تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 503 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299339389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها برید ریویو بازی perfect world رو تو اون تاپیک بخونید.دهنم سرویس شد تا نوشتمش.تازه خیلی از جزئیات رو حوصله نداشتم توضیح بدم.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما از هموطنهای عرب نیستید احتمالا؟
    از به کار بردن کلمات رکیک بپرهیزید! (در نقل قول پاک شد دقت فرمایید!)
    این ریسی که برمیدارم:
    Untamed are human/beast hybrids living in the west of Pangu. Untamed characters can transform into animals, and can use flying beasts at Level 30. The Untamed classes are Barbarian and Venomancer.
    اینم کلاس! :
    Barbarians(Werebeast in Perfect World Malaysia) are designed to act as the party tank, with a high amount of hit points and skills that enhance their ability to absorb damage. Barbarians have a high physical defense but have an very low resistance to elemental attacks. The barbarian's avatar must be male.

اینه که منو به شک میندازه پولیه یا نه!
    While Perfect World is free to play (f2p), the game relies on items sold into an in-game cash shop to make profits. Use of the cash shop is totally optional, but some items found there can improve your gameplay or make it easier, while others have only cosmetic functions.

Currency used in the cash shop can be bought from the websites of each company running a version of the game. Alternatively, cash shop currency can also be bought in the auction hall with ingame coins, provided players set some for sale. There is no set value for them, the pricing is left to the discretion of the selling players.
    ببین هر آیتمی که با پول واقعی بشه خرید تو بازی شما میتونی از بازیکنای دیگه بخری.دقیقا مثل شایا.
    ولی این بازی مطمئن باش وابستگیش به آیتمهای پولی خیلی کمتر از بازیهای دیگه هستش.

پروفشنال ehsan_rx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درباره رفتن به سرور 4 که من خیلی وقت پیش گفته بودم وقتی که کسی نبود گفتم بریم سریع لول رو ببریم بالا و بریم PVP همه رو بزنیم که کسی نیومد ...................

در مورد بازی جدید هم چون ما پول نمیدیم خیلی زمان میبره تا به جایی برسیم و بتونیم لذت ببریم به نظر من Shaiya تازه داره جون میگیره .................

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بابا یکی ما رو کمک کنه حداقل یه سری اطلاعات به آدم بدید/
    می خندن به ما وقتی با گارد لول 50 نمی دونیم d1/2/3 کجاست. jungle کجاست . یه کلاه درست حسابی نداریم.
    enchant نمی تونم بکنم. pvp 1-60 کجاست. بعد لول 50 کجا باید رفت plvl . پول چجوری میشه بدست آورد.
    و کلی سوال دیگه که اینجا همه جوابش رو می دونن ولی در موردش صحبت نمی کنن وجزییاتش رو نمی گن!؟. من نمی دونم این چه خصوصیت بدی که ایرانی ها دارن(البته همه نه)

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها یه چیز باحال پیدا کردم.میدونید mmorpg مخفف چیه؟

Millions of Men Online Role-Playing Girls

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

بابا یکی ما رو کمک کنه حداقل یه سری اطلاعات به آدم بدید/
    می خندن به ما وقتی با گارد لول 50 نمی دونیم d1/2/3 کجاست. jungle کجاست . یه کلاه درست حسابی نداریم.
    enchant نمی تونم بکنم. pvp 1-60 کجاست. بعد لول 50 کجا باید رفت plvl . پول چجوری میشه بدست آورد.
    و کلی سوال دیگه که اینجا همه جوابش رو می دونن ولی در موردش صحبت نمی کنن وجزییاتش رو نمی گن!؟. من نمی دونم این چه خصوصیت بدی که ایرانی ها دارن(البته همه نه)
    منطقه ی PVP 1-60 یا همون D-water در قلعه ی Raigo قرار داره.شما می تونید برید iris
    و توسط یکی از اون 4 تا gatekeeper که دم پورتال iris هستن برید به Raigo Castle
    وقتی برید به raigo تو اون نقشه 4 تا پورتال هست.
    2 تاش توی قلعه هست . 2 تا بیرون.
    اونهایی که توی قلعه هستن....پورتال سمت راست میره به jungle و پورتال سمت چپ میره desert
    2 تا پورتال هم بیرون قلعه هست که نزدیک تره رو میگن D1 و دورتره رو میگن D2
    لول هاشون رو هم میگم.
    jungle = مینیموم لول 45 و لول تانک کردن 49
    desert = مینیموم لول 47 و لول تانک کردن +52
    ِD1 = مینیموم لول 37 و لول تانک کردن 41
    D2 = مینیموم لول 42 و لول تانک کردن 45

یک توصیه مهم...دور desert رو خط بکش فعلا.تانک کردن تو desert با تمام جاهای بازی فرق داره.
    اگه یک بار بری خودت متوجه میشی.تمام mob های اونجا به debuff های شما مثل curse و panic
    ایمن هستن و روی اونا اثری نداره فروم خود بازی رو بخونید تا اطلاعات بیشتری جهت تانک کردن تو desert به شما بده.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا یه اتفاق مهم ......

من امروز ظهر وقتی که Bless فول شد تونستم 4 تا Dual لینک کنم ( پشت سره هم ) که کف کردم ....

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا یه اتفاق مهم ......

من امروز ظهر وقتی که Bless فول شد تونستم 4 تا Dual لینک کنم ( پشت سره هم ) که کف کردم ....
    اوه اوه ترکوندی که...عجب خرشانسی هستی تو.
    کلا لایتها خرشانسن

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوه اوه ترکوندی که...عجب خرشانسی هستی تو.
    کلا لایتها خرشانسن
    چه ربطی به خرشانسی داشت من تا حالا این جوری لپیس لینک نکرده بودم اگه میتونستم Sonic لینک میکردم .... فکر کنم Bless یه تغییری کرده ؟
    Last edited by ehsan_rx1; 21-07-2009 at 13:13.

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

چه ربطی به خرشانسی داشت من تا حالا این جوری لپیس لینک نکرده بودم اگه میتونستم Sonic لینک میکردم .... فکر کنم Bless یه تغییری کرده ؟
    فرآیند لپیس کردن تماما شانس هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •