تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 289 از 469 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299339389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

نمونه اون سوتی گره کور رو من هم دادم و آب میوه گیری رو خیلی بد گفتم. فرقش اینه که همه خندیدن و تابلو کردن ولی خودم خجالت کشیدم.

چند وقت پیش یه سوتی دادم و تو قلیون فوت کردم ولی چون زیاد مهم نبود گفتم ننویسمش. ولی دیروز داشتم سیستم رو گرد و خاک گیری و از این کارا میکردم که اومدم اون یارو راه راهه رو Cpu رو خاکشو فوت کنم عوضش همشو کشیدم تو دهنم.
    نمیدونم با چه عقلی این کارو کردم. یک ساعت سرفه و عطسه و آنفاکتوس میزدم.

پروفشنال Meisam Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من و دوستم دیشب رفتیم استخر... یه کم که شنا کردیم رفتیم تو قسمت سونا و جکوزی... بعد از تو آب گرم اومدیم پریدیم تو آب سرد. آبش کاملا شفاف بود و غیر از ما هم چند نفر دیگه تو حوض بودن. همه دورهادور وایساده بودیم به هم دیگه نگاه میکردیم. یهو من دیدم از زیر شورت دوستم یه مایه زرد رنگی داره بیرون میزنه و با یه حالت عجیبی تو آب پخش میشه ... منو میگی سریع به بقیه نگاه کردم تا ببینم اونها حواسشون هست که دیدم همشون با دهن باز دارن زیر آب رو نگاه میکنن. حالا این دوست ما هم کاملا عادی سرشو بالا گرفته بود و روبروشو نگاه میکرد. سه سوت حوض خالی شد و همه رفتن بیرون. منم یه پس گردنی زدم به دوستم و اومدم بیرون. جالب اینجاست که همه چیز رو انکار میکرد ...
    مسئولين استخر كاري نكردن؟
    فكر كنم تا عمر دارين ديگه به اون استخر نريد.

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

تو آزمایشگاه شیمی عمومی بودیم و استادمون گفت توی هر کدوم از لوله ها به مقدار 10 میلی لیتر یا 10 سی سی از اون مایع بریزید. حدودن 12 نفر بودیم توی گروه های 2 نفره.
    10 نفر از بچه ها یعنی 6 گروه بجای اینکه 10 میلی لیتر بریزند 1 میلی لیتر ریختند چون یک دهم میلی لیتر رو با یک میلی لیتر اشتباه گرفته بودن.
    هم گروهی من هم اگه ولش میکردی همون یک میلی لیتر هم نمیریخت!
    ولی من مثل یک قهرمان! رفتم اشتباه بچه ها رو به استادمون گفتم و نزد استاد مقام ومنزلتی کسب نمودیم! و استاد سر بچه ها داد زد ولی سر من نه! استادمون زن بودا !

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

تو آزمایشگاه شیمی عمومی بودیم و استادمون گفت توی هر کدوم از لوله ها به مقدار 10 میلی لیتر یا 10 سی سی از اون مایع بریزید. حدودن 12 نفر بودیم توی گروه های 2 نفره.
    10 نفر از بچه ها یعنی 6 گروه بجای اینکه 10 میلی لیتر بریزند 1 میلی لیتر ریختند چون یک دهم میلی لیتر رو با یک میلی لیتر اشتباه گرفته بودن.
    هم گروهی من هم اگه ولش میکردی همون یک میلی لیتر هم نمیریخت!
    ولی من مثل یک قهرمان! رفتم اشتباه بچه ها رو به استادمون گفتم و نزد استاد مقام ومنزلتی کسب نمودیم! و استاد سر بچه ها داد زد ولی سر من نه! استادمون زن بودا !
    این سوتی بود یا یک خاطره از پاچه خواری؟

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

حالا این دوستمون درباره استخر گفت من یه خاطره خنده دار در گوشه مغزم که دیگه عنکبوت داشت خونه میکردم پیدا کردم
    یک روز رفتیم استخر رفیقم در گوشم گفت من شرت خوب ندارم یه شرت دارم واسه بابامه گفتم اشکال نداره بپوش بیا رفتیم تو استخر(عمیقشا نا سلامتی ما شناکاریم) من یه شیرجه زدم رفیقم جو گیر شد شیرجه زد خودش رفت ولی شرتش همونجا موند دیگه در یک ثانیه من که نتونستم جلو خودما بگیرم زدم زیر خنده همه نگاشونا کردن بطرف این دوستمون کل استخر خنده بازار شد این رفیقمون هم که دوباره پرید تو اب که زیاد ضایع کاری نکنه منم با یه عمل انسان دوستانه شرتشا واسش اوردم .....

--------------------------
    یه بار سرکلاس فیزییک نشسته بودیم (کس غیره ای نیستی حالم ازش بهم میخوره) دیگه داش خوابم میبرد از بس صدای این معلم نرم لطیف بود یهو دیدم داره یکی زنگ مغزما میزنه درا که باز کردم دیدم ایده اومدهدستم را گرفتم جلو دماغم به معلم گفتم دماغم دراه خون میاد گفت کوووووو حالا به زور داره دست منا از جلو دماغم بر میداره خلاصه وقتی دستما برداش دید چیزی نیست کلاس در سکوت محض فرو رفت بعد یهو مثل تی ان تی منفجر شد و معلم دوست داشتنی هم واسم یه منفی طویل در نظر گرفت دیگه تموم شد !
    Last edited by vahid78; 21-06-2008 at 17:45.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

مسئولين استخر كاري نكردن؟
    فكر كنم تا عمر دارين ديگه به اون استخر نريد.
    چرا دیگه مارو انداختن بیرون از قسمت سونا و جکوزی... آخه بدبختی اینه که صاحب استخر دوست صمیمی بابامه و خبرش به اونم رسید و آبرو حیثیت من رفت. چرا میرم تازه از من پولم نمیگیرن ولی با این دوستم دیگه عمرا برم.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

حالا این دوستمون درباره استخر گفت من یه خاطره خنده دار در گوشه مغزم که دیگه عنکبوت داشت خونه میکردم پیدا کردم
    یک روز رفتیم استخر رفیقم در گوشم گفت من شرت خوب ندارم یه شرت دارم واسه بابامه گفتم اشکال نداره بپوش بیا رفتیم تو استخر(عمیقشا نا سلامتی ما شناکاریم) من یه شیرجه زدم رفیقم جو گیر شد شیرجه زد خودش رفت ولی شرتش همونجا موند دیگه در یک ثانیه من که نتونستم جلو خودما بگیرم زدم زیر خنده همه نگاشونا کردن بطرف این دوستمون کل استخر خنده بازار شد این رفیقمون هم که دوباره پرید تو اب که زیاد ضایع کاری نکنه منم با یه عمل انسان دوستانه شرتشا واسش اوردم .....
    دیگه تموم شد !
    آقا از خنده مردم... دمت گرم خیلی باحال بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چرا هر کاری میکنم صفحه 290 باز نمیشه؟ :o اینجا توی لیست اومده اما باز نمیشه کلیک هم میکنم باز صفحه 289 میاد

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

چرا هر کاری میکنم صفحه 290 باز نمیشه؟ :o اینجا توی لیست اومده اما باز نمیشه کلیک هم میکنم باز صفحه 289 میاد
    73 تا صفحه بیشتر نداره چه جور صفحه 289 میاره

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

این سوتی بود یا یک خاطره از پاچه خواری؟
    اگر من این موضوع رو نمیگفتم و سر اخر استاد وقتی 15 دقیقه مونده به تموم شدن ازمایشگاه میفهمید از همه اون بدبختا یک دو نمره کم میکرد. ولی چون هنوز وقت بود که بچه ها ازمایش رو انجام بدن فقط داد زد! وگرنه اگه یه جلسه از ازمایشگاه تلف میشد اونا بیچاره ومن رستگار میشدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •