تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 1137 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299339389789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

بچه ها یه سوال
    کتاب دیف رمزینه کتاب کلاس .اون مباحثی مثل قدر مطلق و جزصحیح که از پایه داشتیمو از اول توضیح داده؟

فکر کردین از اینا تو کنکور چه جور سوالهایی میاد ؟ معادله دیفرانسیلی 10 مجهولی قدر مطلق و جزء صحیح دار ؟
    آره خوبه . کامله
    رو معادلات ونامعادلات قدر مطلق دار ( یعنی حالتهای مختلف ) زیاد بحث نکرده ؟ چون نیازی نیست . وخود نویسنده هم گفته که زیاد پیچیده میشه .
    مبحث قدرمطلق در ریاضیات 2 انتشارات مبتکران ( صورتی رنگه ) مفصل بحث شده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بچه ها یه سوال
    کتاب دیف رمزینه کتاب کلاس .اون مباحثی مثل قدر مطلق و جزصحیح که از پایه داشتیمو از اول توضیح داده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ریاضیات پایه چی خوبه
    میخوام طبق قلم چی برم جلو

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

نکته قابل قبولی نداره ؟ مگه میشه
    همه کتابها از جمله ریاضیات خوب هستند . اگه سلیقه شما با سلیقه آموزشی نویسنده سازگار نیست دلیل نمیشه بگی خوندنش وقت تلف کردنه . شما میخواستی از اول گاج یا ... بگیری. چیکار به تبلیغات داری ؟
    شما میخوای کتابها صاف و پوس کنده واست نکته و مصالب کنکوری بزارن ؟ نه .
    ببینید . هیچ کدوم از کتابها کامل نیستند . همه شون یه چیزهایی کم دارن . یه جا یه نکته خوب تویکی و چند تا مطلب مفید تو یه کتاب دیگه است. میخوای کتاب واست چیکار کنه ؟ معجزه ؟ نفر اول بشی ؟

چیزهای پوچ منظورتون چیه ؟ .....................
    چه ادعایی ؟ که به من ماموریت دادن تبلیغ کنم ؟ من همه ی کتابها رو تبلیغ میکنم . اما هدفم این بود که کتابهای جمع جور معرفی کنم تا خوندن وتمام کردنش برای کنکوریها وقت زیادی رو نگیره . و گفتم انتشارات مدرسه بهتره
    واقعا هم همینطوره . اینو خود شما هم میدونی
    یه سوال دارم . به نظر شما اصلا تبلیغات از کجا شروع میشه ؟
    دوست عزيز من جوابي به شما نميدم و از دوستان ديگر هم نميخوام كه جوابي به شما بدن .

فقط كافيه يه نفر كتابهاي رمزينه و مبتكران رو مطالعه كنه و بعد پستهاي شما رو بخونه . . .

با تشكر .

5. این کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

دوست عزيز من جوابي به شما نميدم و از دوستان ديگر هم نميخوام كه جوابي به شما بدن .

فقط كافيه يه نفر كتابهاي رمزينه و مبتكران رو مطالعه كنه و بعد پستهاي شما رو بخونه . . .

با تشكر .
    دوست عزیز . سلام
    من اولش گفتم میخوام کتابهای موضوعی ریاضی معرفی کنم . من از این جهت گفتم که اینا مناسب هستند که نویسنده ذهنش رو روی یک مبحث ریاضی ( مثلا رسم نمودار یا تابع یا ....... ) تمرکز کرده و از این جهت به نظر من خوبند .
    نظرها با هم متفاوت اند و همین طور سلیقه ها . من خودم برای دیفرانسیل 4 تا کتاب از انتشارات مختلف دارم
    وهمشون رو هم خوندم . مبتکرا ن ( جلد 2 و 1 آقای نصیری ) و انتشارات مدرسه و خوشخوان ( فقط جلد 2 ) و رمزینه ( در حال اتمام ) . خب اینجا میشه گفت رمزینه مطالبش خیلی منظم ومنسجمه. و بچه ها خوب میفهمند
    اما هر کدوم کاستی های خودش رو داره و خوبی های خودش رو . برای مثال مبتکران اومده هر چی بوده گفته و حتی تمام قضیه ها رو ثابت کرده . البته رمزینه هم اثبات کرده اما نه همه رو . ولی از نتایج اون ها خوب استفاده کرده .
    میتونم بگم که هر کدوم از اونها یه چیزهایی دارن که اون یکی نداره و برعکس .... ( البته مبتکران رو اگه کسی بخونه بعید میدونم چیزی از دیفرانسیل ندونه )
    شاید رمزینه و مبتکران هم کتابهای موضوعی میزدند از همه بهتر میشد ...................
    من نمیگم که کتابهای انتشارات مدرسه بهترینند . توجه کن
    دیگه این بحث رو تموم کنیم . دو تا دوست هستیم و میخواهیم کنکور بدیم . موفق باشی
    در پناه حق
    Last edited by nits; 29-11-2009 at 19:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام

اگر یه نگاهی به پشت جلد کتابهای کوچک ریاصی انتشارات مدرسه بکنیم می بینیم که نوشته:
    هدف از انتشار این سری کتابها طرح دقیق و اساسی موضوعات مهم ریاضیات دبیرستانی و بر طرف کردن کمبودهای احتمالی موجود در مباحث مختلف ریاضیات دبیرستانی است.

پس این کتابها برای کنکور نوشته نشدن و هدفی بالاتر دارند.آموختن صحیح و درست ریاضی.پس طبیعیه که با یه کتاب کنکوری مثل رمزینه قابل مقایسه نیستند.این نه به معنی خوب بودن کتابهای کوچیکه و نه به معنی بد بودن رمزینه.هدف از تالیف این کتابها متفاوته و در نتیجه مقایسه اونها به این صورت کاملا بی معنیه.البته این دوستمون هم این کتابها رو مقایسه نکرد .طبیعیه که یک کنکوری دوست داره که کتابی داشته باشه که سریع مطالب اساسی رو به اون منتقل کنه و وقت اون رو زیاد نگیره.اگه فرمولها و نکته هایی هم تو کتاب باشه که راه حل میان بر مساله رو بده که عالی میشه.این اصلا بد نیست و با توجه به هدف، که قبول شدن تو دانشگاهه به خوبی توجیه پذیره.پس اگه کتاب رمزینه این کار رو میکنه خیلی هم خوب و عالیه.

اما خوب عده زیادی هم هستند که ریاضی می خونن و از اون لذت می برن و کنکور هم هدف اصلی شون نیست.این افراد می خوان ریاضی رو خوب یاد بگیرن و بفهمن.مشکل وقت و حوصله رو هم ندارن.خوب کتابهای کوچک برای این افراده.مطمئن باشید که این افراد تو کنکور ریاضی هم کم نمیارن حتی اگه رمزینه هم نخونده باشن.

پس این که شما بیای و یه صورت یک قانون کلی بگی رمزینه و یا ... از اینا برتره حرف مفته.بر عکسشم همینطور.
    هر کتابی خواننده خودشو داره و یک جامعه هدف داره و متناسب با اون جامعه تالیف میشه.

از نظر محتوای علمی هم من مطمئنم کتابهای کوچک مشکلی ندارن.من رمزینه رو ندیدم و نمی تونم نظر بدم.

اما به نظر خودم خوندن این کتابها چه برای کنکور و چه برای امتحان در صورت داشتن حوصله و وقت کافی عالیه.البته این کتابها هلو بپر تو گلو نیستن و خوندنشون زحمت داره ولی برای مثال اگه کسی کتاب مثلثات احمد فیروز نیا رو بخونه و یاد بگیره بعدش می بینه که تمام مطالبی که تو کتابهای کنکوری مثلثات هست تو این کتاب پوشش داده شده و اتفاقا اونموقع به راحتی می تونه از اون نکته ها استفاده کنه.و چون تو کنکور سرعت و دقت خیلی مهمه می تونه سرعت عملشو هم با استفاده از نکات تستی این کتابها افزایش بده.چون اصل موضوع رو گرفته و باقیش تمرین و تسلط هست.

بحث ما اینجا ریاضیه و هیچ کسی نمیتونه ادعا کنه یادگیری مفهومی و عمیق ریاضی تو کنکور بی تاثیره.

این کتابه هم همشون همسطح نیستن.کتابهایی که نویسنده اونها پرویز شهریاریه کتابهایی هستند سنگین که خوندنشون کار هر کسی نیست.
    کتابی هم هست مثل مبانی ریاضیات که قسمتی از موضوعات درس جبر و احتمالو پوشش داده و خوب و روون نوشته شده .کتابهای احمد قندهاری هم کتابهای خوبی هستن ( باز هم می گم با در نظر گرفتن هدف تالیف) و ایشون در زمینه مباحث دیفرانسیل به خوبی مسلطن.

این دوستمونم اینجا فکر کرد که با معرفی این کتابها داره کار درستی میکنه چون خودش از این کتابا استفاده کرده و براش مفید بودن.بقیه هم نظرشون رو گفتن و ممکنه که این کتابا برای اونها مفید نباشه.ولی اینکه بیایم نظر کلی بدیم و بالکل اونا رو رد کنیم کاملا غلطه.

هنوز تاکنکور زمان زیادی مونده.اگه کسی احساس میکنه نیاز داره تو یه موضوع خاص یه خورده مطلبو عمقی یاد بگیره و پایه ای بخونه این کتالها می تونه یه گزینه باشه (حداکثر یه پیشنهاد نه بیشتر) با این شرط که یادش باشه که برای خوندن این کتابه باید زحمت بکشه و انتظار معجزه نداشته باشه.در کنارشم باید به تست و سرعت عمل هم توجه ویژه ای داشته باشه و برای کنکور از این دو فاکتور غافل نشه. نه افراط و نه تفریط.

8. 5 کاربر از bida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گاج سبز منظورتون همون محوري هست ؟

توي سايت كه فقط كتاب زرد دارن براي عربي 1
    این منمشرمنده
    حواسم به دبیرستانی بودنش بود نه اینکه اول دبیرستانه
    یکی از دوستامون درست گفت اینو میگم

منم می خواستم بگم چون من رفتم سایت گاج و دیدم اصلا عربی سبز برای اول دبیرستان نداره.
    آخه انصافا عربی اول هیچی نداره فقط باید ترجمش و قوی کنه.
    در نتیجه هر کتاب کمک اموزش ای برید براش بگیرین کمکتون میکنه

بچه ها تست واسه عربی گاج سفید خوبه؟ من با سیستم گاچ سبز و تستای داخلش آشنام و خوشم میاد گاج سفید مثل همونه یا فرق داره؟
    اصلا شما چی پیشنهاد میکنین واسه تست عربی؟
    اقا سینا این کتاب:عربی جامع انتشارات الگو کتاب خوبیه
    میخواین من مال 2،3 درسو اسکن میکنم میفرستم ببینین چطوره به نظرتون اینجوری راحت تر میتونین قضاوت کنین
    من خودم هنوز ازش تست اونقدر نزدم که منطقی بتونم نقدش کنم

--------------------------------------------
    رفقا؟ با هم بازی کنیمقضیه انتشارات xوy چیه؟ کوتاه بیایم همگی

10. این کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اقا سینا این کتاب:عربی جامع انتشارات الگو کتاب خوبیه
    میخواین من مال 2،3 درسو اسکن میکنم میفرستم ببینین چطوره به نظرتون اینجوری راحت تر میتونین قضاوت کنین
    من خودم هنوز ازش تست اونقدر نزدم که منطقی بتونم نقدش کنم
    اگه اینکارو بکنین که ممنون میشم از لطفتون . البته اگه سختتون نیست . اگه سختتونه میرم کتابفروشی قبل خرید یه نگاهی به انتشارات الگو میندازم اگه خوب بود حتما میگیرم . مهم اینه که لطف کردین معرفی کردین باقیش وظیفه خودمه . خلاصه اگه سختتون نیست این کارو بکنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها امروز کتاب زبان فارسی سبطی با پست به دستم رسید.
    بدیش اینه که تا درس 8 زبان فارسی3 بیشتر توضیح نداده و روی جلدش نوشته شده جلد1.احتمالا این کتاب دو جلدیه.حالا کو تا جلد دومش چاپ بشه.من میرم رمزینه رو می خرم تا عقب نمونم.
    دکتر سبطی دو تا کتاب زبان فارسی داره.یکی برای انتشارات مبتکران و دیگری برای انتشارات دریافت.اونی که همه ازش صحبت می کنند برای انتشارات دریافت هستش.حتمآ برای شما زبان فارسی مبتکران رو که دو جلدیه فرستادن.برو توی سایت انتشارات دریافت ببین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دکتر سبطی دو تا کتاب زبان فارسی داره.یکی برای انتشارات مبتکران و دیگری برای انتشارات دریافت.اونی که همه ازش صحبت می کنند برای انتشارات دریافت هستش.حتمآ برای شما زبان فارسی مبتکران رو که دو جلدیه فرستادن.برو توی سایت انتشارات دریافت ببین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه حق با ایشونه! وقتی میری توی سایت دریافت لیست کتابشو دانلود کنی متوجه میشی کتاب ناقصه. منم دانلود کرده بودم یکم واسم عجیب بود چون لیستش بنظر ناقص میاد ولی فکر کردم احتمالا توی هر درس یه مبحث رو کامل گفته مثلا توی درس ویرایش همه مطالب مربوط به ویرایش رو گفته ولی با این صحبت دوستمون ظاهرا کتاب دو جلدیه!

بچه ها امروز کتاب زبان فارسی سبطی با پست به دستم رسید.
    بدیش اینه که تا درس 8 زبان فارسی3 بیشتر توضیح نداده و روی جلدش نوشته شده جلد1.احتمالا این کتاب دو جلدیه.حالا کو تا جلد دومش چاپ بشه.من میرم رمزینه رو می خرم تا عقب نمونم.
    ببخشید میتونم بپرسم قیمت پشت جلدش چنده؟ میخوام ببینم با وجود اینکه 8تا درس بیشتر نیست ارزش خرید داره؟ آخه بنظرم مهمترین درسای زبان فارسی درسای اولشه (واج و اجزای جمله و ...)
    Last edited by shabeashegha; 30-11-2009 at 14:03.

14. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •