تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 421 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299339389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه mamjavad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان n5010 هی خودمان
    بنده الان دارم سرویس پک 1 ویندوز 7 رو که فکر کنم تازه هم اومده رو دانلود میکنم
    می خواستم بپرسم از اونجایی که این پک شامل تمامی آپدیت های قبلی هم می شه، می تونم اونها رو خودم پاکشون کنم؟
    یا اصلا وقتی این نصب می شه خودش اونها رو پاک می کنه؟

داره خودمونی میشه siamakfaraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

13

دوستان من انشا... شنبه قصد خريد inspiron 5010 با گرافيك 5650 ، core i5 به قيمت 840 رو دارم ضمنا با گارانتي الماس هست. از اونجا كه من كار گرافيك و فتوشاپ زياد انجام ميدم و از سيستم تقريبا روزي 8 تا 10 ساعت كار ميكشم مي خوام مطمئن باشم كه 5650 كار منو ساپورت ميكنه و در استفاده طولاني مدت هم سيستم كم نمياره !از دوستاني كه اين لپ تاپ رو دارند يا آشنايي كامل دارند با عملكردش خواهشا اگه پيشنهادي داريد زودتر اعلام فرماييد.
    با سپاس
    safa jan avalan kanfinge jadidesh hast k ram e 6 gb va 640 hdd hard darek 940 hast va gerafikesham hamone k mikhaibhtare az in begiri va b in deghat kon k age karaye gerafikit balast in lab tab dagh mikone zamane bazi va karhaye gerafiki....pas hatman y cool padi bkhar k btoni ba kifesh hamlesh koni...kolan n 5010 moshkele dagh kardanesh barezeama man need for speed carbon o ba maximum e grafikesh bazi kardam kheili khob javab mide
    movafagh bashi

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    وایرلس این لپ تاپ مگر N نیست.پس چرا سرعت بالای 54 نمیده؟ در حالی که لپ تاپ های مشابه تا 75 هم speed داره.
    دوستان آداپتور وایرلس رو چک میکنید speed رو چند میزنه؟؟

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من انشا... شنبه قصد خريد inspiron 5010 با گرافيك 5650 ، core i5 به قيمت 840 رو دارم ضمنا با گارانتي الماس هست. از اونجا كه من كار گرافيك و فتوشاپ زياد انجام ميدم و از سيستم تقريبا روزي 8 تا 10 ساعت كار ميكشم مي خوام مطمئن باشم كه 5650 كار منو ساپورت ميكنه و در استفاده طولاني مدت هم سيستم كم نمياره !از دوستاني كه اين لپ تاپ رو دارند يا آشنايي كامل دارند با عملكردش خواهشا اگه پيشنهادي داريد زودتر اعلام فرماييد.
    با سپاس
    بنده کارای گرافیکی با این لپ تاپ انجام ندادم اما با این قیمت و امکانات فکر نمیکنم از 5010 بهتر پیدا کنید
    بهتره تحقیق کنید i5 مناسب کار شما هست یا نه
    5650 هم که یکی از گرافیک های خوب برا لپ تاپ هاست، بعید میدونم مشکلی ایجاد کنه
    از نظر کار زیاد هم که نه مسئله ای پیش نمیاد، بهتره یه کول پد هم تهیه کنی که دیگه خیالت راحت شه (بنده که 6 ماه بدون کول پد ازش حسابی استفاده کردم هنوز آخ نگفته)
    باز هم بهتره از کسایی که کارهای گرافیکی انجام میدن در مورد سخت افزار این لپ تاپ بپرسید که آیا مناسب این کار هست یا نه

---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------

با سلام خدمت دوستان n5010 هی خودمان
    بنده الان دارم سرویس پک 1 ویندوز 7 رو که فکر کنم تازه هم اومده رو دانلود میکنم
    می خواستم بپرسم از اونجایی که این پک شامل تمامی آپدیت های قبلی هم می شه، می تونم اونها رو خودم پاکشون کنم؟
    یا اصلا وقتی این نصب می شه خودش اونها رو پاک می کنه؟
    فکر نمیکنم نیازی به پاک کردن چیزی باشه، مطمئنن مایروسافت فکر اینجاهاش رو کرده

5. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    وایرلس این لپ تاپ مگر N نیست.پس چرا سرعت بالای 54 نمیده؟ در حالی که لپ تاپ های مشابه تا 75 هم speed داره.
    دوستان آداپتور وایرلس رو چک میکنید speed رو چند میزنه؟؟
    بله درسته
    بهتره ببینید مودمتون هم n رو پشتیبانی میکنه یا نه
    برای مثال مودم tp-link td w8901g فقط نوع b و g رو پشتیبانی میکنه و طبیعتا سرعتش نمیتونه بالاتر از 54Mbps باشه
    جالب اینه سرعت وایرلس تا جایی که من آزمایش کردم تقریبا نصف اینه یعنی با تقسیم 54 بر 8 ، سرعت انتقال فایل باید حدود 7 مگابایت بر ثانیه باشه اما تو عمل تا 3.5 بیشتر نمیشه، البته شاید هم ویندوز عدد درستی نشون نده
    دوستان اگه کسی درباره سرعت وایرلس اطلاع دقیقی داره ، ممنون میشم راهنمایی کنه که دلیل این مورد چیه؟
    (Wireless (N5010

• Wi-Fi Options:
      Standard Dell Wireless 1501 802.11 g/n
      Optional Dell Wireless* 1520 802.11a/g/n
      Optional Intel® Centrino® Advanced-N 6200 802.11 a/g/n
      Optional Intel® Centrino® Advanced-N + WiMAX 6250 802.11 a/g/n

Bluetooth Options:
      Optional Dell™ Wireless 365 Bluetooth® Internal (2.1+EDR) mini-card

Last edited by sheytoon001; 25-02-2011 at 20:27.

7. 2 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

14

[QUOTE=sheytoon001;5889650]بنده کارای گرافیکی با این لپ تاپ انجام ندادم اما با این قیمت و امکانات فکر نمیکنم از 5010 بهتر پیدا کنید
    بهتره تحقیق کنید i5 مناسب کار شما هست یا نه
    5650 هم که یکی از گرافیک های خوب برا لپ تاپ هاست، بعید میدونم مشکلی ایجاد کنه
    از نظر کار زیاد هم که نه مسئله ای پیش نمیاد، بهتره یه کول پد هم تهیه کنی که دیگه خیالت راحت شه (بنده که 6 ماه بدون کول پد ازش حسابی استفاده کردم هنوز آخ نگفته)
    باز هم بهتره از کسایی که کارهای گرافیکی انجام میدن در مورد سخت افزار این لپ تاپ بپرسید که آیا مناسب این کار هست یا نه

---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------

ممنون از راهنمايي ، راستش تا جايي كه تحقيق كردم i5 مناسب هست و 5650 هم همانطور كه شما هم عنوان كرديد مناسب به نظر مي رسه اما نميدونم از نظر سخت افزاري در مجموع اوكي هست يا خير - متاسفانه هيچكدوم از دوستاني كه كار گرافيكي مي كنند رو دسترسي ندارم كه بپرسم !

9. این کاربر از safa33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مرسی
    بله من روتر وایرلس دارم که اینترنت رو از رادیو وایرلس در پشت بام با کابل میگیره و توی خونه share میکنه.(به طور پیش فرض هم روی B+G+N هست و لپ تاپ دوستم که asus و اون هم سری N هست درایو وایرلسش سرعت 75 رو نشون میشه و وقتی فایل کپی میکردیم با سرعت 8.5 تا 10 مگابیت در ثانیه کپی میکرد.اما مال من حداکثر 3.5 مگابیت!!!
    ما من وقتی روتر رو روی N میزارم اصلا لپ تاپ کانکت نمیشه.این نشون میده که N نیست دیگه حالا چرا گفته میشه N نمیدونم.

11. این کاربر از mohammad1983 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

[QUOTE=safa33;5889962]

ممنون از راهنمايي ، راستش تا جايي كه تحقيق كردم i5 مناسب هست و 5650 هم همانطور كه شما هم عنوان كرديد مناسب به نظر مي رسه اما نميدونم از نظر سخت افزاري در مجموع اوكي هست يا خير - متاسفانه هيچكدوم از دوستاني كه كار گرافيكي مي كنند رو دسترسي ندارم كه بپرسم !
    سلام
    دوست عزیز من این لب تاپو با کانفیگ ci3 و گرافیک 5470 برای انجام کارهای گرافیکی گرفتم
    من بهتون این اظمینان رو میدم که بهترین گزینه برای انتخاب شما همین 5010 میتونه باشه منکه با این کانفیگ تموم کارهای گرافیکیمو براحتی هرچه تمام تر انجام میدم و کوچکترین مشکلی هم تا حالا برام پیش نیومده
    من هم با لب تاپم بازی میکنم هم برنامه نویسی هم نقشه کشی و هم فتو شاپ باهاش کار میکنم هیچکدوم ازینائی که گفتم رو تا حالا به مشکل باهاشون برخورد نکردم
    به نظرم برای اینکه تا چند سال آینده اصلا" به فکر تعویض لب تاپت نباشی بهتره یه دونه ci5 بگیری با گرافیک 5650 که دیگه به هیچ عنوان مشکلی پیش نیاد
    میخوامت
    تابعد
    یا حق

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مرسی
    بله من روتر وایرلس دارم که اینترنت رو از رادیو وایرلس در پشت بام با کابل میگیره و توی خونه share میکنه.(به طور پیش فرض هم روی B+G+N هست و لپ تاپ دوستم که asus و اون هم سری N هست درایو وایرلسش سرعت 75 رو نشون میشه و وقتی فایل کپی میکردیم با سرعت 8.5 تا 10 مگابیت در ثانیه کپی میکرد.اما مال من حداکثر 3.5 مگابیت!!!
    ما من وقتی روتر رو روی N میزارم اصلا لپ تاپ کانکت نمیشه.این نشون میده که N نیست دیگه حالا چرا گفته میشه N نمیدونم.
    عجیبه نباید اینطور باشه
    متاسفانه چون مودم من فقط b و g رو ساپورت میکنه نمیتونم خودم این مورد رو تست کنم
    شما در کنترل پنل برنامه DW WLAN Card Utility رو اجرا کن و در سربرگ site monitor ببین سرعت رو چند نشون میده
    دوستان اگه درباره این مشکل دوستمون نظری دارن راهنمایی کنن

14. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

عجیبه نباید اینطور باشه
    متاسفانه چون مودم من فقط b و g رو ساپورت میکنه نمیتونم خودم این مورد رو تست کنم
    شما در کنترل پنل برنامه DW WLAN Card Utility رو اجرا کن و در سربرگ site monitor ببین سرعت رو چند نشون میده
    دوستان اگه درباره این مشکل دوستمون نظری دارن راهنمایی کنن

سلام عزیز
    من نمی دونم مشکل چیه ولی واستون از همین قسمت یه عکس گرفتم تا خودتون اطلاعاتو از توش دربیارین:

Last edited by sina.belyad; 27-02-2011 at 14:34.

16. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •