشه شبیه ساز بریزید
    کد:
    سپس این دو تا رو دانلود کنید و تو پوشهPcsx2_0.9.4\plugins فایل هاشون رو استخراج کنید
    کد:
    کد:
    خوب ادامه شو فردا می زارم
    Last edited by mehrdad2006; 05-08-2008 at 21:58.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

و بعد 389X3pcsx2v2 رو استخراج کرده و تو پوشه شبیه ساز بریزید
    کد:
    سپس این دو تا رو دانلود کنید و تو پوشهPcsx2_0.9.4\plugins فایل هاشون رو استخراج کنید
    کد:
    کد:
    خوب ادامه شو فردا می زارم
    سلام

ببخشید این ها چی هستند که دانلودشون کنیم.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کد:
    سلام

این عکس بازی هست ازچه کنسولی چون مال من اینطوری نیست درضمن بنظر شما برای کامپیوتر نمیخواد ساخته بشه.

وتوی اون عکس اون زنت بود پیش متر سگ.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من این بازی رو به وسیله شبیه ساز ps2 تونستم اجرا کنم و اون فایل ها مال شبیه ساز هست اولین فایل شبیه ساز هست و بقیه پلاگین/بایوس/...هست باید اونا رو دانلود کنی وجایی که گفتم بریزی فردا تنضیماتش رو می زارم از این به بعد هاروست مون ps2 بازی کنیم راستی کسی راهنمای فارسی این بازی رو نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •