تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 354 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آقا یه مدته این آیکون E که واسه GPRS گوشیه نمیره کلاً. چرا؟
    منتظر قبض هنگفت تلفنت باش! من به همین خاطر و کلاه برداری 200 هزارتمونای همراه اول آشغال سرویس اینترنت خطم رو غیر فعال کردم!!! روند کار به اینصورت هست که چون این گوشی ها حالت Diconect ندازه و باید صفحه رو ببندی که استفاده قطع بشه بعضی وقتا قطع نمیشه و به صورت دیفالت شروع به استفاده از نت میکنه. شما حتما یه بار گوشیت رو خاموش و روشن کن!!!
    آبه نظرم شما هم غیر فعال کن و از ایرانسل برای اینترنت استفاده کن که بفهمی چقدر استفاده کردی!!!

2. 4 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

راستش منم این مشکل رو داشتم و با کلی کند و کاو و جست و جو به یه چیزهایی دست پیدا کردم!
    ولوم صدای زنگ رو روی مثلا 3 بذار. بعد صدای خود گوشی رو( phone Sounds) بذار روی بلند مثلا 6
    صدای زنگ فقط از هدفون راست میاد! همون کوتاه!( راسته دیگه؟) برای جواب تماس هم فکر نکنم مشکلی باشه! همون دکمه اش رو بزنی وصل میشه!!
    نشد ممکنه مشکل از هندسفری باشه!!!
    یعنی واقعا هیچ راه دیگه ای نیست !!؟ 

الان دارم قدر K750 رو میدونم. تو جاوا تکه این سونی اریکسون

4. این کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

گه علاقه به سامسونگ داری به نظرم برو سمت گوشی هایی که سیستم عامل اختصاصی سامسونگ روشه اسمش رو یادم رفته الان!
    من یه فامیل دارم تو سامسونگ.یکی از کسانی که با مدیر فروش اصلی شرکت توی کره صحبت میکنه! میگه این گوشی ها و آندروید ها جزو بهترین نوع گوشیهای سامسونگ هستند!
    راستی این مشکل رو من خیلی باهاش در افتادم و دلیل اصلیش هم اینه که پروفایل هدفون نداره و وقتی وصل میکنی هدفون رو خودش اتوماتیک مثل سونی اریکسون که خودت گفتی ، پروفایل رو تغییر نمیده!!!

6. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

گه علاقه به سامسونگ داری به نظرم برو سمت گوشی هایی که سیستم عامل اختصاصی سامسونگ روشه اسمش رو یادم رفته الان!
    من یه فامیل دارم تو سامسونگ.یکی از کسانی که با مدیر فروش اصلی شرکت توی کره صحبت میکنه! میگه این گوشی ها و آندروید ها جزو بهترین نوع گوشیهای سامسونگ هستند!
    راستی این مشکل رو من خیلی باهاش در افتادم و دلیل اصلیش هم اینه که پروفایل هدفون نداره و وقتی وصل میکنی هدفون رو خودش اتوماتیک مثل سونی اریکسون که خودت گفتی ، پروفایل رو تغییر نمیده!!!
    سیستم عامل ختصاصی سامسونگ اسمش : BADA که خیلی خیلی داره روش سرمایه گذاری میکنه و مانور میده.
    و در حال حاضر بهترین گوشی های سامسونگ i9000 (آندروید)(یکی از رقیب های سر سخت آیفون) و s8500 wave (بادا) و Omnia2 ( ویندوز موبایل) و omnia HD (سیمبین) هستند

8. 3 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه maryam.n98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    کسی نیست اینجا تم های دخترونه را بذار؟
    راستی دیشب از همون جایی که جناب d.b23 گفتند خریدم 168 تومان با گارانتی اصلی (پارس مایکروتل)

یه :

میشه موقعی که گوشی داره تلویزیون پخش می کنه ، اونو به کامپیوتر وصل کرد و تلویزیون رو از طریق کامپیوتر دید؟

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

سلام
    کسی نیست اینجا تم های دخترونه را بذار؟
    راستی دیشب از همون جایی که جناب d.b23 گفتند خریدم 168 تومان با گارانتی اصلی (پارس مایکروتل)

یه :

میشه موقعی که گوشی داره تلویزیون پخش می کنه ، اونو به کامپیوتر وصل کرد و تلویزیون رو از طریق کامپیوتر دید؟
    مبارکه
    خوب خدا رو شکر که از جاهای مطمئنی خرید کردید(هم ادافون و هم کاویانی جفتشون معتبر هستن)
    من توکار تم نیستم ولی بزار میلاد والپیپیر اشو آپلود کنه.حتما راضی میشی.در ضمن میتونی عکس پشت زمینه منوی گوشی رو هم عوض کنی

اینم یه برنامه واسه ساختن والپیپر های 3 تایی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد تلویزیون هم نمیشه کاری کرد.

یه نکته واسه تلویزون هست : هر وقت جاتون رو عوض کردید تلویزون از منوی رو آپدیت کنید و آنتن رو هم تا اخر باز کنید تا بهتر بگیره

11. این کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

بچه ها اینم عکس کارت گارانتی اصلی پارس مایکروتل.
    حواستون به اون هولوگرام سمت چپ باشه.
    کارت های تقلب هم خیلی شبیه این هستن ولی یکم نازک ترند و در ضمن روی جعبه پارس مایکروتل اصلی هم هولوگرام این شرکت رو در جعبه هست

Last edited by d.b23; 23-06-2010 at 16:19.

13. این کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من یه فامیل دارم تو سامسونگ.یکی از کسانی که با مدیر فروش اصلی شرکت توی کره صحبت میکنه! میگه این گوشی ها و آندروید ها جزو بهترین نوع گوشیهای سامسونگ هستند
    ای بابا اگر اینقدر پول داشتم که تا الان 3-4 تا زن گرفته بودم

ولی بی شوخی میگم باهامون شوخی نکن، آخه تفاوت قیمتهاشون رو نمیگی. من این استار رو هم که گرفتم تا حدود زیادی آینده درخشان خودم رو به خطر انداختم با این ولخرجی

15. این کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ای بابا اگر اینقدر پول داشتم که تا الان 3-4 تا زن گرفته بودم

ولی بی شوخی میگم باهامون شوخی نکن، آخه تفاوت قیمتهاشون رو نمیگی. من این استار رو هم که گرفتم تا حدود زیادی آینده درخشان خودم رو به خطر انداختم با این ولخرجی
    ولی الان دیگه نسل روی دو نوع گوشیه! گوشیهای حرفی ای که گفتم و گرونه گوشیهای ساده که معمولا 40 تومنه!
    به نظر من این گوشی فقط برای کسانی هست که میخوان تاچ رو تجربه کنن!! اگه با گوشی های تاچ دیگه ای کار کرده باشی فرقشون رو میفهمی!
    من اولین گوشیم تاچ بود و مارکس زیمنس بود با صفحه ی 4 اینچی!
    فوق العاده بود! که دیگه مثل اون به بازار نیومد!
    وقتی اینو گرفتم فکر میکردم اسباب بازیه! واقعا بعضی وقتا تفاوت توی گوشی ها بسیار قابل احساسه!
    منم مثل توام زیاد ولخرجی نمیکنم!!اینم فقط جنبه ی استفاده بود! گوشی اولم رو خودم خریدم گوشی دومم که باز همین بودروبهم کادودادن!!! یعنی گفتن چی میخوای گفتم این!!!!البته الان به نظرم کوربی خیلی قشنگ تر و باحالتره!! ارزونتر هم هست. من 130تومن قیمت دارم!!!

17. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

وقتی صحبت میکنم با گوشی هر یک دقیقه یک بوق میزنه
    چکار کنم غیر فعال بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •