سلام داداشی. شرمنده !!! راستی اون پست رو دیدم. من خواستم بگم تنظیمات ویندوزت یه مشکلی چیزی داره ولی آخه من خیلی وقت پیش یه چند بار همچین پیامی دیده بودم و اصلا یادم نیست قصه از چه قرار بود ...
خب در مورد درایور قضیه ش با بایوس خیلی فرق فوکوله.
درایور رو میریزی جواب نداد یا ویندوزت هنگ کرد خب یه ریکاوری میکنی یا ساده تر با سیف مد میری تو ویندوز و آن اینستالش میکنی و از این جور کارهای نرم افزاری. مثلا من یه بک آپ با ویندوز داش کوچیکم گرفتم گفتم ببینم رو سیستم خودم هم میشه اون رو استفاده کرد یا نه !!!1
.gif)
.gif)
خب کلا درایوراش برعکسه من بود یعنی من سی پی یو اینتل و گرافیک ای ام دی (منظورم ای تی آی هست که ای ام دی خریده) و مال اون سی پی یو ای ام دی و ... اصلا ویندوزه بدون هنگ نتونست بالا بیاد. با سیف مد رفتم تو هر چی درایور دیدم زدم منفجر کردم و بعد سیستم مثل آدم اومد بالا فقط هیچ درایوری توش نداشت و البته بعدا هم سی پی یو مشکلات داشت کلا بی خیالش شدم.
بایوس یه قطعه به شکل حافظه ی رید انلی یا جدیداش فلش مموریه که اگه اشتباه پروگرم بشه کلا مادربورد کار نمیکنه.
.gif)
اشتباده که میگم مثلا ورژن خوبی نباشه یا برق وسط کار قطع بشه ....
این درایور هام که گاهی میذارم چون مرتبط با تاپیکه به نظرم میتونه مفید واقع بشه وگرنه شما درایور جدید هم نصب نکنی مشکلی نداره.
گاهی تو یه درایور یه باگ فیکس مثلا در مورد درایور گرافیک وجود داره که مثلا اجرای یه بازی رو سیستم رو کلی متحول میکنه.
گاهی درایوری مثل تاچ پد عیب و ایراد خاصی نداره و آپدیت کردن درایور یه مقدار جزئی ممکنه مفید باشه. من همیهش آپدیت میکنم و حتی ورژن بتا هم استفاده میکنم چون به نظرم ممکنه یه باگ هایی وجود داشته باشه که با این کار رفع میشه.
ضمنا یه چینج لاگ برای همچین نرم افزارهایی وجود داره که روند تغییرات رو نشون میده و تغییرات مهم رو توش نوشته که میشه از اون هم استفاده کرد تا متوجه تغییرات درایور جدید نسبت به قدیمیش شد.
.gif)
.gif)
.gif)