تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 4105 اولاول ... 1892392792852862872882892902912922932993393897891289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آره داداش كلاً تا ميتوني بايد كلك بزني. اونجا ميري و ميبيني و انواع و اقسام روش براي كلك زدن مياد تو ذهنت.

ما خودمون اومديم خار و سوزن ميزديم تو دست و پامون و به خاطر اين يه پايان دوره ي مشتي بهمون دادن. (مريضي ِ گال
    ) قبل از اينكه دوره به پايان برسه فرستادنمون پايان دوره.
    يه عده هم از اول از اين كارا ميكردن و اون موقع هم اينا رو 7 روز فرستاده بودن خونه.

به جرأت ميتونم بگم يكي از سخت ترين آموزشيهاي اين چن سال رو ما داشتيم تو كشور.
    چون قانون نبود اصلاً. يه پادگان كوچولو با يه گروهان بوديم و هر چي بلا دوس داشتن سرمون مياوردن.
    حساب كنيد تا روز آخري كه اونجا بوديم از بعد از صبح گاه تا ساعت 12 بدو بايست و رژه و تنبيه و ... بود.
    ظهر نماز و ناهار. (دير ميومد ناهار) . از ساعت 2/30 تا 3/30 الي 4 وقت استراحت داشتيم فقط.
    از استرس اينكه الان ميان ميزنن تو اين در صاب مرده كه بيدارمون كنند و ببرنمون به خط كنند خوابمون نميبرد.
    ساعت 4 هم تو اون گرما ميبردنمون توي آفتاب داغ تابستون و يه ساعت خبردار نگهمون ميداشتن.
    يه تعدادي از بجه ها بيهوش ميشدن و يكي دو بار آمبولانس اومد.
    بعد از خبردارم تا ساعت 8 كه كم كم داشت هوا تاريك ميشد بازم بدو بايست و تنبيه و رژه...
    ما كلاس خيلي كم داشتيم و از شانس گندمون هم تو فصلي آموزش بوديم كه روزا خيلي بلند بود.
    شانس گند ديگه هم دقيقاً بعد از اينكه تموم كرديم ماه رمضون شروع شد. يعني اگه ماه رمضون تو دوره بود خيلي راحت تر باهامون برخورد ميكردن و زياد فشار نمياوردن به ما.

سر ِ ميدون تير رفتن چقدر عذاب كشيديم. دقيقاً 2 ساعت از كوه بالا رفتيم كه برسيم. اونم با اون تن و بدن خسته.
    از بلاهايي كه سر ِ ميدون تير سرمون آوردن اگه بگم نميدونم بخندم يا گريه كنم.
    خلاصه ما رو كشتن تا اين دوره تموم شد ولي يه چيز ِ جالب اينكه الان دلم براي اون دوران تنگ شده.

خلاصه هميشه اينو در نظر داشته باشيد: چون ميگذرد غمي نيست!

دوست عزيز درباره ستاد پرسيده بود. ستاد همون فرماندهي انتظامي استان هستش. كارهاي اداري اونجا انجام ميشه.
    البته فرماندهي انتظامي شهرستان هم همين شرايط رو داره.
    اين دو محل درسته يه كم گير بازاره و بايد حواست باشه ولي خوب خيلي خدمت راحته.
    Last edited by ghasem2020; 14-06-2011 at 11:37.

2. 3 کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

آقا قضیه چیه من هرچی لیسانس نرم افزار دیدم از تهران و دور و بر افتاده نیرو زمینی ارتش پاسداران(06)
    قضیه چیه؟ مشکوک میزنه!؟ چه بلایی میخوان سرمون بیارن!؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یه سوال درباره شلوار راحتی که تو 01 به ما می دن داشتم
    1- این که چه شکلیه از این شلوار ورزشی هاست یا بیژامه راه راهه و یا ....
    2-بعدم اینکه می تونیم یک دست شلوار راحتی با خودمون ببریم استفاده کنیم یا حتما باید با اونی که خودشون می دن بچرخیم .
    شرمنده دیگه سوالام داره کمکم تخصصی میشه

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

سلام بچه ها مدارک تک پسری رو کی ازمون میخوان؟ حین آموزش ازمون میخوان؟
    بله دوست عزیز در حین آموزشی !

6. این کاربر از H 2 H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

دوستان از امروز آموزش تکمیلی بسیج شروع میشه من اعزامم 6/1 هست به نظرتون تا اونموقع مدرکش آماده میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام به همه . . . . . به احتمال قریب به 100 درصد من 1 تیر نمیرم . . . . قبول دارم سه ماه اضاف میخورم . . . به قول یکی از دوستای عزیز تنم گرمه نمیفهمم . . . . . . . ولی خداییش مشکل دارم درسته هر چی بندازی عقب بدتره ولی چاره ندارم . . . . . . میخوام برم دنبال بسیجم که راکد خورده و اونو درست کنم الانم میخوان دوره تکمیلی بزارن اگه اونو برم به احتمال زیاد سر از سپاه در بیارم . . . . . . کسی میدونه من که دارای غیبت میشم میتونم برم دوره تکمیلی؟؟؟!
    باسلام.هرگونه سابقه بسيج ،دوره تكميلي درزمان غيبت حساب نميشه مطمئنم.درضمن اگرهم 1/4 نري فكركنم 6ماه اضاف بخوري تودفترچه نوشته ،خودت يه نگاهي بنداز
    شماميتوني 1/4 خودتوبزني به مريضي (يه دستي ،پايي الكي بگي شكسته)بعدمدارك مريضيتو بدي يكي ببره نظام وظيفه بگه اينجوري شده .اونا خودشون ميندازند برا 1/6

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

راحت ترین جا واسه خدمت کجاست ؟ سپاه ؟

موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ﺳﺘﺎﺩ ﯾﻌﻨﯽ ﭼﯽ ؟ﭼﯽ ﮐﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ؟
    ﺍﻭﻝ ﺍﮔﻪ ﭘﺮﺳﯿﺪﻥ ﭼﯽ ﮐﺎﺭ ﺑﻠﺪﯼ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﺑﮕﯽ ﺑﺎ ﻧﻪ؟
    ﻣﺜﻼ ﻣﻦ ﺭﺷﺘﻪ ﺍﻡ ﻓﻨﺎﻭﺭﯼ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﻫﺴﺘﺶ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮ ﻭ ﺷﺒﮑﻪ ﻭ ﺳﺨﺖ ﻭ ﻧﺮﻡ ﺑﻠﺪﻡ ﺑﺎ ﭘﺎﯾﮕﺎﻩ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺍﯾﻨﺎ

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگه اعزامی 89 هستی همون قانون قدیم واست حساب میشه .... چه واسه بسیج چه واسه جبهه !
    داداش مطمئنی یا از روی اصول کاری میگی ؟
    آخه من از هر کی یه چیزی میشنوم ...
    کسی اقدام کرده با این شرایط ؟

---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------

اون دوره ای که ما اعزام شدیم یعنی اول دی با توجه به اینکه به سیبری ایران هم اعزام شده بودیم (عجب شیر ) واقعا از شدت و سوز سرما مخصوصا در زمان نگهبانی های نصف شب اذیت شدیم و هیچ وقت از ذهنم پاک نمیشه ولی در عوض چند تا خوبی و خاصیت هم داشت و اون اینکه در زمان دویدن و خر حمالی عرق نمی کردیم و فقط گرمای لذت بخشی بهمون دست میداد طوری که دویدن و ورزش آرزومون بود. و دیگری هم با توجه به کمبود حمام و استحمام هفته ای یکباری معلم نبود اگر جای گرمی بودیم چطوری کپک می زدیم. ضمن اینکه سرما رو میشد با پوشیدن لباس حل کرد ولی گرما رو نمیشه هیچ رقمه جز با کولر و آب خنک (که توی پادگان تقریبا از محالاته ) مرتفع کردم.(فرض کن با پاهای عرق سور مجبور بشی بدوی !)

حالا اینا رو نه برای اینکه بچه های اعزامی تابستون رو نا امید کنم یا خدای نکرده بهتون استرس وارد کنم بلکه فقط به قصد تضعیف روحیه و با قصد و غرض و برای یادآوری عرض کردم!
    کدوم گروهان و گردان بودی هم برج ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

سلام

راحت ترین جا واسه خدمت کجاست ؟ سپاه ؟

موفق باشید
    معلومه دیگه کجا راحته.....سپاه دیگه

---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------

داداش مطمئنی یا از روی اصول کاری میگی ؟
    آخه من از هر کی یه چیزی میشنوم ...
    کسی اقدام کرده با این شرایط ؟

---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------

کدوم گروهان و گردان بودی هم برج ؟
    بله مطمئن باش

13. این کاربر از H 2 H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •