تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 416 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299339389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یوفا، پیراهن آبیدال را ممنوع اعلام کرد
    رئال و لیون قصد داشتن تویه بازی امشب، قبل شروع بازی، یه پیراهن مخصوص برای حمایت از آبیدال بپوشن و درخواستشون رو به یوفا داده بودن اما یوفا این اجازه رو نداد به 2 باسگاه...
    گویا پلاتینی میترسیده از اینکه رئال، جلوش بهتر از گذشته بشه!
    +
    تفاوت دو باشگاه چقدره واقعا؟!
    بارسا با توهین هاش فراتر از یک باشگاس یا رئال با این حرکاتش؟!
    به عنوان يه بارسايي از رئاليا بابت اين كار ممنونم كاري هم به اينكه تبليغه يا نه ندارم
    +
    با اشاره كليشه اي به مسئله نخ نماي پلاتيني سطح ديدگاه و شناخت خودتون رو از فوتبال نشون ميدين
    من بازم ميگم اگه قرار باشه به چيزي شك كرد بايد به گذاشتن داوري پرتغالي براي بارسا و اينتر شك كرد
    +
    اي كاش اين حرف رو درشرايطي كه جو تهمتهاي دوپينگ و داوريهاي بودار براي بارسا و .... كه البته هيچكدومشون هم ربطي به رئال نداره نميزدين

[QUOTE]
    نقل قول نوشته شده توسط [B
    ARIAK[/B];5941856]

شبیه شخصیت های فیلم های ترسناک به خصوص هل بویه دی:
    ؟

[QUOTE]
    نقل قول نوشته شده توسط [B
    charlize[/B];5941994]چقدر فوق العاده ای شما که جواب کسی رو میدید که معتقدید 1درصد هم منطق نداره!
    این بحث رو هم عالم و آدم میدونن..شما هی خودتون رو گول بزنید..
    ببخشید اون هوادارای رئال بودن که جلو بازیکن سابقشون سر خوک انداختن!
    من یه لحظه فکر کردم اونا بارسایی ها بودن!!
    زکی!
    تبلیغ؟! ایول داری: دی
    آخه موضوع اینه که میگن باید از حقت دفاع کنی...خوزه هم عادتشه که از حقش دفاع کنه...
    مطبوعات هم روی صحبت های اون مانور میدن..(البته اون دفعه هم گفتم که مارکا و بخصوص آ.اس ، عمرا رئالی باشن)

این بازیکن سابق رو هم قشنگ اومدی!: دی

لگد و اینا هم که امارش هست بلاخره و مشخصه که چجوریاس...

احترام رو هم رئال اگه برترین نباشه، یکی از برترین هاست...
    خیال هممون(طرفدارا) راحته و وجدانمون راحت...

بقیه باید به فکر باشن که تو هر بازی، وقتی نمیتونن نتیجه بگیرن تو زمین، رو به لیزر میارن!!
    وقتي شما بعد از اين همه مدت به جريان فيگو اشاره ميكنيد يعني وارد تاريخ شديد و ديگه فرقي نداره چه يك سال چه صد سال ...
    ولي
    من فكر ميكنم بهتره سراغ تاريخ نريم
    چون تاريخ بارسا و رئال متاسفانه تاريخ سياهيه و آلوده به سياست
    و به طور قطع و با توجه به اسناد كاملا معتبر سهم رئال در اين سياهي بسيار بيشتر از بارساست
    اگر يه مطالعه كوتاه داشته باشين متوجه ميشن با وارد شدن به اين بحث علاوه بر اينكه خودتون رو محكوم ميكنيد فضاي تاپيك هم به هم ميريزه

+

در مورد احترام و اخلاق هم
    فكر ميكنم داخل ميدون همه تيمها كم و بيش شبيه هم هستن
    فوتباله و انواع برخوردها پيش مياد
    گاهي مثل ريكارد و فولر كار به كشيدن مو و پرتاب آب دهن ميكشه
    گاهي لئوناردو با ضربه ناجوانمردانه بازيكن آمريكا رو راهي بيمارستان ميكنه
    گاهي په په به جون يه بازيكن ميفته و لگد كوبش ميكنه
    گاهي كاراگر يه تكل صرفا با نيت حذف بازيكن حريف ميزنه
    و..... ( صحنه خشني از بازيكناي بارسا يادم نيومد وگرنه حتما مينوشتم شايد شما يادت بياد)
    همه اينها زشت و زيبا ، عمد و غير عمد در فوتبال هست
    اخلاق واقعي رو بايد بيرون از اين ميدون ديد
    جايي كه بارسا يه نمونه خوبش رو به تاريخ هديه كرده
    بستن قراردا كاملا يك طرفه با يونيسف صندوق حمايت از كودكان يا حك شدن نماد بر روي پيرهن براي حمايت از بيماران سرطان (پ.س.ت.ا.ن) براي من برعكس مورينيو از هزارتا جام CL و لاليگا مهمتره و از ده بار بهترين بازيكن جهان شدن مسي لذت بخش تر

کاش حداقل بعضی از طرفدارای بارسا تو پی سی نیان حرکت زشت مسئولین بارسا در قبال باز کردن آب پاش ها و البته والدز رو توجیه کنن!
    اینتر و مربیش (خوزه) قهرمان دوره قبلشون که 6 جام رو درو کرده بود با تمام ادعاش تو زمین خودش حذف کردن... از اون مهمتر پا به فینال بزرگترین تورنومنت باشگاهی حداقل در اروپا (نگیم جهان) گذاشتند... اون هم بعد از سال ها... انتظار دارید با در نظر گرفتن تمامی این مسائل و در نظر نگرفتن فشار 95 هزار تماشاگر، خوزه آخر لبخند بزنه و با پپ دست بده و بره تو رختکن!؟! یعنی هیچ تیمی جز بارسا حق شادی تو کمپ نو رو نداره؟؟
    فکر کنم بین بعضی از طرفدارای بارسا در پی سی، تفکر همیشه محق بودن داره تبدیل میشه به یه عادت!
    یادمه یکی از بچه های پی سی راجع به حرکت رونالدو و گوآردیولا در الکلاسیکوی اخیر جمله جالبی رو گفت... اگه اشتباه نکنم این دوستمون گفتش: "حرکت رونالدو زشت بود! اما اگه جای رونالدو مسی بود و جای پپ مورینیو، طرفدارای بارسا مورینیو رو مقصر می دونستند! "
    به شخصه که این جمله رو کاملا تائید میکنم... متاسفانه با این نوع دیدگاه ها میخوایم به کجا برسیم...
    .
    .
    بیخیال!
    .
    .
    كأنَ لم يكن شيئاً مذكوراً
    حسين جان مگه توجيه شدنيه؟
    يك كار كاملا زشت بود

اما من هميشه مقصر اصلي رو كسي ميدونم كه شروع كننده هست
    پست من بعد از بازي با رئال توي اين تاپيك هست
    در مورد برخورد رونالدو و گوارديولا من گوارديولا رو مقصر دونستم با اينكه سرمربي هر تيمي يه حرمت ويژه داره
    حركت مورينيو بعد از بازي اينتر و بارسا ، دويدن به سمت ميدون و بلند كردن دستش جلوي تماشاگراي به شدت تحريك كننده بود
    دقيقا مثل يه بازي رئال توي لاليگا در مادريد كه دقيقا يادم نمياد كدوم تيم بود
    به راحتي رفت توي محدوده نيمكت تيم مقابل و به بهانه واهي و خنده دار دست تكون دادن براي پسرش اون حركات رو كرد
    براي كسي كه دو واحد روانشناسي خونده باشه كاملا مشخصه اينگونه شاديها صرفا براي تحقيره
    اينكه هر انساني حق شادي داره حرف درستيه ولي نميشه با برداشت غلط از اين جمله حريمها رو ناديده گرفت

+

در مورد اون جمله آبي رنگ هم بايد صادقانه بگم
    اصلا چنين كارهايي رو از مورينيو انتظار ندارم
    من قبلا هم نظرم رو خيلي رك در مورد مورينيو گفتم ممكنه خيليها هم ناراحت بشن
    بازم ميگم
    مربيهاي مثل مورينيو كه قانون بقا رو به دنياي فوتبال وارد كردن رو براي ذات فوتبال و آينده اين ورزش مضر ميدونم
    و معتقدم زياد شدن مربيهايي شبيه مورينيو منجر به مرگ زودرس فوتبال خواهد شد
    و اين اصلا غيرممكن نيست
    دنياي آينده به راحتي ميتونه يه ورزش ديگه رو تبديل به ورزش اول بكنه
    اين كاملا قابل اثباته

تلوزیون ایران دیگه شورشو در آوردی .....

همیشه برای بازی های رئال یه برنامه مسخره ای میزارن
    يعني واقعا فكر ميكنيد اگه بازي بارسا امشب بود اين اتفاق نمي افتاد؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by گرافيكار; 17-03-2011 at 03:12.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به همه طرفدارای رئال تبریک میگم!!
    به امید فینال(لیگ قهرمانان)کاملا اسپانیایی!!

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بارسا رو بدون آبيدال آماده ديدن ناراحت كننده اس
    واقعا با يه تومور اينجوري بازي ميكرده؟
    داره روز به روز براي من قابل احترام تر ميشه

اما مطمئنم كسي كه نماد صورتي رنگ حمايت از بيماران سرطاني رو روي پيرهنش ميزده به سرطان دچار نميشه

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چلسی هنوز هم علاقه مند به راموس

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

مسئولان چلسی هنوز هم علاقه مند به سرخیو راموس هستند و میخواهند او را در تیم خود ببینند.

باشگاه چلسی به دنبال مدافع رئال مادرید ، سرخیو راموس است ، در ابتدای فصل چلسی یک پیشنهاد به راموس ارائه کرده بود که این بازیکن آن پیشنهاد را رد و در رئال مادرید مانده بود اما مسئولان چلسی میخواهند در انتهای فصل یک پیشنهاد دیگر به راموس ارائه دهند.

به گزارش AS مالک باشگاه چلسی ، رومن آبراموویچ 35 میلیون یورو را برای سرخیو راموس کنار گذاشته است...

در صورت اینکه رئال مادرید با انتقال راموس موافقت کند ، راموس در چلسی حقوق نجومی ای را دریافت خواهد کرد در حالی که در رئال مادرید سالانه 3.5 میلیون یورو دریافت میکند.
    چلسی به دنبال خرید کاکا هم بود که ظاهرا از خرید این بازیکن صرف نظر کرده است.

کد:
    هیچکس در دربی مدعی نیست - دیگو فورلان

دیگو فورلان ستاره ی باشگاه اتلتیکو مادرید عنوان کرد که رئال مادرید در دربی مادرید از پیش برنده نیست...

در هفته ی پیش رو رئال مادرید و اتلتیکو مادرید دربی مادرید را برگزار خواهند کرد و دیگو فورلان ستاره ی باشگاه اتلتیکو مادرید طی صحبت هایی عنوان کرد که اینگونه بازی های حساس هیچوقت مدعی ندارند.

فورلان در مصاحبه ای گفت:

"در 90 دقیقه هر اتفاقی ممکن است بیفتد و همه ی بدشانسی ها ممکن است در زمین بازی از بین بروند ، ممکن است به دلیل اینکه در سال های اخیر در مقابل رئال مادرید موفق نبوده ایم اکثر مردم این حرف مرا قبول نداشته باشند اما در فوتبال همه چیز ممکن است."

فورلان به بازی ــه فصل پیش با بارسلونا اشاره کرد و افزود:

"قبل از بازی با بارسا هم ما مدعی نبودیم اما در پایان ما بودیم که 3 امتیاز بازی را گرفتیم ، در اینگونه بازی ها باید در توازن باشیم ، اگر فقط به فکر دفاع باشیم و از حمله کردن صرف نظر کنیم نمیتوانیم موفق باشیم."

کد:

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

روسل: همه در بارسلونا از آبیدال حمایت می کنند

روسل در صحبتهایی اعلام کرده که کاتالونیایی ها به ستاره تیمشان روحیه می دهند

سایت گل- ساندرو روسل رئیس باشگاه بارسلونا حمایت خود را از اریک آبیدال، مدافع فرانسوی تیمش اعلام کرده است.

آبیدال روز پنجشنبه کبدش را مورد جراحی قرار می دهد تا تومور کبد را خارج کند. دراین میان رئیس باشگاه بارسلونا برای آبیدال آرزوی موفقیت کرده.

این عمل جراحی ساعت 16 روز پنجشنبه در کلینیک بارنا انجام می شود و روسل با آرزوی بهترین ها برای ستاره فرانسوی تیمش، اعلام کرده که همه بارسلونایی ها پشت آبیدال هستند.

روسل گفت:« بارسلونا 100% پشت بارسلوناست. سران باشگاه با نهایت توان هر کاری می کنند تا به آبیدال کمک کنند تا هر چه سریعتر بهبود یابد. سلامتی مهمتر از هر چیز دیگری در زندگی است.« آبی، بارسا دوستت دارد.»»

روسل همراه با خوسپ ماریا بارتومئو، نایب رئیس بارسا، خوردی مونس، یکی از روسای این باشگاه و آنتونی سوبی سارتا، مدیر فنی تیم، سه شنبه شب برای دیدار با آبیدال به خانه این ستاره فرانسوی رفت.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/3/17

برنابئو به آبيدال روحيه داد

بازیکنان دو تیم در انتهای بازی تی شرتهایی به تن کردند که به اریک آبیدال بازیکن فرانسوی بارسا روحیه می داد

سایت گل - باشگاه رئال مادريد در اقدامي انساندوستانه به حمايت از آبيدال پرداخت.

رئال مادريد تلاش كرد كه به اريك آبيدال، بازيكن بارسلونا كه روز پنجشنبه زير تيغ جراحي خواهد رفت روحيه بدهد. به همين منظور در بازي دور برگشت مرحله يك هشتم چمپيونزليگ اين تيم در برنابئو، روي اسكوربورد پيامي از سوي باشگاه روي اسكوربورد با مضمون "هورا آبيدال" قرار گرفت.

به گزارش مرجع خبري رئال مادريد خبر مشكل بيماري بازيكن فرانسوي كه سه شنبه شب از سوي باشگاه كاتالان اعلام شد، جهان فوتبال را منقلب كرد و چندين باشگاه و ورزشكار بزرگ، پيامهاي حمايت خود را از اين بازيكن فرستادند.

گفتني است كه هواداران رئال نيز در سانتياگو برنابئو اين بازيكن فرانسوي را 30 ثانيه تشويق كردند.

کد:
    2011/3/17

Madrid and Lyon players demonstrate support for Abidal

کد:
    March ‎17, ‎2011

نه سبک درام !

----
    هم چنان در حال صعود 0-0
    Hellboy 2004
    Action | Adventure | Fantasy

Hellboy II: The Golden Army 2008
    Action | Adventure | Fantasy

The Exorcist 1973
    Horror | Mystery | Thriller

کد:
    کد:
    کد:
    March ‎17, ‎2011

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بازیکنان دو تیم در انتهای بازی تی شرتهایی به تن کردند که به اریک آبیدال بازیکن فرانسوی بارسا روحیه می داد
    این کار افرین داره....!بیشتر از قهرمانی ارزش داره!!!
    روسل: همه در بارسلونا از آبیدال حمایت می کنند
    ما هم از این جا برای ابیدال دعا میکنیم!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چابی: تومور آبیدال بدترین لحظه دوران بازی من بود

یوفا تیم‌ها را از پوشیدن پیراهن در حمایت از اریک آبیدال محروم کرده است.

سایت گل – چابی از اریک آبیدال، هم‌بازی‌اش حمایت کرده. روز سه‌شنبه مشخص شد که این بازیکن فرانسوی توموری در کبد دارد و نیاز به جراحی دارد. او امروز جراحی می‌شود.

چابی گفت: «ما همه از آبیدال حمایت می‌کنیم و مطمئنم که بر این بیماری غلبه می‌کند.

این سخت‌ترین لحظه‌ای است که در دوران بازی به آن برخورده‌ام.»

همچنین رئال مادرید و لیون قصد داشتند در دیدار دیشب پیراهن‌هایی در حمایت از آبیدال به تن کنند، اما یوفا مانع این کار شد.

به نوشته آس، رئال مادرید و بارسلونا از یوفا خواستند که این ممنوعیت را لغو کند تا بازیکنان بتوانند پیراهن‌هایی با شعارهای در حمایت از آبیدال به تن کنند، اما یوفا پاسخ منفی داده است.

چابی می‌گوید: «این کار بسیار انسان‌دوستانه بود. این فوتبال است ولی زندگی مهم‌تر است.»

کد:
    2011/3/17

پیغام توتی برای آبیدال: امیدوارم هر چه زودتر بازگردی

کاپیتان باشگاه رم پیغام انرژی بخشی را برای اریک آبیدال، ستاره باشگاه بارسلونا ارسال کرده است.

سایت گل- فرانچسکو توتی، کاپیتان باشگاه رم، پیغام امیدبخشی را برای اریک آبیدال مدافع باشگاه بارسلونا ارسال کرده و برای آرزوی موفقیت کرده است.

آبیدال امروز کبدش را به تیغ جراحی خواهد سپرد.

توتی در این پیغام به فینال رقابتهای جام جهانی 2006 و رویارویی تیمهای فرانسه و ایتالیا اشاره کرد.

توتی در وب سایت رسمی اش نوشت: «آبیدال یک ورزشکار بزرگ است. من وقتی در فینال جام جهانی 2006 در برلین مقابل آنها بازی کردیم را به یاد دارم. آبیدال به زودی مورد عمل جراحی قرار می گیرد و این مهمترین نبرد زندگی او خواهد بود، مهمتر از هر بازی فوتبالی. تنها می توانم از ته قلبم برای اریک آرزوی بهبود و موفقیت کنم. امیدوارم که اوبر این مشکل غلبه کرده و بهتر از قبل به زمین چمن بازگردد.»

کد:
    2011/3/17

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بارسا رو بدون آبيدال آماده ديدن ناراحت كننده اس
    واقعا با يه تومور اينجوري بازي ميكرده؟
    داره روز به روز براي من قابل احترام تر ميشه

اما مطمئنم كسي كه نماد صورتي رنگ حمايت از بيماران سرطاني رو روي پيرهنش ميزده به سرطان دچار نميشه
    تومور تو کبد که پا درد نیست که بخواد رو بازیش تاثیر بذاره!

آبیدال هم خوب میشه به نظر من که جای نگرانی نیست...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تومور تو کبد که پا درد نیست که بخواد رو بازیش تاثیر بذاره!

آبیدال هم خوب میشه به نظر من که جای نگرانی نیست...
    بد نیست یه مقدار راجب پزشکی بخونین!!!!

امروز 5 شنبه است کی عملش میکنن؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: Sport
    17.03.2011

“I’LL MAKE IT THROUGH THIS”

Abidal will have a 1 hour and a half lasting operation

He was with his team mates yesterday and told them to not worry.

Xavi, the players’ voice: “It’s the hardest moment for us“

Madrid qualifies and supports Abidal

کد:
    March 17, 2011

The Front: El Mundo Deportivo
    17.03.2011

ABIDAL TOUCHES

Abidal visited his team mates and was him who encouraged them!

He will have today a 3-4 hours lasting operation

Affectionate gestures for Abi in Bernabéu and in Palau; two among the thousands that have been dedicated to him all around the world.

کد:
    March 17, 2011

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •