تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 296 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

چشم فردا در اولین فرصت بازی می کنم
    حسین جان میشه تو برنامه هفته ششم یه تغییر کوچیک بدی تا بایرن میزبان چلسی باشه ؟
    آره خب شما موقع انتخاب تیم خودت و تیم چلسی با جهتهای راست و چپ دسته بازی میتونی تیم خودتو میزبان قرار بدی و چلسیو مهمان .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین امروز تیمت که واقعا شاهکار کرد توی مسابقات مواظب باش که اینجوری نشی

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام به همه دوستان گل.اول از همه خذف میلان عزیز و رئال رو به هوادارانشان تسلیت میگم.مخصوصا به هواداران میلان که با دیدن ترکیب تیم باید چنین نتیجه ای رو هم انتظار می داشتیم.ایشاا... سری آ جبران میکنیم.
    من بخاطر تاخیر طولانی مدتم و بی نظمی هایی که احتمالا بخاطر من بوجود اومده از همه عذر خواهی میکنم اما مواردی پیش اومد که حدود یک هفته اصلا نتونستم بیام اینترنت.و از اینکه تیمم هنوز واگذار نشده ممونم.
    اما من باز هم شاید نتونم مثل قبل حضور داشته باشم.جمعه یا پنجشنبه حتما میام و جواب نهایی ام رو برای ادامه یا انصراف میگم تا حق کسی ضایع نشه.
    در آخر هم از همه دوستان و بخصوص حسین جان که در غیابم زحمت اداره تیمم به گردنش افتاد تشکر میکنم.

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

اقا من رفتم برا بازی با بارسا . . .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من مسابقات تا حدود یه هفته دیگه ادامه پیدا کنه بعدش حدودا دو سه هفته تعطیل بشه. چون توی عید خیلی ها ممکن هستش مسافرت برن.

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

اینتــر میــلان 2 - 1 بـــارسلــــونـــا
    • این سیو :
      کد:
      برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    • اینم فرم بـــارسا :
    • و اینـــهم آمـــار بـــازی :
    تا به حال تو عمرم این چنین بازی رو ندیده بودم . یک ربع اول که از دفاع خودم نمیتونستم تکون بخورم و فقط و فقط بارسا حمله میکرد . بعد از این حملات بارسا بازی یکم متعادل شد و یکی دوتــا حمله به سمت دروازه بــارسا داشتم. و نیمه اول 0-0 به پایان رسید. شروع نیمه دوم با توپ گیری از حریف با یه پاس تودر برا اتوئو با یه شوت از راه دور توپ به توردروازه بــارسا بوسه زد. و در طی چند حمله دیگه از طرف من وفشار تماشاگران یه کرنر بدست اومد که بروی دروازه سانتر کردم ومدافعین برگشت دادن که با یه شوت سهمگین توسط زانتی و با برخورد به چند نفر وارد دروازه بارسا شد. (OG) . گلی رو هم که خوردم . زلاتان از راست توپ رو سانتر کرد و کامبیاسو گرامی توپ رو با یه ضربه سر زیبا وارد دروازه خودی نمود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من الان چند تا بازی معوقه رو به کامپیوتر سپردم بعد از اعلام نتایج بازیها نکاتیو باید درموردوضعیت لیگ بگم تا مسابقات از این حالت بلاتکلیفی دربیاد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اقایون سلام عرض شد.
    من تایپیک اول رو خوندم چیزی نفهمیدم.اگه میشه یکی منو راهنمایی کنه که چیکار باید کرد.و اصلا جریان چیه؟(زیر دیپلم لطفا)

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من حاضرم که بازی ها رو انجام بدم
    من باید با چه تیمی بازی کنم و میشه بگین چطور باید بازی ها رو انجام بدیم و چه روزایی بازی داریم ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

متاسفانه اخیرا بعضی از بچه ها نسبت به انجام بازیهاشون خیلی بی توجهی میکنن مسلما این مساله نوعی بی احترامی به بقیه تلقی میشه . علاوه بر این , این مساله سبب اختلال در نظم بازیها شده درحال حاضر از 11 نفری که ابتدای فصل برای این بازیها اعلام آمادگی کردن 5 نفر یا اعلام انصراف دادن یا برای ادامه بازیها دودل هستند و یا اینکه کلا وضعیت خودشونو اعلام نمیکنن .
    به هر حال با این شرایط و با توجه به اینکه داریم به ایام نوروز نزدیک میشیم به نظر میرسه بعد از پایان هفته هفتم بازیها باید موقتا بازیها رو تعطیل کنیم و بعد از تعطیلات بچه ها وضعیت خودشونو مشخص کنند که آیا تا آخر فصل خواهند بود و یا اینکه از ادامه بازیها منصرف شدن اگر تعداد افرادی که منصرف شدند زیاد باشن ما مجبوریم مجددا لیگو با تعداد کاربران کمتر راه اندازی کنیم چون زیاد جالب نیست که من هر روز چند تا بازی معوقه رو به کامپیوتر بسپارم چون اینکار هر روز کلی وقت از من میگیره علاوه بر این سبب مشکلاتی در لیگ میشه .
    بنابراین ما بعد از پایان هفته هفتم لیگ موقتا لیگ رو تعطیل میکنیم تا وضعیت بچه ها مشخص بشه .

برنامه هفته چهارم بازیها

توضیحات :
    • مهلت انجام بازیهای این هفته تا سه شنبه 18 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
    • مهلت ارسال فرم ترکیب دوشنبه 17 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
    آرسنال 0 ---------------------------------------- بایرن مونیخ 0 ( این بازی بدلیل برگزار نشدن در زمان مقرر به کامپیوتر واگذار شد )

فرم ترکیب تیم بایرن مونیخ برای این بازی :
    کد:

چلسی 0 --------------------------------------- یوونتوس 0 ( این بازی بدلیل برگزار نشدن در زمان مقرر به کامپیوتر واگذار شد )
    اینتر 1 ------------------------------------------- میلان 2
    من سیتی 2 ------------------------------------ لیورپول 3
    بارسلون 1 --------------------------------------- لاتزیو 0 ( این بازی بدلیل برگزار نشدن در زمان مقرر به کامپیوتر واگذار شد )
    رم 4 --------------------------------------------- لیون 1
    گالاتاسرای 0 ------------------------------------ منچستر یونایتد 0 ( این بازی بدلیل برگزار نشدن در زمان مقرر به کامپیوتر واگذار شد )
    رئال 3 ------------------------------------------- والنسیا 0

برنامه هفته پنجم بازیها

توضیحات :
    • مهلت انجام بازیهای این هفته تا چهارشنبه 19 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
    • مهلت ارسال فرم ترکیب سه شنبه 18 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
    مارسی 0 ------------------------------ بایرن مونیخ 1
    یوونتوس 1 ----------------------------- لیورپول 0 ( این بازی بدلیل برگزار نشدن در زمان مقرر به کامپیوتر واگذار شد )
    لاتزیو 0 -------------------------------- اینتر میلان 2
    آ.اس رم 2 ----------------------------- چلسی 1
    منچستریونایتد 0 ----------------------- بارسلون 0 ( این بازی بدلیل برگزار نشدن در زمان مقرر به کامپیوتر واگذار شد )
    آرسنال 0 ------------------------------ رئال مادرید 0 ( این بازی بدلیل برگزار نشدن در زمان مقرر به کامپیوتر واگذار شد )
    میلان 1 ------------------------------- وردربرمن 1

برنامه هفته ششم بازیها

توضیحات :
    • مهلت انجام بازیهای این هفته تا پنج شنبه 20 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
    • مهلت ارسال فرم ترکیب چهارشنبه 19 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
    چلسی ---------------------------بایرن مونیخ
    لاتزیو ----------------------------- یوونتوس
    اینتر 2 -------------------------------بارسلون 1
    لیورپول --------------------------- آرسنال
    رم 2 ---------------------------------میلان 1
    منچستر سیتی ----------------- منچستر یونایتد
    رئال مادرید 1 ----------------------- لیون 0

برنامه هفته هفتم بازیها

توضیحات :
    • مهلت انجام بازیهای این هفته تا جمعه 21 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
    • مهلت ارسال فرم ترکیب پنچشنبه 20 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
    بایرن مونیخ ----------------------------- لیورپول
    منچستریونایتد-------------------------- یوونتوس
    مارسی --------------------------------- اینتر
    رئال مادرید ------------------------------ چلسی
    بارسلون -------------------------------- وردربرمن
    رم -------------------------------------- لاتزیو
    آرسنال --------------------------------- پورتو
    میلان ----------------------------------- آژاکس

سیو بازیها :

کد:
    Last edited by 4039; 11-03-2010 at 13:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •