تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 451 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299339389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

[QUOTE=mohammad-rsh;5527095]
    دوستان درایور جدید:

درایور تاچ پد Elantech برای n61jq که مال 9 روز پیشه:

با این آپدیت چه تغییری تو کاربرد تاچ پد ایجاد میشه؟

والله من که لپ تاپم گارانتیه وقت نشده برم بگیرمش. صبح میرم شب برمیگردم دیگه .. ولی چیزی که میدونم اینه که قابلیت زوم رو به دلیل مشکلاتی نا فعال کرده و همچنین آپشن اسمارت اریا رو هم نا فعال میکنه. این دومی یادم نیست چی بود.

حالا لپ تاپم بود اول نصب میکردم و اگه مساله ای نبود لینک میذاشتم که یه موقع مشکلی برای دیگران هم پیش نیاره ولی خب الان که ...

حالا شما خودت تصمیم بگیر ... من که همیشه نصب میکنم و تست میکنم و اگه مشکل داشت ورژن قبلی رو میریزم و استفاده میکنم . شما فعلا آپدیت نکنی شاید بهتر باشه. ورژن بعدی بیاد ببینم چه طوره و لینکش رو هم میذارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

در کل که خب هيچ وقت يه Laptop رو نميشه با يه PC مقايسه کرد ولي خب تا اونجايي که ميتونيد سعي کنيد محيط رو براش خنک نگه داريد و حتما حتما از CoolPad استفاده کنيد.
    راستي شما مگه PC نداري که از اين بدبخت انقدر کار ميکشيد ؟!

پست جالبي داداي کلي خنديدم
    والا داداش شما به ما soosk هم بگي ما حرفي نداريم اون براي مزاح بود جيگر
    شما اختيار داري عزيز , سروري
    والا کاملا حرفت متين و درست هست و ايشالا اگه بتونم حتما تستش ميکنم .
    مگه الان 82 نداري
    حامد جان من خودم هم از همين مدل يکي براي دوستم گرفتم و بدبختانه ايشون براي تحصيل رفته مشهد , وگرنه تا الان حداقل ميتونستم کلي تستش کنم و ديگه با عظم راسخ بهتون بگم .
    در ضمن باز هم ميگم اين مدل يکي از بهترين هاي Asus هست و مشکلي رو که من ميگم کاملا نرم افزاري هست نه سخت افزاري !!
    يعني حتي اگه هم فرض بگيريم که حرف من درست باشه جاي هيچ نگراني نيست و با update Bios درست خواهد شد.
    من که خودم خيلي دوست دارم کوچيکترين مشکلي نداشته باشه چون پاي آبروم هم وسطه
    اختيار داري من کلا زياد شوخي مي کنم.n82 من امادست اگه با گفتن حل ميشه بگيد، گزارش نتيجه تست هارو ميدم.در کل نگران نيستم و مي دونم که مشکلي هم اگه باشه اساسي نيست.ممنون از اينکه از ان82 من تعريف کرديد.
    با توجه به تجارب بچه ها در آپديت بايوس و مشکلاتي که پيش اومده ترجيح مي دم اين ريسکو نپذيرم و اين کارو پس از تائيد خود اسوس انجام بدم اما اگه شما زحمت بکشيد و ته توي اين ماجرا رو در بياريد کمک بزرگي به جامعه n82jq دار ها کرديد.ممنون
    ايها الناس! در مورد اون 2 تا سوال پست قبليام هم اگه کمک کنيد ممنون ميشم.ممنون

3. این کاربر از lllhamedlll بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    تا بوده همین بوده! همیشه اوضاع بازار تو ایران بسیار ناپایدار و تابع معادلات فراوانیه که خریدار رو دچار سردرگمی و مشکلات فراوانی میکنه! در هر مقطع زمانی بهانه ای برای این مشکلات وجود داره. درست پارسال قبل از عید یک کلاه برداری بزرگ تو بازار واردات لپ تاپ اتفاق افتاد که تا ماه ها بازار و ورود محصولات جدید رو دچار شک کرد . اخبارش تو مطبوعات مربوط به آی تی منعکس شد!
    مطلب دیگر اینه که همیشه محصولات روز قیمت بالاتری دارن و به مرور زمان قیمت میاد پایین و وقتی قیمت یک قطعه پایین میاد یعنی اینکه مدل های جدید و بروز وارد شده و اونها از بورس خارج شدن!
    و مطلب دیگه اینکه تجربه نشون داده که دو سه نوبت در سال زمان برای خرید مناسبه! یکی همین آبان هست که خرید های ماه مهر انجام شده! و در ضمن به دلیل سال نوی میلادی و ورود محصولات جدید در بازار جهانی قیمت محصولات قدیمی به شدت کاهش پیدا میکنه (هر چند بازار ایران زیاد تابع بازار جهانی نیست اما به هر حال موثره) و این زمان زمان خوبیست برای خرید! زمان دیگر بعد از عید در اردیبهشت ماه و تا قبل از خرداد ماه هست و دیگری هم در مرداد ماه! اما در کل تفاوت قیمت در حد ناچیز ممکنه باشه و برای جلوگیری از دچار شدن به نوسانات و اتفاقات عجیب غریب بازار بهتره هر زمان که شما بودجه دارید و به نتیجه ر قطعی درباره ی مدل مورد نظر رسیدید اقدام به خرید کنید! چون 20 30 تومن ارزش این همه ملاحظه کاری رو نداره!
    داخل جعبه رو دوستان در صفحات قبل دوستان با عکس معرفی کردند!
    داخل جعبه ی بیرونی یک جعبه ی کوچکتر هست که خود لپ تاپ در اون جعبه ی دوم هست! و یک کیف که در کنار اون جعبه قرار گرفته ! و یک ماس هست ! + آداپتور و کابل برق و درفترچه ی راهنمای فارسی و انگلیسی و یک دی وی دی که شامل درایور هاست! اما سی دی ویندوز نیست که شما باید بعد از خرید ریکاوری بگیری!
    و اما جعبه باید آک باشه مهمترین مطلبی که به شما اطمینان میده اینه که لپ تاپ رو با گارانتی معتبر بخری که شماره سریال دستگاه شما روی کارت گارانتی حک شده باشد! گارانتی های معتبر و رسمی اسوس تو ایران : سازگار ارقام و امرتات و ویستاپخش هستند! اینها گارانتی های معتبر هستند و لاغیر ! البته کلا لپ تاپ های اسوس دارای دو سال گارانتی بین المللی هستند اما خدماتی که تو ایران به شما خواهند داد بستگی به همین شرکت هایی داره که عرض کردم.
    در مورد سوال آخر ! فکر نمی کنم کسی بتونه پاسخ قطعی به شما بده چون هنوز سه چهار سال از تولید این لپ تاپ نگذشته و کسی هم تجربه ی این زمان استفاده رو نداره! در کل بنا بر تحقیقات خود من ، آمار نشون داده اسوس جزو برند های کم مشکل هست در دنیا !
    اما کلا لپ تاپ وسیله ی حساسیه و باید در مراقبت و استفاده از اون محتاط باشید! مثلا خود من و چند تا از دوستان که این مدل رو داشتن یه مشکلاتی براشون پیش اومده! برای شخص خود من در اثر ور رفتن با بایوس دستگاه بود که چندین بار بی دلیل آپگریدش کردم که در این بین اختلالی پیش اومد و ناچارا بردم گارانتی و بدون هزینه ای (با پیگیری زیاد) و در زمان نسبتا مناسبی درستش کردن و گارانتی من سازگار بود!
    این بستگی به استفاده ی شما داره! من از همه ی برند ها مشکلات فراوان دیدم! هم سونی و هم دل و هم توشیبا و ... به هر حال از هر برندی بخرید امکان بروز مشکل هست اما در برند هایی مثل اسوس بنا بر آمار بسیار کمتر از بقیه است!
    ممنون از پاسخگویی.یعنی شما می گی با توجه به اینکه تا هفته اول مهر قیمت n61jq حدود 1450 بوده و بعد از اون تو این حدود 20 روز 100 تومن گرون شده به قیمت سابق برنمی گرده و نهایت اگه بخواد ارزون بشه 20-30 تومن ارزون می شه؟

شما الان قیمت این هفته n61jq را دارید که در بازار چند می فروشند؟

و یک سوال دیگه اینکه آیا روی صفحه کلید n61jq حروف فارسی هم حک شده یا اینکه باید جداگانه برچسب حروف را خودم براش بگیرم و بچسبونم؟

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ممنون از پاسخگویی.یعنی شما می گی با توجه به اینکه تا هفته اول مهر قیمت n61jq حدود 1450 بوده و بعد از اون تو این حدود 20 روز 100 تومن گرون شده به قیمت سابق برنمی گرده و نهایت اگه بخواد ارزون بشه 20-30 تومن ارزون می شه؟

و یک سوال دیگه اینکه آیا روی صفحه کلید n61jq حروف فارسی هم حک شده یا اینکه باید جداگانه برچسب حروف را خودم براش بگیرم و بچسبونم؟
    والا من اون همه رو نوشتم که بگم اوضاع قابل پیش بینی نیست! مثلا یه وقت دیدی دیگه اصلا از این مدل وارد نشد! حساب کتاب نداره! و البته من هم اصلا تو بازار نیستم که بخوام درباره ی قیمت ها نظر دقیقی بدم.
    ممکنه به حالت اول برگزده ولی همین امروز دوباره اخبار می گفت قیمت دلار دوباره اندکی بالا رفته! خلاصه اوضاع اقتصاد ایران این روزها به شدت در نوسانه و روز به روز هم بدتر میشه به نظر من و فعلا امیدی به بهبودی نیست پس هر کس زودتر بخره سود کرده! این مطالب یک سری نگرش به بازار و عملکرد در این وضعیت هست و واقعیت ممکنه جور دیگری رقم بخوره!
    در مورد صفحه کلید ، بله حروف ""فارسی "" رو بطور چاپ شده داره یعنی حروف پ و ژ و گ و چ هم موجوده.

6. 2 کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام داداشی. شرمنده !!! راستی اون پست رو دیدم. من خواستم بگم تنظیمات ویندوزت یه مشکلی چیزی داره ولی آخه من خیلی وقت پیش یه چند بار همچین پیامی دیده بودم و اصلا یادم نیست قصه از چه قرار بود ...

خب در مورد درایور قضیه ش با بایوس خیلی فرق فوکوله.
    درایور رو میریزی جواب نداد یا ویندوزت هنگ کرد خب یه ریکاوری میکنی یا ساده تر با سیف مد میری تو ویندوز و آن اینستالش میکنی و از این جور کارهای نرم افزاری. مثلا من یه بک آپ با ویندوز داش کوچیکم گرفتم گفتم ببینم رو سیستم خودم هم میشه اون رو استفاده کرد یا نه !!!1 خب کلا درایوراش برعکسه من بود یعنی من سی پی یو اینتل و گرافیک ای ام دی (منظورم ای تی آی هست که ای ام دی خریده) و مال اون سی پی یو ای ام دی و ... اصلا ویندوزه بدون هنگ نتونست بالا بیاد. با سیف مد رفتم تو هر چی درایور دیدم زدم منفجر کردم و بعد سیستم مثل آدم اومد بالا فقط هیچ درایوری توش نداشت و البته بعدا هم سی پی یو مشکلات داشت کلا بی خیالش شدم.

بایوس یه قطعه به شکل حافظه ی رید انلی یا جدیداش فلش مموریه که اگه اشتباه پروگرم بشه کلا مادربورد کار نمیکنه. اشتباده که میگم مثلا ورژن خوبی نباشه یا برق وسط کار قطع بشه ....

این درایور هام که گاهی میذارم چون مرتبط با تاپیکه به نظرم میتونه مفید واقع بشه وگرنه شما درایور جدید هم نصب نکنی مشکلی نداره.
    گاهی تو یه درایور یه باگ فیکس مثلا در مورد درایور گرافیک وجود داره که مثلا اجرای یه بازی رو سیستم رو کلی متحول میکنه.
    گاهی درایوری مثل تاچ پد عیب و ایراد خاصی نداره و آپدیت کردن درایور یه مقدار جزئی ممکنه مفید باشه. من همیهش آپدیت میکنم و حتی ورژن بتا هم استفاده میکنم چون به نظرم ممکنه یه باگ هایی وجود داشته باشه که با این کار رفع میشه.

ضمنا یه چینج لاگ برای همچین نرم افزارهایی وجود داره که روند تغییرات رو نشون میده و تغییرات مهم رو توش نوشته که میشه از اون هم استفاده کرد تا متوجه تغییرات درایور جدید نسبت به قدیمیش شد.

دشمنت شرمنده داداشم این چه حرفیه
    داش علیرضا دقیقا منظور منم همین Bios بود !!! از کجا بفهمیم که یه Update Bios مشکلی نداره !!؟؟
    راستی نگفتی چطوری شد که bios رو سوزوندی ؟!

داداش در مورد اون مشکل BD هم خواهشا کمکم کن چون کارم گیره باید از چند تا BD یه BackUp بگیرم حتما.
    اختيار داري من کلا زياد شوخي مي کنم.n82 من امادست اگه با گفتن حل ميشه بگيد، گزارش نتيجه تست هارو ميدم.در کل نگران نيستم و مي دونم که مشکلي هم اگه باشه اساسي نيست.ممنون از اينکه از ان82 من تعريف کرديد.
    با توجه به تجارب بچه ها در آپديت بايوس و مشکلاتي که پيش اومده ترجيح مي دم اين ريسکو نپذيرم و اين کارو پس از تائيد خود اسوس انجام بدم اما اگه شما زحمت بکشيد و ته توي اين ماجرا رو در بياريد کمک بزرگي به جامعه n82jq دار ها کرديد.ممنون
    ايها الناس! در مورد اون 2 تا سوال پست قبليام هم اگه کمک کنيد ممنون ميشم.ممنون

اگه زیر دستم باشه بهتره حمید جان.چون بازم برای تست باید از رفیقم کمک بگیرم .

آره دقیقا کاره درستیه منم از وقتی مشکلات بچه ها رو دیدم دیگه سمت bios نرفتم .

حتما حتما

داره خودمونی میشه mohammad-rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

گارانتی امرتات 1490000
    البته احتمالا 3درصد مالیات بر ارزش افزوده هم ازت می گیرن!!
    Last edited by mohammad-rsh; 18-10-2010 at 11:43.

9. این کاربر از mohammad-rsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام
    اینکه میگن asus pro 64jq مدل سفارشی asus n61jq میباشد یعنی جه ؟چیش سفارشیه؟
    در کل به نظرتون کدومشون بهتره؟

11. این کاربر از pashootan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام به همگی.
    من میخوام یه لپ تاپ ایسوس بگیرم که تو 3 تا مدل موندم که کدوم رو بگیرم.
    به نظرتون کدوم این مدل ها عالیه؟
    n61jq ?
    n82jq که من تو یه سایت دیدم زده بود 1 میلیون و 350 هزار.
    ul30jt ?
    کدومشون خوبه و اگه زحمت نیست قیمت هم برام حتما بزارین.
    و یه سوال دیگه داشتم که آیا کات گرافیک geforce 325m 1g بالاتره یا ati 5730 1g بالتر و قویتره؟
    تو رو خدا اگه میشه زودجوابمو بدین.
    از همگی ممنون.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام
    اینکه میگن asus pro 64jq مدل سفارشی asus n61jq میباشد یعنی جه ؟چیش سفارشیه؟
    در کل به نظرتون کدومشون بهتره؟
    عزیز سفارشی یعنی این که سازگار اومده به اسوس سفارش داده که یک لپتاپ بزنه با این مشخصات ... میدونی چی میخوام بگم؟ یورایی همون n61 هست با همون برد و کانفیگ اما اسمش فرق داره . همینطور ممکنه برند رم یا مشخصات هارد هم فرق کنه اما همون کانفیگه گیرت اومد شک نکن .

14. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام به همگی.
    من میخوام یه لپ تاپ ایسوس بگیرم که تو 3 تا مدل موندم که کدوم رو بگیرم.
    به نظرتون کدوم این مدل ها عالیه؟
    n61jq ?
    n82jq که من تو یه سایت دیدم زده بود 1 میلیون و 350 هزار.
    ul30jt ?
    کدومشون خوبه و اگه زحمت نیست قیمت هم برام حتما بزارین.
    و یه سوال دیگه داشتم که آیا کات گرافیک geforce 325m 1g بالاتره یا ati 5730 1g بالتر و قویتره؟
    تو رو خدا اگه میشه زودجوابمو بدین.
    از همگی ممنون.
    دوست عزیز سلام
    اگر این مشخصات سخت افزاری که من برای UL30JT پیدا کردم درست باشه و مقایسش با مشخصات سخت افزاری دو نوت بوک دیگه ، به من میگه که شما به درستی نمی دونید که دنبال چی هستید! یعنی تصور درستی از نیازتون در استفاده از لپ تاپ ندارید!
    این مشخصات UL30JT
    Specifications
    Intel Core i5-520UM 1.07 Ghz processor with Intel Boost technology (boosts frequency when needed)
    4 GB of RAM DDR3 1067 MHz
    2.5″ 640 GB hard-drive 5400 rpm + Online Storage
    X4500M graphics + Nvidia GT310M + Optimus
    Wi-Fi N, Bluetooth 2.1, Gigabit LAN
    3xUSB ports, card-reader, webcam, VGA+HDMI output, speakers
    8 Cell battery 5600 mAh 84 Wh
    Windows 7 (Ultimate on this particular version, but it will probably ship with Home)
    weighs 3.7 pounds (1.75 kg)

و این مشخصات N61JQ-JX061V
    Intel Core i7 720QM@1.6GHz (Turbo Boost 2.8GHz), 6MB L3 Cache
    CPU
    DDRIII 4GB 1333MHz (Dual Channel) Memory
    640GB SATA 5400RPM Hard Disk
    Blu-Ray + Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW) (Combo) Optical Drive
    ATI Mobility Radeon HD 5730 1GB Graphic
    16" (1366 x 768) LED-Backlight LCD Display
    Atheros AR9285 Network Adapter Communication
    Atheros AR8131 PCI-E 1000 Family Ethernet
    Camera
    Bluetooth 270
    Kensington Lock Security
    1 x USB 3.0 ports Ports
    2 x USB 2.0
    VGA Output
    RJ45
    HDMI
    Multi Card Reader
    Express Card
    eSATA
    Headphone+SPDIF
    Mic
    2.91 Kg Weight
    Windows 7 Home Premium 64-bit + Asus Express Gate Operating System

و مشخصات سخت افزاری N82JQ که مشابه N61JQ هست با این تفاوت که سایزش 14 اینچه و کارت گرافیکش هم انویدیاست و از نظر قدرت گرافیکی تقریبا همرده است با 5730 ATI هست .

می بینیم که اولی در یک رده و کلاس کاملا متفاوت با دوتای دوم هست! یعنی خیلی از نظر سخت افزار پایین تره ضمن اینکه سایزش هم بسیار کوچک هست 13.3 اینچ!
    اینجا شما باید ببینی که چه نیازی داری! اگر سخت افزار قوی نیاز داری بدون نقل مکان زیاد N61 اگر سخت افزار قوی می خوای و در حرکتی و زیاد اینور اونور می بری لپ تاپ رو N82 و اگر در حرکتی و سخت افزار متوسط می خوای و کراهای سبک انجام میدی UL30 ولی توجه داشته باشید که این سهخ لپ تاپ تو سه کلاس متفاوت هستن!
    قیمت 61 تو سایت ها همون 1490 هست ولی دوستان گفتن کمی بالا رفته در دو مورد دیگر هم چیزی پیدا نکردم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •