APVM-69N6-WW3U-UE7R-3PKM
APVM-69N6-WW3U-UE7R-3PKM
شما خودت این را دانلود کردی؟
چه خوبه چیزی میذارید یک توضیحی درموردش بدید.
این چه تغییراتی در بازی انجام میده؟
یه چیز عجیب!
توی Become a legend من اول دپورتیوو بودم و بعد رفتم مایورکا و فصل بعد رفتم اسپانیول. 20 گل زدم و به تیم ملی رفتم و تو جام جهانی برای اسپانیا بازی کردم که مرحله یک چهارم مقابل مصر حذف شدیم :d
قصد داشتم هیچ پیشنهادی رو غیر از بارسا نپذیرم و تا بارسا پیشنهاد نداده، در اسپانیول بمونم، اما هفته آخر دیدم که فقط و فقط 1 گزینه باقی مونده و اون هم مایورکاس!
کسی می دونه چرا؟ مگه میشه یه تیمی یه بازیکن 18 ساله که 20 تا گل زده رو نخواد؟ نمی دونم بازی مشکل پیدا کرد یا مغز مسئولین اسپانیول!!!
این مشکلات رو رفع می کنه:
- مشکلات بازی در رزولوشن بالاتر از 1280 در 720
و گفته که ممکنه با نصب این پچ، فایل های سیو مدهای مختلف بازی مثل مستر لیگ و become a legend دیگه کار نکنه!
Implementing this update will fix the following problems:
* Problems that affected the game in various game modes when played in a resolution higher than 1280*720.
Once implemented, the game can be played in higher resolutions than the one previosly without the same
problems.
IMPORTANT NOTICE: Please be informed that by implementing the patch, the save file you created in
advance for ''Become a Legend'', ''Champions League'', ''League / Cup'' and ''Master League'' modes may
become unusable.
من این بازی رو امروز برای xbox 360 خریدم
حرفی برای گفتن در مورد این بازی از سمت KONAMI ندارم
چون غیر از این انتظار دیگه ایهم نمیرفت
و تو مسیر خونه هم میدونستم قراره با چی رو برو بشم
این پچ رسمی کونامی نیست. اسم نویسنده اون Konami (1999 :o) است، که هیچ ربطی کونامی نداره.پچ کونامی اگه بیاد یه مشکلو حل نمی کنه بلکه خیلی از مشکلات رو حل می کنه.
در ضمن اگه بیاد احتمال زیاد فرمت EXE هست نه zip.
بابا اين بازيكنه تو become a legend خيلي ضعيفه . اعصاب خرد كنه . نميشه يه كم توان اينو بالا برد ؟
salam alireza jan man too new castel ke boodam kheili kam behem bazi midad be khatere hamin roo sorate 2 mizashtam tamoom mishod ya kheili vaghtha skip match mizadam miraft be khatere hamin zood 4 fasl shod ama
emsal ke raftam fiorentina kheili khoob bazi kardam aali too team meli ham kheili khoob bazi kardam gar che be jame jahani naraft ama man too team sale moghadamati jam jahani gharar gereftam
va hala ham inter va Jouventos mikhanam
ميشه بگين اين فايل كدوم صفحه است هر چي گشتم پيداش نكردم
لطفا لينكشو بذارين ممنون ميشم
خیلی بازیه توپیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)