به عنوان يه بارسايي از رئاليا بابت اين كار ممنونم كاري هم به اينكه تبليغه يا نه ندارم
+
با اشاره كليشه اي به مسئله نخ نماي پلاتيني سطح ديدگاه و شناخت خودتون رو از فوتبال نشون ميدين
من بازم ميگم اگه قرار باشه به چيزي شك كرد بايد به گذاشتن داوري پرتغالي براي بارسا و اينتر شك كرد
+
اي كاش اين حرف رو درشرايطي كه جو تهمتهاي دوپينگ و داوريهاي بودار براي بارسا و .... كه البته هيچكدومشون هم ربطي به رئال نداره نميزدين
[QUOTE]نوشته شده توسط [B
؟
[QUOTE]وقتي شما بعد از اين همه مدت به جريان فيگو اشاره ميكنيد يعني وارد تاريخ شديد و ديگه فرقي نداره چه يك سال چه صد سال ...نوشته شده توسط [B
ولي
من فكر ميكنم بهتره سراغ تاريخ نريم
چون تاريخ بارسا و رئال متاسفانه تاريخ سياهيه و آلوده به سياست
و به طور قطع و با توجه به اسناد كاملا معتبر سهم رئال در اين سياهي بسيار بيشتر از بارساست
اگر يه مطالعه كوتاه داشته باشين متوجه ميشن با وارد شدن به اين بحث علاوه بر اينكه خودتون رو محكوم ميكنيد فضاي تاپيك هم به هم ميريزه
+
در مورد احترام و اخلاق هم
فكر ميكنم داخل ميدون همه تيمها كم و بيش شبيه هم هستن
فوتباله و انواع برخوردها پيش مياد
گاهي مثل ريكارد و فولر كار به كشيدن مو و پرتاب آب دهن ميكشه
گاهي لئوناردو با ضربه ناجوانمردانه بازيكن آمريكا رو راهي بيمارستان ميكنه
گاهي په په به جون يه بازيكن ميفته و لگد كوبش ميكنه
گاهي كاراگر يه تكل صرفا با نيت حذف بازيكن حريف ميزنه
و..... ( صحنه خشني از بازيكناي بارسا يادم نيومد وگرنه حتما مينوشتم شايد شما يادت بياد)
همه اينها زشت و زيبا ، عمد و غير عمد در فوتبال هست
اخلاق واقعي رو بايد بيرون از اين ميدون ديد
جايي كه بارسا يه نمونه خوبش رو به تاريخ هديه كرده
بستن قراردا كاملا يك طرفه با يونيسف صندوق حمايت از كودكان يا حك شدن نماد بر روي پيرهن براي حمايت از بيماران سرطان (پ.س.ت.ا.ن) براي من برعكس مورينيو از هزارتا جام CL و لاليگا مهمتره و از ده بار بهترين بازيكن جهان شدن مسي لذت بخش تر
حسين جان مگه توجيه شدنيه؟
يك كار كاملا زشت بود
اما من هميشه مقصر اصلي رو كسي ميدونم كه شروع كننده هست
پست من بعد از بازي با رئال توي اين تاپيك هست
در مورد برخورد رونالدو و گوارديولا من گوارديولا رو مقصر دونستم با اينكه سرمربي هر تيمي يه حرمت ويژه داره
حركت مورينيو بعد از بازي اينتر و بارسا ، دويدن به سمت ميدون و بلند كردن دستش جلوي تماشاگراي به شدت تحريك كننده بود
دقيقا مثل يه بازي رئال توي لاليگا در مادريد كه دقيقا يادم نمياد كدوم تيم بود
به راحتي رفت توي محدوده نيمكت تيم مقابل و به بهانه واهي و خنده دار دست تكون دادن براي پسرش اون حركات رو كرد
براي كسي كه دو واحد روانشناسي خونده باشه كاملا مشخصه اينگونه شاديها صرفا براي تحقيره
اينكه هر انساني حق شادي داره حرف درستيه ولي نميشه با برداشت غلط از اين جمله حريمها رو ناديده گرفت
+
در مورد اون جمله آبي رنگ هم بايد صادقانه بگم
اصلا چنين كارهايي رو از مورينيو انتظار ندارم
من قبلا هم نظرم رو خيلي رك در مورد مورينيو گفتم ممكنه خيليها هم ناراحت بشن
بازم ميگم
مربيهاي مثل مورينيو كه قانون بقا رو به دنياي فوتبال وارد كردن رو براي ذات فوتبال و آينده اين ورزش مضر ميدونم
و معتقدم زياد شدن مربيهايي شبيه مورينيو منجر به مرگ زودرس فوتبال خواهد شد
و اين اصلا غيرممكن نيست
دنياي آينده به راحتي ميتونه يه ورزش ديگه رو تبديل به ورزش اول بكنه
اين كاملا قابل اثباته
يعني واقعا فكر ميكنيد اگه بازي بارسا امشب بود اين اتفاق نمي افتاد؟؟؟؟؟؟؟؟