تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 773 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299339389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrezan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    بهترین ال ای دی سامسونگ 46 اینچ الان چه مدلیه و چند قیمته ؟
    این مدلا 3d هم قابلیت پخش 3d دارن هم قابلیت پخش2d ???? یعنی با دکمه ای چیزی این کارو انجام میدن که الان 3d نگاه کنی یا 2d ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ! Alex !'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام خسته نباشید بچه ها
    یه سوال در مورد تلویزیون تا قیمت 2 میلیون چی خوبه ؟ یکم هم بالاتر شد ایراد نداره

ممنون فقط نمیخوام پول اینچ های بالا رو بدم

چیزی که از مطالب دوستان فهمیدم مثل اینکه سونی پاناسونیک و پایونر نسبت به بقیه گوی سبقت رو در دست دارند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    بهترین ال ای دی سامسونگ 46 اینچ الان چه مدلیه و چند قیمته ؟
    این مدلا 3d هم قابلیت پخش 3d دارن هم قابلیت پخش2d ???? یعنی با دکمه ای چیزی این کارو انجام میدن که الان 3d نگاه کنی یا 2d ؟؟؟
    -بهترين در 3d ها c8000 ودر غير 3d ها c6900 هست
    -بله اگر سورس 2d باشه قابليت كانورت رو داره البته خوب قطعا مشابه 3d واقعي نيست

4. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام خسته نباشید بچه ها
    یه سوال در مورد تلویزیون تا قیمت 2 میلیون چی خوبه ؟ یکم هم بالاتر شد ایراد نداره

ممنون فقط نمیخوام پول اینچ های بالا رو بدم

چیزی که از مطالب دوستان فهمیدم مثل اینکه سونی پاناسونیک و پایونر نسبت به بقیه گوی سبقت رو در دست دارند
    -انتخاب برند خيلي سليقه اي هست در همه برندها از جمله برندهايي كه مد نظر شماست مدل هاي بسيار خوبي وجود داره

-panasonic v20
    -sony ex700

اين دو مورد ميتونه با رنج قيمت شما جور در بياد

6. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام

دوستان، من تقریبا تصمیم قطعی داشتم که پاناسونیک وی 20 رو تهیه کنم، اما با خوندن بعضی پست ها نسبت به عملکردش واسه سورس های غیر اچ دی شک کردم. می شه بگید کدوم پنل ها بهترین عملکرد رو با سورس های اس دی دارند؟ مثلا سونی EX 500 چطوره؟ من بیشتر دی وی دی و کانال های م.ا.ه.و.ا.ر.ه رو نگاه می کنم... اگر هم در مورد وی 20 اشتباه میکنم، لطفا بگید....

8. این کاربر از Schahab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    tehran/ekbatan

پيش فرض

-خوب عزيز شما به برندي علاقمند هستين ؟
    -انتخاب هاتون رو انجام دادين در مورد نوع hdtv ‌تون :پلاسما- ال سي دي -ال اي دي ؟
    -اين تاپيك ها رو هم مطالعه كنيد با دقت :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برند رو که گفتم که نه تعصب و علاقه‌ی خاصی ندارم...
    در مورد نوع هم مشکل خاصی نیست با توجه به مواردی که گفتم ال ای دی یا پلاسمای خوب هرچی مد نظرتون بود تا همون قیمت بگید!
    ممنون از توجهتون!

10. این کاربر از kharkhoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

با سلام

دوستان، من تقریبا تصمیم قطعی داشتم که پاناسونیک وی 20 رو تهیه کنم، اما با خوندن بعضی پست ها نسبت به عملکردش واسه سورس های غیر اچ دی شک کردم. می شه بگید کدوم پنل ها بهترین عملکرد رو با سورس های اس دی دارند؟ مثلا سونی EX 500 چطوره؟ من بیشتر دی وی دی و کانال های م.ا.ه.و.ا.ر.ه رو نگاه می کنم... اگر هم در مورد وی 20 اشتباه میکنم، لطفا بگید....
    درسته. ال سی دی های سامسونگ مثل C695 بهترین نتیجه رو برای کیفیت DVD دارند . حتی بهتر از مدل EX500 . این موضوع دقیقا توسط کارشناسان سایت رویو Cnet ذکر شده. اینطور که من مطالعه کرده ام تو فاصله های نزدیک از تلویزیون های پلاسما پاناسونیک تصویر تارتر از نمونه های LCD است و LCD ها تصویر تیزتری ایجاد می کنند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوست عزیز من بارها تصاویر مختلف تلویزیونهای ال ای دی رو مقایسه نمودم 6960 سامسونگ بهترین گزینه برای غیر سه بعدی است و c8000 سامسونگ و EX700 سونی بهترین برای سه بعدی .درسته سلیقه ای هستش اما رنگها و کنتراست این تلویزیونها واقعیت رو به شما نشان میدهند .

13. این کاربر از M00ry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

اگه کنتراست را هم در نظ بگیریم ، درباره C6960 و C8000 حق با شماست. من با توجه به گفته های سایت Cnet جواب دادم.
    EX700 هم تو کنتراست در مقایسه با LCD های LED Backlight سامسونگ و حتی ال جی در رده پایین تری است و نمیتونه مشکی خیلی عمیقی ایجاد کنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام
    قصد خرید یک تلویزیون مناسب رو دارم با این ویژگیها :
    1-از بین برندهای سامسونگ یا ال جی 2- ترجیحا ال ای دی (اگر ال سی دی با کیفیتی هم یشناسید لطفا معرفی کنید ) 3- لطفا مدلهایی رو که نام می برید اگر گیرنده دیجیتال دارند ذکر کنید 4- آیا تلویزیونهای 100 هرتز در برابر حرکتهای سریع تصویر کم نمیارند مثلا مسابقات فوتبال 5- بتونم تصاویر و عکسهای مختلف رو با کیفیت خوب از طریق فلش بوسیله تلویزیون ببینم 6- قیمت تا حدود یک میلیون و 500 یا 600
    7- سه بعدی نباشه .
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ازدوستان تعریف ال ای دی 8500 ال جی رو زیاد شنیدم آیا خریدش مقرون به صرفه هست چون قیمت بالایی داره ... لطفا اگر از برندهای ال جی و سامسونگ مدلهایی رو با کیفیت نزدیک به این مدل و قیمت مناسبتر میشناسید معرفی کنید ...
    فکر می کنید قیمت ها برای شب عید پائین بیاد یا نه ...
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    پیشاپیش از لطف دوستانی که پاسخ میدهند تشکر میکنم .
    Last edited by mory214; 11-01-2011 at 06:22. دليل: تکمیل سوالات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •