تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 1124 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299339389789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

آقا من 1 هفته هست كه چراغ adsl عشقي شده . در طوله روز مثلا 3 ساعت خاموش ميشه 2 ساعت وصله . بعد وقتي خاموشه چراغ و مودم و ميبرم ميزنم سر سيم ورودي . اونجام قطعه . زنگ زدم پشتيباني پورتم رو چك كردن گفتن درسته . پس مشكل از كجا ميتونه باشه ؟ ممكنه از مودم باشه ؟ DLINK 2730 N150

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

تو که میخای ماهی 27 تومن بدی از پارس آنلان بگیری کلی به نفعته!
    فعلا دست نگه میدارم و برای یک ماه میخواهم از مخابرات 256 بگیرم تا ببینم وضعیت مخابرات چطوریا میشه اون موقع تصمیم نهایی را میگیرم ... شایدم رفتم طرف اینترنت ماهواره ای چون وسایل و تجهیزاتشو دارم و اکانت 512 یک ماهه شم با قیمت بسیار مناسبتر نسبت به مخابرات از طریق اینترنت فروخته میشه

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

OK اما هر چیزی قابل ردیابیه
    نه اصلا توی این فکرها نباش که اینها چیزی حالیشون باشه ( چون توی ایران همانطور که همه میدونیم بر اساس سواد و علم طرف کسی را برای پستی استخدام نمیکنند و شرط استخدام طرف یک سری سوالات مذهبی و اصول عقاید اسلام و وفاداری به ... ) است. اگر باور نداری صبح روز شنبه برو مخابرات بعثت واحد adsl ببین اونجا که محل اصلی داده ها و پخش اینترنت است کی ها دارن کار میکنند اون موقع است که میبینی طرفت یک ابله اما اعتقادی است که استخدام شده

4. 2 کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نه اصلا توی این فکرها نباش که اینها چیزی حالیشون باشه ( چون توی ایران همانطور که همه میدونیم بر اساس سواد و علم طرف کسی را برای پستی استخدام نمیکنند و شرط استخدام طرف یک سری سوالات مذهبی و اصول عقاید اسلام و وفاداری به ... ) است. اگر باور نداری صبح روز شنبه برو مخابرات بعثت واحد adsl ببین اونجا که محل اصلی داده ها و پخش اینترنت است کی ها دارن کار میکنند اون موقع است که میبینی طرفت یک ابله اما اعتقادی است که استخدام شده
    دوستان قبلا گفتم و بعضی از دوستان هم باز تاکید کردن ولی به نظر میرسه هنوز یه عده قبول نکردن در اینکه راحت میتونن پیداتون کنن شک نکنین با spoofing شما فقط ردتون توی لایه‌ی ۲ (از مدل OSI) پاک کردین (التبه اونم نه کامل...)‌ ولی ۵ تا لایه‌ی دیگه هست. شماره تلفن شما در مرکز ثبت میشه (چون شما با یه خط مخصوص به مرکز وصل شدین نه با لپتابتون توی مدرسه) و خلاصه راههای مختلفی از ساده تا سخت هست که میتونن ردیابیتون کنن. حالا اینکه طرف گفته یه مدت استفاده نکنین تا ردیابیش کنیم دو چیز رو نشون میده:

۱. اوج بیسواد و بی‌کفایتی آدمائی که سیستم رو میگردونن این فقط مربوط به مخابرات نیست کافی هر کدوم از ادارات یه تماس کاری داشته باشین ت ببینین چطوریه
    ۲. این نشون داده که طرف حالا یا به کل بلد نبوده یا اینکه سیستم کلا درست تنظیم نشده که اون بتونه استفاده کنه که کمی عجیب هست این (که همون حالت اول محتمل‌تره)‌ و بعد دست به دامان یه روش عهد بوق به اسم پیگیری و ردگیری شدن (یعنی راهکار مهندس این بوده که به همکارش تو بخش ردگیری مراجعه کنه!! حالا یعنی همه‌ی سیستم‌ها آنالوگه‌::؟ )

با این حال اصلا روی بی لیاقتی اینا حساب نکنین. ممکنه از یه فرد از خارج شرکت کمک بگیرین (مشاوره) و کم کم چند مورد پیش بیاد تو جلسشون مطرح میشه و کم کم یاد میگیرن با این موارد چطور برخورد کنن و چطور سریع شناسائی کنن. در نهایت هم ازینکه این مسئله قابل ردیابی هست شکی نداشته باشید.

پ.ن: تعمدا بحث رو گفتم که دوستان خودشون برن تحقیق کنن به نتیجه برسن. وگرنه من هم باهاتون موافقم که حقمون رو نمیدن و ...

6. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

باور کن خیلی فیلم هندیه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آقا دیگه فیلم هندی نیست که برادر من

من اصلا کاری به اینکه استفاده از خط دیگران کار خوبی هست یا نه کار ندارم . خودمم تا حالا یک بار هم این کار رو انجام ندادم ..

اما به این شکل هم نیست که اگر آی پی بزنی تو گوگل نقشه محل سکونتت رو بده .... نهایت آخرش خیلی بخواد درست کار کنه شهری رو که هستی نشون میده ...

در ضمن کسی که ریسک این کار رو به جون میخره باید اینقدر اطلاعات داشه باشه در این زمینه که مک عوض کنه با آی پی خودش وصل نشه و اینکه کار های امنیتی بعدش رو انجام بده ...

اون سایت ها ی پ..و..ر..ن و گرافی های معروف ایرانی رو هم چند سال طول کشید تا سپاه با این همه امکانات گیرشون آورد .. تازه از طریق عامل بیرونی. نه --
    دوستان با اکانت های دو مگ بقیه دیگه نمیشه وصل شد؟ چند تا امتحان کردم نشد ولی 1 مگ ها مثل قبل کار میکنن

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

اسم این شرکت که نمیگی آخرین حرفش "ل" نیست
    نه! اما اولش >>>>ن<<< <
    اگه گفتی!!!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

باور کن خیلی فیلم هندیه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان با اکانت های دو مگ بقیه دیگه نمیشه وصل شد؟ چند تا امتحان کردم نشد ولی 1 مگ ها مثل قبل کار میکنن
    نه دوست من یک مگها هم برای من از کار افتاده خیلی از 512 و 256 ها هم از کار افتاده حالا شما میگید یک مگها هنوز فعالند بیا ما ایمیل میدیم شما برامون بفرست

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

حتی با 64 کس دیگه هم نمیشه وصل شد!
    راستی قیمت 256 چند بود؟ 17؟ چرا مخابرات شهرای دیگه میده 12؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

حتی با 64 کس دیگه هم نمیشه وصل شد! راستی قیمت 256 چند بود؟ 17؟ چرا مخابرات شهرای دیگه میده 12؟
    فکر کنم 12 تومنه محدوده

اگه نباشه جاش خالی می مونه .s.a.e.e.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اکانتهای قبلی همشون قطع شدن ... در مورد گیر افتادن هم با عوض کردن مک هم گیر میفتین.پسر دایی خودم که از پارس انلاین استفاده میکرد یه بار بردنش ازش تعهد گرفتن و پول حجم مصرفی بقیه رو هم ازش گرفتن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •