سلام.
بازار علاءدین : خیابان جمهوری زیر پل حافظ.(تقاطع خیابان جمهوری و خیابان حافظ)
بازار موبایل : همون پل حافظ رو یه 300 متر به طرف جنوب تو خیابان حافط که بری پایین سمت راستت میبینی.با علاءدین فاصله چندانی نداره.![]()
سلام.
بازار علاءدین : خیابان جمهوری زیر پل حافظ.(تقاطع خیابان جمهوری و خیابان حافظ)
بازار موبایل : همون پل حافظ رو یه 300 متر به طرف جنوب تو خیابان حافط که بری پایین سمت راستت میبینی.با علاءدین فاصله چندانی نداره.![]()
ممنون از راهنمايتون (Atropates)
فقط اگه كسي ميتونه بگه چجوري گوشي تو صفحه اول افقي ميشه ممنون ميشم . ميدونم ك احتياج به برنامه نداره چون خودم يبار شانسي افقيش كردم ولي نفهميدم چجوري بود
دوست عزيزاخه من لنگ همين صد تومنم ...زوري 500 جور كردم و اولين بارمه كه اينقدر به گوشي پول ميدم
به نظر من يه كم صبر كني بهتره
500 تومن پول كمي نيست
حدود يك ماه صبر كن فكر نميكنم بازار با ورود اين نكسوس اس اينجوري بمونه
خدا رو چي ديدي شايد با همين پول يه گوشي توپ گرفتي
بچه ها گلکسی سيستم dlne داره مثل 8910 بدون کابل به تلويزيون وصل شد ؟
هنوز منظورت رو دقیق متوجه نشدم حقیقتش رو بخوای , می خوای همیشه گوشیت به صورت افقی آیکون هاش و Home Screen اش دیده شن دیگه آره ؟ یا نه می خوای با برگردوندن گوشی این اتفاق بیافته ؟ اگه با برگردوندن گوشی و افقی شدن Home Screen راضی میشی این سادست ADW Launcher رو نصب میکنی Auto rotation رو هم فعال میکنی , تمام ! ولی همیشه افقی نمیمونه اینجوری و اگه گوشی رو افقی نگیری و عمودی بگیری توو دستت Home Screen هم عمودی میشه , Auto rotation رو هم غیر فعال کنی باز میشه عمودی , فک کنم توو یه حالتی می خوای که وقتی Auto rotation رو غیر فعال کردی بره به حالت افقی , آره ؟فقط اگه كسي ميتونه بگه چجوري گوشي تو صفحه اول افقي ميشه ممنون ميشم . ميدونم ك احتياج به برنامه نداره چون خودم يبار شانسي افقيش كردم ولي نفهميدم چجوري بود
بله داره , ولی بچه ها قبلا میگفتن فقط با تلوزیون ها ی سامسونگ میشه این ارتباط رو برقرار کرد , چند وقت پیش هم توو TV دیدم خبرنگار BBC توو کره داشت از پیشرفت جامعه و صنعت کره گزارش میداد بعد یه جا رسید به همین گلکسی خودمون ! رفت سراغ همین dlne , گوشی رو وصل کرد به تلوزیون و فیلم پخش کرد ولی اونجا هم تلویزون سامسونگ بود مارکش . حالا نمی دونم با تلویزون های شرکتای دیگه هم میتونه این ارتباط رو برقرار کنه یا نه .بچه ها گلکسی سيستم dlne داره مثل 8910 بدون کابل به تلويزيون وصل شد ؟
چطوریش رو عرض کردم خدمتتون دوست عزیز , این رام رو از این لینک :الانم که هی میخوام رمشو عوض کنم ولی موندم چطوری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود کنید بعد بریزید توو گوشیتون بعد برید ریکاوری گوشی , بزنید نصب شه , همین . از اون JPJPG ای هم که می خواید نصب کنید مطمعن باشید رام بهتریه .
پ.ن : اون فایلی که دانلود کردی معلوم نیست اون فایل dll توش چیکار میکنه ! من توو اندروید فایل dll ندیده بودم تا حالا !! بعد فایل pit اش کجاست این رام ؟! دوست عزیز نصب رام اصلی مثل رام کاستوم نیست یه فایل اشتباه رو توو Odin بزنید توو قسمتی که باید Kernel رو بزنید گوشیتون Dead میشه , Dead هم انگلیسی پاره آجر هست!
پیشنهاد من اینه آقا یاشار عزیز حتما صبر کن , مخصوصا با در نظر گرفتن اینکه از گوشی اندرویدی آشنایی لازم رو نداری تا بری سمت دست دومش و اینکه پولت رو خورد خورد جمع کردی و واست ارزشش زیاده , اون دو تا گوشی رو هم به نظر من با گلکسی نمیشه مقایسه کرد . این گوشی اولا اینجوری نمیمونه و قیمتش افت خواهد کرد مثل هر گوشی دیگه ای , دوما ایشالا پول هم یکم دستت میاد تا زیادم صبر نکنی , همین الانش 590 تا 610 تومن بچه ها قیمت میگن از بازار برا 8 گیگشاخه من لنگ همين صد تومنم ...زوري 500 جور كردم و اولين بارمه كه اينقدر به گوشي پول ميدم...از يه بابت اطلاعاتي از گوشي اندرويد دست دوم ندارم (يه موقع نندازن بهمون)حالا موندم بين s8530 نو يا s8500 نو يا i9000 دست دوم....خدا رو چه ديدي شايد معجزه شد قيمتش افت كرد يا پول دستم اومد.
مگه حالا N8 چیز خاصی داشت ؟فكر نكنم اين قيمت بياد اخه چيز خاصي نداره![]()
ولی گذشته از شوخی وقتی رفتم قیمت های شیش هفت ماه پیش گلکسی رو دیدم به این نتیجه رسیدم Nexus S قیمت اولیّش زیاد در نظر بگیریم از 800 بیشتر نمیشه (اگه گوگل بیخیال شده باشه و مثل نکسوس اولی موقع توزیع ادا در نیاره)
Last edited by Atropates; 11-12-2010 at 05:54.
سلام
* هنگام خرید این گوشی به چه چیزهایی باید دقت کرد؟ تا به حال گوشی اندرویدی نداشتم لطفا بگید چیکار کنم؟
* خرید این گوشی با گارانتی، منو فارسی رو هم ساپورت میکنه؟
* اگر سیستم عاملش رو آپدیت کنیم، منو فارسی از بین میره (در صورت داشتن منو فارسی)؟
* در مورد جنس بدنه گوشی، این که گفته میشه خیلی خوب نیست یعنی هنگام کار کردن (یا بعد از مدتی) بدنه اون صدا میده؟
* نرم افزار GPS تهران برای این گوشی وجود داره؟
ممنون میشم این سوالات رو جواب بدید.![]()
سلام
دوستان آیا کسی می دونه اگه بخوام یه مموری 16 برای مدل 8 گیگ این گوشی بگیرم بهترین مشخصات برای این مموری چی هست ؟ چه مارکی و چه کلاسی تا باعث کند شدن گوشی نشه .
و آیا می شه با برنامه 91pcsuit به برنامه ها آدرس داد که روی مموری خارجی نصب بشن؟
با تشکر از همه
من تی وی سامسونگ دارم اما نمیشه.باید access point داشته باشی که حدود 60 دلار پولشه.البته رو ال ای دی های سه بعدی خودش هست.
3 دکمه را چک کن .سریال نامبر رو چک کن.
حتما با گارانتی بخر تا هم یک رام درست و حسابی فارسی داشته باشه و هم خیالت راحت باشه.
این گوشی چون سبکه واسش حرف در آوردن که جنس بدنش پلاستیک و بده اما اصلا اینطور نیست !!! البته بستگی داره شاید یکی از بدنه فلزی بیشتر خوشش بیاد و سنگینی گوشی را هم تحمل کنه.
برای اینکه ببینی این گوشی چطوریه قبل از خرید برو به نمایندگش شماره 1 پارس ماکروتل (بازار موبایل ) و نمونه ای که اونجا گذاشتند را بردار و باهاش کمی کار کن ببین خوشت میاد یا نه.
بله اگه رامو عوض کنی و رامی بزاری که فارسی ساپورت نکه فارسیش می پره.
نرم افزار gps تهران هم براش هست مثل maverick
موفق باشی
سلام
من رممو عوض کردم
اسمش هست
I9000JPJPG
به نظرم سرعتش کمتر شده نسبت به رم قبلیم
قبلا یه گذینه برا usb بود که میشد از اینترنت گوشی رو کامپیوتر استفاده کرد ولی الان همچین گذینه ای نداره
برنامه خاصی هست برا این مورد{خیلی واجبه }
با allshare هم وصل نمیشه چون من از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)