سلام اقای مدیر.فایلalteriwnet luncher MW2 خرابه لطفا درستش کنید.من دیگه جونم درومده هیچ جا این فایلو نمیتونم پیدا کنم تورو خدا لینک دانلود رو درستش کنید.با تشکر
سلام اقای مدیر.فایلalteriwnet luncher MW2 خرابه لطفا درستش کنید.من دیگه جونم درومده هیچ جا این فایلو نمیتونم پیدا کنم تورو خدا لینک دانلود رو درستش کنید.با تشکر
دوستان با همین روش که صفحه ی اول ضده میشه هنوز MW2 رو انلاین بازی کرد یا روش عوض شده ؟
مستر سرور جدید و دارای آنتی چیت و آنتی ه ک ایرانی که کاملا هم رایگانه جایگزین مستر سرور ضعیف و پر ازچیتر و البته پولی قبلی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من 1 مشکلی دارم،iw4mp برای من اجرا نمیشه و این ارور رو میده could not find zone code_pre_gfx_mp.ff باید چی کار کنم؟ لطفا کمکم کنیناینم اضافه کنم که single player مشکلی نداره و به راحتی میاد
دوستان 1 مشکل دیگه دارموقتی میرم تو multiplayer این ارور میاد Exceeded limit of 1200 weapon assets بعد از بازی میاد بیرون تورو خدا کمکم کنین،من از شیوه mw2 client_from_old و alterIwent استفاده کردم،لطفا کمکم کنین
![]()
سلام !
من بازیو دارم و ورژنش 1.0.159 !
حالا میخوام بازیو به صورت لن با دوستان انجام بدم ! ( بدون اینترنت )
چه فایلهایی رو باید دانلود کنم ؟
چه پچی میخوام ؟
آقا لینکا خرابنجایگزین کنین لطفا
خوب ببخشید میگما برای لن مثل کالو 4 کسی ایده نداره که مثل کلو 4 بتونیم با لن اون شکلی بازی کنیم جون من فقط تونستم 2 نفره بازی کنم نه بیشتر برای لن میگما![]()
سلام من تازه گیم رو خریدم یه مشکلی دارم که ( سهDVD) وقتی نصب تموم میشه ری استارت می کنم بهد که بالا اومد میخوام single player بازی کنم ارور steam must be running to play this game رو میده
خواهشا کمکم کنید برادران
کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممک!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)