تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 403 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299339389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

داره خودمونی میشه 30000318's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ببخشید دوست من زمانی که از این برنامه هنگام وصل نبودن گوشی استفاده می کنی اررور هم میده یا میاد بعد ویندوز شما چیه؟
    من یک ورژن این برنامه رو دانلود نکردم فکر کنم همه ی ورژن هاشو تا حالا گرفته باشم وقتی میزنم رووش اررور میده
    دوست من زمانی که گوشی وصل نیست که نمیتونی از این برنامه استفاده کنی ویندوز من xp هستش باید حتمت درایورهای گوشیتو نصب کنی. اگه نتونستی به آیدیم30000318 پی ام بده کامل راهنماییت میکنم

پروفشنال fariborz_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    R a M s A r

پيش فرض

تنظیمات چیز پی ان گوشی چه جوریه ؟
    یه توضیحی بدید لطفآ

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام به بچه های گل اینجا
    بچه ها خواهشا یکی بهم بی تعصب بگه که ایا راسته که این گوشی هنگ میکنه . الان من پسرخالم داره و هی میناله که هنگ میکنه . منم میخواستم بگیرم پشیمون شدم . خداییش با توجه به قیمتش خوب گوشیه ولی اینکه میگن هنگ میکنه واسه چیه . چون من فقط از لحاظ نرم افزاری میخوامش .

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام به بچه های گل اینجا
    بچه ها خواهشا یکی بهم بی تعصب بگه که ایا راسته که این گوشی هنگ میکنه . الان من پسرخالم داره و هی میناله که هنگ میکنه . منم میخواستم بگیرم پشیمون شدم . خداییش با توجه به قیمتش خوب گوشیه ولی اینکه میگن هنگ میکنه واسه چیه . چون من فقط از لحاظ نرم افزاری میخوامش .
    به هیچ عنوان هنگ نمیکنه گوشی پسر خاله شما ویروسی شده که داره هنگ میکنه من 7 ماه از این گوشی دارم استفاده میکنم سر جمع 3 بار شد یا نشد که اونم تقصیر خودم بود این گوشی با رامهای کاستوم که براش اومده تو این رنج قیمت عالیه من گالکسی های قیمت بالاتر رو دیدم اصلا کیفیت صفحه ندارن این گوشی با گوشیهای اچ تی سی برابری میکنه من که خیلی ازش راضیم اگه پستارو یه نگاهو مینداختی لازم نبود از کسی بپرسین پسر خالتم نمیخواد مثل اون بگیرین این حرفو زده(شوخی کردم)

---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------

تنظیمات چیز پی ان گوشی چه جوریه ؟
    یه توضیحی بدید لطفآ
    دوست من تنظیمات جواب نمیده اگه میخواین بدون محدودیت از اینترنت استفاده کنین فقط اپرا مینی

5. 2 کاربر از 30000318 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان عزيز كسي رام ساده كه مصرف باطري كم باشه سراغ نداره آخه بعد از پر شدن شارژ خود به خود 8 درصد كم ميكنه از رامهاي فلويو 20 و فلويو 30 استفاده كردم جواب نداد

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام.
    دوستان من ميخوام به رام رسمي 2.3 برگردم. راهي هست كه نياز به اپديتر سوني اريكسون يا دانلود رام نباشه؟

يه سوال ديگه اينكه ترنسفر ريت بلوتوث چنده؟ (منظورم همون سرعتشه)

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام.
    دوستان من ميخوام به رام رسمي 2.3 برگردم. راهي هست كه نياز به اپديتر سوني اريكسون يا دانلود رام نباشه؟

يه سوال ديگه اينكه ترنسفر ريت بلوتوث چنده؟ (منظورم همون سرعتشه)
    دوست من تا اونجایی که من میدونم اینچا کلوپ x8هستش و اپدیت رسمی این گوشی هم 2.1هست نه 2.3

اگه منظورت اینه Bluetooth_File_Transfer که این نرم افزار خریدنی نیست

9. این کاربر از 30000318 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست من تا اونجایی که من میدونم اینچا کلوپ x8هستش و اپدیت رسمی این گوشی هم 2.1هست نه 2.3

اگه منظورت اینه Bluetooth_File_Transfer که این نرم افزار خریدنی نیست
    حواسم نبود . اينقدر تو اين رام ها چرخيديم اصليتمون رو فراموش كردم . همون 2.1 رو چطوري ميتونم برگردم بهش.

منظورم نرم افزار نيست. معمولا ترنسفر ريت رو به عنوان سرعت انتقال ترجمه ميكنن. تو پرانتز هم نوشتم سرعتش.
    ممنون ميشم جواب بدي.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

حواسم نبود . اينقدر تو اين رام ها چرخيديم اصليتمون رو فراموش كردم . همون 2.1 رو چطوري ميتونم برگردم بهش.

منظورم نرم افزار نيست. معمولا ترنسفر ريت رو به عنوان سرعت انتقال ترجمه ميكنن. تو پرانتز هم نوشتم سرعتش.
    ممنون ميشم جواب بدي.
    اولا دوست من شما قبل نصب رام باید از رام اصلیت بک اپ میگرفتی اگه نگرفتی میتونی بری سایت خود اریکسون اونجا دوباره دانلود کنی یا اگه کسی دروبرت x8داره میتونی بگی برات یه بک اپ بگیره نصب کنی
    الان رامهای خیلی خوبی اومده که رام اصلیو کلا به فراموشی میسپاره دلیلت چیه میخوای برگردی به رام اصلی.
    سوال دومتو نمیدونم چیه عزیز

12. این کاربر از 30000318 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adel.alizadeh1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

سلام دوست من 30000318 من متاسفانه یاهو مسنجر ندارم که بهتون پیام بدم حتی زمانی هم که گوشی وصل هستش درایو اش هم نصبه درایواشو با حجم 8 مگابایت از اینترنت گرفتم بازم همون اررور همیشگی رو میده دیگه کلافه شدم نمیدونم چجوری باید رووتش کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •