تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 289 از 4751 اولاول ... 1892392792852862872882892902912922932993393897891289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

ببخشید دوستان من منظورم رو بد رسوندم

منظورم این بود که واسه ماه جدید که پول ریختم کی فعال میشه؟

بازم ممنون
    بازم فرقی نمیکنه
    اگه آنلاین پرداخت کرده باشی بلافاصله بعد 15-20 دقیقه فعال میشه
    اگه هم از طریق بانک پرداخت کرده باشی باید فیش بانکی رو اسکن کنی وبرای بخش صورتحساب ایمیل کنی.
    بعد اینکه تحویل گرفتن برات شارژ میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANIAL_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من یه هفته پیش سرویسمو تمدید کردم, سه ماهه...و از همون موقع مشکل سرعت داره, قبلا گاهی قطعی و افت سرعت داشت ولی نه تا این حد!
    الان هر روز از صبح تا بعد از ظهر سرعت بشدت افت میکنه و بعد از ساعت 4 به حالت عادی برمیگرده! پس قطعا مشکل از سیستم و ترافیک منطقه و...نیست.

شما با دانلود منیجری مثل idm دانلود کن و حتما از لینک های مستقیم تست بگیر مثل این:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این خود نرم افزار idm هستش و این رو دانلود کن و نصب کن بعد با این همین فایل رو دوباره دانلود کن بعد سرعتت رو بین و نتیجه رو بگو
    دوست عزیز اینو با خود idm دانلود کردم سرعت حدود 30-40...همونطور که گفتم مشکل من صبح تا ظهره که در این مدت اصلا نمیشه دانلود کرد با این ترافیک حجمی! متاسفانه سرعت وبگردی و پینگم بشدت افتضاحه یعنی عملا تا ساعت 4 این سرویس هیچ استفاده ای برای من نداره......

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوستان من یه هفته پیش سرویسمو تمدید کردم, سه ماهه...و از همون موقع مشکل سرعت داره, قبلا گاهی قطعی و افت سرعت داشت ولی نه تا این حد!
    الان هر روز از صبح تا بعد از ظهر سرعت بشدت افت میکنه و بعد از ساعت 4 به حالت عادی برمیگرده! پس قطعا مشکل از سیستم و ترافیک منطقه و...نیست.

دوست عزیز اینو با خود idm دانلود کردم سرعت حدود 30-40...همونطور که گفتم مشکل من صبح تا ظهره که در این مدت اصلا نمیشه دانلود کرد با این ترافیک حجمی! متاسفانه سرعت وبگردی و پینگم بشدت افتضاحه یعنی عملا تا ساعت 4 این سرویس هیچ استفاده ای برای من نداره......
    اکو کلا نوسان داره ولی دیگه نه اینطوری شما با پشتیبانی فنی تماس گرفتی؟ حتما تماس بگیر مشکل رو ذکر کن
    سرعت روز ها به نسبت کمتر از شب هاست ولی نه دیگه اینطوری

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام ....
    بالاخره بام تماس گرفتن تا برم پولو واریز کنم آخیش ....
    خب وقتی پولو بریزم ، کی وصل میشه ؟
    من بلد نیستم کانفیگ کنم ، خودشون میان دیگه ؟
    راستی چیزه دیگه ای لازم نیست بگیرم ، مثه اسپیلاتور ؟
    و همین طور لازم نیست ویندوزمو عوض کنم ، چون بعضیا میگن ویندوزم بستگی داره ؟
    مثلا دوستم 128 اکو داره سرعتش رو کامپیوترش kb 10 (با مودمه دی لینک) ولی رو لبتابش 18 kb بود ..... میگفت به خاطره ویندوزه ....
    برای همه یکسان نیست. .ولی بطور نرمال باید 4-5 روزه برات فعال بشه. هیچ کاری لازم نیست انجام بدی، پول نصب و راه اندازی رو دادی، راحت بشین بیان برات نصب میکنن. ویندوز هم بله تاثیر داره. ویندوز دوستم مشکل پیدا کرده بود با 128 دانلودش 3-4 بود، ویندوزش رو عوض کردم 16 شد! حالا شما اول بذار وصل بشه، اگه مشکل سرعت داشتی اونوقت یه فکری میکنیم براش.

درود به دوستان ...
    ببینید تو چه مملکتی زندگی می کنید ...
    من دیروز صبح از شاتل درخواست رانژه ام رفت به مخابرات ...
    امروز ظهر (یکشنبه) ساعت 2 بعد از ظهر خطم رانژه و الان با adsl کانکت شدم ...
    چرا ؟ چون تو مخابرات آشنا داشتم ...
    گفتیم که خود رانژه کار مشکل و وقت گیری نیست، تازه یک روزی هم که برای رانژه طول کشیده زیاد بوده، بیشتر کاغذ بازی های اداری و نوبت و پورت خالی و این جور چیزاس که وقت گیره.

خب به سلامتی شانل تو منتطقه ما که پورت خالی نداشت این هم از شانس گند ما
    خوب شما متیونید صبر کنید که پورت خالی بشه یا اینکه شاتال تعدادی پورت به اون مرکز اضافه کنه. از خود شاتل بپرسید بهتون مدت انتظار رو میگن.

2.5 گیگ ماهیانه ؟؟؟

من الانش ماهی حدود 50 گیگ دانلود دارم [ وایرلس ]

و اینکه منظورت 9 کیلو هست ؟؟؟ اگه درسته فرقش یا دیال آپ چیه :ی
    شما میتونید از آرت 512 نامحدود استفاده کنید، سرعت دانلود 64 ثابت(و حتی بیشتر) و حجم نامحدود! فقط قیمتش بالاست! اگرم از 512 اکو استفاده کنید که میتونید دانلوداتون از 1شب-7 صبح انجام بدید که رایگانه . اون 2.5 گیگ رو هم بذارید برای وبگردی در روز. اینطوری در ماه حدود 40 گیگ دانلود دارید.

از اونجایی که میگید قبلا این مشکل رو نداشتید و با تمدید سه ماه جدید اینطوری شده، اگر از سالم بودن خط(ممکنه بر اثر رطوبت یا انشعاب گرفتن ازش، اتصالی پیدا کرده باشه)، مودم، اسپلیتر و ویندزتون مطمئنید،حتما با پشتیانی تماس بگیرید و مشکلتون رو بگید تا رفع کنن. البته چون میگید فقط از صبح تا ساعت 4 بعد از ظهر این مشکل رو دارید به احتمال زیاد از طرف خود شاتل هست و براتون حلش میکنن.
    Last edited by blackhero; 19-01-2009 at 13:10.

5. 3 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان

ممنون از اینکه جوابامو میدین !!!

چند سوال :

من الان میخوام برم ثبت نام کنم !!! میتونم از طریق Isp ثبت نام کنم ؟؟؟ برای اینکه 512 آکو بگیرم باید چی بگم ؟؟؟ چند روزه ADSL من وصل میشه ؟؟؟

پول اشتراک ماهانه میاد روی قبضم ؟؟؟

من میخوام از طریق پمپ بنزین یکی از دوستان اقدام کنم و ازشون نامه بگیرم !!! آخه سیستم و ....... باید هر چند وقت آپدیت بشه و هر چند وقت م فیلمی از عملکرد رو به کانادا میفرستیم !!! میشه اینطوری اقدام کرد و اونا نمیان تحقیق کنن من راست میگم یا نه ؟؟؟ موقوع نصب چیزی نمیپرسن ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام دوستان

ممنون از اینکه جوابامو میدین !!!

چند سوال :

من الان میخوام برم ثبت نام کنم !!! میتونم از طریق isp ثبت نام کنم ؟؟؟ برای اینکه 512 آکو بگیرم باید چی بگم ؟؟؟ چند روزه adsl من وصل میشه ؟؟؟

پول اشتراک ماهانه میاد روی قبضم ؟؟؟

من میخوام از طریق پمپ بنزین یکی از دوستان اقدام کنم و ازشون نامه بگیرم !!! آخه سیستم و ....... باید هر چند وقت آپدیت بشه و هر چند وقت م فیلمی از عملکرد رو به کانادا میفرستیم !!! میشه اینطوری اقدام کرد و اونا نمیان تحقیق کنن من راست میگم یا نه ؟؟؟ موقوع نصب چیزی نمیپرسن ؟؟؟
    1. خوب پس باید فکر کردین از طریق چه کس باید ثبت نام کنید؟؟ (از طریق صدا و سیما) مشخصه که باید از طریق isp باید ثبت نام کنید دیگه

2.برای اینکه اکو 512 بگیرین باید 3 مرتبه بگین که «6سیخ کباب، سیخی 6هزار»
    شوخی کردم ناراحت نشی کافیه بگی که:«من اکو 512 میخوام»
    3.این که چند روزه وصل میشه دقیقا نمیشه گفت ولی معمولش در حداکثر 10 روزه(ممکنه کمتر ویا بیشتر بشه)
    4. پول اشتراک ماهانه روی قبض تلفن نمیاد....شما هر ماه باید پول اشتراک را به شاتل بپردازین(یا از طریق بانک یا به صورت مستقیم بصورت آنلاین)
    5. نامه باید بگیرین....بله میشه چرا که نه؟؟؟ مگه بیکارن بیان تحقیق کنن؟؟
    Last edited by mehdi_vsgh; 19-01-2009 at 16:15.

8. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_vdo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت کشور

پيش فرض

هیچ راهی نداره لیست لعنتی انتظار کوتاه یا دور زد ؟
    طرف با کمال خونسردی پاشد گفت شاید یه سال تو نوبت باشین ! آخه یعنی چی ؟
    منم فقط واسه اکو که ارزونه مجبورم حتمن از شاتل بگیرم ! ( در دوران بحران اقتصادی هستم )
    { گریم داره از دست دایل در میاد باید 20بار روی لینک کلیک کنم تا به سرور طرف سند شه تا برگرده هم که ...
    DUMeter هم دارم قربونش برم سند و رسیو رو صفره همیشه باید دست به دعا ببری دو ثانیه آپ شه که سند کنه ! این پولا خوردن داره براشون ؟ اون دنیا دارن جوابمونو بدن ؟ }

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

زنگ زدم به ISp مون

اولش گفت فقط 64 یا 128 اما وقتی گفتم از طرف شرکت نفت نامه میارم گفت پس نامه ای به شرح زیر بنویس و بیار تا یک کاریش کنم برات :

بسمه تعالی

اینجانب : XXXXXXXXXXXXXX

گواهی می شود که XXXXXXXX به شماره شناسنامه XXXXXX و کد ملی XXXXXXX در این مکان مشغول به کار میباشد .

شرکت پخش فراورده های نفتی ایران . ناحیه XXXXXXXX

:nd

گفته زودی بیا ثبت نام کن . منطقه شما داره پورتاش پر میشه !!!

شکر !

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوستان آی پی های شما چطوریه میشه سه سری اولش رو بنویسید
    برای من 3 سری اولش اینه مثلا : 84.241.42

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوستان آی پی های شما چطوریه میشه سه سری اولش رو بنویسید
    برای من 3 سری اولش اینه مثلا : 84.241.42
    this is my IP albate faghat 3 raghame 1val

94.182.17

13. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 55 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 55 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •