آخه اونجوری مدن که زودتر حجمشون رو تموم کنن و حجم بخر ازشونواقعا اینه اینترنتمون
آره، توی سنگر کنارمون بمون؛ اون بیرون امن نیست! هر لحظه امکان داره کلاهبراران حرفه ای تری همچون آشقالسل
و به قول شما گدا آنلاین گولت بزنن
![]()
آخه اونجوری مدن که زودتر حجمشون رو تموم کنن و حجم بخر ازشونواقعا اینه اینترنتمون
آره، توی سنگر کنارمون بمون؛ اون بیرون امن نیست! هر لحظه امکان داره کلاهبراران حرفه ای تری همچون آشقالسل
و به قول شما گدا آنلاین گولت بزنن
![]()
منم که گفتم داریوش جان
اینکه بقیه دارن بیشتر میدن دستشون درد نکنه اما اینکه داتک داره اینو به شما میده کلاهبرداری نکرده
اگه سرعت شما زیر 16 بود حق با شما بود و میشد گفت که داتک داره دزدی میکنه
به هر حال هر شرکتی یه سیاست خاص خودشو داره دیگه.البته بازم فکر نکنی که من دارم اینو میگم دارم از شرکتی طرفداری میکنم
من خودمم با اینکه 512 نامحدود دارم اما منم خسته شدم از این سرعت و خیلی دوست دارم سرعت 1 مگ داشته باشم اما چه کنم که نمیشه
---------- Post added at 10:28 AM ---------- Previous post was at 10:23 AM ----------
کاری نداره دوست من.برای اینکه مطمئن بشید خودتون زنگ بزنید و بپرسید.
مثه اینکه غیر از این یه سرویس به هیشکی هیچ سرویسی نمیدن.
ببینید الان تقریبا تمامی شرکتا هیمنجوری شدن
قدیم که ما اینترنت می گیرفیتم شرکت برای شما خطتون رو رانژه میکرد و از اون به بعد اختیار در دست شما بود که چه سرویسی رو انتخاب کنید و کاملا حق انتخاب داشتید
الان بیشتر شرکتا حق انتخاب رو گرفتن و میگن یا این سرویس مورد نظر مارو برمیداری یا اصلا اینترنت نمیدیم بهتون
مثلا همین داتک اگه زنگ بزنی میگه باید یا سرویس حجمی ویژه مارو انتخاب کن یا سرویس های نامحدود.اونم تازه باید برای بار اول هرکدوم از این سرویس هارو که برداشتی باید 6 ماهه شارژ کنی.
من با شاتل هم حرف زدم همین بود.
تنها شرکتی که زنگ زدم و چیزی از این موضوع بهم نگفت سپنتا بود
خودشون میگن که چون پورت نداریم اینکار میکنیم.از طرفی مخابرات اعلام کرده بود که ما (اگه اشتباه نکنم )200 هزار پورت امسال به استان تهران اضافه کردیم.حالا شما این وسط پرتقال فروش رو پیدا کن
====================
راستی بچه ها جک امسال رو شنیدید؟
این جوکش جدید جدیده
خودتون بخونید:
ورود سیمکارت0920 و 0921 با اینترنت 512Kbps
یک مقام مسئول در شرکت تامین تلهکام از عرضه سیمکارتهای نسل سوم موبایل با یکی از کدهای ۰۹۲۰ و ۰۹۲۱ و قابلیت ارائه اینترنت پرسرعت ۵۱۲ کیلوبیتی و تلفن تصویری خبر داد و گفت: اپراتور سوم مطمئنا سرویسهای نسل سوم را ارائه خواهد داد.به گزارش ایتنا به نقل از مهر، سال گذشته در چنین ایامی شرکت تامین تلهکام وابسته به شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی – شستا- پس از کش و قوسهای فراوان موفق شد پروانه فعالیت اپراتور سوم موبایل ایران را از آن خود کند، که طبق پروانه صادر شده این اپراتور باید تا ۹ ماه پس از دریافت مجوز شبکه خود را راه اندازی و سیم کارت وارد بازار کند. براین اساس و طبق اعلام مسئولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات این اپراتور باید اوایل خردادماه ۹۰ این سیمکارتها را وارد بازار کند.
دسترسی به اینترنتی با سرعت ۵۱۲ کیلوبیتی روی موبایل
آرپناهی در مورد اینترنتی که قرار است روی سیمکارتهای نسل سوم ارائه شود گفت: یکی از ویژگیهای نسل سوم موبایل این است که از پهنای باند بیشتری در مقایسه با نسل دوم برخوردار است لذا امکان ارائه اینترنت پرسرعت و خدمات مبتنی بر آن روی این سیمکارتها وجود دارد. ما به لحاظ فنی توان ارائه اینترنت با سرعت دو مگابیت بر ثانیه را داریم() اما این مربوط به بحث مجوزهای آن میشود که بستگی به مسائلی دارد که ما با آن مواجه میشویم.
وی ادامه داد: قانون می گوید مصرف کننده خانگی برای سرعت اینترنت محدودیت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه دارد اما تعریفی از این نشده که مصرف کننده موبایل هم کاربر خانگی خواهد بود یا خیر. براین اساس امیدواریم در صورتیکه که به مشکلی برخورد نکردیم اینترنت پرسرعت را با سرعت حداقل ۵۱۲ کیلوبیت در اختیار مصرف کنندگان قرار دهیم.(این قسمتش که ته خنده بود.باورتون میشه من وقتی این قسمتو خندم واقعا خندم گرفت؟)
سیمکارتهای نسل سوم با کدهای ۰۹۲۱ و ۰۹۲۰
مدیرکل برند و ارتباطات تامین تلهکام با بیان اینکه ترجیح میدهیم سیمکارتهای نسل سوم با دو کد ۰۹۲۰ و ۰۹۲۱ وارد بازار شود خاطرنشان کرد: براساس بیزینس پلن اولیه تدارک ۵ میلیون سیم کارت را در فاز اول برای هدفگذاری فاز کوتاه مدت فروش در نظر گرفتهایم. همچنین سیمکارتهای اپراتور سوم در دو نوع دائمی و اعتباری عرضه میشود که مبلغ ۱۲۰هزار تومان سقف پروانه برای فروش سیمکارتهای دائمی است و به طور قطع مبلغ اصلی سیمکارت طبق استراتژی بازاریابی تعیین میشود و با این قیمت متفاوت خواهد بود.
وی با بیان اینکه اتصال متقابل این سیمکارتها در زمان ورود به بازار با شبکههای دیگر اپراتورهای مخابراتی کشور برقرار است در مورد تعرفه مکالمات و سرویسهای این سیمکارتها نیز گفت: کلیات تعرفهها مشخص شده است اما جزییات آن هنوز مشخص نیست و طبق زمانبندی مشخص با ارائه هر سرویس این تعرفهها پیشنهاد و به تایید سازمان تنظیم مقررات میرسد.
آرپناهی در مورد مذاکره با شرکتهای تولیدکننده گوشی برای عرضه همزمان گوشی و سیمکارت نیز گفت: مذاکرات خیلی زیادی با شرکتهای متعدد انجام شده(دوستان منظورش از خیلی شرکتا همون برادران چینی خودمونو میگه ها .یعنی همه این شرکتایی که باهاشون حرف زده توو چین بوده) که در مجموعه آنها شرکتهای تولیدکننده گوشی هم بودند اما یکی از مباحثی که نهایتا به جمعبندی آن خواهیم رسید این است که همزمان بتوانیم برنامههای بازاریابی مشترک با تولیدکنندگان گوشی داشته باشیم اما هنوز چیز مدون و مصوبی در برنامه نداریم.وی اظهار امیدواری کرد که اولین فرصت سیمکارتهای نسل سومی وارد بازار شود اما در مورد زمان آن چیزی نگفت.
دوستان مطمئن باشید اینکه گفته اینترنت 512 میدیم مطمئن باشید که جزو تبلیغاته این شرکته برای اینکه سیم کارت های آشغالشو مثه دو تا شرکت قبلی بندازه به مردم.اینا همش تبلیغاته
هر وقت شما به چشم خودتون دیدید که مثلا یه حیوان چهار پایی نشسته پشت فرمون یه بنز و داره رانندگی میکنه همون روز هم میتونید باور کنید که اینترنت آشغال 512 رو دارن روی موبایل به شما میدن
Last edited by sms11; 28-04-2011 at 10:43.
رفیق منم جای شما بودم همین 512 داتک رو سفت میچسبیدم.
الان بخای 512 نامحدود بگیری باید 3 برابر هزینه کنی .
مثه همین 128 خودم دیگه که الان 27 تومن میدم ولی شده 40 تومن .
خلاصه با این اوضاع اگه شانس بیارم پارس اون روی خوبش به ما بیفته دیگه حله اگرم نشد دیگه میرم تو کار شاهواره ای.
راست میگی بدون برو برگرد. کاش کاش کاش منم قبلا زودتر ازد اتک گرفته وبدم:( ماهی 42 تومن واسه 128 دارم میدم! همسایمون 256 رو ماهی 50 میده چون از قبل داره:(
کدوم مرکزی...؟؟
اون دیگه میرفت برای 3 سال پیشراست میگی بدون برو برگرد. کاش کاش کاش منم قبلا زودتر ازد اتک گرفته وبدم:( ماهی 42 تومن واسه 128 دارم میدم! همسایمون 256 رو ماهی 50 میده چون از قبل داره:(
چون من دو سال پیش گرفتم 256 رو 58 یا 60 میدادم
اون موقع کجا الان کجا
بار حالا همین 128 رو ماهی 27 اینا میدم
یکی از دلایلی که نمیرم سمته چیزه دیگه ای همین قیمتشه
یادش به خیر اون موقع دو دل بودم که adsl بگیرم یا واستم wimax بهتر شه!!!×!!! خوب شد وا نستادیم ADSL دو برابر شده قیمتش وایمکس اینا هم بدتر شدن که بهتر نشدن
جهان سومی بودن هم عالمی داره ها! رو پرشرفت و بهتر شدن نباید اصلا حساب کرد باید هر چی دستمون میاد رو دو دستی بچسبیم که گرون تر نشه و قحطی نیاد
موافقمدوستان مطمئن باشید اینکه گفته اینترنت 512 میدیم مطمئن باشید که جزو تبلیغاته این شرکته برای اینکه سیم کارت های آشغالشو مثه دو تا شرکت قبلی بندازه به مردم.اینا همش تبلیغاته
دزد به دزد میگه روت متالیک!×!!
من که مثله چی پشیمونم 500 پوله همراه اولم رو دادم الان یه گوشه از دسته اس ام اس های تبلیغاتی و چرت و پرتی که روزی 3-4 تا میاد انداختمش! باز خدا رو شکر پول بیشتر ندادم
دانلود میکنی برادر؟ واقعا از روی 5 گیگ نمیشه گزشت و از طرفی هارد ترا هم داشته باشی که زود پر میشهمنم که گفتم داریوش جان
اینکه بقیه دارن بیشتر میدن دستشون درد نکنه اما اینکه داتک داره اینو به شما میده کلاهبرداری نکرده
اگه سرعت شما زیر 16 بود حق با شما بود و میشد گفت که داتک داره دزدی میکنه
به هر حال هر شرکتی یه سیاست خاص خودشو داره دیگه.البته بازم فکر نکنی که من دارم اینو میگم دارم از شرکتی طرفداری میکنم
من خودمم با اینکه 512 نامحدود دارم اما منم خسته شدم از این سرعت و خیلی دوست دارم سرعت 1 مگ داشته باشم اما چه کنم که نمیشه
راستی دوستان موضوع جورابه منتفی شد دبه کرد یارو گفت زیره 4 تومن نمیده ماهی! نمیصرفه من که نمیگیرم (چون تو سایتش زده 2)
حالا اگر کسی خواست ایمیلش رو تو پروفایلم بزاره بهش میفرستم اطلاعات رو
بچه ها کسی لینک مینک مستقیم نمیتونه بده بهم؟ حسه لینک در آوردن ندارم download queue ام داره تموم میشه حسه پر کردنش نیست! رپید بار و آپلودفا اینا هم بود خوبه
upload orb رو که بستن ناجوانمردانه (من که نفهمیدم اینا رو چه حسابی بسته میشن رو چه حسابی باز میشن!×! از اینا هم نکنه مدرک و دم و تشکبلات میخوان بگیرن انتظار دارن از خارج بیان تعهد بدن برن؟!)
من پیشنهاد میکنم شما یه سر به یه مشاور بزن این اعتیادت به دانلود رو درمان کن ! از همه کار بهتره ...
آخه چقدر دانلود ! درسته منم همیشه در حال دانلودم ، اما دیگه تو شاهکاری برادر...
یا مشاور هم نخواستی بری اگه مجردی خلاصه به فکر باش که دیگه در اون حالت وقتی برا دانلود بازی برات نمیمونه D:
دوست من
من نگفتم بده .گفتم اگه میشد بیشترش کنم که عالیتر میشد.مثلا 1 مگ میگرفتم
به قول داریوش اوضاع اینترنت ایران افتضاحه(از این کلمه بدتر نمیدونم چیه وگرنه اون بکار میبردم)
مطمئن باشید اگه اینترنت ملی(بخوانید اینترانت ملی) هم وارد بشه وضع بدتر میشه.میدونی چرا؟
اگه یادتون باشه توی عید یه خبر اومد که اگه اینترنت ملی بیاد اینترنت جهانی قطع میشه.خبرشو توی این فروم هم دادن.بعد مخابرات تکذیب کرد و گفت که هیچ وقت این اتفاق نمیافته.اما مطمئنم که دقیقا همینطوری میشه.میدونی چطوری؟
فرض کن شما یه خانواده با درآمد متوسط هستی.بعد از راه اندازی اینترنت ملی ملی وقتی تعرفه ها رو میبینی مثلا میزنن اینترنت 1 مگ ملی مثلا 10 هزار تومن.از طرفی وقتی بخوای از خود مخابرات اینترنت جهانی بگیری مثلا میبینی زده اینترنت جهانی با سرعت مثلا 128 هست ماهی 60 هزار تومن.شما هم که خانوادتو نمیتونی راضی کنی که اینترنت جهانی بگیرن میای و اینترنت ملی میگیری و اینطوری عملا اینترنت جهانی قطع نیست اما اینقدر گرونه که کسی نمیتونه اشتراک بگیره ازش.از شرکت های ارائه دهنده اینترنت هم میخوان در کنار سرویس های اینترنت جهانی که قیمتش سر به فلک میزنه اینترنت ملی هم بدن و اینطوری جذب مخاطب بیشتری رو داشته باشن
اون موقع هست که باید دو دستی بزنی تو سرت و زیر لب به خودت نفرین بفرستی و به بخت بد ناسزا بگی که این چه شانسی بود که من تو ایران به دنیا اومدم.اگه توی جزایر گومبا گومبا به دنیا می اومدم وضعم بهتر از اینی بود که الان هست
هر کی با حرفم موافقه تشکر کنه وگرنه نظر بدید که باهم بحث کنیم
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
آره داداش
شبی تقریبا 5 گیگ هست.آره هاردم زرتی پر میشه و باید دو روز پشت سرم وقت بزارم و 100 تا دی وی دی بزنم
در مورد قیلتر هم میتونم بگم رو حساب باد هوا و باد شکم تعیین میشه که بسته بشه یا نه
برادر از خودت مایه بزار
خوب اینترنت افتاده 3 تا سیستم هم موجوده استفاده نکنم؟!
با این سرعتم که 24 ساعته آدم بگیره باز کلی چیز هست برای دانلود
البته آلبوم متال بیشتر میگیرم در حال حاضر + لینک رپید باز بلش که افت سرعت رو جبران نکنه
نگران اصلیم هارد این سیستم هست و پاورش
از طرفی بعضی چیزا جزو هنوز و شعور اقتصادی طبقه بندی میشن قاطی کردنشون با اعتیاد کاره جالبی نیست
من که نمیدونم ملی بشه متال گیرمون میاد یا نه؟ اون اصله کاریه
بعد ما که رو این همه سرور سایت و ... داریم خارجین باید همه رو بکشیم بیاریم رو سرورهای زپرتی و گرون ایرانی؟!×!
اگه چنین چیزی پیش بیاد کلا طراحی وب و وب مسترها نابود میشن غیر از سایت های تبیان و ... که کارشون میگیره (البته همینطوری هم نابود خدایی هستیم!×! از بیرون تحریم از داخل فیل طر که بیرونیه رو میشه باز دور زد داخلیه مشکله همش آدم مجرمه!×!)
خوبه برادر پس اوضات
راضی هستی ازش پس؟
Last edited by DaRiOuShJh; 29-04-2011 at 00:06.
این قضیه خیلی وقته که کلید خورده و ظاهرا ارائه این سرویس شروع شده :
جالب اینجاست که این همه گفتن با قیمت پایین عرضه میشه ، این بوده قیمت پایین ظاهرا !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون بابایی هم که برگشته گفته ظرفیت ارائه تا 2 مگابیت رو دارن ، راست گفته ، 2 مگابیت که سهله ، ظرفیت ارائه با سرعت خیلی بیشتر از اینها رو دارن ، ولی خوب با سیاست پیشبرد مملکت به سمت کره شمالی همخوانی نداره ...
Last edited by The Dreadnaught; 29-04-2011 at 00:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)