تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 674 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299339389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان برای 360 نسخه english اومده ؟

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

حالا چون IGN به بازی 9 داده پس بازی شاهکاره؟!
    این سایت کلا امتیاز 9 و بالاتر به بازی ها خیلی زیاد میده. به قول یه نفر کلا زیاد حالش خوب نیست
    امتیاز سایت گیم اسپات خیلی مهمه. اگه اون سایت به بازی 9 بده( که خیلی بعیده) معلومه یه شاهکار به تمام معنا ِ
    کی همچین حرفی زده ؟
    IGn از تمام لحاظ از گیم اسپات رسمی و قابل اعتماد تره
    گیم اسپات اصلا یک مرجع به حساب نمیاد و یک وب گاه شخصیه اما IGn بعنوان یک دائره المعارف کار می کنه

3. 3 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    اقا ما هم امروز بالاخره بازی کردیم. بازی خیلی عالی شده و بسیار نرم و روونه. حرکات طبیعیه بازیکنا خیلی خوب کار شده. پاس ها عالیه دیگه نمیشه الله توکلی توپ بندازی برسه به یارت . باس برنامه برای تک تک پاس ها و شوت ها داشته باشی. شوت از راه دورم که بسیار غیر طبیعی گل میشد دیگه تمومه . باید هدف دار بشوتی و تازه اونوقت ایا گل بشه یا نه تمام اینها حاکی از حرفه ای تر شدن و سخت تر شدن بازی حکایت داره که این خیلی عالیه . دیگه کسی مثل من نمیتونه تو یه بازی امار گلشو دو رقمی بکنه. حتی الان تو تاپ پلیر باختم دادم که یه خورده دردناک بود و لی از طرفی خوشحال شدم که دیگه بازی کشکی کشکی نیست. در کل عالیه حداقال از فیفا کامپیوتر خیلی بهتره. راستی راجع به مسی منم با دوستمون که گفته مسی گرا شده موافقم کارش به جایی رسیده که کلیپ لیگ قهرمانان رو هم سانسور کرده و فقط مواقعی که مسی زو نشون میده پخش میکنه. اگه کاملشو از کانال های دیگه ببینید ( قبل از یه بازی ) متوجه این سانسور میشید.

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

Kamyar_AnathemA جان من هم با تمام احترامی که برای نظر شما قائل هستم ولی خیلی با نظر شما موافق نیستم

این که شما می گی اگه الان بخواد می تونه نسخه 2020 رو بده بیرون واقعاً دور از منطق هستش

اگه یک شرکت مثلاً همه تواناییهاش رو رو نکنه و بعضی ها رو واسه یه وقته دیگه بزاره با عقل جور در می آد ولی نه تا این حد.

اینکه اگه الان مثلاً تمام مشکلات رو برطرف کنه برای سال بعد چیزی نداره و بازار رو از دست میده اصلاً درست نیست اگر این جوری بود هیچ وقت کونامی برای pes 2010 پچ بیرون نمی داد که بعضی از مشکلات و باگها برطرف بشه!!! و نگه می داشت برای 2011

قطعاً برای سال ها و نسخه های بعدی روی خیلی از نکاتی که شاید تا الان بهش نپرداختن یا اینکه اصلاً بهش فکر نمی کردن ، می شه کار کرد. مطمئناً با تکنولوژیهای جدید که روز به روز در حال پیشرفت هستن در آینده خیلی امکانات دیگه برای طراحی بازیها وجود خواهد داشت که الان نیست!

در ضمن در این بازار رقابتی شرکتی که بخواد با برطرف نکردن مشکل فعلی به فکر بازار سال بعد باشه خیلی زود بازار خودش رو از دست می ده و برای آینده نمی تونه حتی روی مشتری های فعلیش حساب کنه چه برسه به مشتریهای جدید!!!!
    شاید من منظورمو بد بیان میکنم
    ببین دوست من اون سال 2020 رو من مثال زدم و برای بار سوم دارم میگم منم نمیگم کونامی این کارو انجام میده
    خودمم میدمنم دور از منطق هست این کار
    منظور من از این حرف اینه که نه تنها شرکت کونامی بلکه تمامیه شرکت های موفق حهان در هر زمینه ای برای پروژه هاشون یک سال یک سال بزنامه ریزی نمیکنن و اینجوری نیست که وقتی نسخه 2011 اومد تو بازار تازه بشینن فکر کنن ببینن برای نسخه 2012 چیکار کنن !
    این شرکت ها از الان برای چند سال آینده برنامه ریزی دارن و اینو حتما بدون که از الان برای کونامی مشخص هست که در چند سال آینده پیس با چه خصوصیاتی قراره وارد بازار بشه
    البته همیشه بخشی از این برنامه ریزی اختصاص داده میشه به اینکه ببینن شرکت های رقیب چیکار میکنن و چه محصولاتیو با چه کیفیتی وارد بازار میکنن که اینا هم بتونن در صورت داشتن شرایط برگ برنده خودشونو رو کنن و از رقیبشون جلو بزنن و از اونا عقب نمونن
    این یک سیاست در همه شرکت ها هست که محصولات جدیدشون همیشه با نسخه قبلی فرق داته باشه که مردم برن و محصول رو بخرن
    مثال دیگه ای که میشه زد اینه که شرکت نوکیا گوشی که امسال وارد بازار کرد خیلی راحت میتونست اینو 2 سال قبل هم وارد بازار کنه و اینجور نیست که بگیم تکنولوژی که نوکیا امسال در گوشیاش بکار برده 2 سال قبل قادر نبوده این کارو بکنه و تازه به این تکنولوژی دست پیدا کرده
    یهو نمیاد از دوربین 2 مگاپیکسل بپره به 7 مگاپیکسل !
    از 2 میاد به 3 اما باز مثلا فوکوس اتوماتیکو نمیذاره رو گوشی
    سال بعد 4 مگاپیکسل میده بیرون با فوکوس اتوماتیک اما باز یه جای یکی دو تا چیزو خالی میزاره که سال بعد بده بیرون و الی آخر...

ذر مورد اون قسمت از حرفات که گفتی کونامی پچ میده برا بازی
    شما خودت جواب خودتو دادی
    خودت گفتی که پچ میده بیرون و بعضی از باگ هارو برطرف میکنه و بعضی دیگه باقی میمونه
    وقتی خودت میگی بعضی از باگ ها باقی میمونه یعنی حرف منو قبول داری

کونامی برای پیس 2010 یکسری پچ داد بیرون و بعضی از باگ هارو ار بین برد اما همونجور که دیدیم مشکل دروازه بان ها و صدای تماشاگرا و بعضی چیزای دیگرو برطرف نکرد و گذاشت در نسخه 2011 این باگ هارو تا حدودی برطرف کرد و همونطور که از صحبت دوستان هم مشخصه دروازه بان ها و تماشاگرا نسبت به 2010 بهتر شدن

به نظر شما کونامی قادر نبود در همون نسخه 2010 این باگ هارو از بین ببره ؟
    حتما میتونست این کارو بکنه اما به اون دلایلی که سه بار گفتم این کارو نکرد و گذاشت در 2011 برطرف کنه
    همچنان که در نسخه 2011 هم باگ هایی موجود هست و با دادن پچ بعضی هارو برطرف میکنه و حتما بعضی هارو برطرف نمیکنه که در 2012 یا نسخه های بعدش برطرف کنه

در مورد قسمت آخر حرفاتونم باید اینو بگم که اگه مشکل مشکل مهمی باشه که واقعا بازیو تحت تاثیر قرار بده حتما سعی میکنن زود برطرف بشه

اما مشکلی مثل صدای تماشاگران مشکله مهمی نیست که بخواد بازیو در حدی بد جلوه بده که مردم نرن سمت اون بازی
    باز مشکل دروازه بانی اهمیتش از صدای تماشاگران بیشتره که میبینیم و دوستان هم گفتن در 2011 تا حد زیادی بهتر شده

با تشکر

6. 2 کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کی همچین حرفی زده ؟
    IGn از تمام لحاظ از گیم اسپات رسمی و قابل اعتماد تره
    گیم اسپات اصلا یک مرجع به حساب نمیاد و یک وب گاه شخصیه اما IGn بعنوان یک دائره المعارف کار می کنه
    !!!
    تا اون جایی که من می دونم همه اعتقاد دارن که سایت گیم اسپات بهترین سایت بازیه
    سایت IGN سایت خوبیه ولی امتیاز بالا به بازی ها زیاد میده. من امتیاز pes رو کاری ندارم. شما می تونی بری ببینی که حتی به بازی های معمولی که از سایت های دیگه امتیاز زیاد بالایی نگرفتن این سایت امتیاز خیلی بالا داده! در مورد این می تونم خیلی مثال بزنم. این سایت رو دیگه همه می شناسن
    به هر حال امیدوارم میانگین امتیاز pes بالا بشه چون میانگین امتیاز دیگه دروغ نمیگه. مشخصه دیگه...

8. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چیکار کنم الان؟!!! همه جای دیسک رو هم گشتم نه خبری از کیجن بود نه سریال نامبر نه رجیستر کد!

10. این کاربر از aRThaS_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

دوست عزیز چند صفحه قبل شماره سریال قرار داداه شده بود

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یکی جواب مارو بده اینی که برای دانلود سایتا گذاشتن به زبان انگلیسیه؟

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

به نظر اکثر کاربران اروپایی هیچی از بازی حالیشون نیست واقعا میگم به این سایتها و نمراتشون اعتقاد ندارم
    من معذرت میخام اما با ضعیف ترین دید بینایی هم میشه فهمید گرافیک pes همیشه از fifa بهتر بوده اما نمره گرافیک رو به فیفا میدن و همینطور در هر بازی نمره ها خیلی واقعی نیست شما بازی کن ببین چقدر ازش لذت میبری

14. 8 کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

همیشه از این عجایب آدم تو فروم ها میبینه !!

آخه سایتی که ادیتورش بره بازی ساز بشه و تو EA و 2K Games کار کنه که دستیار سازنده اصلی تو Command & Conquer 3: Tiberium Wars و همچنین سازنده Command & Conquer: Red Alert 3 باشه به نظرت تو وب گاه شخصی کار میکنه؟!
    من اصلا کاری ندارم به اینکه این بازی سال گذشته به PES داده 6.5 شاید شما به خاطر این ناراحتی
    در کل چیزی به اسم اینترنت هست و آدم میتونه توش سرچ کنه و نیاد یه حرف الکی بزنه!

IGN این چند ساله اینقدر کیلویی نمره داده که واقعا آدم میمونه اینا چطوری به این امتیازات رسیدن.

در کل به نظر من برتری خاصی از نظر اعتبار هیچ نسبت به هم ندارن فقط اینکه IGN کیلویی نمره میده همین!

16. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •