سلام میخوام یه سینمای خانگی با ویژگی های زیر بگیرم تا 650 تومن.
-1-کیفیت صدا-
2-hdmi 1080p
3-وایرلس
لطفا راهنمایی ام کنید.![]()
سلام میخوام یه سینمای خانگی با ویژگی های زیر بگیرم تا 650 تومن.
-1-کیفیت صدا-
2-hdmi 1080p
3-وایرلس
لطفا راهنمایی ام کنید.![]()
سلام خدمت دوستان
امپ YAMAHA RX-V767 تهران پیدا میشه ؟ اگه هست قیمتش چنده چه باندی میتومن باهاش ست کنم
نظرتون راجب این چیه DENON-AVR-1911 تهران پیدا میشه ؟ اگه هست قیمتش چنده چه باندی میتومن باهاش ست کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ازین 2 تا کدومش رو پیشنهاد میکنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من به denon 2310 یه نظری داشته باشی از 1911 بهتره
سلام به همه اساتید محترم
دوستان من قصد خرید سینما خ سامسونگ دارم
2-3 روز دیگه میرم بانه واسه ال ای دی
اما با یه فروشنده صحبت کردم گفت سینما تهران بگیر
حالا شما جایی رو سراغ دارین بدون گارانتی سینما خ بفروشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام خدمت همه دوستان
دنبال یه سینما خانگی در حد 500 600 تومن ، یکم اینور یا اونورتر میگشتم ، میخواستم ببینم چه مدلی رو پیشنهاد می کنین
من خودم اینو انتخاب کردم :
میخواستم ببینم نظر بقیه دوستان چیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک سوال مبتدیانه هم داشتم !
مثلا این مدل که 2 تا ورودی HDMI داره ، میشه دستگاه دیگه ای رو با این ورودی بش وصل کرد و از خروجیش به تلویزیون وصلش کرد ؟ و اینکه این ورودی ها رو پلیرن یا مستقیم رو سیستم صوتی ؟ چون پلیرش رو احتمالا قراره عوض کنم
مطمئنا شما هرچقدر فضای آکوستیک بهتری داشته باشید از هر لحاظ بهتره ولی زمانی که این شرایط برای شما و یا هر کس دیگه ای وجود نداشته باشه چاره ای جز کنار اومدن با موضوع رو ندارید.
سلام.ممتون از اطلاع رسانیتون.
ببینید دوست عزیز این به سلیقه شما بر می گرده.باید صدای جفتش رو بشنوید و انتخاب کنید.
با توجه به اینکه من صدای این پکیج رو نشنیدم که بخوام در موردش نظر قطعی بدم.
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
حدود یک ماه پیش نمایندگی خ ولیعصر بالاتر از بهشتی داشت.بک سری به اونچا بزنید.
بچه ها می گفتن که هایپر استار هم داره.
armin-nas،
اگه فضای اتاقت کوچکه بهتره بلندگو 606 جامو نگیری که مشکل اکوستیکی پیدا میکنی، این بلندگوها به دلیل دو تا سوپر ووفری که پایین هر کدومش هست نیاز به فضای بزرگی دارند.
Last edited by Artam01; 01-01-2011 at 22:20.
جناب mr_rayan اگه جواب ما رو هم بدین ممنونت میشم
چون احتمالا تا فردا پسفردا میخواستم تهیه کنم گفتم از راهنمایی شما هم استفاده کنم
\
تقريباً 30-40 متر ميشه فضام
ميشه بگی چطوری ميشه صدا؟
تقريباً 30-35 متر ميشه فضام
ميشه بگی چطوری ميشه صدا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)