بعضی از نمایندگی ها هنوز تولیدات 8 9 ماه پیش رو وجود دارن ولی اکثر خودروهای تحویلی جدید هستند.
بعضی از نمایندگی ها هنوز تولیدات 8 9 ماه پیش رو وجود دارن ولی اکثر خودروهای تحویلی جدید هستند.
خب از کجا بدونی که از کدوم نمایندگی ثبت نام کنی که جدید بهت بدن؟؟ همون اول که نمیان به ماست خودشون بگن ترش.![]()
بابا یک کلام این ماشینو نگیرید
به خدا من داشتم ماشین فاجعه ای هست
صد رحمت به پراید
خوب مگه سمند با یک سال کارکرد چشه که برید اینو بخرید
دوست عزیز شما جایی سراغ داری که سمند یک سال کارکرده با وام و اقساط بده؟ اگه دارید. خدا خیرتون بده بگید که معطل نکنیم. کل بدبختی و حرص و جوش ما سر تیبا یا پراید نیست. سر اینه که پولمون کمه و جز فروش اعتباری سایپا ماشین دیگه ای نمیتونیم بخریم. شما با 4 تومن ماشین تمیز سراغ داری در حد 1 سال کار کرد؟؟؟؟!!! مطمئنا نداری. وگرنه کی خوشش میاد سمند و 405 و 206 ول کنه بیاد پراید بخره.
آنچه شیران را کند روبه مزاج، احتیاج است احتیاج است احتیاج.
تو این وسط چون تیبا هم ماشین متفاوتیه هم موتور و فرمون هیدورلیک و کیسه هوا داره یه مقداری آدمو به فکر وادار میکنه. حداقلش اینه که وقتی داری با شیشه پایین با سرع کم سر چهار راهی جایی رانندگی میکنی کلی مسافر بهت مسیر نمیگن یا نمیگن دربست بپرن تو ماشین !!!![]()
فعلآ خیال بعضی دوستان کارشناس راحت باشه. چون هیچ نمایندگی تیبا تحویل فوری نداره!!!!
میخوای بگی این افت قیمت نداره؟
اگر به افت قیمت هست که کلا نباید چیزی خرید و سال بعدش فروختش دوست عزیز
اگر كسي شيشه عقب تيبا برقي گرده عكسش بذار ديگران ببينن
هر وسیله ساخت بشر افت قیمت داره اما باید دید این افت به نسبت سایر وسیله های مشابه چقدر هست . دوست عزیز تر از جان.
آدم عاقل وسیله ای رو نمی خره که با یک بار استارت زدن ۷۰۰۰۰۰ تومن افت قیمت کنه.![]()
در ادامه ی عرایض شما باید اظافه کنم که ادمی هم که عقل داره وسیله ای رو نمیخره که اصلا افت قیمتش به کنار رودستش باد کنه کسی ازش نخره اصلا
سمندو بالاخره میشه فروخت اما تیبا مشتری اول و اخرش خودتی![]()
سلام من ثبت نام كردم قرار تير ماه 91 تحويل بگيرم ، در كل درست خوب نيست ولي از پرايد كه بهتر ه
--قسطي هم كه دارن مي دن چرا نگيرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)