تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 432 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299339389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

همزمان میشه توی علمی کاربردی توی 2 تا رشته در 2 تا دانشگاه جدا تحصیل کرد؟!
    بند 3 تذکرات مهم صفحه 3 دفترچه راهنماي شرکت در پذیرش دوره مهندسی فناوري و دوره کارشناسی حرفهاي (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی – کاربردي مهرماه سال 1392

هيچ دانشجويي مجاز نيست همزمان در دو رشته يا دو مقطع در موسسههاي دولتي و يا غيردولتي تحصيل نمايد. در صورت تخلف طبق آييننامه انضباطي دانشجويان با وي رفتار خواهد شد.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بند 3 تذکرات مهم صفحه 3 دفترچه راهنماي شرکت در پذیرش دوره مهندسی فناوري و دوره کارشناسی حرفهاي (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی – کاربردي مهرماه سال 1392

هيچ دانشجويي مجاز نيست همزمان در دو رشته يا دو مقطع در موسسههاي دولتي و يا غيردولتي تحصيل نمايد. در صورت تخلف طبق آييننامه انضباطي دانشجويان با وي رفتار خواهد شد.
    اره اینو که میدونم
    خیلی ها هستن توی دوتا دانشگاه(علمی کاربردی و دولتی)درس میخونن همزمان
    میخواستم ببینم میشه توی دوتا دانشگاه علمی کاربردی مخفیانه درس خونده؟یا توی سیستم نماد/سجاد و ... مشخصه و نمیشه بار دوم ثبت نام کرد؟

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

اره اینو که میدونم
    خیلی ها هستن توی دوتا دانشگاه(علمی کاربردی و دولتی)درس میخونن همزمان
    میخواستم ببینم میشه توی دوتا دانشگاه علمی کاربردی مخفیانه درس خونده؟یا توی سیستم نماد/سجاد و ... مشخصه و نمیشه بار دوم ثبت نام کرد؟
    اگر هم قرار اینکارو بکنید، عاقلانه تره که توی دو نوع دانشگاه متفاوت باشه.. این که توی دو تا واحد علمی کاربردی همزمان توی دو تا رشته مجزا درس بخوانید ریسک لو رفتنش خیلی بالاست! اما مثلا اگه دانشگاه آزاد و علمی کاربردی یا پیام نور و علمی کاربردی باشه بهتره به نظر شخص بنده.. توی داتشگاه آزاد که بنده درس خوندم تا حالا نشنیدم کسی مخفیانه توی دو تا دانشگاه آزاد دو تا رشته بخونه، یعنی اصلا سیستم اتوماسیون دانشگاه آزاد بعید میدونم همچین اجازه ای بده!، حالا بحث شهریه های وحشتناک دانشگاه آزاد رو کاری باهاش ندارم!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگر هم قرار اینکارو بکنید، عاقلانه تره که توی دو نوع دانشگاه متفاوت باشه.. این که توی دو تا واحد علمی کاربردی همزمان توی دو تا رشته مجزا درس بخوانید ریسک لو رفتنش خیلی بالاست! اما مثلا اگه دانشگاه آزاد و علمی کاربردی یا پیام نور و علمی کاربردی باشه بهتره به نظر شخص بنده.. توی داتشگاه آزاد که بنده درس خوندم تا حالا نشنیدم کسی مخفیانه توی دو تا دانشگاه آزاد دو تا رشته بخونه، یعنی اصلا سیستم اتوماسیون دانشگاه آزاد بعید میدونم همچین اجازه ای بده!، حالا بحث شهریه های وحشتناک دانشگاه آزاد رو کاری باهاش ندارم!
    آزاد که ادم ورشکست میشه برای از ما بهترونه.این همه پول بدی برای یک کاغذ پاره فوق دیپلمم تو ازاد گرفتم حیف پول
    تنها مشکلی که میتونه باشه اینه که برای جای دوم که بخوای ثبت نام کنی بفهمنن که در حال حاضر توی یک دانشگاه دیگه مشغول به تحصیل هستی ولی بعید میدونم همچین امکانی داشته باشن!اونم علمی کاربردی! که یه پرداخت انلاین شهریه نداره!سایت درست و حسابی و سیستم درست و حسابی نداره!
    ولی فکر کنم لیست دانشجو ها در سامانشون ثبت میشه و زیر دست تهران باشه.به نظرتون میفهمند ؟ دو مرکز مختلف علمی کاربردی باشیم با دو رشته مجزا؟
    Last edited by ahriman323; 21-08-2013 at 01:12.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان یه سوال:
    الان من برای دوره کاردانی ناپیوسته ای که تو اردیبهشت گذاشته بودن ثبت نام کردم (ثبت نام برای پذیرش بدون کنکور) نتیجش هم که اومد و نوشته بود قبول شدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منتها برای ثبت نام در دانشگاه اطلاعیه ای نیومد
    حالا دو سه روزه که باز پذیرش جدید اومده:

الان میشه یه نفر توضیح بده اونی که من ثبت نام کردم و نتیجش هم اومد که قبول شدین چی بوده اصلا؟
    با توجه ه اینکه همین اردیبهشت بوده پس قاعدتا ثبت نام دانشگاه باید برای اول مهر باشه که اگه هست این اطلاعیه جدید و شرکت در پذیرش چی اون وقت؟

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

دوستان یه سوال:
    الان من برای دوره کاردانی ناپیوسته ای که تو اردیبهشت گذاشته بودن ثبت نام کردم (ثبت نام برای پذیرش بدون کنکور) نتیجش هم که اومد و نوشته بود قبول شدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منتها برای ثبت نام در دانشگاه اطلاعیه ای نیومد
    حالا دو سه روزه که باز پذیرش جدید اومده:

الان میشه یه نفر توضیح بده اونی که من ثبت نام کردم و نتیجش هم اومد که قبول شدین چی بوده اصلا؟
    با توجه ه اینکه همین اردیبهشت بوده پس قاعدتا ثبت نام دانشگاه باید برای اول مهر باشه که اگه هست این اطلاعیه جدید و شرکت در پذیرش چی اون وقت؟
    کلاسای ثبت نام اردیبهشت از مهر شروع میشه
    فرق ثبت نام ادیبهشت با این چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

کسیکه کاردانی داره نمیتونه با مدرک دیپلم تو کاردانی علمی کاربردی ثبت نام کنه؟

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کسیکه کاردانی داره نمیتونه با مدرک دیپلم تو کاردانی علمی کاربردی ثبت نام کنه؟
    برای شرکت تو کاردانی علمی کاربردی داشتن دیپلم کفایت میکنه.

پروفشنال Tom Clancy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان پودمانی میخونم نرم افزار ، پودمان چهارم ، بعد الان میخوام دفترچه بگیرم تغییر بدم به ترمی ، اینی که الان تو سایت سنجش هست (جامع فنی و جامع حرفه ای) این همون ترمیه یا داستانش فرق داره؟؟!!
    بعد یکی از دوستان گفته که علمی کاربردی دیگه نرم افزار نداره !!! قضیه چیه !

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان پودمانی میخونم نرم افزار ، پودمان چهارم ، بعد الان میخوام دفترچه بگیرم تغییر بدم به ترمی ، اینی که الان تو سایت سنجش هست (جامع فنی و جامع حرفه ای) این همون ترمیه یا داستانش فرق داره؟؟!!
    بعد یکی از دوستان گفته که علمی کاربردی دیگه نرم افزار نداره !!! قضیه چیه !
    دیگه ترمی و پودمانی باهم شده و اسم خاصی نداره
    نداره دیگه

11. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •