نه عزیز اینترنت گوشی رو با usb وصل کنی به pc
دمت گرم
نه عزیز اینترنت گوشی رو با usb وصل کنی به pc
دمت گرم
آره بعد از اینکه هاردم پرید نمایندگی عوض کرد ! می ترسم عوض کنم دوباره بپره![]()
اکثر کسایی که هاردشون پریده رامشون رسمی بوده
آقا من دو تا مشکل دارم که دیگه واقعا اعصابم رو خورد کرده...خواهشا کمک کنید
1.Inbox ام خیلی کنده....اسلوموشنه...چی کارش گنم؟
2.اس ام اس های فارسی رو در هم پرهم نشون میده،کیبورد فارسی هم نداره.اینو چی کار کنم؟
آقا من دو تا مشکل دارم که دیگه واقعا اعصابم رو خورد کرده...خواهشا کمک کنید
1.Inbox ام خیلی کنده....اسلوموشنه...چی کارش گنم؟
2.اس ام اس های فارسی رو در هم پرهم نشون میده،کیبورد فارسی هم نداره.اینو چی کار کنم؟پ.ن : البته همینطور که میرید و میبینید واسه من جواب نداد اما امیدوارم واسه شما بده ..... .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما رامتون چی هست؟
به نظر من یه رام سبک نصب کنید
واسه مشکل فارسی هم به نظر من از فارسی ساز مرصادوفینگر کیبورد یا رسکو کیبورد استفاده کنید
نه کاری به رام نداره این مساله .
این فارسی ساز مرصاد رو میشه لینک دانلود بدید ازش ؟
خب این کارهایی که اینجا گفته شده رو من انجام دادم،مشکل در هم بر هم بودن اس ام اس ها حل شد،ولی دو تا مشکل دیگه دارم:1.Inbox خیلی کنده 2.کیبورد فارسی ندارم
من از وفتی گوشیمو گرفتم رام رو عوض نکردم(یعنی اصلا بلد نیستم که باید چی کار کرد...ممنون میشم توضیح بدید)در نتیجه فکر کنم همون رام رسمی باشه دیگه...شما رامتون چی هست؟
به نظر من یه رام سبک نصب کنید
واسه مشکل فارسی هم به نظر من از فارسی ساز مرصادوفینگر کیبورد یا رسکو کیبورد استفاده کنید
اگر لینک این کیبورد فارسی هم بدید ممنون میشم.
دوستــان برای فارسی کردن تقویمتون این کارا که میگم بگنید:
این فایلها رو دانلود کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل اول رو داخل گوشیتون اجرا کنید و قسمت restore بزارید و از دکمه browse فایل دوم رو لود کنید و next بزنید وقتی کارش به اتمام رسید ریستارت کنید. بعدش میبینید که تقویمتون امکان فارسی و اتفاقات روز رو اضافه کرده... اگه widget داشته باشید میبینید ک هتقویمش فارسی شده .. اگه sence داشته باشید میبینید که اونم فارسی شده . شکل زیر نمونه ای از اون روی سنسه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)