بلاخره نفهميديم وقتي لپ تاپ به برق وصله باطري روش بمونه يا خارج كنيم ؟!
بلاخره نفهميديم وقتي لپ تاپ به برق وصله باطري روش بمونه يا خارج كنيم ؟!
بزار باتری روش باشه این طوری خیلی بهتره!![]()
يه جا خوندم نبايد روش باشه![]()
جدید ترین و بهترین مدل ایسوس چیه؟
تو رنج 1-1200
دوستان بنظرتون n55 بهتره یا n53؟آخه کانفیگشون که تقریبا یکیه قیمتاشونم شبیه همه فقط یکی ساب داره که بنظره من برا یه لپ تاپ امتیازی حساب نمیشه در عوض قیافه n53 خوشگل تره
نظر شما چیه
n53 واقعا لپ تاب شیکیه.منتهی اگر رزولشن تصویر برای شما مهم نباشه چون فکر نکنم تو ایران فول اچ دیش پیدا بشه.
بچه ها لطفا سریع بهم جواب بدید
من امروز رفتم لپ تاپ بخرم اچ پی 6170 ولی فروشنده گفت که من اچ پی و دل بهت پیشنهاد نمیکنم اینم بگم که از دوستای بابا بود و نماینده هفت تا برند بود که دل و اچ پی هم بود .
گفت من خودم اسوس برداشتم خیلی هم راضیم به هرکی هم دادم راضیه.
من هم میخوام k53 بگیرم به نظرتون چطوره ؟ قیمت هم 1295000 بود.
یه چیز جالب هم گفت که اون افرادی که چپ دست هستند بعد یه مدتی سمت چپ مانیتور و اونایی که راست دست هستند سمت راستش به خاط اینکه از اون جا باز و بسته میکنند باعث میشه که اون قسمت مانیتور بعد یه مدت کیفیتش افت کنه ولی اسوس اومده یه نواری اونجا گذاشته که هیچ فرقی بهش نمیکنه و اینکه اون قسمت هایی که باز و بسته میشه کاچو گذاشته که باعث میشه که هیچ وقت درب لپتاپ لق نشه! درسته؟
یکی هم گفت که گرماشون کمه و نیازی به کول پد نیست! درسته؟
خوبه گفتم سریع جواب بدین
یکی هم اینکه گارانتی سیب چطوره؟
ای بابا من میگم عجله دارم شما عین خیالتون نیست![]()
دوست عزیز ایسوس خیلی خوبه منم ازش راضیم!بخر ضرر نمیکنی!
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
قیافه سلیقه ایه!من n55 دارم ازش راضیم وقتی ساب نصب میکنی صداش از نظر کیفیتی خیلی فرق میکنه!تصویرشم با این که فول اچ دی نیست خیلی خوبه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)