دوست من زمانی که گوشی وصل نیست که نمیتونی از این برنامه استفاده کنی ویندوز من xp هستش باید حتمت درایورهای گوشیتو نصب کنی. اگه نتونستی به آیدیم30000318 پی ام بده کامل راهنماییت میکنم
دوست من زمانی که گوشی وصل نیست که نمیتونی از این برنامه استفاده کنی ویندوز من xp هستش باید حتمت درایورهای گوشیتو نصب کنی. اگه نتونستی به آیدیم30000318 پی ام بده کامل راهنماییت میکنم
تنظیمات چیز پی ان گوشی چه جوریه ؟
یه توضیحی بدید لطفآ
سلام به بچه های گل اینجا
بچه ها خواهشا یکی بهم بی تعصب بگه که ایا راسته که این گوشی هنگ میکنه . الان من پسرخالم داره و هی میناله که هنگ میکنه . منم میخواستم بگیرم پشیمون شدم . خداییش با توجه به قیمتش خوب گوشیه ولی اینکه میگن هنگ میکنه واسه چیه . چون من فقط از لحاظ نرم افزاری میخوامش .
به هیچ عنوان هنگ نمیکنه گوشی پسر خاله شما ویروسی شده که داره هنگ میکنه من 7 ماه از این گوشی دارم استفاده میکنم سر جمع 3 بار شد یا نشد که اونم تقصیر خودم بود این گوشی با رامهای کاستوم که براش اومده تو این رنج قیمت عالیه من گالکسی های قیمت بالاتر رو دیدم اصلا کیفیت صفحه ندارن این گوشی با گوشیهای اچ تی سی برابری میکنه من که خیلی ازش راضیم اگه پستارو یه نگاهو مینداختی لازم نبود از کسی بپرسین پسر خالتم نمیخواد مثل اون بگیرین این حرفو زده(شوخی کردم)
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------
دوست من تنظیمات جواب نمیده اگه میخواین بدون محدودیت از اینترنت استفاده کنین فقط اپرا مینی
دوستان عزيز كسي رام ساده كه مصرف باطري كم باشه سراغ نداره آخه بعد از پر شدن شارژ خود به خود 8 درصد كم ميكنه از رامهاي فلويو 20 و فلويو 30 استفاده كردم جواب نداد
سلام.
دوستان من ميخوام به رام رسمي 2.3 برگردم. راهي هست كه نياز به اپديتر سوني اريكسون يا دانلود رام نباشه؟
يه سوال ديگه اينكه ترنسفر ريت بلوتوث چنده؟ (منظورم همون سرعتشه)
دوست من تا اونجایی که من میدونم اینچا کلوپ x8هستش و اپدیت رسمی این گوشی هم 2.1هست نه 2.3
اگه منظورت اینه Bluetooth_File_Transfer که این نرم افزار خریدنی نیست
حواسم نبود . اينقدر تو اين رام ها چرخيديم اصليتمون رو فراموش كردم . همون 2.1 رو چطوري ميتونم برگردم بهش.
منظورم نرم افزار نيست. معمولا ترنسفر ريت رو به عنوان سرعت انتقال ترجمه ميكنن. تو پرانتز هم نوشتم سرعتش.
ممنون ميشم جواب بدي.![]()
اولا دوست من شما قبل نصب رام باید از رام اصلیت بک اپ میگرفتی اگه نگرفتی میتونی بری سایت خود اریکسون اونجا دوباره دانلود کنی یا اگه کسی دروبرت x8داره میتونی بگی برات یه بک اپ بگیره نصب کنی
الان رامهای خیلی خوبی اومده که رام اصلیو کلا به فراموشی میسپاره دلیلت چیه میخوای برگردی به رام اصلی.
سوال دومتو نمیدونم چیه عزیز![]()
سلام دوست من 30000318 من متاسفانه یاهو مسنجر ندارم که بهتون پیام بدم حتی زمانی هم که گوشی وصل هستش درایو اش هم نصبه درایواشو با حجم 8 مگابایت از اینترنت گرفتم بازم همون اررور همیشگی رو میده دیگه کلافه شدم نمیدونم چجوری باید رووتش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)