Black, Champagne Gold, Luxury Brown
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
Black, Champagne Gold, Luxury Brown
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فریمور من I8910XEJA1 هستش، من الان کل فیلمای گالریمو پاک کردم البته به غیر از فیلمایی که با گوشیم گرفتم و اون فیلمایی که از اول روش بود، یه تعدادی هم عکس دارم حدوده 50 تا، ولی بازم این مشکل قفل شدن تو بخش گالری رو دارم، نمیدونم ماله فریمور هستش یا چیزه دیگه![]()
این گوشی در حال حاضر تو بازار تهران موجود نیست.تا ده روز دیگه محموله جدید وارد میشه.بیخودی نگردید.
البته گلدش الانم هست.
چرا انقدر این گوشی طرفدار داره؟ مگه سیستم عاملس سیمبین نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
به خاطر سخت افزارشه.
من تصمیم گرفته بودم این گوشی رو بخرم.اما فعلا که توی تهران پیدا نمیشه.یه چند روزیه که منتظرم.فکر کنم چند روز دیگه محموله بعدی این گوشی وارد بشه.حالا که یه وقفه ای افتاده یه سوالی تو ذهنم ایجاد شده : آیا واقعا میرزه آدم 550 تومن پول گوشی بده؟!بری مثلا لپ تاپ بخری بهتر نیست؟!
واقعا جوابشو نمیدونم.به شک افتادم.خیلی دوس دارم بدونم نظر بچه ها چیه.
یکی از دلایل شهترتش همین سیمبین بودنشه! چون بهترین سیستم عامل از نظر کاربر پسندی و آسونی کار و کارایی هست!
واقعیتش من 600 کنار گذاشته بودم که برم ساتیو بخرماما عزمم رو جزم کردم و رفتم با پرداخت پیش قسط 400 تومنی، یک لپ تاپ سونی وایو خفن با CPU چهار هسته ای Core i7 خریدم! 200 تومنش رو هم گذاشتم جیبم!!!
![]()
از گزینشم هم خشنودم. البته من مشغول تحصیل در رشته مهندسی کامپیوتر هستم و دیر یا زود می بایست لپ تاپ می خریدم...
این گوشی ارزش داره این قدر پول پاش بدی اما باز هم بستگی به خودت و کارهایی که داری داره... باید ببینی بیشتر به لپ تاپ نیاز داری یا یه گوشی.
دستتون رو می بوسم
شاد باشین![]()
دوست عزیز چون انصافا آخر گوشیه من که بی نهایت ازش لذت میبرم و هر روز بیشتر از روز قبل متحولم میکنه
چون واقعاً صفحه ی خازنی این گوشی ترکونده خیلی حساس و باکیفیت هستش و همینطور سخت افزار قوی هم خیلی ماثر بوده ولی باید گفت گوشی هایی با سخت افزار قوی دیگه ای هم هستن از جمله ساتیو یا حتی n900 ولی خب به هیچ وجه کیفیت این گوشی رو ندارند، تو این مدل سعی شده که اکثر موارد مورد نیاز گوشی رو در خودش یکجا داشته باشه و حتی بعضاً بیشتر!
محموله جدید که بیاد حتما افت قیمت توش هست.همیشه اینجوری بوده.
من توی سایت موبایلستان به یه مطلبی برخوردم که به نظرم عجیب اومد.
یعنی عملا 5800 و ستیو به نوعی مولتی تاچ هستند؟و 8910 نیست؟!دوست من این موضوع که s60v5 قابلیت مولتی تاچ رو ساپورت نمی کنه نمیتونه درست باشه دیگه از 5800و ستیو که 100% مطمئنم چون من بازی prince رو هم روی ستیو نصب کردم هم روی i8910 در ستیو وقتی شما انگشتتون رو روی حرکت به جلو نگه میدارید میتونید ضربه با شمشیر هم بزنید این نکته از نظر شما استاد عزیز یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی در i8910 فقط یک ایتم رو میتونید بفشارید لطفا و خواهشا این نکته رو امتحان کنید تا انشاالله شما هم از این به بعد مثل بنده هرکجا که رسیدید بفرمایید ستیو مولتی تاچ رو ساپورت میکنه و در ضمن تا چیزی رو شخصا امتحان نکردید به حرف کسی اکتفا نکنید بنده هم 3gs دارم هم satio و هم i8910 گوشی قبل از i8910هم n97 بود وقبل اون هم 5800 !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)