برای ادیت کردن boot از برنامه vistaboost میتونی استفاده کنی. من استفاده کردم . تو win7 هم کار میکنه.
در باره فونتهای فارسی , باید Encoding رو بصورت Unicode ذخیره کنی. (با Save as )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای ادیت کردن boot از برنامه vistaboost میتونی استفاده کنی. من استفاده کردم . تو win7 هم کار میکنه.
در باره فونتهای فارسی , باید Encoding رو بصورت Unicode ذخیره کنی. (با Save as )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیزم چیرا نمیشه ویستا رو کنار 7 نصب کرد! ترجمه با ترجمه از زمین تا آسمون فرق فکوله(البته ببخشیدها)
نصب میشه خوبم میشه!
ولی باید ویستا بعد 7 نصبید!
7 رو تو درایو C و Vista رو تو درایو دیگه.
اما حالا من نمیدونم کیه که ویستا رو با 7 باه نصب کنه!
مگه به چه درد میخوره!؟
تایید میشه !!دوست عزیزم چیرا نمیشه ویستا رو کنار 7 نصب کرد! ترجمه با ترجمه از زمین تا آسمون فرق فکوله(البته ببخشیدها)
نصب میشه خوبم میشه!
ولی باید ویستا بعد 7 نصبید!
7 رو تو درایو C و Vista رو تو درایو دیگه.
اما حالا من نمیدونم کیه که ویستا رو با 7 باه نصب کنه!
مگه به چه درد میخوره!؟
کسی که 7 نصب میکنه دیگه به ویستا نیازی نداره.
من یه سری سه تا ویندوز نصب کردم ... 7 و ویستا و ایکس پی و بعد از یکی دو هفته فهمیدم اون ایکس پی و ویستا اضافی انپاکشون کردم.
سلام
عزیز من آخه امتحان کردم نشده.
توی بوت به مشکل بر میخوری
دوست من همین جور که گفتم برو توی بخش انجمن لپتاپ مشخصات لپاتپ با مدلش را بده بهت میگن که میشه روی لپتاپت نصب کرد یا نه؟
شاید لپ تاپت قبول نکنه.
موفق باشید
ممنون از راهنماییتون
ولی آخه ویندوز ویستای لپ تاپ من اورجینال هستش (البته میدونم اورجینال بی معنیه ها ) یعنی پاکش کنم ؟![]()
دوستان من ویندوز سون 7100 رو کامپیوترم نصبه حالا نسخه Retail گرفتم میخوام اولیو پاک کنم بهترین راه چیه؟
يعني چي بهترين راه حل چيه ؟
من كه هميشه قبل نصب هر ويندوزي درايوي كه توش ويندوز نصبه رو يه فرمت كامل باسيدي بوت ميكنم و بعد ويندوز رو نصب ميكنم
سلام نه ویندوز نصب شده ی لپ تاپ اورجینال هست..
شما پست های بالای من را خوندید؟؟؟
که فرمتش کنید و بعدی را نصب کنید.
موفق باشید
بله خوندم و همون کا رو هم کردم تو بخش لپ تاپ پرسیدم
اما منظورم اینه که چون ویستای اورجینال من تو درایو C هستش و یکی از دوستان فرمود که ویندوز 7 باید تو درایو C نصب بشه ، برای همین گفتم باید یعنی ویندوزم رو پاک کنم ؟
متوجه این جمله شما هم نشدم : سلام نه ویندوز نصب شده ی لپ تاپ اورجینال هست..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)